En lång dag.

Varit en lång dag idag, åkte kvart i åtta hemifrån i morse, kom hem kvart i åtta i kväll, va på gymmet efter jobbet, åkte direkt dit, blev en mil för mig, va segt att springa idag... Tycker det e det för jämnan. Kanske springer för ofta? Inte vet jag..

Har ätit, ska diska nu, jättekul... Eller inte... Blir sängen för min del snart, börjar sju i morron bitti, mindre kul på en lördag men slutar kl fyra... Tidigt om man säger så... Jobbigast e väl att gå upp kanske... Tio börjar jag på söndag till sju på kvällen...

Imorron blir det nog film kväll hemma, kanske handla oxå.. Får se va vi känner för.

Nu e det disken som ska diskas, eller åtmindstonde in i diskmaskinen, så lyxigt har vi det=)

Mitt hjärta klappar för dig älskling, älskar dig grymt mycket!!

/ Carro!

Hemma efter en lång dag!

Yes e hemma nu efter en lång dag i Halmstad, eller dagen började väl på gymmet. Blev inga 1 mil, blev att gå å crosstraina lite, hade verkligen ingen lust att springa när jag väl ställde mig på bandet.. Ska springa imorron å på söndag istället.

Sen fixade jag lite ärenden i stan å sen hem till mamma å pappa, sen bar det av till Halmstad, fikade å kollade i affärer, blev HM massor av ggr, men hitade faktiskt en del kläder, en kappa/jacka, en tröja, ett par byxor ett linne å en sjal, najs grejer faktiskt. Ska beställa från Ellos oxå snart, för måste verkligen ha nya kläder i garderoben.
Blev mormor sen efter shoppingen. Mat å pratande.

Nu ska vi snart äta blåbärspaj, mums å mysa lite, ska även kolla i ellos katalog.

Börjar åtta imorron till fem, lördag börjar jag sju på morronen, jaaaa!!! Å söndag kl tio till sju på kvällen, tur helgen går fort, men bara för att man jobbar går väl den segast....

Bilder på kläderna kommer väl nån annan dag...

Älskar dig baby!

/ Carro!

Gymma å sen Halmstad!

Ska snart åka till gymmet med Jenny, blev lite senare än tänkt men nu ska vi snart åka sen bär det av till Halmstad för lite shopping å hälsa på mormor me mina syskon, najs=)

Har gjort om bloggen lite som ni ser, snyggt eller inte? Säg va ni tycker.

Ikväll blir det kanske en film, eller nåt sånt, får väl se hur sent det blir i kväll.

Neee dags att åka. Blir nog en mil på löpbandet idag, får väl se om jag ens orkar springa efter igår, sprang ju 2 mil igår...

Jag Älskar Dig baby, you know that=)

/ Carro!

Tack alla mina små vänner för kommentarerna om vikten.=)


Horton!

Har sett Horton ikväll, för er som inte vet vad det e för film e det en animerad barnfilm, inte jättebra men helt okej å se, Ice Age e bättre om jag får säga det själv.

Ska snart hoppa i sängen för att sova, ska bara välja ut kläder tills imorron å ringa Jenny om träningen imorron.

Ville bara uppdatera lite å passa på att tacka alla som skriver fina kommentarer till mig, tack mina vänner=)

Älskar dig sjukt mycket darling!!

/ Carro!!

Vet ni? Jag längtar så tills jul!! Snart e den här, bara 8 veckor kvar. Har önskat mig en i pod av älskling i år, undrar om jag har varit snäll i år så att tomten kommer? =) Hihi=)


Film mys.

Blir film mys ikväll me älskling, så himla jävla kallt ute!

Blev gymmet me Ida i eftermiddags, blev två mil, fan det va längesedan det va så jobbigt att springa så långt asså, va inte alls på humör dom sista 6 km, va nästan nära att lägga av på 1.8 men jag klarade det=) Wiii å förbrände över 1000 kalorier, ännu bättre=) Wiiii på den me=)! Haha!

Ska snart gå å ta fram min kebabsallad å äta den, mums! Blir film till det å sen i säng tidigt, ska upp hyfsat tidigt imorron för att gymma me Jenny, sen in till stan å fixa lite grejer å sen hem till mamma å pappa för att hämta mina syskon, sen drar vi till Halmstad å shoppar loss=) Yeah=) Ska handla en del imorron, måste verkligen ha nya kläder.

Neee e hungrig, tack för kommentaren Sara, det värmde=)

Älskar dig älskling, du är underbarast!!

/ Carro!

Party tjejer!



Party tjejer nästa helg, najs!=)

Äta å sen gymma!

Nu e det dags för frukost för min del, sen blir det gymmet, blir kanske 2 mil idag, eller 1.5 mil, får väl se hur långt jag orkar..

Slog rekord igår, va färdiga vid kvart över tolv, rekord för alla=) Men somnade nog inte förrän klockan närmade sig två inatt, det regnade å haglade i natt oxå... Å så blev jag väckt kl tio av min syrra som ringde, busigt Jessika=)

Som sagt gymmet idag, sen köra syster till hennes häst å sen slappa å se på film ikväll me älskling, bara mysa.

Imorron blir det shopping i Halmstad me systrarna, yeah=) Ska bli najs! Ska även träffa mormor som bor i Halmstad.

Ledig idag å imorron, det gillar vi=) Men jobbar helgen, det gillar vi dessvärrre inte..=( Ingen fest i helgen heller för jag jobbar, så blir väl kanske filmkväll på lördag kväll, kanske åker till Ida en sväng, hon har liten fest, bara hälsar på, får väl se.

Men nästa helg tjejer då blir det party, va så längesen nu, 6 veckor sen då, så ska bli gott att få träffas å umgås å dricka lite, najs=) Alltid kul me mina tjejer=)

Neee film som väntar på mig å frukost som vill ätas upp!

Förresten va inte 1 kg, va 0.3 kg, inget å deppa för, skiter fan i det nu!

Älskar dig babe!!

/ Carro!

Jävla våg fan!!

Fan jag hatar vågar, hatar verkligen vikt överhuvudtaget!

Va på gymmet imorse, eller i förmiddags runt halv elva tiden, sket i att äta frukost eller ens dricka vatten för att jag skulle väga mig som jag inte gjort på en månad, kommer dit, ställer mig på den där jävla skitvågen, den visar 0.5 kg mer än förra månaden, va i helvete gör jag för fel? Jag e så frusterad å så lessen för det spelar fan ingen roll va jag gör, visst det e inte mycket, jag har ju gått ner 10 kg innan men nu har den bara stannat eller gått upp det senaste halvåret. Jag fattar ingenting.
Som det e nu så äter jag inte ens nån riktig mat mer än 2,3 ggr i veckan restan av veckan äter jag massor av frukt, frukost, å mixar me bär å mjölk, äter mycket flingor å bröd, men varför går jag inte ner?

Jag e så besviken, så lessen, så arg! Jag kämpar å kämpar å går verkligen in för det, men va händer? Jo jag går upp! Springer 1.5 eller 2 mil varje vecka, plus att jag springer 1 mil dom andra 3 ggr i veckan, dom andra dagarna e det lugn träning, men jag fattar inte? Vill gå ner till det där sträcket, 55 kg men neee då...

Har härmed detta beslutat att skita i den där skitvågen, äta nyttigt men gott å MAT å skita i va fan folk tycker om mig. Jag e nöjd me att jag har gått ner 10 kg, har börjat röra på mig å har ju faktiskt ett mål tills nästa år, att springa göteborgsvarvet me Ida. Så nu skiter jag fan i va jag väger, om jag unnar mig pizza nån gång det skiter jag fan i, för jag orkar inte kämpa mer! Kanske e det muskler som väger? Kanske fett? Ska göra en kroppsmättning nästa vecka, tills dess ska jag äta å leva gott.

Jobba idag, börjar kl fyra å stänger, blev kvart i ett i går, kanske tidigare, kanske senare idag, what ever? E ledig imorron å på torsdag, ska kolla på film imorron när jag äter frukost å sen kl ett ska jag å Ida springa 2 mil på gymmet, najs. Kvällen blir det att göra kebabsallad å umgås me älskling å se ännu en film, Torsdag e det shopping i Halmstad me systrarna=) Najs!

E nöjd me en sak, har gått ner från storlek L till storlek S, det e strongt gjort. Va tycker ni om min vikt? Om mitt kämpade? Snälla skriv, behöver peppas!

Tack älskling för ditt stöd, älskar dig!!

/ Carro!

Snart äta lite...

Snart dags att äta lite innan man ska åka till jobbet, börjar kl fyra idag å jobabr tills stängning. Har mammas bil idag för våran bil ska lagas idag direkt efter älsklings jobb ska dom laga den, hans pappa ska laga den, blir till att byta ljuddämpare på den. Så ikväll blir det mammas bil till jobbet, fick låna den, snällt=)

Har varit ute å joggat med Ida, blev en timmas joggning, men inte våran vanliga runda vid doktorspromenaden för där va det översvämmning, skit att det kan komma så mycket vatten? Laxbron stod ju nästan under vattnet...

Håller på å kollar lite på nätet efter lite ideér om egen julkalender, jag å älskling tänkte ha det i år, lite små presenter eller nånting snällt i 23 dagar fram till julafton e inte helt fel, mysigt=) Men jag har så dålig fantasi, nån som har nån idé? Snälla hjälp mig i såfall!

E mycket inne på att pyssla nu, vi ska ju kanske bygga ett barbord själv, det ska älskling göra, eller så ska vi köpa ett barbord men jag håller på fixa till en drinkbok så jag tänkte köpa ett scrappbook album å printa ut lite recept från internet å lite bilder, tror det kan bli snyggt. Va tror ni? Ge mig idéer, ska liksom va som en drinkbok...

Nu ska jag fixa håret, sen äta lite.

Älskling, du e underbarast! Älskar dig!!

/ Carro!

Ut å jogga!

Ska snart ut å jogga me Ida, får väl se hur långt men en timma i alla fall blir det.

Börjar jobba idag kl 16.00-sent så blir väl kanske runt ett tiden, så jag träffar inte älskling alls idag, bara imorron bitti å i morron på hans lunch för sen jobbar jag ju natt imorron med... Men onsdag å torsdag e jag ledig=)

Gick upp runt tio tiden idag, lagom. Men imorron blir det nog tidigare. Får väl se hur sent det blir idag...

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning, Ida kommer vilken minut som helst.

Älskar dig grymt mycket älskling!!

/ Carro!

Nanna!

Nu blir det sängen snart för oss, precis kollat klart på filmen Once, va väl en sådär bra film, inte jättebra men inte dålig heller, mittemellan. Va ändå en film man inte ville missa. Jag älskar Irland, älskar irländska å vill verkligen besöka Irland sen jag sett den där filmen PS I Love You å just denna film som vi hyrde skulle va en irländsk film, va lite därför jag hyrde den, men neee PS I Love You va mycket bättre å där va det finare miljö oxå, men nångång i mitt liv ska jag ha besökt Irland, så e det bara. Hoppas på snart...

Som sagt sängen nu snart så natti på er.

Älskling, tack! Jag Älskar Dig!!

/ Carro!

Lite bilder från förr i tiden..


Jag å älskling pussas, taget för ett år sen ca.


Jag i bilen på väg till IKEA, taget för ca 1 år sen..


Haha jag å min lillasyrra, ett gammalt kort, 1 å ett halvt år sen eller 2 år sen, men najs bild=)

Gymmet avklarat!

Gymmet e avklarat för min del nu, precis kommit hem därifrån, blev 1.5 km km idag, hade nog orkat 2 mil men neee hade ingen lust å egentligen inte tid för det heller så blev 1.5 km på en timma å 26/27 km=)

Nu e jag trött å hungrig, ska äta en macka sen ska vi åka å handla å sen laga mat å sen kolla på en film, mys pys ikväll alltså.

Nu ska jag som sagt äta för min mage kurrar.

Älskling, du är mitt allt, älskar dig!!

/ Carro!

Regn å Rusk!

Usch regn å rusk idag, keligt väder verkligen.

Idag gick vi upp vid tio tiden, så elva blir det ju egentligen sommartid då men nu fick man sova en timma längre vilket va skönt, men e lite trött fortfarande, har en sån där dag idag, trött å softisch dag me mjukis byxor å nåt skönt tajt linne, mysigt.

Igår blev det en film, eller en å en halv film, somnade efter halva filmen på den andra filmen som vi började se på, haha så intressant va den... Men sen när jag vaknade så kollade älskling igenom lite av extra materialet då verkade den filmen bra, får väl kanske se den i veckan...
Men första filmen va bra, brudens bästa man hette den, inte överdrivet bra men bra va den i alla fall å den tredje filmen som vi hyrde ska vi se ikväll.

Idag blir det att åka till gymmet snart ( typ om en timma ), springer väl kanske en mil eller en mil å 5 km eller 2 mil får väl se, sen efter det blir det väl att åka å handla lite, måste ju ha mat oxå.. Ikväll blir det väl film å kanske beställningsmat eller laga mat, får väl se va vi känner för.

Veckan e fullspäckad som vanligt, måndag å tisdag börjar jag jobba fyra tills stängning, så träning på dagen där, onsdag å torsdag e jag ledig så blir väl gymmet å på torsdag ska vi ju till halmstad vi tre syskon å shoppa å hälsa på mormor lite, ska bli trevligt. Fredag blir det väl en hemma kväll me film å mys, börjar jobba kl sju på lördag morron, lördag blir det kanske lite fest eller filmkväll hos oss, får se lite, jobbar ju på söndagen från 10.00-19.00. Men helgen efter det blir det fest i alla fall!!!

Nu ska jag lägga in tvätten sen ska jag ringa Jenny å höra om gymmet för Ida skulle inte me så blir bara jag å Jenny så bäst att åka så fort som möjligt så man får det avklarat...

Älskar dig grymt mycket älskling!!

/ Carro!

Filmkväll!

Blir film å mys kväll hemma, ingen bio alltså, blev så sent, har hittat på annat idag, eller har väl inte hittat på så mycket, vi har hämtat en frys till Robins föräldrar, älskling skulle hjälpa dom att bära den så fick åka hem till Morup å hälsa på där oxå, fixat lite grejer som dom kunde slänga åt oss på tippen, gick en låååång runda, blev ner till stranden, till Hjortsberg å hem till mamma å pappa, satt där å fikade å tjötade ( fick tårta, min dopdag å mammas å pappas bröllopsdag å min systers dopdag på måndag ), satt där ända tills kl fem typ, blev bestämt att vi tre syskon ska till Halmstad på torsdag för att shoppa å hälsa på mormor, trevligt trevligt.

Men nu e maten färdig å nu ska vi äta å kolla på film, har hyrt 3 st=)

Imorron blir det träning å mys.

Älskar dig sjukt mycket älskling!!

/ Carro!

Nala borta!

Ända tills ikväll har Nala varit borta, ett helt dygn va hon borta, det va jobbigt. Tiden gick så sakta å man undrade å kollade hela tiden om hon va där nere, men neee ingen kisse igår kväll innan vi skulle sova, ingen kisse på natten, ingen kisse på morronen men i eftermiddags va hon där=) Bra att hon kom tillbaka.

Dagen idag har varit jobbig i å me Nala men när jag fick reda på av älskling genom ett sms att hon hade kommit tillbaka blev jag glad=) Fick faktiskt oxå beröm idag av Henke ( the big boss ) att jag va duktig å hade förbättrat mig men vissa grejer skulle jag tänka på så kändes bra. Min prövotid går ut där snart, får väl se om jag får stanna eller inte...

Kvällen igår va bra, blev mysigt, vi lagade mat i hop å satt å åt länge å bara pratade å pratade, somnade sött klockan elva.

Va ute å sprang imorse, ska ut å gå imorron bitti me Ida eller ensam, får väl se om Ida orkar pallra sig hit kl sju imorron bitti. Jobbar från 9.00-18.00, sen ska vi till Morup för att Robins pappa ska kolla på våran bil som krånglar, blir väl kanske att vi äter där me, annars äter vi innan.

Lördag blir det mysdag me älskling, äta frukost istan, gå promenad, kanske åka till Morup å gå till mamma å pappa, baka, måla tavlor å laga mat, även gå på bio ska väl hinnas me, så hinner nog inte blogga förrän på söndag... Men håll utkik=)

Nu ska jag äta lite.

Älskar dig älskling, dina hjärtsslag ger mig skydd!!

/ Carro!

2 år imorron!


Älskar dig sjukt mycket älskling, bilden e tagen för ca 1 å ett halv år sen..

Älskar dig så Robin! Bilden tagen på nyår 07/08.



Hemma efter gymmet.

Nu e jag hemma igen efter ett svettigt pass på gymmet, blev att springa idag, normalt kör jag en dag springa, en dag lugnt, sen springa å sen lugnt igen, varannan dag å springa men idag kände jag att jag har engergin till att springa så gjorde det, plus att imorron blir det bara att ut å gå en timma..
Sprang i alla fall en mil på 56 min, bra gjort enligt mig=) Igår sprang jag en mil på 58 min. 2 minuters förbättring.
Men 50 min e det bästa hittils.

Ska snart gå å lägga mig, blir en lång dag imorron, jobbar från 9.00-18.00, ska nog ut å gå vid sju tiden imorron bitti så får väl gå upp vid halv sju... Så vill sova ut lite...

Mys kväll imorron, mysigt=) 2 år har gått me dig älskling, vi har haft våra duster men vi har klarat det å kommer att klara det i framtiden, älskar dig enormt mycket älskling, finns ingen som dig älskling. Du är mitt allt!!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen.

/ Carro!

Gymma!

Ska alldeles strax åka till gymmet för att träna, har precis ätit lite så får väl springa bort lite=)

Har jobbat idag från kl 8.00-17.00, tiden idag gick ganska fort faktiskt, skönt det att den kan göra det i bland oxå...

Har väl inte så mycket att skriva nu egentligen, ska ringa Jenny snart för att åka till gymmet som sagt. Mimmi (Robins syster) sov här i natt, kollade bara på tv igår, ingen film.

Ikväll blir det att gå å lägga sig tidigt, e ganska trött å hade tänkt att promenera en sväng imorron på morronen ( börjar kl nio, så blir TIDIGT...) Ska ju ha mys pys kväll imorron eftersom vi firar 2 år i morron=)

Nu blir det gymmet.

Älskar Dig Robin!

/ Carro!

Världens bästa tjejer!


En bild på oss tre tjejer, Jenny syns dock lite dåligt. Älskar er tjejer, får ha party snart!!

Äta!

Nu ska jag alldeles strax gå å göra mig min egna tonfisk sallad, mumsigt, till efterätt blir det nog min efterlängtade hallon glass, har velat äta den så länge så nu får jag väl göra det.

Blir nog ingen film ikväll, lite sent nu kanske, börjar kl åtta imorron å älskling börjar ju kl 6.50 å Robins syster ska sova här i natt oxå neee ingen film men lite tv kanske=)

Har varit på gymmet ikväll, blev en mil plus att jag gick lite oxå, skönt att varva ner efteråt.

Nu kom Mimmi så nu ska jag nog göra min sallad så hon får sitta här lite.

Jobb imorron...

Älskar dig Robin, you and me= true love=)

/ Carro!

Så va man ledig idag då=)

Jaha idag va man ledig, gott. Vädret e det väl sådär me, va finare igår, nu regnar det...=(

Jobbade kväll/natt i lördags å igår, i lördags va vi färdiga vid 03.15, i går kl 02.45 så va inte så farligt igår, men somnade typ vid halv fem i morse, grejade lite när jag kom hem å sen kunde jag inte sova å älskling hade tagit båda täckena så jag frös lite...=( Vaknade kl halv sju av att klockan ringer, då ska älskling upp å jobba, men sen sov jag ända tills kl elva å nu sitter jag här. Ska snart göra mig en god å smarrig frukost lagom tills älskling kommer hem på lunch.

Veckan som va, eller helgen kan man väl säga har väl inte varit så händelserik, jobbade hela helgen, va på Select, Fynda å på Cheapy å kollade lite grejer i lördags innan jag började jobba, har väl fått lite idéer när det gäller att möblera om, ska ha ett barbord, barstolar å ett matsalsbord me stolar till. Ska bara hitta det som vi vill ha, så kanske blir en sväng till IKEA snart.

Har inte tränat nånting alls i helgen, kände mig för deppig å för nere för det, men hey, ny vecka, nya utmaningar så idag kör jag igång igen, tänkte springa 2 mil idag, men inte i form för det tror jag så blir nog bara en mil, får se lite hur mycket folk det är oxå å när man kommer dit, dom öppnar inte förrän fyra idag...

Som sagt ny vecka, nya utmaningar, denna vecka händer det en del för mig...

Måndag: Ledig, in till stan på eftermiddagen å fixa lite grejer, på kvällen blir det gymmet å kanske en film me älskling, mys pys.

Tisdag: Jobba 8.00-17.00, på kvällen träning...

Onsdag: Jobba 9.00-18.00, träning på morronen innan jobbet ( yes kl halv sju ), sen hem å laga mat me älskling, då denna dag e speciell, firar 2 år tillsammans, mys=)

Torsdag: Jobba 12.00-21.00, träning på morronen.

Fredag: Jobba 9.00-18.00, träning på morronen, på kvällen ska vi till Morup å lämna bilen till Robins pappa som måste kolla på den för den krånglar, så blir kanske mat å film där då.

Lördag: En dag i kärlekens tecken, ska fira våran 2-års dag riktigt=) Klitterbadet, promenera, baka å laga mat, måla tavlor å bio på kvällen, en mysig å lung dag.

Söndag: Lugn dag, men handla ska vi väl hinna me..

Det va hela min vecka, ingen utgång denna helg eller, å inte nästa för då jobbar jag, va nu ett tag sen, men snart så tjejer ska vi partaja rejält=)

Nu ska jag börja göra i ordning frukosten å lunchen till älskling.

Älskling,du förgyller mitt liv, jag älskar dig!!

/ Carro!

JOBBA!

Blir till att jobba ikväll/natt, va hemma igår så bidde inget jobbande för mig, kände att jag va alldeles för trött, för förkyld å hade väldigt ont i halsen så ringde å sjukanmälde mig igår. Men idag å imorron ska jag jobba, sen e jag ledig på måndag, gott. Har lite ärende då å fixa. Ingen träning sen i torsdags för mig, blir nog ingen träning förrän på måndag för min del, kroppen måste nog vila tror jag, i å me förkylningen oxå så tror jag nog att det e klokt att vänta tills på måndag.

Nu ska jag äta lite innan jag ska åka å jobba, matlistan ska oxå skrivas inför imorron..

Älskar dig älskling, dina hjärtsslag ger mig skydd!

/ Carro!

Tjockis kväll!

Haha kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig, blev en film i eftermiddags ( heart brekakhotel, haha jag å Jenny ju=) ) Sen ringde mina syskon å sa att Ingeamar va här nere ( han bor i Skåne ) å för er som inte vet vem det e får nog undra ett tag till men har me Skåne att göra, ett liv jag hade där för 8 år sen kom vi fram till idag, tiden går fruktansvärt fort!
I alla fall dom skulle till Mcdonalds å äta, visst tänkte jag, kan hänga på å äta en glass i alla fall, skulle ju göra sallad..
Mina två systrar kom hit me Ingeamar, han kollade runt lite å sen åkte vi 3 syskon till Donken me Ingeamar, haha han hade nog aldrig beställt på Mcdonalds för han visste ingenting.. Men blev ingen glass, blev en Big Mac för min del ( va fan jag har inte ätit Mcdonalds mat på flera år å hamburgare åt jag typ för 1 år sen, så jag unnade mig lite, får man göra när man tränar så mycket som jag ), men visst jag ångar mig NU! Åh dumma dumma mig!!!! Kan inte ens äta en hamburgare utan att få dåligt samvete, man kommer in i ett "träningsmat behov" när man väl börjar banta, en slags kontroll som e svårt att förklara... Men men gjort e gjort, tur jag förbrände över 800 kalorier igår för den där satans hamburgaren innehåller över 500 kalorier, skit mat jag säljer!
Men trevligt va det i alla fall, kanske att vi ska åka ner dit nästa helg, va ett år sen vi va där sist, tiden går som sagt fort!

Kvällen fortsatte i onyttighets tecken, delade en Snickers me älskling, gjorde min räksallad å åt lite på, drack te å vatten ( det enda nyttiga ) å åt mina älskade chillinötter som jag för övrigt e beroende av, varför sälja sån god skit? Man blir ju beroende av dom!

Nu väntar sängen me en varm å trygg famn som kommer att säga mig godnatt å att han älskar mig, å 2 st duntäcken å en gosig lite Nala som ligger bredvid mig samtidigt som regnar öser ner på rutan, MYS!

Kanske jobbar imorron, kanske inte? Får se hur jag mår helt enkelt.

Sonjas Aldéns låt- du får inte. E helt enkelt bäst!! Tack Josse!

Jag Älskar Dig Robin, det vet du!

/ Carro!

Lite bilder...


Findus ( mamma å pappas kisse ), arg på mig...


Jag...


Simba kissen=)


Nala kissen=)


Världens underbaraste älskling!! ÄLSKAR DIG!!

/ Carro!

BÄSTA LÅTEN!

Bästa låten just nu: Sonja Aldén- du får inte. Den e så grymt bra å sorglig, känslosam för mig. Sen så har vi ju oxå den där låten från PS I Love You, Galway girl, den e oxå grymt bra.

ÄLSKAR DIG ROBIN!!

/ Carro!

Usch för detta!

Neee det e inte sant, jag har gått å blivit sjuk, eller nja jag e förkyld å jättetrött, sov typ över 10 timmar i natt å ändå e jag jättetrött å imorse när jag vaknade va jag jättesnuvug, men jag klev upp å gjore i ordning å så lite stack till gymmet men orkade inte alls så mycket som jag brukar göra, tur vi sprang 2 mil igår ( va meningen vi skulle gjort det idag ), så tränade en timma å sen åkte jag till Ica för att handla lite så snart ska jag äta frukost ( inte gjort det än ), e sååå hungrig!

Tur jag e ledig idag så jag kan vila upp mig hela kvällen, får se om jag orkar jobba imorron, kanske, kanske inte? Jobbar kväll/natt imorron, lördag å söndag..

Nu har vi i alla fall hunnit långt på möbleringen, blir bra tycker vi men behöver fler möbler helt enkelt, får väl se om vi kanske åker till IKEA snart....

Neee nu e jag hungrig å trött, vill bara lägga mig framför tv:en å kolla på en film, kanske PS I Love You eller nån annan bra film? Ska i alla fall kolla på film ikväll oxå, filmdag/kväll kan man säga=)

Älskar dig så älskling, du är underbarast!

/ Carro!

Tillbaka igen!

Tillbaka igen i bloggvärlden. Å Ida ser jag har skaffat en blogg, på tiden gumman. På tiden att träna me oss snart kanske oxå? Hehe=)

Har möblerat om i lägenheten, därför har jag inte hunnit att blogga eller ens surfa på nätet för internet fick vi koppla om, har bytat vardagsrummet mot data rum å tvärtom, får väl se om det blir bra, men känns så, ska bara köpa lite fler möbler å förvaring, hade tänkt oss ett barbord me barstolar å lite dämpad belysning, kanske blir verklighet, kanske inte? Det kostar ju oxå...

Neee hinner inte blogga nu heller egentligen, men imorron e jag ledig då kanske jag kan blogga ett lite längre inlägg å kanske lite kort som ni får se me=)

Inget nytt har väl hänt egentligen, jobbar å sliter ( 6 dagar denna vecka, 4 nästa ), tränar å håller igång, å han som vi sökte lägenhet ha rinte hört av sig än trots att han skulle höra av sig i vilket fall som helst, dålig stil.

Sprungit 2 mil idag, riktigt bra gick det, 1 timma å 53 min, sänker mig hela tiden, bra=)

Neee ska äta en macka nu me ägg på, å älskling mumsar på maränger å glass i tv-rummet, sugen på det så jag går nog dit nu å håller han sällskap, men imorron bloggar jag mera.

Tack älskling för att du finns, du e min ängel, älskar dig!!

/ Carro!

Ida å Jenny, party snart va? Va längesen nu, go girls=)

Sova!

Nu e det sängdags för mig å älskling, klockan e mycket å jag börjar redan kl 8,30-17.30 imorron, kul, eller inte=(

Helgen har varit bra tycker jag, blev Morup igår ju, 2 filmer hann vi se, en skräckis å en trhiller, båda mycket bra, den tredje filmen ser vi nog i veckan.

Annars e det väl lugnt tycker jag, va ute i solen innan i eftermiddags å sprang 2 timmar å 4 min, fruktansvärt lätt att springa idag, gott det. Sen blev det handling å mat å nu ska vi sova, skulle oxå hunnit möblera om men neeep hann ej så får ta det i veckan, men planer har vi=) Å lägenheten som vi sökte på har nog gått till nån annan för han har inte hört av sig...

Nu e det sovdags. Älskling väntar nog på mig i sängen nu.

Nån som har Sonja Aldéns nya låt, nån som du? Grymt bra låt.

Älskar dig Robin!

/ Carro!

Myskväll!

Blir myskväll ikväll i Morup, blev inget lagande me maten, blev beställning av pizza, eller nja jag tog en köttbullsallad, gott=)

Har hunnit me en massa idag, va i stan i morse å åt lite frukost ( pannini, världens godaste ), åkte sen till EM för att kollla lite på möbler, sen hem till mamma å pappa för kalas för syster Sofie ( ett presentkort på Kicks fick hon ), sen åkte vi hem å ska snart åka till Stantons å hämta pizzorna för att sen åka till Morup å va där å kolla på film å fotboll me Mimmi ( Robins syster ), så blir en lugn kväll.

Imorron blir det löpning på gymmet, ska oxå hinna me att städa å fixa lite hemma, handla me kan jag tänka mig...

Nu ska vi åka snart, måste göra mig i ordning, kanske sover i Morup, blir sent i alla fall för har hyrt 3 filmer, 2 skräckisar å en thriller, kom inte riktigt överens om filmerna så fick bli en vi kom överens om å en älskling ville se å en jag ville se, jag valde en alligator film, roliga dom=)

Älskar dig baby!!

/ Carro!

KÄRLEK!!


Vi i Teneriffa för snart 2 år sen ( januari 2006 )

Älskar dig för evigt Robin!!

Idag så ska jag...=)

Neee va händer idag? Jobba? Haha jaaaaa kul=) Neee inte så kanske...

Har väl inte hänt så mycket idag direkt, vaknade vid halv tio tiden, steg upp vid kvart i tio å gjorde i ordning lite, åt lite å sen stack jag till gymmet, tränade en timma, in i duschen å sen hem till älskling som hade lunch mellan halv ett å ett, så jag fick träffat han en stund idag i alla fall. Knepigt det där när man jobbar kväll/natt, men imorron får jag äntligen somna bredvid honom. Mysigt.

Ska snart gå å diska upp lite, sen bara sitta framför tv:en å kolla lite på tv å äta nånting innan jobbet, börjar fyra idag me... Å stänger idag me, va färdiga 01.10 igår, så kanske blir tidigare idag, eller senare... Ska i alla fall inte upp förrän halv elva imorron så gör inte så mycket om det blir senare, dessutom jobbar jag ett kort pass imorron, tolv till halv fem, sen e det helg å fredag!!! Älskar helg å fredag, men bara om jag e ledig, å denna helgen e jag det.

Blir nog en bra helg denna helgen, känns som det, har inte så mycket planerat mer än att springa 2 mil antingen på fredag eller på söndag, ut å gå på lördag ( lugn träning ), på kalas hos mamma å pappa för lillasyrran, frukost på stan, köpa present å lämna filmen som vi hade hyrt i stan, kolla på möbler på EM i Heberg, å kanske till Morup på lördag kväll, blir nog filmkväll me massa nötter, godis å mys, eller så blir det kvällsmat i Morup me massa prat å mys där med, lika trevligt båda så kvittar, så en bra helg blir det nog.

Inte mycket att skriva annars idag. Vill inte jobba, vill ha fredag NU!!

Älskar dig så älskling, du å jag mot den stora världen=)!

/ Carro!

ÄLSKAR DIG ROBIN!!



Världens bästaste pojkvän/sambo/älskling! Älskar dig grymt mycket darling!!

Jobbet...

Jaha då ska man vara på jobbet om en timma å 25 min, kul, eller inte=(

Har precis duschat, varit ute å sprungit me Jenny nere på stranden, helt underbart väder va det idag så passade på att springa ute. 12,4 grader i vattnet, isch kallt!!

Dagen idag har väl inte varit så händelserik, gick upp, åt frukost, fixade tvätten lite å läste i min bok, den e så spännande!
Snart läst ut den.

Jobbar tills vi e färdiga idag, det vill säga typ halv ett, ett. Likadant imorron, sen på fredag 12.00-16.30.
Helgen e jag ledig som sagt.

Ska nog äta frukost i stan på lördag, mysigt me älskling. Sen ska vi nog till EM å kolla på möbler å sen hem till mamma å pappa på kalas för min lillasyster å sen kanske till Morup. Söndag har jag verkligen ingen aning vad vi ska göra, men löpning blir det nog i alla fall..

Nu ska jag kolla vidare lite på nätet, sen ska jag äta nånting innan jag åker iväg till jobbet.

Älskar dig så älskling, du är mitt allt, vi för evigt!!

/ Carro!

Mums på det!

Mumma marängswiss e mycket gott men mycket mättande å mycket mycket fett, haha usch usch usch, fy på dig Carro borde någon säga till mig när jag tar 2 portioner marängswiss men usch så himla gott det va, har glömt hur gott fet mat eller efterätt kan vara. Å jag hade faktiskt banan å passionsfrukt i så lite nyttig blev den å inte så mycket grädde å mega lite glass så nja ganska nyttigt va det väl=) Älskling hällde på massa grädde, maränger å massa massa glass, glass galen som han e!

Va å kollade på lägenheten innan idag, den va stor å mysig, hade velat ha den, men det verkade svårt att få den, va många intresserade å han verkade lite stressad själv den där ägaren, stod redan nya par som väntade på att få komma in å kolla när vi hade kollat färdigt så eftertraktad va den nog... Men stor å rymlig, billig framför allt. Men får väl se, bor i vägg me 4,5 st personer då så lite fler grannar å lite fler att ta hänsyn till, här har vi ju bara Stefan å Anneli under oss å Mats i huset utanför, Stefan å Anneli bryr sig inte om vi har fest eller spelar högt, dom e generösa men här va det förra ägaren som skulle bo under oss, kändes lite sådär när han sa det, dessutom har vi trädgård här, där va det inte det. Så nja vi får väl se, blev lite kräsen nu när man har varit å kollat på den, vi har det bra här, e bra läge, bra standard men tyvärr alldeles för dyrt för att bo här, klart vi har råd ( är ju två ) men man vill ju ha lite pengar kvar oxå, men vi sa det, vi e nog bekväma av oss, vi har det faktiskt fint hos oss nu när vi har målat om å allt, å har lite projekt på gång i lägenheten som vi hade tänkt att fixa till, som det här data rummet, ska väl bli ett nytt databord ( jag vill ha upp min bärbara dator me) sen vill jag ha nånting i motionsstil, som kanske motionscykel eller löpband, nåt i den stilen, å så tänkte vi kanske möblera om en del kanske... Neee vi får väl se va som händer, men det blir bara dyrare å dyrare att bo här för det blir bara kallare å kallare... Han skulle ringa oss innan söndagen i alla fall, så kanske blir en bra helg? Men misströstar nog inte så mycket om vi inte skulle få den...

Morrondagen e det jobb som gäller, börjar kl fyra å stänger, så kanske vid ett tiden att vi e färdiga, likadant torsdag... Fredag 12.00-16.30, sen helg=) GOTT!!!

Har precis beställt en parfym ifrån Brasilen ( Robins pappa e där på jobb nu ), han kommer hem i helgen efter 3 veckor där så jag frågade Robin om han kanske kunde köpa nån god parfym till mig, kollade runt lite på nätet, fick bli Christina Aqulieras Inspire eller Paris Hiltons nya Can Can, han skulle i alla fall kolla, dom e ju alltid billigare i utlandet, så kanske att han skulle köpa.

Nu ska i alla fall vi gå å lägga oss, e ju som sagt en dag imorron med...

Älskar dig Robin!!

/ Carro!

Dålig uppdatering!

Ja det har blivit lite dålig uppdatering på sistonde kanske men har hänt en del, som vanligt måste jag väl säga... Tyvärr blir inte mitt liv som jag vill ha det ibland, å ibland undrar man varför man får chansen att leva överhuvudtaget när allt går så snett som det gör..? Men som sagt nu ska väl allt vara löst å det börjar kännas bra igen faktiskt. Kanske finns en chans till tur denna helgen? För dom senaste 4 helgerna har varit åt helvete för jobbiga...

Neee orkar verkligen inte prata om det nu, aldrig mer någonsin faktiskt. Det är överspelat å allt e bra igen.

Nu till goda nyheter=) Ska kolla på en lägenhet idag kl 18.00, ska bli fruktansvärt kul å spännande, en trea är det på 71 kvm, 5200 i hyra för vatten, el å värme, här betalar vi 5000 kr för 64 kvm å då ingår inte ens vatten, värme å el här så blir mycket billigare å bättre.... Vi får väl hoppas på det bästa, det ligger faktiskt på Västra Gärdet så har ju inte så långt att flytta isåfall, några kvarter bort är det, så hoppas kan man ju göra, kanske turen e med oss=)

Har varit å tränat idag, e helt ledig idag, stänger imorron å på Torsdag å ett kort pass på fredag så ska nog gå bra att jobba, ledig i helgen vilket ska bli gott!! Har ingen aning om va vi ska göra, men vi ska på kalas för min lilla syrra som fyller 16 år, å ska nog till EM å kolla på möbler, ska nog oxå en sväng till Morup, annars blir det nog lugna gatan, e inte på fest humör alls, bara mys pys=)

Neee nu kommer älskling snart hem, han vill väl kanske sitta här å jag har lite annat att göra så dags att bege sig, men nu har ni fått en uppdatering i alla fall=)

Älskar dig så älskling, du å jag mot den stora världen=)




Världens bästa älskling!!

Jag lyckades!

Jag lyckades laga världens godaste kycklinggryta, den blev verkligen mumsig,  ingen efterätt, men tar den imorron istället till filmen som vi skaa hyra.

Morrondagen ser ut såhär: Sova ut, äta frukost, åka till tippen, köpa fika, åka hem till mamma å pappa å bjuda dom på fika, sen ut å å gå me Ida å Jenny ( om dom kan ) sen beställa hem mat å kolla på en hyrfilm för att sen gå å lägga sig tidigt för att sen på söndag jobba, yes=(

Älskar dig darling!!

/ Carro!

En aning stressad..

Yes jag e stressad så har egentligen inte tid att skriva detta inlägg men får fatta mig kort helt enkelt.

Det är fredag kväll, jag ska laga mat, kom hem nu å har inte varit hemma sen halv nio i morse, jobbade från 9.00-18.00 ( jobbade över 10 min oxå ), åkte direkt till gymmet för att springa en mil, fanns inget band, typisk när man har bestämt sig för att springa idag, men fick ett band 50 min innan dom skulle stänga, sprang en mil på 52 min, bra gjort enligt mig själv=) 5 km på 23 min, inte illa det heller. Så stressat på jobbet, stressat till gymmet, stressat för att hinna springa, stressat för att hinna me att duscha innan dom stänger, stressat för att handla lite grejer å nu sitter jag här, så bara att sätta igång me maten snart.

Älskling e på Lager 157 ( eller inte nu, han va ), så idag blir det jag som får laga mat ( händer inte så ofta ), men ska försöka få det att bli bra, man kan väl inte misslyckas me kycklinggryta? Till efterätt ska vi ha marängswiss, mums på det!!!
Kaloribomb? Ja men jag rör ju på mig så mycket så nåt gott får man allt unna sig.

Imorron blir det att gå en prommis me Ida å Jenny på morronen ( inte så tidigt men innan frukost tror jag ), till tippen me älskling, sen kanske vi skulle fika ( kanelbullens dag imorron, får ej missas ju! ), sen på kvällen blir det nog Morup eller beställa hem nån smaskig mat, mums på det!!

Söndag jobbar jag hela dagen från åtta på morronen till fem på kvällen, ut å springa på kvällen, sen typ äta å gå å lägga sig, kul söndag...

Nee nu får maten börjas me tror jag.

Älskar dig grymt mycket älskling, du e bäst!!

/ Carro!

Tjolahopp!

Yes idag e jag ledig, skulle gått upp vid halv sex idag för att simma kl sex imorse, men messade Ida vid halv ett inatt å sa att vi struntar i det för då skulle jag bara få sovit 5 timmar, men va händer? Jo jag vaknar pigg som en lärka vid kvart över fem, fan ångrar verkligen då att jag skrev det där messet, kl fem hade Ida messat att hon oxå skulle strunta i det å gå ut me sina vovvar istället, haha snacka om komiskt eller vad? Somnar istället om å vaknar sen vid halv sju av att älskling ska gå, somnar om igen å vaknar inte förrens kl tio, åh skit sovit bort hela dagen, jag som skulle gått upp vid nio tiden idag, hatar verkligen när det blir så...

Dagen fortsätter vara dålig, åker ner till gymmet för att simma en stund, duschar å så, hoppar i det kalla vattnet, va händer? Jo dom som jobbar där säger att vi måste gå upp för att det är simskola framt ill kl tolv, klockan va då kvart över elva, jaha, då va det kört, jag å Jenny tjafsar lite om va vi ska göra då? Slutar me att vi duschar å sitter å väntar tills klockan tolv då vi hoppar i det där kalla vattnet igen å simmar 1000 jobbiga meter, men nu e det gjort i alla fall, skönt att ha det gjort, å tanken va ju å simma, kanske tar en promenad ikväll oxå, får se lite på det...

Efter simningen åker vi till Ica skrea strand å handlar lite ( eller nja jag köpte baguette å sån där god mörk choklad å Jenny hårfärg ), åker sen till mammas jobb för att hälsa på henne lite, å nu sitter jag härm ska alldeles strax ta å äta nånting, har bara ätit en tallrik flingor, lite bröd å en choklad bit så jag e VRÅLHUNGRIG!!!

Vet ni va som hände mig i går kväll? Jag hade pratat me min mormor å mamma igår lite om morfar å va han gör å så nuförtiden ( han bor ju i Canada/Florida ), dom hade inte hört nånting från honom så jag skickade ett mejl igår kväll å frågade lite va han gjorde å hur det va me han å hans fru Kathy, skrev även vårat hemnr å skrev att det kunde vara roligt om han kunde ringa nångång ( pratar knappt me honom, bara på jul å så, inte träffat han på 6,7 år typ ), så halv tio, har gjort min goda köttbullsallad, ska sätta mig ner å äta å kolla på tv då ringer telefonen, va sånt där konsigt nr men svarade å i andra änden hör jag att det e min morfar, haha snacka om roligt eller vad? Jag blev väldigt förvånad å väldigt glad av att prata me honom, dom e kvar i Canada men om en månad så drar dom söderut till Florida för att leva i lyx, spela golf å sola å så, gott för dom. Tyvärr trodde han inte att dom skulle komma hem till jul heller, så vi får hoppas på sommaren då, va så längesen nu man träffade dom, va i Canada me min syster år 2002, sen dess har vi inte sett dom, så jag lever på hoppet att dom kommer i sommar, hade varit så skoj!

Neee nu ska jag nog ta nåt å äta, sen kommer ju älskling hem snart från jobbet, haha han har jobbat hela dagen, va hr jag gjort? Haha konstigt det där, imorron e det min tur att jobba, 9.00-18.00, rolig tid... Lördag ledig, e kanelbullens dag då så kanske ska fika nånstans jag å älskling, ska oxå slänga en massa grejer på tippen, äntligen få bort den här skiten, ska beställa mat eller äta i Morup på lördag, mys pys kväll, men dessvärre börjar jag kl åtta på söndag morron, yes=(

Älskling du förgyller mitt liv, älskar dig grymt mycket!! You and me forever=)

/ Carro!

KOMMENTERA!!

Gud va hemskt!!

men , det här är jävligt äckligt .. MÅSTE LÄSAS ..  25:aug, 21:19

För två år sen skulle en flicka gå hem från sin kompis. Klockan var 23.32 när flikcan sa hej då och gick. För att komma hem till flickan var man tvungen att gå genom skogen. Det fanns en annan väg som flickan tänkte att hon kunde ta, men det tog nästan en timme att gå den vägen. Skit samma! flickan gick den långa vägen ändå. När hon hade kommit en bit på den långa vägen hade dem spärrat av. Dey fanns ingen skylt varför dem hade spärrat av. Flickan var tveksam, klockan började närma sig tolv tiden och ddet blev allt mörkare och mörkare. Flickan tänkte att hon måste skynda sig hem, så utan att tveka gick hon under "avspärrat tejpen" och fortsatte in på en lång, smal väg. Flickan gick och tänkte på varför dem hade spärrat, men tänkte att det inte var nåt stort.När flickan hade gått 5-10 minuter ångrade hon sig och skulle gått skogsvägen, men nu var det försent. I skogsvägen fanns det i alla fall lampor och hon var tvungen att skynda sig hem nu. Det var helt mörkt och flickan sjung lite tyst för sig själv. Nu började det att dugg regna så flickan började små springa." duns". Flickan tappade sin mobil, den studdsade in i skogen.Fan ockå, mamma kommer inte bli glad. tänkte flickan när hon böjde sig ner för att ta upp den. Hon tog i något som hon trodde var sin mobil, eftresom det inte fanns nåra lampor såg hon inte riktigt. Flickan tg tag i det hon trodde var sin mobil, men i stället för sin mobil fick hon upp en arm. Flickan skrek och skulle springa därifrån när en man plötsligt dök upp fråpn skogen.Mannen hade en väldigt stark lampa med sig, som lyste precis där flickan hade tagit upp armen. Flickan fick en chock. Det flickan såg var inte bara sin mobil. Bredvid hennes mobil låg det en itu skuren kropp. Flickan tittade chockande på mannen som lyste med lampan.

- nu när du vet vad jag har gjort är det din tur. Mannen gick snabbare och snabbare mot flickan, men flickan hann springa och gömma sig. Innan hon sprang i väg han hon ta sin mobil. Hon ringde hem, men ingen svarade. hmm, konstigt. Mamma visste att jag skulle komma hem snart, så hon skulle inte lagt sig o sova. Flickan springer ut mot stora vägen när hon ser en bekant bil. PAPPA! bilen var en röd volvo v70, precis en sån som hennes föräldrara hade. Flickan springer ut mot bilen, bilen stannar och flickan hoppar in. Hennes mamma undrade varför det tog sån tid för henne, varför hon inte hade komit hem. Flickan sa att dem arbetade så hon fick gå en omväg. Hon sa aldrig det med kroppen, att hon tappade mobilen eller om mannen. Det var nåt flickan ångrade. Nästa dag när flickan kom hem från skolan, låg det ett kuvert på golvet där det sotd " Till Flickan". Runt om kuvertet låg det reklam och ett brev får volvo till hennes pappa. Flickan tog av sig ytterkläderna, tog upp posten och gick ut till köket. Hon la tidningarna och volvo kuvertet på bordet. Hon tog sitt egna kuvert och gick upp till sitt rum. Hon var ensam hemma så hon satte på sin nya skiva. Försiktigt öppnade hon kuvertet." hej flickan, tro inte att du kan komma undan så lätt. Nu är det din tur, och jag lovar att jag kommer få tag på dig. hoppas vi ses snart igen, m.v.h. ..." vem kunde det vara ifrån? flickan tänkte och tänkte, men kunde inte komma på någon. Just det! manenne från igår " nu är det din tur". flickan gick ner för att titta om det var låst. Just som hon var på väg ner för trappan såg hon hur ytterdörren stängdes igen. vem var det? flickan gick ner och tittade ut men kunde inte se nån. Flickans cykel som stod mot skjulväggen hade ramlat på blommorna, så hon gick ut för att ställa upp den. När hon hade kommit fram till väggen slängdes ytterdörren igen med en smäll. Flickan kändee på sig att det var något som var fel. det kändes osm att någon tittade på henne. Flickan ställde upp cykeln, och vattnade blomorna. Just som hon skulle vända sig om tar någon tag i henne. Det enda flickan ser är ett bekant ansikte. Mannen! det var från i går, och det var han som hade skickat brevet. Mannen höll för hennes mun och släpade med hene in i skogen bakom huset. Han stannade vid ett tjock, stort träd och band fast henne runt trädet. Flickan var helt säker på att han skulle mörda henne men nej. Efter en timme tog han loss henne och släpade henne vidare in i skogen. Plötsligt kom dem ut till en stor väg. På andra sidan vägen fanns en rels, där det går tåg lite när som helst. Flickans föräldrar hade nu blivit oroliga för flickan. dem hade läst brevet som låg i flickans rum. Nu hade dem ringt polisen, så flickan var eftrelyst. klockan 20:36 skulle det komma ett tåg. Mannen tog fram två långa rep. han slog flickan hårt i huvudet så hon svimmade. han la henne på relsen och ban fast henne. Flickan vaknade av att någonting lös henne i ögonen. det var ett tåg. flickan fick panik men hon kunde inte göra någontinig. Tåget kom och mannen stod lite längre bort och tittade på. när tåget hade åkt förbi gick mannen fram till relsen och tog upp flickan. hennes nacke hade knäckts lätt, och från armen stack det ut ett ben. hon var inte död, men förlamad résten av livet. Mannen tog med hene in i skogen och lät henne ligga. 3 dagar senare hittar en en jägare flikan död.





Hemsk!!



Om du läste denna texten men inte la in den på din bdb, alltså du brydde dig inte, så kommer flickan när du minst anar det stirra på dig med sina hjälplösa ögon, sen kommer hon komma bakifrån och knäcka nacken av dig. även om hon inte lyckas den gången, så kommer hon lyckas nästa gång. och om du har riktig otur sitter hon redan nu bakom dig och stirrar med hjälplösa ögon

Tror egentligen inte på sånt här trams men ville bara kopiera texten för den va så bra!

Från nyår 07/08!


Jag precis innan tolvslaget, najs bild=)


Nyårskyssen;)


Vi efter klockan tolv, nytt år, nya möjligheter å nytt nyårslöfte=)


KOMMENTERA!!!

Nu e det dags att börja laga mat..

Snart e det dags att börja göra kvällmat. Idag blir det nog tonfisk eller köttbullsallad, blir nog köttbullsallad, grymt sugen på köttbullar idag asså... Va oxå på Ica Skrea Strand efter gymmet för att köpa just köttbullar, rödbetsallad å en baguette, köpte även scamppi till älskling, vi gör två olika matträtter... Haha, jag lite nyttigare, älksling lite onyttigare..

Har varit på gymmet, det enda jag hunnit med sen jag bloggade sist, blev 2 mil med Ida, fasen idag va det verkligen grymt jobbigt, fast dom sista 500 meterna flög jag verkligen fram, haha.

Ida ska till gymmet imorron kl sex på morronen för att simma, hon undrade om vi ville följa med, jag e ledig imorron, så nja jag e inte så pigg på att åka till gymmet kvart i sex för att sen simma 1000 meter, visst man har verkligen hela dagen på sig att göra grejer, men nja jag sa att hon skulle ringa ikväll så fick vi se.

Nu e jag hungrig så nu ska jag nog börja me maten. Det regnar igen nu, bara regn å regn... Usch usch, men e ändå mysigt när man e inne, ska kolla på film ikväll oxå=)

Älskar dig Robin!!

/ Carro!

Vaknade sent idag...

Idag vaknade jag först vid halv sju tiden för älskling skulle upp då för att jobba. Sen vaknade jag vid nio tiden för Ida messade mig, sen vaknade jag vid halv tolv tiden för klockan ringde då. Men låg kvar ända tills klockan 12.10. Sent jag vet, men somnade vid tre tiden inatt, va hemma strax innan två.

Idag e jag ledig, på schemat idag står det att träna ( springa 2 mil på gymmet me Ida ), städa ( har redan gjort ) städa toaletten ( har redan gjort ), mysa me älskling ( film å lite mys pys ikväll ), ta hand om tvätten som ska tvättas imorron å så fixa å greja lite me olika grejer å naturligtvis börja läsa min bok som jag har lånat av Robins mamma ( har nu läst ut den första boken jag fick lånat ). Så ja det e en del, imorron blir det lugnare, ledig imorron med, då ska jag bara tvätta, simma å greja me olika grejer.

Va en del folk igår på jobbet, så va en del att göra, blev lite senare än tänkt kanske...

Har väl inte så mycket annat att skriva egentligen, ska lägga in lite ny musik på min mp:3 nu sen ska jag väl ringa Ida å sen bege mig till gymmet.

Men ni kan ju alltid kommentera korten som jag lagt upp=)

Älskar dig grymt mycket darling!!

/ Carro!

RSS 2.0