Mars=)



Snart e det Mars å bilden för den månaden ( i almanackan som vi gav till mamma å pappa i julklapp ) ser ut såhär=)



Kommentera!!=)

Sent upp idag med...

Jaha sovmorron idag med... Kommer som vanligt aldrig upp i tid... Men gott att sova så länge, behövdes tror jag=)

Jobbade igår tills klockan halv nio, väl hemma så passade jag på att plugga lite, sammanfattade lite av texten så ska fortsätta med det idag tänkte jag, men först ska jag ut å jogga en sväng, eller gå har ej bestämt mig. Men ut ska jag=) Ska oxå tvätta däremellan.. När jag kommer in igen ska jag börja laga min frukost för jag e extremt hungrig!! Sen en film å sen ska jag ta tag i pluggandet å sitta där hela eftermiddag med det ända tills det e dags att åka iväg till jobbet för att jobba 8 timmar eller nåt sånt, yes=) Kul!!! Eller inte.... Men money money=)

Det va min dag det...

Annars e det lugnt skulle jag tro, helgen blir inte så spännande, stänger hela helgen så blir bara att jobba, sova å jobba, japp... Men nästa helg däremot blir det tjej kväll hos Ida=) Najs!!!

Neee nu ska jag nog bege mig utåt.

Älskar dig älskling!!

/ Carro!

Kommentera mina kort!!=)

Siket jäkla väder!!

Åh fy satan siket väder det e ute, det spö regnar å blåser asmycket ute ju. Neee jag blir så lessen för idag skulle jag å Ida gått ut å sprungit men naturligtvis ska regnandet å blåsandet sätta stopp för det.... Jag som hade sett fram emot det...

Men men jag får göra " mitt egna pass " idag, pallar inte gå ut å pallar inte åka till gymmet... Å börjar jobba om 3 timmar så får bli mitt pass.. Idg e det en sån dag det e sånt där skitväder, man vill bara sitta inne å glo på film hela dagen, men neee just idag ska jag jobba ett 7 timmars pass, åh jag valde fel dag!! Typiskt!!!!

Igår blev en lyckad kväll, åkte till träningen, träninade hårt i en timma ( jättekul pass ), kom hem å åt god mat å sen duschade vi, inget bad alltså, sen hade jag överaskning för älskling, han blev glad;)

Idag e det jobb som gäller från kl 12.00-20.30 sen hem å bara ta det lugnt, ska nog läsa lite i boken från skolan...

Imorron stänger jag, börjar kl 17.00 så ska träna spinningen på morronen, sen hem å ja bara slappa...

Neee nu får jag nog sätta igång å träna lite så jag blir färdig nångång..

Älskling, du får mitt hjärta att slå hundra ggr om, jag älskar dig så!!

/ Carro!

Kommentera korten nu då!!!!

Nu ska jag baka!=)

Yes nu alldeles strax ska jag börja baka vaniljbullar, mums på det! Älskling kommer att bli så glad=)

Varit i skolan, inte så intressant direkt... Filmen som jag såg imorse va däremot en rolig film, fast såg inte hela så ska se den halvtimma som e kvar av filmen nu när degen jäser tänkte jag...

Neee nu ska jag börja baka tror jag, sen blir det träning för fullt ös å hem å äta å bada ett hett å varmt bad sen iväg me älskling, har en överaskning till honom;)

Älskar dig baby!

/ Carro!!

Kommentera mina söta kort!

Mina söta missar=)


Haha lilla Simba försöker spela död ( en grej han gör ofta hos oss ), haha han ser så rolig ut...


Nala gillar att bada, dock utan vatten, haha=)


Kommentera gott folk=)!!

Å idag regnar det..=(

Jaha idag så regnar det ute, fy vilket tråkigt väder! Bestämde mig för att när jag sett att det regnar ute att ikväll får det bli träning inomhus, blir body combat kl 17.45, najs=) Det e ett sjukt kul pass!! Så jag å Jenny ska på det.

Dagen idag ser inte ut att bli så händelserik, ska snart äta frukost tillsammans med en film, Madagaskar 2, eftersom älskling inte vill se den får jag se den själv, så passar på nu när han inte e hemma. Klockan 12 ska jag cykla till skolan för att ha en å en halvtimmas lektion, sen hem igen å börja baka tänkte jag, tänkte baka bullar tills älskling kommer hem, mysigt va=)?

Ikväll blir det då träning å sen hem å äta å ta ett varmt å hett bad, sen har jag en överaskning för älskling=) Hehe..

Inget jobb idag, men imorron ska jag få å göra, tog Issas tid så börjar kl 12.00-20.30 så en långdag, men gott nu när mna har varit hemma hela veckan, sen stänger jag fredag, lördag å söndag så inte festande för lilla Carro inte, men nästa helg, då blir det tjejkväll hos min Ida me Jenny, å ja utgång på det=) Det ska bli riktigt najs=)

Nu ska jag i alla fall se film å sen börja göra mig i ordning för att åka till skolan. Va ute å sprang igår i en å en halvtimma, sprang bara längs stranden, tur att jag började springa i tid för 2 timmar senare regnade det ute...

Får väl oxå säga grattis till Viktoria å Daniel som nu ska gifta sig om ett å ett halvår, dom förlovade sig igår ju, det gick inte att missa det för TV4 extra sände det i 5 timmar, alltså visst att det e stort men alltså lite väl överdrivet att tjata om det i 5 timmar, tjatar ju hål i huvet på en...


Älskar dig älskling, du e mitt liv!!

/ Carro!

Kommentera dom söta korten jag har=)!!

Det va nära!

Yes fick reda på resultatatet från provet å jag hade 2 poäng från MVG, det du;) Jag e riktigt stolt över mig själv, 2 poäng i från!! Trodde inte ens jag skulle få G, å så får jag VG nästan MVG, jag e chokad!

Å det där med vikariepoolen gick bra, fick prata lite med henne å så fick jag en massa papper som ska fyllas i å skickas tillbaka, sen får jag lov att börja som tim vikarie där, perfekt för min ekonomi=)

Neee nu ska jag äta, sen ska jag antingen springa eller ut å gå med Ida å Archie, har ej bestämt mig än, men kl fyra kommer älskling hem, då ska jag va hemma.

Kommentera mina fina bilder=)

Älskar dig bauta mycket Robin! Längtar till den 10 juni då vi ska åka iväg till soliga Grekland! Mmmmm=)

/ Carro!

Solig dag=)

Yes sol ute idag, dock e det säkert jättekallt, men fint att det e sol, det gillar jag=)

Ledig idag med, men ska ju till skolan idag, å jag hoppas verkligen att vi får reda på prov resultatatet idag, å jag hoppas att jag får G. Ska först åka till vikariepoolen innan för att prata lite med henne, sen direkt till skolan. Efter skolan blir det väl att komma lite å äta, sen blir det nog en jogging runda med Ida, eller så väntar vi tills Jenny kommer hem å springer med henne, annars blir det jag å Ida som springer å e det såhär fint blir det nog på stranden, najs=)

Ikväll får vi se va som händer, e yoga på träningen men får se om jag orkar gå på det.

Men nu ska jag äta frukost, bloggar sen för resultatet!

Robin, Jag Älskar Dig!!

/ Carro!!

Kommentera bilderna!!!

Mat!!!

Ska äta nu, idag blir det lasagne till middag.

Har kollat på film, the notebook å lite av ps i love you, the notebook e sjukt bra film, grät mig igenom halva filmen, haha den e så sorglig.

Neee nu e det lasagne som ska ätas, sen en hel hög me disk som väntar... Blääää!!=(

Älskar dig söt nöt!!

/ Carro!

Kommentera bilder.

Har nu bokat...

Har nu bokat en tid hos the studio i göteborg för sminkning, hårstyling å fotografering den 18 april kl 12.15 med mina tjejer Jenny å Ida, ska bli as najs med att bli sminkad å fotograferad, å det bästa av allt e att det e gratis, men bilderna kostar naturligtvis, en bild kostar ca 400 kr, men dom blir säkert jättefina så en bild ska jag allt köpa.

Har nu kollat färdigt på filmen, ska nu ut å gå å sen blir det en film till lagom till älskling kommer hem, the note book ska jag se, sjukt bra kärleksfilm! Bara gråter hela tiden till den... Haha.

Älskar dig så mycket sötis!

/ Carro!

Bilder från inflyttningsfesten!

Togs inte så många bilder, men här e några i alla fall=)!
Så kolla å kommentera sedan!!



Våran utsikt från balkongen när det e soligt ute, å ja kolla noga så ser ni havet=)!


Jag, redo för party!!=)


Vi spelade sanning och konka, haha sjukt kul party spel, men börjar bli lite tråkigt nu för spelar det så ofta...


Jag redo för singstar, lagom lullig där...


Haha vi tre seriösa...


Vi tre glada å påverkade av alkoholens effekt, haha...




Det är måndag...

Jaha då va det måndag igen då ja... Helgen går så förbannat fort måste jag säga!
Ledig idag, eller arbetslös heter det väl, e reserv men ingen sjuk så då e det = inget jobb för mig! Usch jag hatar tanken av att det blir lite pengar ni kassan, måste ha pengar! Men men får väl njuta av ledigheten idag för imorron ska jag faktiskt på     " arbetsinterjuv " inom vikariepoolen ( har ju varit där innan, så det e nog inga problem att få lite jobb där inom, skönt att bara ha lite att göra ), så ja jag hoppas på att få lite exra timmar där inom.

Helgen ja, den va bra, hade ju som sagt fest här i lördags, kanske inte blev som jag hade hoppats på, men kul hade vi! Ingen utgång för min, Jennys, Ida, älskling å Sofies del men för dom andra blev det, så när klockan va halv ett hade h'lften av folket försvunnit så festen dog lite på det sättet.. Men ja vi hade skoj, klockan två gick den sista personen som va Jenny så klockan tre somnade jag gott i sängen med en dunkande huvudvärk å ångest för all dricka å ätande, men vaknade gott klockan tolv å mådde hur bra som helst, så inga problem alls. Klockan ett steg vi upp ut sängen å åt frallor å bara myste. Å jag fick me älskling ut på en promenad vid fyra tiden ( gick hem till mamma å pappa en sväng ), sen på kvällen handlade vi å åkte till Morup för att laga tacos å kolla på halva Beck ( åkte hem vid tio tiden, men såg slutet hemma ), så en bra söndag me andra ord.

Kvällen i lördags började med pizza, folk å dricka, vi sjöng singstar, spelade spel å hade allmänt trevligt, dock va det lite segt kanske å Ida va inte så på bra humör kändes det som ( kanske va hon lessen eller trött, jag vet inte, men det kändes som om hon inte va iform ) men men det va bara trevligt att alla kom å vi fick umgås me alla, så tack alla för att ni kom i lördags å tack för alla presenter!

Dagen idag började jag redan kl halv sju me att köra älskling till jobbet, hem å äta frukost för att sen kl åtta sticka till träningen  för att träna lite crosstraining, spinning, boxning å löpning / gående, perfekt att ha tränat färdigt fär dagen nu, kan bara ligga å slappa i soffan nu, hehe=)

Idag händer det inte så mycket, ska ringa runt å kolla lite jobb, blir till att kolla färdigt på en film som jag började kolla på igår, ska nog kolla på en till eller Anna-Pihl ( har inte bestämt mig än ), sen får vi se va som händer, bara slappa, nu kom solen så kanske en promenix hem till mamma å pappa för att skriva ut lite ansökningar senare, får se, men nu movie=)

Älskling, nu har 2 år å 4 månader gått ( igår ), jag älskar dig bara mer å mer för varje dag som går, du e mitt allt i mitt liv, utan dig e jag ingenting, Jag Älskar Dig!!

Kommentera korten som jag snart ska lägga upp från helgen!=)

Allt fixat=)!

Yes snart e allt fixat efter en hel eftermiddag. Bara folket som kommer typ om en kvart å bålen som ska göras alldeles strax sen e det party time=)

Ha en toppen kväll folks. Som sagt ikväll e det sup å svälj, trevlig helg, imorron kommer ni att ångra er men ikväll kommer det sitta så jäkla gott att bara få leva, jag lovar att det ska jag göra!!

Babe, jag älskar dig!!!

/ Carro!

Hehe=)


Ikväll e det party med mina tjejer å massa andra. Gud va skoj!!

Ikväll e det fest!!!

Yes ikväll e det fest, gud va kul det ska bli! E precis hemkommen från stan, har varit på systemet med Jenny å så har vi köpt en sing star skiva till ikväll.

Igår blev det jobb halva dagen, sen träning å sen hem å tvätta å äta. Tror jag va igång hela kvällen ända tills jag la mig i badet vid elva tiden på kvällen, då hade jag tvättat 6 maskiner tvätt, tränat, jobbat, dammsugit å lagt in massa kläder, så det va skönt å avslappnande med ett hett å varmt bad=)

Inatt har jag inte kunnat sova så bra, skulle som vanligt gått upp vid nio men neee kl elva gick vi upp, fast va uppe vid åtta tiden, gick till Ica för att överaska älskling med frallor till frukost, gjorde det å sen när jag kom hem igen så gick jag å la mig igen för hade så ont i huvet, sov då till elva.
Haha Marie från jobbet ringde då vid elva tiden å frågade om jag kunde stänga ikväll, typiskt när man verkligen e beroende av pengar men så kan man verkligen inte... Typiskt!!

Ikväll blir vi nog runt 13, 15 st så en del, ska bli så satans skoj! Sen så får vi se om vi går ut eller hur vi gör.

Neee nu ska jag surfa vidare sen blir det ett hett å varmt bad å sen ska jag faktiskt börja göra mig i ordning så att jag verkligen e färdig kl sex när allt folk kommer för normalt e jag aldrig färdig när folk börja droppa in, men idag ska allting vara perfekt, idag ska jag verkligen bara leva livet som om ikväll vore den sista i mitt liv, ska ha så jädrans skoj! Trots att allting i livet kunde vara bättre så ska jag verkligen ha kul ikväll. Inga bekymmer, inga problem, bara umgås, dricka, skratta å ha skoj! Så sup å svälj, trevlig helg=)

Imorron kommer jag förmodligen må sämst, men det tar jag då... Haha.

Älskling, dina hjärtsslag ger mig skydd, jag älskar dig mest!

/ Carro!

Laddad!!!


E ni laddade tjejer? Snart smäller det!! Ska bli så fantastiskt kul att festa med er igen!! Jag e laddad tusen ggr om!!!
Älskar er tjejer.

Som vanligt dårå=)

Jaha skulle gått upp vid nio tiden, men neee jag somnade om, å här sitter jag, ska äta frukost nu å sen stressa mig till jobbet för att sen stressa fär i 4.30 timmar, sen e det träning som gäller, å sen när jag kommer hem e det mat, tvättning å ett skönt å hett bad som väntar, najs=)

Mycket folk igår, va färdiga vid ett tiden, somnade typ vid tre tiden i natt, så kanske va därför jag sov så länge idag?

Imorron e det partaj, jag e laddad till tusen kan jag säga, e ni det tjejer?=)

Neee nu ska jag äta.

Jag Älskar Dig baby!


/ Carro!

Kommentera bilderna!!

Söt nöta=)


Våra underbara kissar, naw söta eller hur?
KOMMENTERA!!

Våren, långt borta!!

Våren ja som jag snackade om häromdagen, den e borta, nu e det alldeles vitt ute, det e snö! Gud va jobbigt, vintern e så fruktansvärt lång å trist, i början e det mysigt när det börjar falla snö som i nov, dec men sen e det bara usch å blä!

Så idag blev det ingen joggning ute utan tränade " mitt eget pass"  som jag hade som projekt arbete i skolan så lite motion har jag allt fått. Som sagt bara nackdelar med vintern nu i dessa månader..

Jobbade hela kvällen igår, stämplade ut 00.33 så inte så lång dag för började ju kl 17.00 men idag börjar jag kl 16.00 å slutar när vi e färdiga, typ som igår dårå, sen e det fredag, yes, närmare helgen=)

Imorron börjar jag kl 12.00-16.30 så ingen lång dag, body step efter jobbet, body attack skulle det varit men det har dom tydligen ändrat nu, så imorron blir det body step, det e ju kul det med=)

Kvällen imorron blir det till att laga mat, tvätta å se på tv eller en film me älskling, mys pys alltså=) Lördag e det fullt upp, ska in till stan me tjejerna för att handla på systemet, sen blir det fika, yummi=) Å sen hem å städa å fixa iordning å fixa sig själv, sen e det party hela natten lång, wiiiii=)!!!

Söndag blir det nog att slappa, yoga å kanske body combat, storhandla å kanske Morup en sväng, ska oxå fira min å älsklings två år å 4 månader=)

Nu ska jag äta nånting, jag e dödshungrig!!!

Robin, du e mitt liv, mitt allt, JAG ÄLSKAR DIG!!

/
Carro

Iskallt ute ju!!

Fy tusan va kallt det e ute, har precis kommit hem efter en lång spring tur, ca en timma å en halvtimma, gud va jobbigt. Sen gick jag in på Ica å handlade lite till festen på lördag, det blev tungt, men gott, haha smakade lite godis, det e så man ska göra efter en lång joggingtur, haha=) Neee men gud va gott me choklad!

Idag börjar jag jobba kl 17.00, imorron kl 16.00 till sent båda dagarna. Fredag börjar jag 12.00-16.30 ( egentligen skulle jag jobbat från 15.00-19.00 men vill hinna med body attack- passet på fredag så bytade me lovisa ), så e en kort dag på fredag, sen e jag ju ledig hela helgen, eller e egentligen ledig en vecka framåt sen, men e reserv så jag hoppas på att få jobba!

Va på träningen igår me Jenny, det där passet va sådär, men har bestämt mig för att ge det en ny chans på fredag för igår va det en konstig dag, allting gick fel å ja en piss dag me andra ord, men idag känns det bättre å fredag e ju fredag så då går det nog bra=)

Längtar som tusan till lördag, ska bli najs faktiskt. Än sålänge e vi 10 st så e en del=)

Neee nu ska jag duscha, färga håret å äta frukost, mums jag e hungrig!!

Älskling, hjärtat slår hårt för dig, du är mitt allt, Jag Älskar Dig!!

/ Carro!

Ett kort säger mer än tusen ord.

Min vackra älskling, han e mitt allt, älskar dig så himla mycket!!


IDA, JAG å JENNY, SOFIE med på ett hörn, ni e bäst tjejer, jag älskar er.
I helgen tjejen blir det party, IDA, JENNY å CARRO ska bli fulla=) Wow så skojsigt=)

Kommentera!!

/ Carro!

Det våras för vår=)

Idag gick jag upp vid kvart över tio ( en timma senare än tänkt ), gick ner till stranden å gick på stranden, va ute å gick i en timma, skönt när solen lyser. Våren e alltså på väg, det e sån himla skön känsla, jag älskar när våren börjar komma, när det börjar blomma i rabatten, när solen lyser i ansiktet på en, när vårkläderna börjar komma fram i butikerna, när man slipper ta på nsig en massa tjocka kläder, våren e härlig, men sommaren e ännu härligare, gud va jag längtar! Men det  e på väg, det känner jag.

Idag e jag ledig från jobbet, har jobbat sen i lördags morse så va väl värd en dags ledighet=) Stänger imorron å på torsdag, sen ett kort pass på fredag, så gott=)

Annars då? Jorrå får väl säga att det e skapligt..

I helgen blir det partaj hos oss, inflyttningsfest, ska bli najs! Längtar så!!
Blir till att beställa pizza å så får vi se om vi går ut eller om det blir helfest, beror på hur många som vill ut...

Ikväll ska jag å min lilla Jenny gå på Body Attack på Motionshuset, ett pass som inriktar sig på kondition, vilket passar mig, ska bli skoj!

Veckan ser la ut att bli jobb, träning å tvätta på fredag kväll, lördag e det fullt upp med att städa, greja å fixa sig, söndag e jag nog en aning bakis så på kvällen blir det yoga å om jag orkar blir det body combat ( kampsport), men det beror på om jag orkar, haha=)

Neee nu e jag lite hungrig, har fortfarande inte ätit frukost..

Älskling, du e underbarast, jag älskar dig mest i hela världen, du å jag för evigt!!

/ Carro!

Ey kommentera!!


Trött.

Trött idag, jobbat från elva till sju ikväll, så en lång dag å ännu längre imorron, börjar elva å slutar jobba kl åtta, så en lång dag imorron med, men Tisdag e jag ledig, vilket ska bli skönt, fast funderar på att säga att jag kna jobba ett kort pass, men neee vet inte, får se hur jag gör, e gott för pengarna ju.

Igår va vi på bio i Halmstad, filmen vi såg va med Will Smith å hette Seven Pounds, måste verkligen säga att jag inte e ett direkt fan av Will Smith men denna filmen va verkligen hur bra som helst, å sorglig, satt å grät mig igenom halva filmen, haha. Tårarna bara rann, den va verkligen jättesorlig.
Efter filmen så gick vi ut i den kalla luften å där möter vi Issa från jobbet å ser Lena från jobbet, haha det va verkligen roligt, man går på bio i Halmstad å ändå ser man falkenbergare, haha konstigt?!

Annars så e det väl inget så direkt, nån av kissarna har kissat på våran stora röda fina matta så det e inte så kul, älskling ska tvätta den på sin pappas jobb på fredag så ingen matta på våran inflyttningsfest=( Men men nån hade ju säkert spillt på den ändå så gör väl inte så mycket..

Som sagt jobbedag imorron... Träning på morronen eller så skiter jag i det å tränar i helgen, har ej bestämt mig än..

Neee nu e maten snart färdig.

Älskar dig min älskling!!

/ Carro!

Bio time=)

Dags för bio ikväll me älskling, blir till att se seven pounds med will smith, verkar vara okej, så får hoppas den e det. Har laddat upp med naturgodis å loka, mums mums!

Jobbat från 9.00-18.00 idag, sådär lagom med folk idag. Imorron jobbar jag från elva till sju, så en timma mindre, gott gott=)

Nu ska vi äta, sen duscha å sen åka till Halmstad, så glad alla hjärtans dag på er alla mina vänner!=)

Ida å Jenny, tack för att ni finns vid min sida när jag behöver er, älskar er!
Å ni andra som jag inte träffar så ofta som Maj, Madde å syskon, ni e värda tusen rosor, älskar er!

Förresten fick jag en bok å choklad idag, tack älskling, älskar dig så himla mycket, du e som luft, kan inte leva å andas utan dig, Jag Älskar Dig!!

/ Carro!

Våffeldags!

Dags för att göra våfflor, ska bli smarrigt!

Kvällen har varit frukitansvärd bra tycker jag, ätit god mat, pratat å bara myst, helt perfekt kväll. Nu e det som sagt dags för våfflor, tv å boka bio tills imorron, mys pys, sen e det sängen för att sen upp å jobba i 8 timmar, buuuuu!=(

Neee måste börja göra smeten nu.

Längtar tills nästa helg, allting ska bli perfekt då=)!

Älskar dig söt nöt!!

/ Carro!

By the way, Kelly Clarkssons nya låt, sjukt bra!!

Kommentera bilderna!!!

Joggat med tjejerna.

Precis kommit hem efter en timmas joggingtur me tjejerna, hur gott som helt i solen, sprang nere på stranden. Solen lyste i mitt ansikte, så himla skönt det e å springa nu när våren e på väg, känns gott att det börjar gå mot ljusare tider.

Har jobbat idag, jobbade till å med över en halvtimma... Å sen direkt hem å springa, så har inte varit hemma så länge.
Älskling håller på att laga mat, tills kvällsmat blir det kycklinggryta med ris å lite senare ikväll blir det våfflor, mums fillibabba!!

Imorron e det jobb som gäller från 9.00-18.00 så en lååååååååång dag, söndag från 11.00-19.00 å måndag 11.00-20.00 så usch å blä på dom dagarna, dessutom e det säkert skitmycket folk på måndag för det e ju lov då..

Nästa helg blir det i alla fall party, ska bli najs för då va det ett tag sen man festade till det så blir sup å svälj, trevlig helg för min del=) Längtar som sjutton gubbar till nästa lördag, haha min systers kommentar=)

Neee nu e jag värd ett avslappnande, gott å hett bad, som vanligt, jag älskar mitt badkar=)!!

Å idag e det ju otursdag, har inte hänt mig nånting än, peppar peppar, ta i trä som man säger, så ja får hopaps det går bra ikväll, men träningsvärk det har massor av i vader, armar å ryggen, aj aj aj!

Älskar dig som tusan älskling!!

/ Carro!

Jobba!!!

Ska jobba idag mellan kl elva å tre, så inget lång pass, gott det.
Visste det redan igår, så jag va beredd på det, å ändå sovet jag så länge så att jag inte hinner ut å springa, gah irriterande eller vad? Så nu har jag ett stort problem, älskling har tagit bilen till jobbet, jag hinner cykla, men ej gå, mamma kan köra mig till jobbet, så jag vet inte hur jag ska ta mig till jobbet, åker jag me mamma hinner jag hem för att kanske åka till Klitterbadet med Jenny å Ida, eller springa ute me dom, cyklar jag får jag min motion genom det, så ja jag har ett stort problem...

Nu ska jag äta frukost i alla fall å fundera lite till på hur jag ska göra...

Älskar dig älskling.

Bio imorron kväll, mys pys=)

/ Carro!

Body Combat!

Precis kommit hem från träningen, blev ett body combat pass för min del idag ( Slag, sparkar å boxning ), passade mig perfekt å va hur kul som helst!

Inte hänt så mycket sen jag bloggade, fick upp 2 st tavlor, eller 3 egentligen men den 3:e tyckte inte älskling om så han tog ner den..

Nu har jag träningsvärk ( sen igår ) i vaderna, å kommer säkerligen få träningsvärk i armarna från idag imorron..

Neee nu e jag värd ett varmt å hett bad å sen ska vi äta lasagne, yummi=)

Kommentera bilderna nu då!!!! Å gärna vilka ni e som läser, e nyfiken, vilka e ni?

Jag Älskar Dig!!

/ Carro!

Ett test om mig...

 

1. Tre namn du går under:

Carro, Älskling, Caroline

2. Tre Saker som skrämmer dig:

*Att förlora nån jag älskar

* Döden

* Att bli fast på ett å samma ställe


3. Tre saker du har på dig nu:
Tröja, linne, byxor

4. Tre av dina favoritlåtar just nu:

Pink- So What
Kate Perry- Hot´n Cold
Kate Perry- I Kissed A Girl

5. Tre sanningar:
Jag Älskar Robin

Jag e på fest humör

Jag älskar att träna

6. Tre Hobbys:
Älskling, träning, vänner

7. Tre saker du vill ha:
En ny mobil, nya kläder, singstar

 


Neehä...

Neee inget napp på mammas jobb där inte, dom behövde inte folk...
Cyklade till mammas jobb som ligger vid bowlings hallen, cyklade via stranden dit å via stranden hem, underbart väder ute! Va en snabbis på Ica, skulle köpa lasagne mix, alltså jag hittar inte där, måste se till att lära mig det stället, måste alltid fråga efter varje sak, haha.
Va sen på Hjortsbergsskolan å hälsade på mattanterna, va ju där när jag gick i skolan på praktik, jag gillade det stället å dom jag jobbade med, så va kul att se dom, dock va det bara en som jag hade jobbat där som va där idag.. Mne gick ju bra det med=) Kanske ska söka jobb där, eller i alla fall vikarie, då får jag ju i hop pengar, äsch får se det där..

Nu ska jag i alla fall sätta upp lite tavlor här, haha glass bilen e här nu, haha det va längesen man hörde den melodien...      " Vi lurar små barn, vi lurar små barn på deras veckopeng ", haha=)

Träning kl 17.30 idag, antingen spinning eller body combat, får se va som e ledigt.

Älskar dig söt nöt!=)

/ Carro!

Ey kommentera bilderna!!!

Massa bilder på nya lägenheten.


Så här såg vardagsrummet ut innan när vi bara hade ställt in alla grejer.


Å nu ser det ut såhär bortsett från spegeln. Kissarna trivs i alla fall=)


Våran sköna å underbara säng.


Köket som det ser ut nu.


Köket innan när vi bara hade fått in alla grejer.


Hallen nu dårå=)


Våran fina utsikt från balkongen, jag lovar, man ser havet när det e ljust å fint ute.
Jennys fina lägenhet till vänster om det stora höghuset, grannar eller vad=)


Nala i handfatet på toaletten.


Nala i badkaret.


Vårat fina data bord som älskling har gjort.


Simba kissen trött.


Avslutar med en bild på mig, jag me älsklings mössa, najs=)


Kommentera nu!!

Sol ute idag=)

Gud va vackert väder vi har det, sol men dock e det säkert kallt ute, men solen lyser i alla fall!

Idag e jag helt ledig, ingen sjuk på jobbet, typiskt jag som ville jobba... Men e reserv imorron med så kanske jag får jobba, annars jobbar jag hela helgen...

Idag ska jag till mammas jobb för att prata med hans chef, kanske att det finns några timmar där man kan få jobba för, det e ju pengar å det behövs i detta fall som mitt, så kanske att jag kan några små timmar där, får väl se.
Ska kanske gå dit, eller cykla, har inte bestämt mig än, men först ska jag äta frukost, jag e hungrig!!! Idag sov jag extra länge, vaknade vid 10.55 av att en katt slickar mig på handen, å sen nyser han, mmmmm Simba, gott...

Va på step upen igår me tjejerna, Ida tyckte de va hur kul som helst, jag tyckte väl det va sådär om jag får säga va jag tyckte, dans e nog inte min grej när det gäller träningen, det tar hur mlång tid som helts för mig att lära det, å jag e osmidig, men övning ger färdighet sägs det=)

Idag blir det nog Body Combat till träning, en sorts kampsport har jag hört, många säger att det ska vara bra, så får väl se om jag gör det.

Nu ska jag lägga in bilder på den nya lägenheten, så njut å kommentera!!

Helgen blir det till att jobba, kanske se på bio på lördag ( e ju alla hjärtans dag ), va ska man ge älskling denna gång då? Har man varit ihop i 2 år å 4 månader snart e det svårt...

Älskling, mitt hjärta slår fort för dig, älskar dig mer å mer för varje dag som går, vi e bäst!!

/ Carro!

Kommer typ bilder...

Kommer typ bilder imorron om jag e ledig från jobbet så ska jag lägga in lite bilder på lägenheten annars gör jg det på fredag, så håll utkik! Nu så Madde har jag börjat blogga igen=) Å grattis till körkortet gumman! Får snart ses, nu kan du ju köra hit=)!!

Najs=)


Sött kort på Ida å mig, hehe. Snart party tjejen!!

Nu så=)

Ja äntligen har vi fått upp data bordet, kommit i ordning, fått igång allting som ska funka så nu har vi internet igen=)

Allting e bra här hos oss, fortfarande kanon fin lägenhet=)

Har precis kommit hem efter ett prov i skolan, haha det gick nog sådär för mig tror jag, hoppas att jag får godkänt, annars får jag väl göra omprov... Man kunde få göra om det nästa måndag om jag ville, men neee jag väntar nog på resultatet först, haha det e nog inte MVG ialla fall, haha..

Kissarna kom hit i lördags kväll, dom trivs som fisken i vattnet som man säger=) Väldigt leksugna e dom, dock har dom vällt kattlådan ett antal ggr så man har fått sopa upp alla kattsand, mysigt...

Idag e jag ledig från jobbet efter att ha jobbat två kvällar / nätter, båda dagarna va vi färdiga vid kvart över tolv så inte så sent, men har suttit uppe å pluggat till två dom dagarna, å igår eftermiddag skulle jag plúgga så satte mig i soffan, efter typ en timma så somnade jag, haha så plugga ni soffan= ingen bra kombination, snacka om att jag ej va sugen på att jobba en timma senare...

Ledig imorron å på fredag, eller e reserv imorron å ledig på fredag för att sen jobba 8 timmar på lördag å 7 timmar på söndag...

Annars e livet bra, tränar en del eller bara får jag väl säga på motionshuset, varit på spinning 2 dagar i rad nu, igår va passet tufft. Idag blir det body step med tjejerna, trevligt trevligt=) Dom får oxå priva på i 2 veckor å jag har 3 veckor kvar nu, så gäller att passa på, sen börjar det ju närma sig Göteborgsvarvet=) Detta fixar vi Ida!!

Helgen e det jobb som gäller men nästa helg bir det nog inflyttningsfest eller nån slags fest för då e jag ledig=)
Va så längesen man festade till det nu så får bli nästa helg.

Neee nu ska jag surfa vidare på nätet sen ska jag skala potatis, skojigt värre...

Älskar dig älskling, du förgyller min vardag, mitt liv, älskar dig så mycket!!

Bästa låtarna just nu: Pink- So what  ( gud va skön låt, bara älskar att träna till den )
                                        Kate Perry- Hot´n Cold, I Kissed A Girl ( Båda låtarna i upptempat tempo e bäst )     

/ Carro!

Packa ner..

Ska packa ner datorn imorron för att fixa i ordning med alla sladdar, så har ingen aning om när vi kommer att koppla upp allting igen så kanske inte bloggar på ett tag nu heller, märker vi.. Men bara så ni läsare vet detta=)

Dagen har varit bra, jobbat å tränat, fixat lite här hemma, å nu e det säng dags, så natti.

Älskar dig Robin!

/Carro!

Äntligen!!

Äntligen har vi flyttat å kommit i ordning, åh yes, internet, bredband å tv funkar nu=) Wow på denna lägenheten alltså, kanonfin å varm e den!

Flytten har gått bra, fast det har varit tungt, jobbigt å många timmar på att bara lyfta grejer, men äntligen har vi fått sista lasset med grejer idag, så allt e bra å fint. Nyckeln till gamla lägenheten ska lämnas redan imorron så vi slipper en extra hyra å får pengar tillbaka för denna månads hyra för dom dagar vi inte ska bo där, så blir lite extra pengar som ska sparas, naturligtvis.

Lite rörigt e här allt, men börjar komma i ordning nu, kissarna e i Morup fortfarande, inte sett dom sen i söndags                     ( nah, saknar dom!! ), men imorron eller på Fredag borde vi hämta ha kommit såpass i ordning så vi kan hämta hem dom.

Har varit ledig ända sen i måndags, men imorron jobbar jag å på Fredag, sen e jag ledig i helgen, jobbar bara 2 dagar denna vecka så en slapp vecka, men kanske ska hoppa in å jobba extra på söndag, bra med pengar då å jobba.

Å skolan har varit inställd dom här 3 dagarna så har pluggat som en häst för det där provet nästa vecka på den tiden istället, men nu kanske inte provet blir av för vi har ju inte gått igenom allt, men hoppas ändå att det blir av så att man kan lägga det bakom sig, för jag pluggar på det å kan det hyfsat nu i alla fall, eller hälften i alla fall=)

Träningen funkar fortfarande, har fått en månad gratis träning på motionshuset av FABO ( ett jul erbjudande som egentligen va för sent, men som dom gjorde ett undantag på, snällt! ), så där håller jag nog till en månad nu framöver, Jenny fick oxå prova på i 2 veckor gratis, så slipper springa ute i kylan en månad framöver i alla fall, gott! Annars håller jag mig i form faktiskt, springer 5 dagar i veckan...

Haha hade mycket att skriva idag, mycket som hänt. Men framför allt e jag glad att vi har flyttat för detta e verkligen en kanon lägenhet med badkar, havsutsikt, värme, ingen granne framför oss ( bara spökena på vinden =) ) så ja allt funkar bra=)

Lägger in bilder vid ett annat bättre tillfälle på hur här ser ut.

Kommentera ni som läser, alltid kul att veta vilka ni är=)

Älskar dig söt nöt!=)

/ Carro!

RSS 2.0