En segis dag...

Usch en seg dag idag, tiden har gått sjukt sakta, ialla fall i eftermiddag/kväll, när jag kom till jobbet gick den fortare, men efter första rasten gick den så segt så... Usch!! Å dessutom ont i magen å huvudvärk, vilket jag fortarande har...

Har i alla fall kollat på Talang 2009, haha det e så jäkla bra, men tyvärr kommer jag missa finalen, å det gillar jag inte!! Men förhoppningsvis kanske Jenny kan spela in det eller så kan man se på TV4.se..? E ju i Grekland då ju=)

Kvällen ikväll ser ut att bli en massa disk å städ, har en massa disk som bara väntar på att bli diskad, åhhhhh hatar att diska! Dessutom hade vi tänkt att rensa ut allting ur sängen å dammsuga madrassen..

Imorron kväll blir det party å Ida kommer, blir jag, Jenny, Ida, älskling, Martin å kanske Axel, å sen har vi några kanske till, men party party imorron=) YEAH!!=)


Nu blir det till att hjälpa älskling med våran hylla.. Sen ska vi hämta Jessika, syster yster i natt=)

Älskar dig söt nöt!!

/ Carro!

Taggad till feeeeeest=)


Yes partaj imorron, hoppas bara att Ida KAN komma imorron nu, vore roligast!! Har i alla fall laddat upp rejält med massa goda cider å såklart drinkar=)

Uppe med tuppen=)

Yes e uppe i tid idag, det gillar vi=) Steg upp redan vid halv sju för att köra älskling, erbjöd mig själv att köra han till jobbet, kände mig pigg=)

Idag ska jag jobba, från 11.30-20.00 men hade som sagt tänkt å fråga om jag får gå redan kl 19.30, men får se men sluttid 20.00 i alla fall, sen e det helg för mig=)

Så inget spännande som händer idag, ska ut å gå nu snart om typ 30 min, ska ringa å väcka Jenny snart.. Ikväll blir det Talang å kanske en film eller tv, ska i alla fall hämta min syster å hennes pojke på balen ikväll så blir till att sitta uppe å vänta men va gör man inte för att få se henne? Hinner ju inte det idag annars så e värt det, om en vecka tar hpn studenten! Lilla Jessika har blivit stora Jessika! Min lilla syster!!

Igår blev det ingen film, däremot stan å köttfärsås å spagetti, färgade även håret igår, brunt så nu e det färgat, gott. Kankse dumt me tanke på att vi snart ska iväg på solsemester, men äsch får färga om det sen dårå...

Imorron e det fest för hela slanten, ska nog oxå iväg til FYNDA för att se om jag kan hitta ett par fina skor, eller två.. Hehe... E ute efter ett par "fest-skor" å vanliga strandskor, e även ute efter en kuvertväska å lite kläder, e så mycket jag vill ha nu i klädesväg så jag skulle kunna köpa hela affären om jag hade haft råd, kläder e bäst å roligast att köpa på sommaren ju...

Neee, Madde, inget betyg än på Naturkunskap B, men på Måndag!!=)

Lycka till nu alla som ska på balen som läser här, speciellt då syster å hennes pojke, å Madde dårå=)

Älskar dig baby, 2 år å 7 månader nu, känns helt underbart, vi e bäst tillsammans! " Life would suck without you"


/ Carro!

Städar!!!

Yes jag städar härhemma, volymen e på max å jag har överskottsenergi..=)

Ledig idag, helt underbart! Men dagen startade inte så bra, sovit oroligt inatt, det blåste å regnade en massor så har vaknat massor av gånger... Vaknade i alla fall vid nio tiden, gick upp å tänkte se en film på DVD men eftersom inte våran DVD funkar med ljudet satte jag in den i datorn men då visade sig ingenting på tv:en trots att jag hade alla inställningar rätt, men hade visst glömt en intställning, ringde älskling så han fick guida mig via telefonen, haha jag tekniskt? Kanske inte så...
Fick i alla fall sett filmen Couyte Ugly, sjukt bra film!

Va sen ute å sprang i det fina men blåsiga vädret, har kommit till en punkt i löpning där ingenting är jobbigt längre, har sjukt bra kondition, det gillar jag=) Så nu förtiden e det inte jobbigt att springa, bara när det piskar sand i ansiktet på mig på stranden, som idag å igår, men får skylla mig själv att jag ska ner där, men där e ju så rofyllt å lugnt, love the beach=)

Nu håller jag på som sagt å städar, ska torka golven nu sen blir det duschen, efter det blir det city town med Jenny å kanske syster min. Kvällen får vi se va som händer, film å mys? Promenad? Ingen aning, lugnt i alla fall.. Å Spagetti å köttfärsås till kvällsmat, gott=)

Imorron skulle jag jobbat från 16.00-01.00 men chefen har ändrat så jag jobbar 11.30-20.00 men ska fråga om jag får gå 19.30 för att hinna se Talang 2009 som e mitt favvis program ju=)

Neee nu måste jag fortsätta att städa, måste bli rent å fint till lördag ju, för då e det feeeeest för hela slanten, haha gud va jag ska bli full å odräglig, haha neeee inte odräglig men ska känna att jag lever, å jag e taggad till tusen, party som faen=)

Nu e det bara 13 dagar kvar till värmen, å 20 dagar kvar till min födelsedag=)!!!! Yeah=) Älskar dig hunny bunny=)!!

/ Carro!

14 dagar kvar=)

Yes bara 14 dagar kvar nu tills vi åker, ska bli riktigt niiiiice å skönt. Sol, bad, värme å massa mys, gud va jag längtar!!

Blev sent i natt, ända till halv två va vi kvar.... Så sov ut idag, men skolan idag kl 12.30 så inget långt inlägg idag, sen blir det löpning med Jenny Penny, blir nog 1 timma å 30 min idag, men får se hur det går med benet ( yes e det jag har ont i nu, inte foten... ), konstigt att det bara kan växla så...

Jobbar ikväll med, men bara 19.00-23.00 så bara 4 timmar, gott för skulle varit ledig men e ledig imorron istället=) Då har jag massor för mig...
Springa, städa, tvätta golvet, städa toaletten, datorn, kanske Anna-Pihl, ja massor helt enkelt... Har ju fest här på lördag så får ta å göra fint=) Hade kanske tänkt å hinna med stan med, systemet å lite sånt...

Neee nu ska jag äta upp min frukost sen ska jag till skolan, cyklar idag å det blåser en massa, motvind alltså, härligt....

Älskar dig Robin!!


/ Carro!

Kommentera mina söta kort!!

Niiiiiiiice=)


Jag bowlar=)


En bild som jag hittat på Thassos, hoppas på lika vackert=)

Ingen skola idag inte=)

Nope ingen lektion för mig idag inte, fick ledigt idag, men imorron e det betygsnack så imorron har jag lektion. Hoppas på MVG på kursen men tror jag får VG men får väl se, spännande. Arbetet som vi lämnade in igår borde överväga det, så hoppas hoppas=)

Ska om en timma ut å springa å denna gången med Jenny å IDA! IDA ska med, gud va kuL! Va så längesen vi sprang tillsammans, senast 2 veckor sen....=) Länge nog. Å på Lördag ska hon även vara med på party hos oss, vilket också va väldigt längesen så ska bli kul!!!=)

Igår slutade jag 00.30 på jobbet, idag stänger jag så räknar väl senast med 01.00.
Imorron skulle jag varit ledig men tog en annans tjej tid så tar hon min på Torsdag så e ledig på Torsdag istället=) Sen bara fredag kvar så e gott=)

Förresten så blev det ingenting med personlig assisent mera, får se om jag kommer in på skolan, gör jag inte det så har jag det i höst så vi får väl se, men hoppas givetvis på skolan, vill vill vill!!!!

Idag ska jag hinna med att springa, lägga in den ny tvättade tvätten, duscha å fixa mig, sen jobba....

Ser ut att bli regn nu snart, det mörknar väldigt här, läskigt, kanske åska? Usch hoppas inte, för jag e ensam hemma ju...

Kommentera bilderna!!

Nu bara 15 dagar kvar till Grekland, niiiiiiiiice ju=) Älskar dig söt nöt!!

Lördag, party tjejer=)!!!

/ Carro!

En väldigt lugn helg=)

Yes en lugn helg har precis passerat, känns som om det tog evigheter innan dagen va slut igår, jobbade från 11.00-15.00 så en kort dag, sen blev det att storhandla, gick ner till stranden på kvällen sen mat å grejade lite med skolarbetet å en del andra grejer så fick i alla fall gjort mycket, bland annat städade jag bland alla mina necessärer, tvättade alla för hand, det behövdes kan jag säga så nu är till å med mitt smink rent å fint=)

Fredagen blev shopping i Halmstad som jag skrev, hittade ett par vita skor, munkjacka å mjukisbyxor. Så en del fick jag, dessutom hittade vi lite på biltema bland annat såna där sollcellslampor=) Bra att ha på balkongen nu när det mörknar å det e ju bra för miljön.
På fredag kväll blev det Talang 2009 å två stycken filmer, båda lika dåliga men bra sällskap av Mimmi å älskling så gjorde ingenting, dessutom hade vi massa gott snacks=)

Lördag kväll blev till att sova halv dagen ända till elva, sen gick vi ner till Ica å köpte färska baguetter, mums va det! På eftermiddagen va det kalas hos min faster så blev att jag va där en stund sen till Morup för att hämta älskling som hade varit där å grejat med barbordet. Nu äntligen börjar det bli färdigt!! Körde Mimmi till Tvååker å sen på vägen hem tog vi en omväg å körde till Olofsbo, där satt vi nere vid båthamnen å myste i kapp me solen, va riktigt mysigt å romantiskt!

Kvällen blev det mat å Robinson, riktigt spännande där nu ju! Jag hoppas på att Ellinor eller Anna tar hem det hela, Jermo e bra han med, men en tjej vore trevligt om det vann.
Blev sen att gå ner till stranden för att bara kolla lite, men gick hem för va ganska kallt därnere, väl hemma va det sängdags.
Sen va det söndag...

Idag ska jag jobba från 17.00 till stängning, spännande eller inte...
Likadant imorron..
Onsdag e jag reserv
Torsdag 19.00-23.30
Fredag 16.00-01.00 så verkligen inga roliga tider, bättre nästa vecka...
Blir i alla fall fest här på lördag så jag bara längtar å väntar på att veckan ska ta slut. Party party å lilla Ida ska vara me,d det gillar vi=)

Nu ska jag i alla fall ut å springa snart med Jenny Penny, ska köra intervallträning hade vi tänkt, kan nog vara bra om man nu ska slå Robin å Martin på stadsloppet, yes tävling som gäller å då kommer jag att vinna=), va så säker älskling;)

Skola idag med, arbetet ska lämnas in i dag, å det är färdigt=)

Neee nu ska jag surfa vidare, kommentera korten.

Älskar dig älskling, du e underbarast!!

/ Carro!

Till Halmstad=)

Yes shopping i Halmstad med älsking, hans syster Mimmi å Patrick å Martin e det som ska til Halmstad alldeles snart. Blir lite shopping, sen ikväll blir det filmkväll med Mimmi å älskling, men först Talang 2009 å kycklinggryta, mums!!

Har varit uppe sen halv sju imorse, inte så vansinnigt trött, har jobbat sen 7.45-11.45. Va okej jobb, skulle nog passa mig tror jag, men får se va som händer, kanske ha det vid sidan om Mcdonalds? Bättre betalt om man säger så...

Nu Halmstad...

Love you hunny bunny=)!!

/ Carro!

Partyfeeling...

Yes jag känner partystämningen i hela min kropp, längtar tills nästa helg då jag ska festa till det rejält, nu e jag laddad, vi får se om jag e det om en vecka, efter en hel veckas jobb... BLÄÄÄÄÄÄÄ!!! Men ska nog shoppa nästa lördag så kanske får tillbaka partyfeelingen då=)? Eller kanske party imorron? E ju faktiskt ledig på lördag, men neee vi får se...

Nu promenix...

/ Carro!!
 


Denna underbara tjej Ida ska vara med å partaja nästa helg, det gillar vi=) Ska bli så kul!!=)))))






                                               
      

Sconesen blev goda=)

Yes mycket uppskattat va det med scones, en aning söta kanske men goda som tusan ändå, degen va god den med=)

Nu blir det en promenix nånstans, dock vet jag inte vart eller med vem men med Jenny antar jag å till stranden tror jag, ska i alla fall lägga mig där sen snart å sola en stund tänkte jag för solen den skiner fortfarande=)

Kvällen blir nog att tillbringas i Morup å grilla eller grilla på stranden med älskling, i alla fall grilla, myyyyyys.

Henke, min chef ringde innan å frågade om jag ville jobba ikväll, men jag tackade nej, va från 18.00-23.15 å jag ska ju upp typ halv sju imorron bitti så kände det att neee jag orkar inte, dessutom vill jag ju vara ledig idag, visst bra betalt men jag klarar mig nog=)

Nu ska jag i alla fall ut å gå, röra på fläsket lite, haha...

Älskar dig baby! You make me happy and you are wonderful, love you honey bunny=)

/ Carro!

Stor sol=)

Yes sol ute, jag blir så glad å det bästa av allt är att jag är LEDIG idag, me like=)

Igår blev det en kort arbetsdag, från 15.00-19.00, tyvärr gick dom timmarna sakta fram, precis som en snigel men hem kom jag å cyklade både dit å hem, duktigt av mig=) Väl hemma blev det toast å lite tv, sen ett varmt å mysigt bad. Sen körde vi filmkväll här med Patrick å Axel. Sen va klockan så mycket så vi gick å la oss, somnade vid ett nångång.

Å nu sitter jag här, ska ta å baka scones alldeles strax å sen väcka älskling, blir frukost på balkongen. Får se va som händer idag dårå.... Morup kanske? Stranden? Promenad? E mycket grejer jag e sugen på...

Imorron ska jag jobba, fast som personlig assisent, första dagen, är bara prova på så får väl se hur det går, är för ett barn som är 2.5 år så får väl se hur det går där, bra eller inte, men bra att testa på det för att se om det är min grej eller inte... E oxå bara 4 timmar så inte så lång dag, gott det med. Lite annorlunda om man jämför med Mcdonalds om man säger så...
Börjar 7.45, så tidigt upp imorron, så inget partaj för mig ikväll inte, å inte imorron å inte på lördag heller men nästa helg dåså, då blir det partaj å det med stor P, hoppas på våran barbänk här då med, går bra annars med men hoppas på den=) Våran Coko Loko Choko=) Haha..

Neee nu ska jag nog baka, har varit uppe en timme snart utan att baka...

Älskling, du är mitt liv, älskar dig!!

20 dagar kvar, nedräkningen har börjat defintivt, Grekland Grekland Grekland, gud jag dör av längtan, så himla gott med semester, sol å bad=)


/ Carro!

Tack Madde för kommentaren=)

Regnig bild..


Me cuite=)

En kort arbetsdag=)

Idag e det en kort arbetsdag för mig, börjar kl 15.00-19.00, gott med tanke på att jag stängt nu i 2 dagar, blev 00.45 igår så inte så värst sent, va ganska lite folk så va lugnt, skönt det.

Nu ska jag snart dra mig till Jenny å skriva ut där hos henne mitt solarbete, sen hem å äta å sen ska jag faktiskt cykla till jobbet, e så fint väder ändå så e gott. Får bli min träning idag. Sen nästa vecka ska jag köra på att börja springa istället, det e mycket roligare än att gå, men gå e soft det med.

Annars har jag väl inget skoj att berätta, lönelappen kom igår, inte så mycket jag som jag trodde jag skulle, fick mindre så va inte så roligt, men har ju pengar sparat, tur det för snart e det Greeeece, yes, jag längtar!!

Å snart e det studenten för min lillayster, kul för henne=)

Neee nu ska jag fixa det sista på arbetet, jag e hungrig oxå... Som vanligt, haha...

Älskar dig min älskling, jag e så glad jag har dig, du e underbarast!!

/ Carro!

Me=)


Jag på väg till Göteborg för att springa, yeah=)


Yes me in sunday look=)



Work, Work, Work, noooooo noooo=(
Vill inte!!!!!

Nu ska jag...

Snart ta en promenad tänkte jag, har fortfarande lite ont i foten å benen så blir promenad denna vecka, sen kör jag på att springa nästa vecka.

Blev stängning igår, va färdiga vid ett tiden, ganska så sent men va tvungna att tömma alla pommes fritöser, vilket va 5 stycken för pajen skulle oxå tömmas så va en del, men det gick bra å idag väntar ännu en härlig stägning...=(  VILL INTE!!

Idag gick jag upp ganska så tidigt, halv tio för att vara exakt, tidigt å tidigt? Men somnade vid tre inatt så ganska så tidigt ändå.

Ingen skola idag, hade ingen lektion igår heller för läraren va på sjukhus med sin mamma. Så skulle göra färdigt arbetet som läxa då så idag å imorron ska vi jobba med det hemma eller i skolan å jag har ju allt hemma så ska göra färdigt det denna vecka, ska ju vara inlämnat till på måndag så ska skriva ut det hos Jenny i helgen eftersom vi inte har nån skrivare... E snart färdig med arbetet, ska greja med det sista idag å imorron.

Ska nu ta en promenad, måste hämta bilen på älsklings jobb idag med för han tog bilen imorse med. Så hade väl tänkt å ta en promenad på ca 2 timmar kanske om jag hinner? Börjar jobba kl 16.30 idag så en halvtimma senare än igår, gott=)

Just det på gbg-varvet hamnade jag på 2 timmar 37 minuter å 45 sekunder å på 10869 plats, inte så dålig ändå eftersom det va typ 40 000 andra löpare som sprang, så jag e rätt nöjd=)    

Såg nu mellantiderna oxå 

Andersson Caroline, 86, Falkenberg

STARTID: 15:35:30
5 km: 00:35:19
10 km: 01:11:05
15 km: 01:49:30
20 km:
02:29:24
21 km: 02:37:45
PLACERING: 10869

Nu ska jag ut å gå tänkte jag, har min ipod idag som sällskap, Jenny e tydligen i Halmstad...

Älskling, 22 dagar kvar till Grekland, jag längtar så jag dör, å jag älskar dig mest!!

/ Carro!
     

Fin dag.

Idag e det en fin dag med en stor sol på himlen, men va ska man göra idag då? Jobba... Har i alla flal njutit lite av solen, åt en god frukost på balkongen å har precis varit ute å gått nere på stranden med Jenny eftersom jag fortfarande har ont i benen å foten så får jag nog lugna ner mig lite med träningen i en vecka eller två, sen e jag back å fit for fight=)

Igår kväll blev det att handla, tacos å filmkväll med älskling, Patrik, Martin, Axel å Ellinora, en action blev det, inte direkt min filmsmak men helt okej film ändå.

Nu ska jag greja med mitt skolarbete sen ska jag få skjuts av Jenny till älsklings jobb för han har bilen där (han började sex imorse så han fick ta bilen), sen e det till skolan å direkt till jobbet, börjar kl 16.00 å stänger, imorron med fast börjar 16.30 då till stängning, så en lång dag idag... Puh jag som har så ont... Men bara 4 timmar på onsdag ialla fall=) Sen ledig torsdag, jobba på fredag som personlig assisent i 4 timmar, ledig lördag å jobbar 4 timmar på söndag, det va min vecka det...

Nu skolarbetet...

Älskar dig älskling, 23 dagar kvar till Greeeeece=) Yeah=)

Kommer nog upp lite bilder senare i veckan..=)

/ Carro!

Siken träningsvärk!

Gud idag känns det knappt som att jag kan röra på mig, jag dör snart så ont jag har i foten å i benen.
Som sagt igår så sprang jag å Ida göteborgsvarvet, sprang hela varvet runt, stannade inte en enda gång eller "fuskade" å tog en energitablett, neee då jag sprang hela vägen runt, dom sista km va riktigt tunga, när man hade passerat 18,19 km så typ mindes jag inget, haha neee men sjukt trötta va vi, men vi peppade varandra hela tiden å kom igen nu, vi fixar det, man fick allt lite energi när vi kom fram till målet typ, då hejade alla, då sprang man bara fortare å fortare, haha det va en skön känsla att springa in i mål, yes vi fixade det, dock på 2 timmar å 38 min, men hey jag e nöjd ändå. Genomförde det i alla fall å det e jag stolt över, men som sagt dom sista km trodde jag att jag skulle dö, så ont jag hade, å min fot bara knäppte till å jag fick skit ont i den, då hade jag 8 km kvar... Skit tänkte jag kommer aldrig klara detta, men neee jag gav aldrig upp å idag får jag sona för det, jag har så ont i hela kroppen... Men men jag fixade det=)

Efter löpningen blev det en banan, vatten å en välförtjänt kexchoklad å det bästa av allt, massage!! Trodde jag va? Det gjorde jätteont när dom klämde på vaderna, men men kanske va bra till idag, slapp kanske träningsvärken..?

Blev lite fest här sen med Jenny, älskling å hans kompisar, dock körde Robin å Martin så va typ bara jag å Jenny som festade men vi blev fulla å drog in till stan, men v á inte så roligt, men stannade till tre ändå, sen hem å sova, kan säga att jag va trött...

Idag känner jag mig inte bakis, men ont i kroppen å trött så nu ska jag göra lite på mitt skolarbete sen hjälpa älskling å fixa lite, han va på IKEA när vi sprang, fick med sig en ny tv-bänk å lite smått å gott, kul=)
Handla idag med, orka...

Imorron jobb, stänger mån å tis, palla...

Älskar dig älskling!!

/ Carro!

Skönt med helg!!

Helgen den e efterlängtad kan jag säga! Den mottages men varm famn=)

Har jobbat idag dårå, ett 4.30 timmars pass, lagom mycket folk så va väl helt okej.. Men lite segt me tanke på att jag typ somnade tre inatt å gick upp vid tio tiden..

Ikväll har det inte hänt så mycket, har sett på Talang 2009 som för övrigt e mitt favvis program just nu, efter det kommer Robinson, i alla fall åt potatisgratäng med kött till det med massor av sallad, även ett varmt å hett bad hann jag med innan maten. Nu blir det film med Jenny Penny, älskling e hos kompisar å jag sitter här, disken stirrar argt på mig så dags att ta itu med den, verkligen det tråkigaste som finns, efter det kommer nog att skala potatis kom jag på innan idag...

Neee filmtajm,imorron GBG-VARVET!! Jag e laddad till tusen, min ipod med=)

Älskar dig baby!

/ Carro!

Nu ska jag nanna..

Yes dags för sängen, klockan e mycket nu men va bara tvungen att lägga in alla mina låtar på ipoden, har nu 160 st å plats för 200 mb=) Men har ingen mer å bra musik att fylla ut med så får räcka sålänge, har nu ialla fall bra musik till gbg-varvet ifall jag å Ida tappar bort varann eller ifall det blir för tråkigt, haha, neee skoja bara gumman, det ska bli askul att springa med dig å jag e sjukt nervös..

Nu ska jag i alla fall sova!

En bra dag på jobbet ikväll, dock inte så lugnt men färdiga vid halv ett så helt okaj, å jobbade med bästaste Anna å Issa, då kan inget gå fel=)

Sista dagen imorron sen e det helg, gott det. Sjunde dagen jag jobbar imorron, känns väl sådär, tur det e en kort dag i alla fall, 12.00-16.30 så bäst att hoppa ner i sängen jämte söt.

Natti.

/ Carro!

En lung dag=)

Ja en lugn dag idag, har bara vrit ute å gått i en timma å 45 min, annars har det varit lugnt, till å med ätit gröt har jag gjort=)

Jobbade igår till kl 20.00, sen hem å äta kyckling, blev flygande Jacob som älskling hade varit så snäll å lagat, blev en film till det, en barnfilm kan man väl säga för den riktade sig till barn, Bedtime Stories hette den, sjukt bra film, å sjukt rolig. Haha.
Va en sån bra kväll igår, såna kvällar gillar jag=)

Igår på jobbet hade vi en sån här slags " lek ", alla skulle skriva minst en lapp till valfri person å lägga det i en korg sen skulle Anna ( skifledaren ) dela ut dom här lapparna till dom som hade fått då. Jag fick fyra lappar å skrev till två, haha på lapparna stod det:
" Du rockar"
" Carro har världens sötaste skratt=)"
" Go o glad kexchoklad "
" Du gör bra Mcchicken Carro, DU ÄR BRA!! "

Haha det va lite roligt att ha en sån lek för det blir så bra stämning då, lite roligre att jobba då med för man känner sig uppskattad på det viset, jag som trodde ingen gillade mig, haha...

Idag blev det en promenad in till stan innan frukost, å sen tillbaka via stranden så gick ganska långt, med Jenny såklart=)

Ska jobba idag, dock inte till åtta utan till stängning=( Så blir kanske färdiga vid halv ett, ett, hoppas på halv ett för min del, börjar jobba kl 12.00-16.30 imorron så måste i säng tidigt... Min sjätte dag idag jag jobbar... Alltså sjunde imorron, dör snart! Neee men tröttsamt att åka till jobbet varje dag, men om 27 dagar, SEMESTER!!! Jag ser framemot det kan jag säga, det behövs!

Imorron e det ingen träning som gäller, utan bara ladda, ladda ladda inför lördag=) Å Lördag ska vi ge järnet eller hur Ida? Vi ska visa att detta fixar vi, gud va jag ska springa, ska springa för liv å död, jag e laddad till tusen!!!

Nu ska jag arbeta med mitt skolarbete innan jobbet som e om 2 h...=(

Jag Älskar Dig Mest!!

Pinks nya album e sjukt bra, blir nog tvungen till att köpa det!!!=)

/ Carro!!

Kommentera korten!!!

Lite fina bilder=)!!!


Vi i Teneriffa 2007.


Älsklings verk från datorn.


Vi är som en familj, jag, älskling, Simba å Nala=)
KÄRLEK!!

Gud straffar nog mig...

Ja allvarligt så tror jag nog det, nu har foten börjar " läka sig  " vilket innebär att det inte gör lika ont i den när jag går eller springer men nu istället så har jag fått nageltrång IGEN fast i den andra stortån, vad gör jag för fel? Eller nageltrång å nageltrång men början till det i alla fall... Allting bara krånglar med kroppen... Orkar verkligen inte detta. E kanske kroppens sätt att säga att detta orkar du inte Carro, du pallar inte detta.. Men hur ont jag äm har eller hur sjuk jag än kommer att bli tills på lördag så ska jag fan genomföra detta lopp med Ida å jag ska stå där på målgången å känna att detta fixade jag utan att stanna eller gå, jag ska fixa eller detta, eller hur Ida? VI ska fixa detta!!!!!

Idag har jag i alla fall varit duktig å gjort färdigt mitt arbete, färdigt handskrivet, nu ska jag bara skriva in det på datorn här hemma, göra i ordning bilderna å fixa det sista sen ska det lämnas in, ska oxå skriva ut det med ju.. Sen så e det arbetet färdigt å därmed e kursen avslutad för detta e sista arbetet som vi gör nu som e avslutning på kursen, betygen ska vara satta i början av juni, tror att jag får VG men hoppas på MVG faktiskt, därför ska jag lägga ner extra tid på detta arbetet.

Har även varit duktig å cyklat med Jenny Penny, ingen löpning förrän på lördag alltså, då får man skaffa sig motion på andra sätt å ett av dom e att cykla, cyklade i en å en halvtimma, drygt men konditionsrikt=)

Jobbar även idag, dock bara 16.00-20.00 så en kortis dag, skönt det. Hem å äta å kolla på film kanske ikväll som gäller? Ingen aning men äta kyckling blir det. Mums! Flygande Jacob till å med ska jag önska.

Imorron stänger jag, så kl 16.00 till stängning, sen e det bara en dag kvar, min sjunde dag i rad som jag jobbar då, drygt men money money=) Dessutom en kort dag på fredag så skönt det å fredag blir det vila för mig när det gäller träningen, bara ladda inför lördag då som gäller, börjar bli lite nervös men detta ska vi nog klara av Ida=)

Nu e det bara 28 dagar kvar tills vi lämnar detta kalla Sverige å flyger till Grekland å därmed 35 dagar kvar till min födelsedag ( då vi flyger hem oxå ), alltså sommaren e nära nu med andra ord, snart juni, me like!!

Neee nu ska jag lägga in dom sista låtarna till min ipod lista, sen har jag ny musik på ipoden som räcker ett tag=)

Älskling, du e mitt allt, jag älskar dig enormt mycket!!!

/ Carro!

Kommentera mina fina kort nurå=)!

Va ute en timma..

Yes sprang i en timma, idag gick det betydligt bättre med foten. Så kanske e påväg att släppa, hoppas det=)!!

Nu ska jag snart äta, sen e det jobb från kl 17.00-23.15 som gäller.

Ville bara skriva lite..

Kanske fest ihelgen? E allt sugen men får se om vi hinner det efter gbg-varvet men borde ju hinnas med? Får se helt enkelt, annars blir det en mys pys kväll me älskling med massa film å godis med god mat, mums!
Beyonce-Single Ladies e bara så bra!!

Älskar dig så!!!!

/ Carro!

Lite muligt idag...

Jaha vädret va bra innan idag, men nu e det mulet, tråkigt nog...
Jag som tänkte ut å springa nu snart, hoppas det bättrar sig liksom min fot..

Jobbade igår kväll, va färdiga 00.45, så sov ganska länge idag, till halv tio gick jag upp. Har bara städat, ätit frukost å haft lektion idag, oxå kollat lite i stan på lite kldäer på Vero Moda, känns som om jag vill ha allt, men tyvärr har ju inte pengar till det, måste begränsa mig lite. Så innan vi åker iväg till Grekland ska jag ha köpt skor ( hur många vet jag inte, men typ 2 st ), 2 st mjukisbyxor, det e det jag vill ha å det e det jag ska köpa snart.

Idag e det jobb som gäller, från kl 17.00-23-15 så ingen stängning idag inte men länge nog ändå..
Har i alla fall rast, gott det=)

Ska hinna med att springa nu snart å hänga in lite kläder i garderoben som e nytvättat..=)

Imorron börjar jag inte förrän kl 16.00, har ingen lektion men arbetet måste göras ( ska va färdigt om 2 veckor typ ). så imorron blir det hemmarbete på skolarbetet, kanske stan med tjejerna å jobba kl 16.00-20.00, en promenad på en timma ska jag oxå hinna med tror jag..

Neee nu ska jag nog ut å springa, i alla fall ska jag surfa vidare..

Darling, jag älskar dig!!



/ Carro!

Jobb hela veckan...

Yes jobb hela veckan som gäller, härligt... Eller inte...
Har dessutom jobbat hela helgen, 3 timmar i lördags å 8 timmar igår så e helt slut, inte helt slut men inte upplagd för jobb en hel vecka, eller 5 dagar, men men det ska jag väl klara av...? E ju semester snart å då e pengarna bra tt ha så får väl tänka så..

Annars då?
Neee e lugnt här måste jag säga, helgen va lugn för våran del, blev jobbande i lördags till kl tre, sen slöslappade jag vid tv:en ett tag innan det va dags med maten, blev lax, sås å potatis ( klyftpotatis ) till Robinson, sen blev det Glommen till Robins vänner å väl där satt vi bara att kollade på filmer, så va lugnt, började kl nio i går morse så blev att somna tidigt..

Igår blev det jobb till kl sex, alltså 8 timmar, sen beställde vi hem mat å satt å kollade på film på tv, har frivisning på massa filmkanaler så e perfekt ju=)

Idag har jag handlat ( orkade inte göra det igår så blev idag istället ), perfekt när man har nära till ica, bara cykla dit å handla, sen blev det frukost på balkongen i den varma å stora solen, sen en timmas löpning med Jenny. Skulle jag nog inte gjort för nu mår inte min fot bra igen, det va bra tills jag började jogga... Så kanske ska sluta springa denna vecka å vila upp mig inför lördag annars kanske min fot inte pallar 2.1 mil? Får abstinens om jag inte springer ju... Får se hur jag gör, men loppet e ju på lördag så vore klokt att vila, kanske?

Nu e det snart jobb som gäller, börjar kl 17.00 till stängning så typ till halv ett, ett inatt, sen börjar jag kl 17.00 imorron till 23.15 å skola kl 11.35 imorron så blir lite sovmorron i alla fall=)
Å kanske löpning på eftermiddagen imorron..

Nu ska jag i alla fall äta nåt, jag e hungrig, som vanligt............=)

Robin, du e min räddande ängel, jag älskar dig nu å för evigt!

/ Carro!

Kommentera mina söta kort=)

Gud va jag saknar...

Saknar verkligen Sunset Beach, kollar just nu på det på Youtube, lite av det. Gud jag följde alltid det när jag va liten, måste få tag på det på nåt sätt, nån som vet vart man kan köpa det? Jag e helt besatt när jag ser det, saknar det så! Varför kan det inte gå i repris?

Shoppat idag, blev en del handlade på Gina Tricot, men inte mer för min fot klarade inte mer, har så ont så jag dör snart, får se helt enkelt hur det ser ut imorron, om jag kan jobba eller inte, nu gör det i alla fall skit ont, har nog överansträngt mig för mycket helt enkelt..

Nu ska vi snart sova, imorron e det jobb som står på schemat, 3 timmar. Kanske lite shopping i stan med älskling först på förmiddagen om min fot mår bra, annars hemma hela dagen...
Kvällen, ingen aning, men no party, börjar kl 9.00 på söndag om min fot mår bra då vill säga...

Natti.

/ Carro!!

Shopping med STORT S!!

Yes idag e det shopping som gäller med Jenny Penny, blir en sväng i Varberg. Ska först på möte kl 14.00 sen efte det blir det fika å shopping, ska bli trevligt. Tyvärr kunde inte Ida vara med, lite synd men men så e det...

Jobbade hela dagen igår, från kl 11.15-19.30 sen blev det en lång löprunda med Jenny, en timma å en kvart, sprang nere på stranden ( haha ovanligt... ) men igår va det solnedgång när vi sprang där, jättemysigt va det verkligen! Å luften va skön att springa i.

Idag däremot va det tyngre, sprang en timma i förmiddags, gick trögt! Men nu har jag tränat färdigt för veckan, nu väntar 2 vilodagar ( med jobb dessutom... ) sen blir det lite lungnare nästa vecka, loppet e ju nästa lördag så får bli ganska lugnt nästa vecka, måste oxå börja äta lite pasta kanske... Å dricka vatten, förbereda sig mentalt med andra ord...
Har ont i foten å träningsvärk i låren å vaderna ( sprang ju så fort på Vårruset å har ju tränat konstant å hårt efter det så får väl skylla mig själv ) så passar ju bra med 2 vilodagar nu...=)
Kommer vi fixa detta Ida? Klart vi gör gumman=)

Ikväll blir det min favvis rätt, pasta cabanara å såklart Talang 2009, det e sååååå bra!!

Neee nu ska jag snart äta frukost, blir färsk baguette från Ica Skrea Strand, mums på det!!!

Kommentera korten. Vilka e ni som läser? Ge mig namn=)

Jag Älskar Dig!!

/ Carro!!

Ett snabbt inlägg.

Yes blir bara ett snabbt inlägg här nu, ska äta frukost nu snart sen blir det jobb i ca 7 timmar.. Sen hem å äta lite å sen ut å springa med Jenny Penny, det regnar ju nu å blåser så väntar tills ikväll då det kanske e finare, annars får man väl springa i ösregn idag igen... Överlever väl jag=)

Blev en film å lasagne igår, dock ingen marängswiss, tar det på lördag eller söndag tror jag=)

Nu blir det i alla fall en god frukost, sen jobb hela dagen, yes eller inte... Money money. Snart grekland å semester i alla fall..=)

Älskar dig så älskling!!

/ Carro!!

Snart mat å filmtajm=)

Yes snart mat å filmtajm med älskling, men först ska maten lagas, det ska pluggas lite å hade tänkt å kolla lite på musik till min ipod moxå, måste börja fylla den sanrt, har fått ihop 50 låtar å det kommer jag ju inte långt med...

Eftermiddagen blev bra, åkte hem till Ida med Jenny, väl där fick vi tårta å te ( mums!! ), tyvärr hann vi inte stanna så länge eftersom jag skulle hämta älskling på jobbet men fick träffats i alla fall, å presenterna fick hon, en flaska Passoa å choklad, bra kombination=)? Haha... Neee men hoppas hon blev glad för det i alla fall..

Kvällen som sagt ser ut att bli film å mat, kanske nåt till efterätt, e så himla sugen på marängswiss, ska jag bärga mig till lördag kanske? E ju trots allt lillördag, neee får se helt enkelt, e ju sååååååååååå långt till Ica, haha, eller inte...=)

Neee nu ska jag leta låtar..
Solen ja den tittar fram, typiskt när man sprungit i ösregn i en å en halvtimma, lite retar jag mig på det allt...

Imorron jobbar jag kl 11.15-19.30 så en lång dag, men valde det själv, slog helt enkelt ihop timmarna från idag till imorron till 8 timmar, jajja, bra med pengar i alla fall, ledig på fredag med ju, då e det shopping å möte i Varberg som gäller, ska bli najs! Massa kläder ska köpas på gina tricot, yes yes yes yes=)


Älskling, du e den bästaste å den mysigaste, älskar dig så mycket!!


/ Carro!

Jag e galen!!

Yes galen e ordet man kan beskriva mig med, om man går ut å springer när det ösregnar å blåser jättemycket å dessutom nere på stranden då e man galen och beroende!!! Haha jag e knas...

Idag gick jag upp vid halv sju för att köra älskling till jobbet ( jag skulle ju ha bilen till jobbet i eftermiddag ), det ösregnade ute å blåste så tyckte inte han skulle cykla så jag körde honom, när jag kom hem igen vid sju tiden satte jag mig å åt frukost å kollade på tv, sen somnade jag i soffan, vaknade upp vid tio tiden, det regnade å blåste men va uppehåll emellanåt, så jag tänkte, neeee måste ut å springa så slipper jag det ikväll, så blev det. Snörade på joggingskorna å joggingdressen å for ut, yes det börjar regna... Jaha va gör man? Springer vidare... Helt plötsligt ringer mob, jaha jobbet... Va bara til att svara, då säger P-O att det e lite folk där å det går dåligt i försäljningen å frågar om jag vill vara ledig, haha jag svara, nja jag vet inte    ( behöver ju pengarna ), istället så skulle jag nog få jobba ett längre pass imorron istället å ledig idag, yes tänkte jag. Så blev det, så jag blev helt plötsligt ledig, där stod jag i spöregnet, blev till att gå upp till Jenny å försöka få med henne, blev sittandes där i en å en halvtimma...
Men sen så sprang vi nere på stranden, men självklart öppnar sig himlen å det börjar regna jättemycket, kul...
Men men jag sprang i en å en halvtimma som va planerat så helt okej, men nu e jag mör i kroppen kan jag säga.. Efter igår med så får se om jag tränar imorron...

Dagen idag blir i alla fall att åka hem till Ida nu som fyller år, blir bara en stund innan jag ska hämta älskling på jobbet, sen blir det lite plugg å hade oxå tänkt att laga maten ikväll, lasagne=) Mums!!

Nu blir det snart Ida i alla fall, måste bara äta, e hungry...

Älskar dig så älskling, du e mitt allt!!

35 dagar kvar till Grekland, vilket innebär att det e 42 dagar till min födelsedag ( kommer hem ifrån Grekland då ) !!!=)

/ Carro!

Oh yes=)

Oh yes jag sprang vårruset på 28 min, shit 28 MIN! Fatta jag e hel nöjd verkligen!!

Idag har dagen varit bra, blev stan en sväng i eftermiddags med Jenny, Ida å hennes syster Elisabeth som e nere ( hon bor ju i Jämtland ), så blev en fika på falkmanska, köpte Idas present å stack till apoteket, sen gick vi hem, vi gick dit å gick hem så blev ju lite träning där med=)
Väl hemma blev det lite flingor å youghurt sen bar det av till vårruset med Jenny å syster Sofie, å som sagt sprang på 28 min, vilket e väldigt bra, förra året sprang jag nog på 32 eller 34 min, så jag e verkligen nöjd med det=)

Nu blir det sängen snart, ska bara duscha snabbt, sen lägga mig i sängen med arbetet å skriva lite på det..

Imorron e det jobb kl 15.00-19.00, blir nog ingen träning på dagen utan ska nog springa på kvällen istället för e ju ljust till nio ju så skulle ju funka, men får se om vi ska till Ida imorron på dagen, för hon fyller ju år så vill ju fira henne imorron innan jobbet i såfall. Men vi får se hur det blir när hon e hemma å så...

Nu duschen..

Älskling, du e mitt allt för evigt, älskar dig så!!


/ Carro!

Hittade lite gamla bilder=)


Jag festsugen.


Jag i bilen på väg nånstans med älsklings solglasögon=)


Jag i höstas..


Ida, Jag å Jenny å Sofie med på ett hörn. Den här bilden e så cool för Ida ser ut som en vampyr, haha...=)


Kommentera!!!



Uscha regnar ju!=(

Neeee det regnar å blåser en massa ute, gud va tråkigt!!

Idag e jag ledig, ska alldeles strax gå å plugga lite på mitt arbete, eller plugga å plugga men skriva lite fakta helt enkelt så jag har gjort nånting i alla fall..
Sen blir det lite sing star ( e ju ensam hemma, bäst å passa på=) ) , göra mig i ordning sen för att gå in till stan med Jenny Penny, kanske en fika med Ida å hennes syster, ska i alla fall köpa present till Ida ( hon fyller ju år imorron ).
Ikväll blir det vårruset med Jenny å syster Sofie, e ju lätt som en plätt, 5 km bara ju. Men får hoppas på att det blir finare väder för nu har jag ingen lust att springa alls..

Jobbade i går till kl nio skulle jag slutat, men jobbade över i 50 min, det bara kom en massa folk hela tiden så fick stanna kvar, eller jag valde det själv, men dom va tacksamma att jag haede stannat kvar i alla fall, gott å höra nåt snällt om mig i bland i alla fall, haha..

Imorron e det jobb, träning, plugg å kanske hälsa på Ida, kvällen får vi se va som händer men slutar kl sju så blir nog inte så mycket som händer...

Neee nu ska jag fortsätta på mitt arbete..


Jag Älskar Dig!!
36 dagar till Grekland, gud va jag längtar!! Sol, bad, ledig å massa mys me älskling;)


/ Carro!

Bilder från fre-lör kväll=)

Här kommer lite bilder från fredags kväll ( makeup kväll ) å lördags kväll ( partaj )


Syster yster Sofie sminkad å fin=)


Jag sminkad.


Ida, sminkad å fin=)


Jenny Penny sminkad å fin=)


Jag i Lördags kväll, redo för party!!

Lovisa, tjejen som va nykter. Jobbar på jobbet.

Mikaela å Hanna, 2 goa tjejer från jobbet.


Hela gänget sjunger sing star=)


Haha jag å Lovisa.


Måste avsluta med ett kort på mina söta kissar, på balkongen.


KOMMENTERA nu!!!

/ Carro!

En måndag som denna...

Idag e det Måndag å tyvärr e det inte lika fint väder som det har varit men det e soligt i alla fall, det glädjer mig=)

Har inte haft tid eller orkat blogga mer sen i lördags, va helt slut igår, neee men pallade verkligen inte att sitta vid datorn, blev att man satt vid tv:en, gick en promenad på en timma å 30 min nere på stranden, helt underbart! Sen handlade vi å lagade mat, tog oxå ett varmt å hett bad så neeee när klockan va tio igår kväll gick jag å la mig å läste, men somnade drygt en timma senare, älskling väckte mig vid halv tolv när han skulle gå å lägga sig så vi somnade strax efter tolv då smattrade det mot rutan, det regnade!!! Måste nog säga att det va rikitgt mysigt för vi har ju takfönster så det hörs extra mycket här, ganska mysigt!

Lördag kväll, haha det blev ALLDELES för mycket för mig den kvällen, va längesen jag va så full, nu vet jag vad jag ska dricka för att bli så full, haha...
Började med att tjejerna Jenny, Mikaela, Hanna å Lovisa kom hit, satt å drack dock inte Lovisa som va nykter å skulle köra, drack å skrattade å lyssnade på musik, ciderna slank ner fort för mig, till slut blev det starkare å starkare drinkar som jag tog, började sjunga sing star, skit kul verkligen! Älskling va i Morup men kom hem strax efter elva, då hade vi börjat med Doolyes, haha det e rikitgt farligt för mig. Till slut satt jag nog där å shotade själv för ingen ville skåla mer med mig, haha sammanlagt shotade jag nog 6,7 glas, haha snacka om att va rikitgt full för kände inte ens att det va starkt. Haha då e man borta...
I alla fall vid halv tolv åkte vi in till stan för att för en gångs skulle slippa å betala för att gå in, va inne på Zätaz först men inget folk så drog vidare till Harrys, jag Jenny å Lovisa, blev där vi stannade å dansade å hade oss, helt enkelt tur att jag kom in, behövde ingen mer dricka i alla fall så blev vatten å dansade..
Tydligen så hade jag varit på väg att somna på toaletten så Jenny hade det nog jobbigt där ett tag som tog hand om mig, tack gumman! Haha helt otroligt så full jag va, haha men skoj hade vi å det e ju huvudsaken.

Bilder kommer senare i veckan=)

Söndag ja, jag mådde ganska bra, men dock ganska så sliten men mådde bra med tanke så mycket jag drack å så full som jag va, så glad jag va för det.

Idag e det träning, skola, jobb å sen hem å nanna, älskling e å jobbar nu å kommer hem vid fyra tiden, jag ska jobba från 17.00-21.00 så ett kort pass, imorron e jag ledig, ska springa vårruset imorron kväll, ska bli niiice. Med syster, hennes kompis å Jenny blir det. Men e ju ingenting, 5 km bara. Nästa lördag e det gbg-varvet å jag längtar!!

Nu e det skol arbete som jag tänkte jobba på, sen ut å jogga en sväng med Jenny, duscha å sen cykla till skolan..

Älskling, du e underbarast, jag älskar dig så!!

/ Carro!

Taggad!!

Gud ikväll e det fest till tusen, e så laddad! Så har ejh tid att blogga nu för tjejerna e här om typ en timma så en timma på mig att göra mig i ordning, hur ska detta gå??

Neeee party ikväll, najs som bara den!!

Solat hela dagen idag i Morup, najs det med=)  Å grekland om 39 dagar, najs det med, haha=)

Älskar dig älskling som bara den!!

/ Carro!

Snabbt bloggande..

Känner mig dålig som aldrig uppdaterar nuförtiden, men har helt enkelt inte tid till det...

Igår blev det en promenad ner till stranden på eftermiddagen, satt å njöt av den fina stora solen=) Sen blev det grillning hos Axel med Patrik å Martin å älskling då såklart. Blev kvar där till halv tolv, sen åkte vi hem å nannade gott, en trevlig kväll blev det i alla fall, sjukt mätt blev jag. Kändes som om det va längesen jag åt så mycket å blev så mätt... Haha..

Idag har jag då jobbat, blev 4 timmars pass på jobbet, först upp vid åtta för att springa en timma med Jenny Penny, å min tå den hängde me den med, bärjar nog läka sig nu för kändes inte lika ont som igår, så det finns ett hopp för gbg-varvet i alla fall, att det ska gå smärtfritt hoppas jag..

Nu ska jag snart ta fram dammsugaren å städa lite härhemma innan tjejerna kommer till mig runt sju tiden, ska oxå se Ica Age 2 på tv4 idag, sjukt bra film, börjar om en timma så får skynda mig att städa..

Tjejerna + min syster kommer ikväll, vi ska ha makeup-kväll med Lotta som försäljare, kan nog bli trevligt.

Imorron får vi se va som händer, e det såhär sjukt fint väder som det e nu blir det nog stranden på dagen, kvällen får vi se va som händer, jag e sjukt sugen på att festa så blir nog det, kanske att Sara å hennes pojke kommer så att vi festar, men får se va som händer...
Söndag e det slappedag i alla fall..

Nu städa...

Jag Älskar Dig!!


/ Carro!

RSS 2.0