Haha detta måste ses!

Haha kolla dessa två, jag håller på å dö av skratt! Haha:)









/ Carro!

Söt nöta bilder:)


Haha en aning onyktra va vi på friskis festen:)


Jag å syster Sofie söta som socker:)

Plugg mitt i natten!

Yes det e plugg mitt i natten som gäller här, e jag å Jenny här. Vi gottar med chillinötter å naturgodis, mumsigt värre! Har insett att chillinötter e min svaghet, dom e feta å sjukt onyttiga men så underbart goda!!

Har annars bara tränat, 2 pass idag, duktigt av mig! Å jenny med som tränade båda passen:)
Pluggat å sett finalen av "robinson", mycket spännande final men en värdig vinnare i alla fall.

Imorron e det plugg som gäller, hela dagen, kanske en promenad om vädret tillåter, nu e det så kallt så man dör av att bara vistas ute, fy på denna vinter!!

Men nu ska jag återgå till studierna, kanske går in lite i hjärnan innan man ska hämta älskling som e ute med grabbarna ikväll, hoppas på att han e såpass nykter att det går bra inatt med att sova...

Lägger in 2 bilder från festerna på sistonde. En från friskis festen å en från festen här sist.

/ Carro!

Måste hålla med!

Måste bara hålla med min syster Sofie som fick mig att lyssna å titta på denna video förra helgen. Å nu Ida som jag nu tänker härma med att oxå lägga in på min blogg. Förlåt gumman!! ;) Men denna e så sjukt å grym låt att den måste bara lyssnas på om å om igen, man tröttnar inte! Å videon e så bra!

Hinder - Lips of an angel.

Lyssna å njut! :)




Helg:)

Helg nu! Innebär lugn å ro för de flesta, men för mig innebär det träning å plugg, har en massa å plugga in, frågan e om allt kommer gå in i min lilla hjärna? Tveksam!

Har nu sett "sommaren med göran", en rolig film! Ska nu ta ett bad å plugga lite, det e bra, nytta med nöje blandas:)

Som sagt träning å plugg som gäller hela helgen, verkligen spännande helg! Gietvis ska det pausas för att se på finalen av "robinson", det e minst sagt spännande!!

Men nu ska det badas!

jag älskar dig!

/ Carro!

Ja jag e tråkig!

Ja bloggen hinner jag inte uppdatera lika ofta som innan, e för att det e full fart med allt annat, jobb, skola, plugg, utbildning, friskis å snart en ledaruttagning i friskis... Så det e fullt upp! Tenta varenda 14:e dag, det e sjukt mycket å göra!

Helgen ska spenderas med plugg, chillinötter å popcorn, ensam.. Nee men jag å älskling va bjudna på fest, men som sagt, jag har inte tid å festa nu! Men självklart det tränas, dubbelpass dessutom. Värd på båda å sen på kvällen kommer "robinson", final, mycket spännande!

Hemtentan e nu godkänd å omtentan e oxå godkänd, så godkänd i allt, gott å slippa det efter sig som en svans...

Men nu blir det att ligga på spikmattan i ca 10 min innan jag kryper ner under duntäcket med pluggpapper å efter ett tag ipoden å förbereder friskis passets 3 låtar som jag visserligen e färdig helt med, men som ska finslipas på.

Som sagt, det e dåligt med uppdatering å ännu mindre bilder, men håll ut! Det kommer väl en annan gång, jag har i alla fall klippt mig, toppat topparna å klippt lugg, kände för en förändring...

Älskar dig Robin!

/ Carro!

Off-

Denna vecka kommer jag bli off här, har en massa som ska göras, framför allt e det plugg, varför sitter jag här då? Neee hinner inte alls detta egentligen.

Beskedet om hemtentan kom idag, U, men hade missat en liten del så det andra va okej, så ska bara komplettera (ska sätta mig ner nu å skriva på det) så det görs rätt fort, det va ingen stor grej å det va inte så tydligt med i pappret att man skulle ha med det, jävla kärring till lärare! Hon e verkligen inte rättvis med betygen...
Men men som sagt, fixas snabbt!

Veckan består av jobb, träning, plugg, skola.... Lugn helg med massa plugg, Robinson kommer på ons, tors å final på lördag, ska givetvis ses!!! Men nu ska jag börja plugga... Så spännnade verkligen...

Som sagt, får se när jag hinner uppdatera!

Till Freda: Yes vi va på Harrys i lördags:) Kom fram nästa gång å hälsa om du nu ser mig:) Fin vovve du har!

Du e det bästa i mitt liv älskling, älskar dig så mycket!

/ Carro!

Söndag!!!!

Yes ännu en helg har passerat förbi, sjukt fort går det.

Helgen har vairit bra, blev ju som sagt fest här igår kväll, en trevlig kväll med massa dricka å roligheter. Kom in på Harrys 2 minuter innan tolv å slapp betala, fett mycket tur där:)
Dansade å hade trevligt fram tills dom stängde, gick sen å letade efter Jennys dejt som hon tappade bort... Tyvärr lyckades vi inte hitta han, så for hem vi halv fyra tiden, somnade som en stock. Vaknade med huvudvärk men va hyfsat pigg vid elva tiden, såg Robinson å åt frukost, slöade sen fram tills kl tre, började plugga å sen tog jag en promenad med Jenny å Jocke, åkte sen å handlade med älskling å har ätit pasta Cabanara ikväll, ska nu diska det sista å sen sätta mig ner å plugga, om jag orkar... Jag e sjukt trött. Skulle egentligen spelat lite spel med Jenny ikväll, men tror det hoppar sig för som sagt jag e sjukt trött!

Veckan kommer bli hektisk med mycket att göra, plugga, träna å ännu mera plugga... Tenta nästa tisdag...
Å imorron kommer resultatet på hemtentan, jag HOPPAS!!! Ska även jobba å tisdag å onsdag...

Neee nu måste jag nog ta itu med disken...

Får se när jag hinner uppdatera, blir inte så ofta nuförtiden, e för att jag helt enkelt inte har tid.

/ Carro!

Fest:)

Blir lite fest här ikväll så e rätt stressad nu, ska bada å duscha, ska fixa naglarna å se va jag ska ha på mig, vilket kan ta tid... Å sen sminkning.. Men men det e ju kl åtta så det hinner jag nog..

Har haft en del å stå i, fortfarande mycket. Tenta nästa tisdag, å tentan igår gick la sådär.. Får la se när resultatet kommer, jag e glad om jag ens får godkänt... HOPPAS! Å hemntentan har kommit, men ska hämta på måndag så får la se hur den gick... HOPPAS där med!

Neee nu ska jag lägga mig i ett varmt.

Älskar dig honey bunny:)


/ Carro!

Mycket att stå i!

Yes det e mycket just nu, omtenta imorron, pskykologi tenta om ca en å en halv vecka, fattar noll på det. Men men måste ju gå!!

Så blir ett snabbt inlägg nu, ska alldeles strax äta, sen träning å sen plugg hela kvällen, ska gå å lägg mig i tid idag, för som sagt det e tenta imorron redan vid nio, men känner jag kan det ganska bra så hoppas på att det går bra denna gången. Har drömt mardrömmar inatt, lär ju inte kunna somna inatt...

Helgen ser ut att bli riktig festlig, bokstavligt talat:) Blir fest här med Jenny å syster tror jag, får väl se om det kommer fler, hoppas på att Ida kan komma förbi en stund:)

Neee nu blir det mat, e vrålhungrig!!

Får se när jag hinner uppdatera här, ha tålamod, som sagt det e sjukt mycket nu! Drunknar i plugg... Så nästa helg e det lugn helg, massa plugg å plugga på... Men men har ju valt det själv...

LOVE!

/ Carro!

Snabbt inlägg.

Får bli ett snabbt inlägg idag, ska se "anna-pihl" innan jag somnar tänkte jag, blev inget med det igår men imorse såg jag ett, men vill se igen, har nu 8 avsnitt kvar innan finalen:)

Har mestandels pluggat å jobbat idag, tränat har jag ocå hunnit med. Pluggat som bara den, har ju omtenta på fredag, det här kommer nog gå bra denna gång, jag hoppas:)

Skolan imorron, börjar kl 10.15.12.00, inte så lång lektion, gottis. Sen hem å plugga å kl halv sju e det dags för träning. Puls pass imorron:) Sen e det mera plugg som gäller..

Men nu "anna-pihl", får se när jag hinner uppdatera igen.

LOVE!

Ida L: Ring mig, need to talk to you:)!

/ Carro!

En hektisk dag.

Har varit en hektisk dag, kommer bli en hektisk vecka med plugg å träning, så nånting kommer falla bort från min vanliga lediga tid å denna gång blir bortpriorteringen internet, så ser ni ingen uppdatering vet ni varför. I helgen kommer det förmodligen uppdateras mera, men checka läget då då:)

Har nu startat upp psykologin, en rolig kurs men svår eftersom kurslitteraturen e på engelska, inte så bra eftersom jag suger på engelska, men man får göra sitt bästa helt enkelt, e inne på att köpa e översättningspenna så nån som har en till salu eller känner nån som har det, skriv till mig!!

Friskis har med startat upp, va värd idag på intensiv passet, va 2 pass innan oss, båda dom va fulla å i gymmet va det fullt, till å med parkeringen va det svårt att hitta, så det går nog bra, hoppas bara det håller i sig tills näste vecka då det inte e gratis längre. Men än sålänge verkar det uppskattat:) Å bastun e ju suverän, älskar att basta, en helt ny å fräsch bastu.

Har oxå hunnit plugga en del, det e mycket nu som sagt, engelsk litteratur, omtenta med på fredag, känns sådär... Men men hoppas på att det går bra.

Ska nu sätta mig ner med det sista jag har kvar på plugget idag, sen blir det "anna-pihl" innan jag somnar, ligger redan i sängen..

Imorron e jag ledig... Yes från skolan ja, men inte från jobbet inte.... 13.00-18.00, käckt å sätta upp sig när man har en MASSA å göra... Men men money money:) Kommer löna sig i slutet av månaden vet jag... Sen e det träning på kvällen, blir baspass imorron, kör fullt ut på det å kanske gymmet innan eller efter om jag hinner.

Neee plikten å plugget kallar..

/ Carro!

Uppstarten!

Yes friskis har startat igen, underbart måste jag säga!

Gick upp tidigt idag, redan kl kvart över åtta va jag uppe, åt en snabb frukost å stack sen till friskis där vi skulle starta upp kl nio för alla funkisar, vilket jag är eftersom jag är värd.
Har sen varit igång hela dagen, hann med 2 pass, ett medel pass å ett step pass, båda jättebra:)!! Nu ska vi ta å spela lite spel sen blir det till att åka till Morup å äta mat å umgås ikväll, imorron skola igen...

Va en trevlig kväll igår, blev tacos, en misslyckad kaka å lite nötter, spelade å hade trevligt med tjejerna å älskling. Mycket mysigt! Kom i säng runt två tiden, så bara 6 timmars sömn inatt...

Denna vecka e hektisk, skola imorron, träning på kvällen. Tisdag jobb å träning, onsdag skola å träning, torsdag skola å träning å fredag omtenta å träning. Så kansk e kasst med uppdatering så ni har koll på det, men alltid kul om ni checkar läget:)

Neee nu ska det spelas:)

Du har mitt hjärta fångat i din hand, älskar dig för alltid Robin!


/ Carro!

Segis..

Ja jag e segis idag, grymt seg har det varit, gick upp runt tolv tiden, städade å åt frukost medan jag såg på "Anna-Pihl", mycket spännande:) E nu inne på tredje å sista säsongen, har nog 8 avsnitt kvar innan finalen, känns alltid så tomt när jag har sett alla säsongerna, vill se om dom om å om igen.. Haha det kallas nog beroende:)

Nu ska vi i väg å handla lite mat, e sena för ska ju se "robinson" å det börjar kl åtta så tills kl åtta ska vi hinna baka å laga mat, låter omöjligt men det får väl gå:)

Ikväll blir det spelkväll hos oss, Jenny, Ida å älskling, mycket trevligt, kan för en gångs skull vara gott å slippa den där bakis ångesten imorron, haha får väl se nån nackdel i det, trots att jag längtar tills nästa helg:)

Neee nu ska vi tydligen till mamma å pappa med innan vi ska handla så dags å göra inköpslistan, alltid lika tråkigt varje gång... Vuxenlivet kan vara tråkigt det med... :)

LOVE!

/ Carro!

Sova.

Snart läggdags, känner jag e trött. Precis sett filmen "upp", sorglig men sjukt bra! Se den om ni har tid.

Blev en promenad innan ikväll, trevligt. Sen har vi då bara sett filmen, å nu sitter jag här å älskling spelar tv-spel...
Lyssnar på partylåtar, sjukt sugen man blir på att gå ut, men nope får bärga mig till nästa lördag.. Ska väl gå bra det med:) Nåt å se framåt till i alla fall.

Veckan kommer bli intensiv, skolan börjar på måndag å därmed psykologin, ska åka runt halv tolv tiden å åker hem kl 17.30, två timmar senare e jag värd på friskis så får hoppas tågen går som det ska.. E numera en värd bara så det får vi verkligen hoppas!
Kommer vara helt slut på måndag kväll alltså... Intensiv pass på det...

Tisdag e jag ledig från skolan, men massa plugg å så ska jag jobba kl 13.00-18.00, får se om det blir träning eller promenad, får se hur det ser ut å känns på dagen.

Onsdag e det skola, på morronen tror jag..Plugg å träning.

Torsdag e det skola, morron/eftermiddag tror jag, plugg, värd/reception på friskis. Säkert helt slut på kvällen..
Fredag e det omtenta som gäller, denna gången ska det fixas så det blir godkänt på den!
Så ja jag har en massa plugg i veckan som ni hör..

Sen e det äntligen lördag, inget bestämt än vart det blir eller med vem/vilka, Jenny e givet, vi hoppas på Ida, kanske syster Sofie:)?

Neee nu ska jag läsa lite, neeeej inte plugg. Kanske ska lägga mig på spikmattan med? Lite sugen faktiskt.

/ Carro!

En eftermiddag på gekås.

Har hunnit med en hel eftermiddag på gekås, inte så mycket folk men huvudet blir ju trött när man bara kommer in där å ser allting, i början e man shoppinggalen men efter några timmar e man inte alls sugen å vill hem, denna gång va det okej pris, en kundvagn e aldrig smart å ha där inne, fylls så fort... :)
Fick i alla fall tag på lite bland annat en ny lampa å ha i vardagsrummet, parfym, smycken, armbandsklocka, underkläder, ett nattlinne å en t-shirt med en katt på. Lite kattmat med, massa grejer köpte vi...

Nu ska jag plugga lite, sen blir det promenad med Jenny å Joakim. Ikväll blir det nog film med älskling, va ett tag sen för pluggar ju alltid på kvällarna annars...

Imorron ska tjejerna komma hit, kanske laga mat, ska i alla fall baka kolapaj, har velat det ett tag så tar nu tillfället i akt när jag har tid, ska hinna med att plugga med... Kvällen blir det "Robinson" å spelkväll med tjejerna å älskling, mycket mysigt:)

Söndag e det kick-off för friskis, ska va där kl nio på morronen å sen e det pass hela dagen, ska blir riktigt gott att få komma igång igen!!

Neee nu får jag nog börja plugga så jag hinner innan promenaden.

Älskar dig honey bunny:)

/ Carro!

E trött som bara den!

Snart läggdags för min del, e jättetrött verkligen! Hållt på å pluggat å tvättat hela kvällen, det e verkligen skittråkigt men e sånt som måste göras, nu kan jag i alla fall glädja mig åt att det inte alls e mycket tvätt, men det dröjer inte så lång tid innan det e överfullt igen... Tyvärr!

Har äntligen fått tummen ur .... för att börja plugga psykologi, det e svårt å på engelska å fattar noll men e lite intressant emellanåt när man verkligen försöker koncentrera sig. Det kommer nog gå bra, hoppas jag!

Imorron ska vi till gekås, inte bestämt när men på eftermiddagen nångång, så får väl se när vi kommer hem. På kvällen blir det promenad med Jenny å Joakim, mer vet jag inte, vi får väl se... En film kanske? Ska plugga å städa innan gekås e tanken, men man vet aldrig vad som händer, kanske sover så länge så jag inte hinner med det, då blir det plugg på kvällen eller lördag istället...

Lördag har jag ingenting bestämt, säkerligen plugg på dagen eller nånting annat med tjejerna? Kvällen ska vi se "Robinson" som följs, sen får vi se, kanske spelkväll med tjejerna?

Söndag e det kickoff för friskis för allmänheten, massa pass som ska gås på å ska äntligen fått köpa nya träningsskor som jag har längtar efter, fick ju 800 kr i julklapp av älskling å mamma å pappa.

Neee nu ska jag nog sova snart, e som sagt ruskigt trött. Får se när jag uppdaterar igen.
Tills dess finns det massa kort å kommentera!

/ Carro!

Filosofi..

Har undrat en del, varför har inte dygnet mer än 24 timmar? Jag undrar hela tiden å har massa å göra hela tiden, denna vår kommer bli hektisk känner jag, en massa å göra. Jobba, träna, plugga e det jag känner jag måste göra, det tar upp all min tid, men e så mycket mer man vill göra, men aldrig hinner, e så mycket man tänker man ska hinna med, men man hinner aldrig ju, tiden går så sjukt fort!

Har jobbat idag, pluggade imorse lite innan jag gick till stan, men ska börja läsa ikväll på den där jäkla psykologin som e på engelska, pallar verkligen inte... Men men måste!!!

Imorron e jag ledig, blir gekås för min å älsklings del, väldigt trevligt faktiskt:)
Lördag får vi se vad som händer, har inget planerat än sålänge, men blir lugnt i å med på söndag ska jag på kick-off kl nio på morronen, så ingen fest för mig inte... :( Men nästa helg e jag på igen:)

Ikväll ska det tvättas å pluggas, en väldigt rolig kväll, men sånt som måste göras ju...

Neee måste nog börja med maten för e väldigt hungrig..

/ Carro!

Insåg just...

att jag har ca 210 sidor å läsa på engelska tills om 2 veckor då vi ska ha tenta i det, psykologi! Jag lovar, det känns kämpigt! Hatar salstentor för kan aldrig komma ihåg allting som de drar upp, men men ska väl ge det ett försök!

Jobbat idag, fick sålt 1 medlemsskap, hoppas på fler imorron, ju fler, desto bättre. Ringde även en som frågade om jag va intresserad av att jobba som kassör på blomsterlandet i fbg, sa att det e mycket nu men gör gärna det i sommar, skulle höra av mig i mars/april så hoppas på det sommarjobbet:)

Nu ska det ätas lasagne å se på tv, sen blir det plugg å datan igen, måste plugga å läsa en massa ikväll..

/ Carro!

Dags för jobb.

Men först frukost å "Anna-Pihl" :)

Kom upp runt tio tiden, som vanlig en timma försent än beräknat så får plugga ikväll istället för nu på morronen...

Idag e det jobb som gäller mellan kl 13.00-18.00, sen ska jag till bibblan å fixa böckerna jag ska låna (nu e det pskologi som ska läsas..) å sen hem å laga mat å äta, ikväll blir det plugg å lite tittande i klädkataloger.

Men nu: Frukost, yummie :)

Imorron e en liknade dag som denna, jobbar, plugg å sen på kvällen får vi se.
Fredag ska vi till gekås, väldigt roligt faktiskt:)
Lördag får vi se vad som händer, men vill va med tjejerna så får se vad vi kokar i hop:)
Söndag e det kickoff för friskis, kl 9.00 e det möte, så ingen utgång på lördag inte...

Neee nu e jag hungrig!

Du e min solstråle, älskar dig mest!

/Carro!

Spinning passet.

Det var hårt och tungt, har inte tränat riktigt på ca en månad, kommer säkerligen kännas imorron.. Men gud va roligt det va!!! Ett måste e att testa på spinning för er som inte gjort det.

Nu ska jag plugga lite å läsa lite sen blir det till att nanna, ska upp vid nio imorron tänkte jag. Jobb ett till sex tiden. Ska till bibblan imorron med för att lämna å låna böcker.

Sov gott alla.

/ Carro!

Arbetet inlämnat å redovisat:)

Yes arbetet e inlämnat å redovisat, ska nu snart äta kvällsmat, sen e det direkt till spinningen för att svettas å spinna med friskis, mycket roligt:)

Det gick bra med arbetet. va indelade i 2 grupper (15 i varje) å redovisade lite om intervju personen vi hade valt så va inte så allvarligt, jag va sist... Men men det gick bra. Å den gamla tentan hämtade jag ut, hade 22.5 så va 4.5 poäng ifrån godkänt, kändes sådär lagom roligt, men fixar det på omtentan, känner mig laddad faktiskt, ska bara börja plugga ordentligt på det, men behöver ju inte plugga överdrivet mycket i å med att jag nästan fick godkänt...

Ikväll händer det inte så mycket mer än å träna, ska titta i Ellos katalog å så plugga lite, spännande kväll. Ska väl hinna med att pussa å gosa med älskling med;)

Neee nu ska jag fixa lite innan träningen.

Ha en bra kväll.

Imorron e det jobb å plugg som står på listan.

/ Carro!

Yes:)

Gick upp hyfsat tidigt idag, halv nio, tidigt för att vara mig i alla fall:)
Har duschat, städat, rättat det sista på tentan å skrivit ut den, nu e det dags för frukost å "Anna-Pihl", sen köra till skolan å hämta den gamla tentan å redovisa, jag e smått nervös, hatar å prata inför folk, men men det ska nog gå bra det med...

Idag blir det som sagt skolan, klockan sex e det spinning för funktionärerna så kör på det idag, ska bli riktigt skoj, behöver träna om man säger så :)

Ikväll blir det köttbullar med makaroner, titta i ellos katalog (som jag ej hann igår för tog tid med att rätta det sista på tentan, men idag så:) ) ska även börja plugga till omtentan som e nästa fredag...

Neee nu blir det god frukost med "Anna-Pihl" :)

Ha en bra dag.

jag älskar dig!

/ Carro!

Natti!

Blir nu sängen alldeles strax, ska bara repetera det sista inför redovisningen imorron...

Dagen har bestått utav plugg hela eftermiddagen, ingen promenad hanns med, men ska ju träna på söndag så tar igen det då:)
Har i alla fall handlat å varit hos mamma å pappa.

Imorron e det skola å redovisning, vi får se hur det går..

Nu ska jag i alla fall fixa det sista.

/ Carro!

En miss där.

Igår skulle vi se "paranormal activity" efter Robinson, började kolla på den, mitt i filmen insåg jag att om jag ser mer kommer jag inte kunna somna, så vi fick stänga av å såg på Bernard å Bianca istället, haha:) Men filmen fortsatte dock i morse då det va ljust å man inte skulle sova, så ett tips om ni inte vill sova eller kan, se den filmen för den va sjukt läskig!!!!

Idag blir det plugg hela dagen, tentan ska lämnas in imorron å redovisas, hoppas på att jag gjort rätt allting å att det räcker till godkänt (neee denna gången hoppas jag inte ens på VG) så ja vi får väl se, svaret dröjer ju 3 veckor, så jäkla drygt!

Ska väl annars hinna med en promenad å handla idag, får se när det hinns med men under dagen. Ingen film eller nåt sånt ikväll utan bara TV, upp runt åtta, nio tiden imorron för älskling ska iväg vid tio tiden å jag ska ha redovisning kl ett imorron så det blir tidigt ikväll. Kanske kolla i Ellos katalogen lite mera? E fascinerad av alla nya kläder jag ska beställa, känner det kommer bli dyrt. Haha. Men ska inte beställa än utan väntar tills mars, april nångång där. Roligare å vänta tills det börja bli vår, men man vet aldrig. Ska rensa ut bland alla mina kläder nångång snart för min garderob ser för jävlig ut, massa kläder som aldrig används som ligger å skräpar så dags för en vinterstädning där snart. Dessutom ska jag kolla i HM:s katalog som jag beställt med, kanske det finns andra snygga bikinisar i den.

I veckan händer det inte så mycket mer än å plugga (dags för omtenta nästa fredag så det e nog dags för å börja plugga på det från å med imorron när jag fått reda på hur många poäng jag fick), ska jobba onsdag å torsdag mellan kl 13.00-18.00, fredag ska vi faktiskt till Gekås:)
Lördag å söndag e ej bestämt, får se vad tjejerna hade tänkt å göra, kanske fest, kanske softisch? Får väl se:)

Neee dags att ta itu med skittentan så man blir färdig.

LOVE!

/ Carro!

En fantastiskt rolig kväll:)

Blev en lyckad kväll igår, mår oxå hyfsat bra idag faktiskt. Friskis festen va rolig å galen, fick god mat, hade med egen dricka å kollde runt i de nya lokalerna, lite lekar hanns med:) Så himla roligt. Lite efter tolv drog jag å Jenny med Agneta å Emelie in till harrys, mycket folk igår, full som vanligt va man ju:) Men skojsigt.
Kom hem runt halv fem tiden efter lite snöbollskastning å mulning, kallt som tusan ute bara!! Satt uppe till typ sex tiden imorse å kollade på musik videor, sen gick Jenny hem å Axel sov över här, somnade gott kan jag säga, trött, mätt å full= en bra kombination:)

Nu blir det snart frukost, Robin å Axel e på ica å köper baguette för hade slut på brödet hemma, mumsigt. Sen blir det en lååååååååång promenad med Jenny.
Ikväll ska det handlas å hälsa på Mamma å Pappa, ska även hinna med å se Robinson. Himla spännande!

Imorron e det jobb med tentan hela dagen, ska få den helt perfekt! :)

Neee nu kommer dom nog snart, ska koka ägg med, det bästaste på frukostbordet!!

Älskar dig så jag spricker!

/ Carro!

Off!

Neee idag känner jag mig off å seg! Så inget långt blogginlägg idag, dessutom har jag ej tid, ska nu börja städa för här ser ut som ett bombnedslag! Sen blir det till att fixa sig inför kvällens fest, friskis fest, väldigt najs:)

Segare än segast idag, steg upp kl TOLV! Hur kunde det hända? Neeee jag e på dåligt humör idag med känner jag, hoppas det ändrar sig till kvällen...

/ Carro!

En tjurig dam:(

Ja jag känner mig som en tjurig tant idag, vet va det e som e på gång, sjukt jobbigt men men så e det ju bara...

Idag steg jag upp vid tio tiden, segade till elva å åt frukost till "Anna-Pihl", med andra ord blev jag mycket segare efter två avsnitt...

Just nu håller älskling på å ta ner julgrejorna, det kommer bli tomt, e så mycket ljus å mys vid jul, så nu dröjer det ca ett år innan det e uppe igen.

Idag ska jag jobba, ska nu göra det sista på hemtentan, sen äta lite innan jag går in till stan för att jobba, går hem med så man får lite motion idag. Ikväll ska vi tvätta, så himla roligt...
Ska oxå ha lite spelkväll här med tjejerna, mysigt!

Imorron e det lördag, blir nog IKEA tidigt, om vi nu får hänga med, annars blir det lugnt frams till kl fyra då det blir till att göra sig i ordning för festen:)

Neee nu babblar jag massa igen..
Känner jag inte på humör idag, så får se om jag uppdaterar mer idag, ni kan ju börja med att kommentera bilderna, no respons... Känner glädjen då till att blogga... :(

/ Carro!

En lugn kväll!

Har varit en lugn kväll kan man säga, har kollat på film å ätit lax med sås å potatis, mycket gott tyckte jag, mindre gott tyckte älskling.

Har annars bara jobbat, för att vara första dagen gick det bra, delade ut flyers mest, men kul å socialt, dessutom e det en tjej där som jag känner sen innan så kul å träffas igen:)

Nu händer det inte så mycket ikväll, ska nu sätta mig ner i soffan å kolla i Ellos katalogen, innan det ska jag bara skriva ner lite grejer till hemtentan som snart e färdig, ska som sagt bara finslipa den, gör nog det sista imorron å sen tittar på den igen på sön/mån där nånting.

Imorron händer inte så mycket mer än å jobba, på kvällen blir det tacos, tvättning å kanske spelkväll med tjejerna, mycket trevligt:)
Lördag ska jag nog med Ida å hennes pojkvän å kanske Jenny till IKEA, kan vara kul å bara gå å kika där:)
På kcällen e det ju friskis fest som gäller, ska bli riktigt skoj, temat e "glitter och glamour" och ska ha med Jenny, blir mat där med, riktigt jäkla skoj ska det bli, taggad som tusan! Friskis fest e ju nånting som brukar vara roligt:)
Söndag ska jag nog spendera dagen i sängen/soffan för kommer nog vara sjukt bakfull... Haha.

Haha ja Ida L, den va riktigt rolig å se igen, jag skrattade så jag höll på å dö, Robin bara satt å kollade på mig å undrade varför jag skrattade så hysteriskt mycket, haha!!! Vi måste se den igen Ida!!

Neee nu ska jag krypa ner i soffan jämte älskling som sitter å kollar på serie...

Inte en enda kommentar på korten? Varför? Ge mig lite kommentarer!

/ Carro!

Se så:)

Nu så börjar jag få ordning på det, har några småsaker å fixa men det tar jag på måndag, ska ju inte redovisas å lämnas in förrän på tisdag, så tar nu lov ifrån skolan:) Gott!

Ska nu snart ta å gå in till stan för att jobba, väldigt spännande. Första gången idag.

Ikväll får vi se va som händer, film å mat kanske? Ska i alla fall ha lax, romsås å potatis, mycket gott å det bästa e att lax e nyttigt!! :)

Neee får gå nu.

jag älskar dig så mycket så älskling!

/ Carro!

Tentan ska nu..

Ska nu skriva färdigt den här jäkla tentan, eller färdigt å färdigt, ska väl finslipa den på måndag men ska i alla fall ha skrivit färdigt helheten.

Struntade i föreläsningen idag å sov till kl kvart i tio då jag gick upp:)
Har kollat på "Anna-Pihl" å nu ska jag då skriva tentan, sen ska jag jobba mellan kl 15.30-18.00, hoppas det går bra nu då!

Ikväll får vi se va som händer, blir jag inte färdig nu med tentan ska jag fortsätta ikväll, ska alltså bli färdig idag.

Imorron ska jag jobba mellan 15.30-18.00 då med, kvällen blir nog film å tacos, mycket mysigt.

Haha igår Ida L såg vi "The Ugly Truth", jag skrattade så jag höll på å dö! :)

Kommentera mina kort kära läsare.

/ Carro!

Ännu en dag..

Onsdag idag, röd dag dessutom. Idag händer det verkligen inte så mycket spännande, håller på å plugga nu för omväxlingsskull kör jag på direkt efter frukosten istället för att se på "Anna-Pihl", ser på det senare i eftermiddag efter promenaden som jag tänkte ta efter plugget, ska städa med... Så himla roligt.

Imorron e det ju föreläsning som gäller egentligen, men känner mig rätt så färdig med tentan så tror jag hoppar den faktiskt, men som sagt, vi får se senare ikväll, bestämmer mig då. Hade varit skönt å slippa den för den e 9.00-12.00 så e tidigt, men å andra sidan ligger en tenta som måste hämtas ut för att börja plugga på omtentan... Men ska ju till skolan på tisdag så kan lika gärna vänta tills då...
Men som sagt bestämmer mig senare...

Nu ska jag plugga vidare.

Kommentera mina söta kort:)

LOVE!


/ Carro!

Jul å nyårs-kort.

Julfest med tjejerna hos Jenny den 19/12!
God mat, julklappsutdelning å massa dricka:)



Min å Jennys mat.


Min mat:)


Utgång på Harrys med tomteluvor var en rolig grej tyckte vi:)


Julaftons middag hemma hos mamma och pappa med Robin, mina syskon å deras pojkvänner, mormor och farmor!
Julmat i massor, fika och Kalle Anka, lite julklappar blev det med:)


Alla i väntan på Kalle-Anka.


Min mormor å söta syster Sofie:)


Pappa och farmor med på ett hörn, mamma å jag:)


Närbild på syster Jessika å hennes pojkvän Johan.

Julaftonskväll hos Robins föräldrar i Morup med hela familjen, deras mormor å moster!
Ännu mera julmat i massor, julklappsspel å efter det kom till å med tomten å knackade på;) Övernattning i Morup med kissarna:)


Jag å älskling mätta å belåtna efter julmaten.


Julklappsspelet in action:)


Tomten hann till oss denna kväll med:)


Mina fina julklappar.


Jag å julklappar.

Juldagen spenderades med Jenny å söta syster Sofie!
Haha en rolig kväll som slutade galet men bra, systern min försökte så gott hon kunde med att avråda oss de sista shotarna (som nu i efterhand ej hade behövts) men lyssnar man? ;) Skulle gått ut med hamnade hos en kompis istället på vägen till krogen.


Jenny redo för party:)


Söta syster:)


Jag partyyyyyyy ;)

Sofie sjunger singstar.


Jenny sjunger singstar.


Jag å Jenny.


Bailyes e en god dricka som snabbt förvandlar min kropp till nåt galet;)
Väldigt svår å motstå med andra ord:)


Haha jag:) Som sagt, galen...


Så galen så bilderna blir helt konstiga... Fel inställning såg jag nästa dag..


Men rätt snyggt kort ändå:)

Dagen efter var det dags för tråkigt släktkalas, va bara att masa sig upp kl halva elva, jävligt bra bakfylla den dagen...


Nyårsafton 2009/2010.
Spenderades med älskling å hans vänner hos Martin i Stafsinge, vi va 6 killar å jag då, men senare kom även Ellinora å Johanna, mycket trevlig kväll/natt/morron som slutade med att vi tog en taxi hem kl fyra på morronen.
Lagom med dricka denna gång:)


Älskling finklädd å stilig:)


Jag.


Jonas.


Björn å Axel.


Martin-värden för kvällen.


Ellinora.


Johanna.


Förätten hade Axel å Jonas fixat så fint med chips, dipp å grönsaker, mycket finurligt:)


Huvudrätten stod Martin å Patrik för, oxkött med potatisgratäng till det blev det sallad med honung å valnötter i, mycket god mat!


Å vi stod för efterätten, marängtårta med hallon, grädde å choklad, uppskattades av alla! Mycket god den med:)


Älskling innan tolvslaget.


Martin e redo för 2010! :)


2010!! :)


Ellinora glad:)


Jag å Ellinora.


Fyrverki dags! Patrik å Jonas.


Alla glada för att det är 2010:)


Patrik å raket.


Jag å älskling med Patrik å Ellinora.


En raket i trädet.



Så det va alla bilder, kan säga att det tog tid, denna gång ansträngde jag mig så nu tycker jag att jag e värd några kommentarer:)!

/ Carro!

Hihi:)


Shane å de andra i banden:)


Nicky skriver till oss:)


Hela bandet:)


Lever än i den drömmen, det va en magisk dag:)!

Nu så:)

Har nu äntligen lite tid över till er få läsare:) Har lagt in alla bilderna på datorn från jul å nyår, ska bara ladda upp dom i bloggen, så håll utkik under kvällen.

Under eftermiddagen som har gått har det hunnits med en del plugg, känns som om jag snart e färdig med tentan:) Sen e ju frågan om det e rätt? Men det får man ta då helt enkelt... Bara att komplettera de som dom vill ha om det blir fel, så kanske skippar föreläsningen på tors, men får se som sagt hur långt jag har kommit, för har en uppgift kvar å sen skriva samman allting, men som sagt den e nästan färdig, ska firas i helgen:)

Håller nu på att lägga in Westlifes låtar på denna datorn så jag kan ha dom på ipoden, för självklart stödjer jag dom å har köpt skivan så måste rippa in alla låtarna..
Glömde nämna det när jag sammanställde 2009, det e nog ett av dom bästa minnena från 2009, att ha träffat WESTLIFE! Kan knappt tro det själv, fick autograf, skakade hand med alla å såg dom i ögonen, ja det lever jag än på! Det va verkligen min dröm efter 8 års trånande;) Känslan e det nog aldrig någon som kan förstå, jag blir tårögd när jag tänker på det å lyssnar på dom idag, min absoluta största dröm gick verkligen i uppfyllelse! Magiskt:)

Tills alla bilder kommer ut som jag tänker lägga ut får ni nöja er med några bilder från Westlife-träffen:)

/ Carro!

Har hunnit med en del..

Idag gick jag faktiskt upp redan innan kl nio, ja hör å häpna! Jag va som en zombie men kom upp. Kl 9.15 stod jag å tränade med Jenny, riktigt skönt å ha gjort det tidigt.

Resten av dagen har ägnats åt att sitta här framför datorn, tittat på "Anna-Pihl", ska nu börja på andra säsongen:) Varit ute å gått, bokat tvättid å slängt en massa skräp. Nu sitter jag här igen framför datorn, har inte pluggat nånting på hela dagen, det e nog dags för det nu i ca 2 timmar... Phu så himla spännande verkligen...
E snö ute, himlans mycket snö!!! Kul kul:)

Ikväll kan jag nog inte påstå att det händer så mycket, ska bara ta det lugnt, plugga lite å äta mat, haha det e som vanligt med andra ord...

Imorron kommer Karin hit ner, får se vilken tid, ska hinna med att träna å plugga imorron... Oxå väldigt spännande...

Just det, resan för sommaren 2010 e nu bokad, blir Kreta-Platanias med Robin å hans familj, mycket mycket trevligt! Kan säga att jag längtar! 11 juni-18 juni e vi borta, kommer hem dagen efter min födelsedag så firar min födelsedag utomlands för första gången i mitt liv! (om man bortser från förra året då vi åkte hem samma dag min födelsedag va på, så blev ju halva där, halva hemma), så ska bli väldigt skönt å kul å komma iväg lite, kan nog behövas efter skolan!

Som sagt, bilder kommer upp senare..

Neee nu får det nog börjas pluggas lite.

/ Carro!

Plugg..

Ska nu börja plugga, blir 2 timmars intensiv pluggande innan det e dags för att åka iväg till Varberg för möte å träning.
Kollar nu på "Anna-Pihl"-serien, har 3 avsnitt kvar innan första säsongen e avklarad, det e så spännande fast jag har sett alla tusen ggr..

Kom upp kl tio idag, som vanligt sent... Felet e att jag alltid går å lägger mig för sent... Får se va som händer imorron, kanske jobba, plugga ska jag med all säkerhet göra... Träna oxå med all säkerhet, på nåt sätt... Kanske simma? Vi får la se...

Onsdag kommer Karin ner från Skåne, ska bli skoj att ses igen!
Torsdag e det skola, föreläsning kl 9.00-12.00...
Fredag e det plugg som gäller.. Ingen skola, men massa plugg...
Lördag e det Friskis-fest:)
Söndag e jag nog bakfull å väldigt softisch dag blir det nog...

Neee nu ska jag se färdigt på "Anna-Pihl", sen plugga som sagt, måste cykla om ca 2 timmar till Gallerian för sjuts till Varberg.

Älskar dig honey bunny:)

/ Carro!

Mina 2 bilder:)


Min underbara morfar! (V)


Haha snajsigt kort på mig å Simba kissen:)

KOMMENTERA!!!

2 bilder:)

Istället för att plugga pratade jag med morfar via skype å tog lite bilder.

En bild på min morfar å en bild på mig å Simba kissen, rolig sådan!

Checka å kommenters!

/ Carro!

Ska nu...

Det e sent, som vanligt går jag aldrig å lägger mig i tid, det e så typiskt mig!

Eftermiddagen passerade fort, hann pluggat en del så mycket så att jag knappt hann med en promenad, kom ut å tog frisk luft i ca 10 min, det va kallt, men imorron e det träning igen som gäller, v 1 imorron:)

Åkte till Morup på kvällen, beställde pizza å handlade lite, kollade även på resor, e dags att beställa nu i å med att vi ska åka iväg i juni. Det blir Grekland- Kreta som det lutar åt nu, ett fint ställe som heter Platanias, Robins mamma som fyller 50 år som bjuder oss alla. Väldigt snällt å trevligt tycker jag:)

Ska nu ta å plugga lite innan det e dags för sängen, e lagom trött...

Imorron e det måndag, ny dag, ny vecka, nya tag för träning å mat vanor, denna gång ska det bli bra som fan!! Dessutom ska jag på information om jobbet som jag har skrivit på, ska va där kl fyra å kl fem får vi träna på Fitnessxpress i Varberg så det med träning löser sig ju perfekt imorron, väldigt bra:)

Vet att min blogg inte e så rolig nu utan bilder, men har ej haft tid eller ork å lägga in alla bilder, för det finns MASSOR av nya bilder som jag vill att ni ska se, tids nog kommer dom med, ha tålamod å ge kommentarer på vägen så kommer det, promise!

Natti.

/ Carro!

Söndag.

Hope då va det söndag då ja... Idag e det som vanligt en lång å seg dag, måste verkligen ta tag i det här med träningen... Det e mitt liv, min passion, utan den känner jag mig helt stendöd! Imorron, då jävlar!!

Idag ser jag fram emot en lång eftermiddag med plugg, väldigt inte så roligt kanske... Usch å fy, men måste för att komma längre i den där jävla hemtentan, har ju en annan tenta oxå å tänka på.... gah, lite irriterad över att jag inte klarade den, men men, fixar jag:)

Ikväll får vi la se va som händer, handla med all säkerhet för noll mat hemma, inte så värst roligt det heller...

Neee snackar som vanligt om ingenting... Får nog börja plugga så att jag kan ta en promenad nångång..

Bilder, det kommer när jag känner för det å hinner med det...

/ Carro!

Lördag 2/1-10.

Idag har varit en seg dag, eller nja seg å seg, men kom som vanligt upp sent, klockan tolv! Yes ni läste rätt... Fy fasen så segt. Har inte gjort nånting vettigt alls idag mer än å varit ute å gått i ca 1 timma å 30 min, handlade lite på vägen hem.

Just nu väntar jag in Robinson som börjar om ca en halvtimma, till det blir det hemlagade hamburgare med klyftpotatis, mycket gott!!! Sen kl halv tio kommer Ida hit för lite spelkväll med oss, mycket trevligt! :)

Imorron e det söndag, tycker det känns som det varje dag i å för sig... Men japps så e det, ska inte göra nånting mera än å ta en promenad å plugga, som vanligt en händelserik dag.... Haha...

Neee nu ska jag ta å ta på mig lite andra kläder, sen softa i soffan med lite godis, japp bäst å passa på innan måndag då det blir andra bullar... Haha..

Älskar dig mer än någon annan i hela världen älskling!

/ Carro!

Ändrade planer.

Har ändrade planer för imorron, blev inget jobb som det va tänkt, han hade inte fått svar om de fick vara i Gallerian så blev ledig, men grejen va att jag hade sett fram emot å få jobba ju! Men men på måndag, nya tag:)

Har nu ätit å sett "bonde söker fru", roligt å romantiskt:) Ska nu diska upp, sen blir det en film med naturgodis, mycket gott.

Har hunnit plugga en del idag, fick gjort det jag skulle ha gjort, känns bra!

Neee nu blev det nog bara tjatigt å läsa... Ajja, måste ändå diska nu.

Have a nice evening.

/ Carro!

Nytt år:)

Det e 2010, najs:) Idag e det en sån där slappedag, men ska faktiskt ta tag i pluggandet å börja plugga lite nu, i alla fall i en timma, om ca 2 timmar får vi skjuts av mamma å pappa till Stafsinge för att hämta våran bil, vi tog taxi hem i morse. Svindyrt! Men gott å få sova i sin egen säng.

Va en bra å rolig kväll igår, va hos Robins kompis Martin, va bara grabbarna men runt tio tiden dök det upp 2 tjejer (den ena tjejen visste jag vem det va), så va trevligt. Vi åt, skrattade å lekte lite lekar, väldigt trevligt.
Lite innan tolv va det dags för att förbereda champangnen å fyrverkerierna, kallt som tusan ute bara!!!
Blev ett lyckat tolvslag! Så nu e det nytt år, nya möjligheter:) Så får se va detta år bjuder på.
Vi satt å ringde taxi från kl tre tills typ fyra, sjukt mycket folk som ringde säkert. Men fick tag på en å åkte hem med älskling å tjejerna.

Idag händer det nog inte så mycket, ska som sagt hämta bilen i Stafsinge, laga å äta pasta cabanara å se "bonde söker fru", kanske en film ikväll?

Imorron e det dags för det nya jobbet, får se hur det går, jag e inte alls förberedd men ska läsa på lite innan jag somnar tänkte jag. Ingen aning om när jag ska jobba eller vart...? Har mejlat chefen, får se om han svarar annars får jag väl ringa han. Det ger sig nog.

Helgen blir annars lugn, plugg, jobb å kanske en löprunda på söndag...? Mitt nya godisförbud (yes detta årets nyårslöfte) börjar gälla på måndag, pallar inte börja mitt i veckan... Då blir det även nya tag för träningen, som jag ska träna! BEACH 2010, Stadsloppet 2010! :)

Neee nu måste jag ta tag i plugget.

Älskar dig min älskling!


/ Carro!


RSS 2.0