Det regnar... :(

Usch som det regnar, har ju regnat hela dagen, så himla keligt väder... Man får verkligen ingen lust alls å hitta på nånting, bara sitta inne å mysa. Har nu ingen lust alls å träna, får se om jag kommer iväg ens...

Idag har vi endast haft en föreläsning, klockan 13.15.14.45 hade vi, så det va gott å inte ha så länge. Hann med 15.00 tåget så hemma en timma tidigare än beräknat.

Imorron e det skola igen, fast vi ska bara visa upp våran dans så e en "rolig" lektion så att säga. Sen kommer älskling å hämtar mig i Halmstad å så ska vi kika runt lite i Halmstad..
På eftermiddagen ska vi till Robins mormor som fyller år så ska bli trevligt.

På kvällen blir det väl träning om det hinns med annars får vi se, blir lite hipp som happ nu i påsk ju med träning å kost. Men nästa vecka ska jag börja äta igen, eller rättare sagt på fredag ska jag börja äta igen, har nu hållt upp mån-tors, ätit soppa/smoothie varannan dag å kesella å bär varannan dag så det ska bli gott å få i sig lite mat å annat nyttigt. Har ju visserligen ätit fredag-söndag vanlig mat, att hålla på med soppa/smoothie 7 dagar i veckan skulle inte funka, så nu ska börja äta lite nyttigare i form av vegatarisk mat tänkte jag. Får se hur länge jag orkar... Haha!

Påskafton ska i alla fall firas här med mina å Robins vänner, får se hur många vi blir, men runt 9,10 st tror jag. Vi ska bjuda på påskmat å marängswiss till efterätt. Å massa godis å gott, yummie:) Man får äta godis å gott i påsk, sen e det strängt fram till Greklands semestern. Frågan e om jag går ner på detta? Får nog väga mig snart...

Neee nu måste jag fixa lite innan jag ska bestämma mig för va det blir för träning...

/ Carro!

2010-bilder.


Simba å Nala i våran säng.


Jag fest sugen:)


Nala sitter å filosiferar...


Nala kissen gosig ute på balkongen;)

Årets första...

Idag tog jag årets första joggingrunda, inte fullt så underbart för va jobbigt, fick håll å inte alls bra musik på ipoden, men det va ändå skönt. Å nästa gång blir det i solen, å ny laddad ipod fullt med ny musik (som jag nu ikväll har ägnat mig åt att fylla på med 22 nya låtar, bättre än inget)

Idag har jag förutom joggingturen varit i skolan å fixart lite med våran dans som vi ska redovisa på tors, hoppas att det blir bra. Tror att det kommer bli skoj att se alla andra, haha!

Har även fått mejl från the boss idag igen, han skrev att det va helt fel information det där med 150 kr på invigningen men skulle nu få det ändå i å med att han har sagt det, in my ass! Inte alls sagt fel, det stod klart å tydligt på mejlet vi hade fått, dessutom sa han på invigningen att det va det som gällde. Å nu ska jag tydligen hämta pengarna på kontoret istället för att få det sista utbetalt manuellt, jaha det e mitt jobb ja... Å så frågar han hur mycket det e som fattas? Oxå mitt jobb... Kanske ska starta ett företag redan nu...? Så jävla fucking oseriöst å så dålig stil!
Varför finns det inga bra chefer? Har nog inte stött på en enda...

Nu ska jag snart plugga vidare, har pluggat en halvtimma ikväll, blir nog en halvtimma till innan sängdags.

Imorron ska jag till skolan, ska även innan skolan in till Select, vi e ute efter ett nytt soffbord så får la se om vi hittar nånting där...
På kvällen blir det träning å plugg, himla skojsigt varje kväll med plugg...

Neee sängen å plugget kallar...

/ Carro!

:)

Haha jag e sjukt glad, fick skatte återbäringen nu idag, såg att jag fick tillbaka 3479 kr, haha har aldrig fått så mycket pengar någonsin tillbaka på skatten, skitskönt verkligen! Haha å älskling fick bara 800 kr, förra året fick jag bara 200 kr å han flera tusen kronor, haha fick han igen:)
Skönt å se dom pengarna lagom till sommaren, kan man pusta ut lite det här med pengar å shoppa loss på Ellos, haha:)

Ska snart bege mig till träningen, precis ätit upp den sista thai soppan jag hade (diet pulver soppan), så jävla äcklig men nu e dom SLUT! YES! Bara goda smoothies kvar:)

Ikväll efter träningen blir det lite plugg å kikande i Ellos katalogen. Ska börja plugga på anatomin, det e det som vi håller på med nu, e bara massa latinska namn på massa muskler, kotor å grejer, helt enkelt ren latin, fattar noll! Men men e ju som glosor så det måste pluggas in!

Imorron e jag ledig, men ska in till skolan, vi ska greja med en gruppövning som vi har på torsdag, himla roligt... Ska göra en dans å sen ska vi kunna visa musklerna efter det... Men men det kan nog bli kul:) Klockan två ska jag i alla fall vara i Halmstad, gott med sovmorron, blir en film på morronen tänkte jag, har fått låna 2 filmer som jag vill se.

Just det, fick min lönespec. idag men nope den va fel igen! Alltså en chef ska väl göra rätt på lönespec.? Va fel förra gången med, det fattas 450 kr! Hade inte jag haft koll på det hade jag aldrig fått dom pengarna. Gud jag stör mig, man ska fan ha rätt lön! Så jävla oseriöst!!!! Neee det med skatten gjorde min dag genast bättre:)

Men nu ska jag sticka till träningen.

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Hunnit med mycket!

Oj oj va jag har hunnit med en del idag, har hunnit tvätta två st grejer för hand, en matta som kissarna hade kissat på å ett linne som ändå skulle handtvättas. Har hunnit dammsuga å städa, hunnit bädda å fixat nya påsklakan å lakan i sängen, ätit frukost å diskat. Har även fixat det här med vårruset:) Skulle behövt rensat bland vintergrejorna å pluggat, men det får bli ikväll efter handling av mat å så ska vi hälsa på Robins kompis med som håller på med sitt hus i Ljungby.

Nu ska vi snart till gymmet, skulle ut å springa egentligen men så jäkla tråkigt väder så det får bli gymmet en sväng istället, alldeles strax kommer Jenny hit.

Vet att min blogg e tråkig utan bilder men har inte tid helt enkelt, det kommer när jag har tid.

Nu ska jag i alla fall packa ner kläder till träningen å sen så kommer nog Jenny snart.

Ikväll blir det en film, lite plugg å fixa med vinterkläderna.

Ha en bra dag.

/ Carro!

Trött som tusan!

Usch jag somnar snart känner jag, snart dags att inta sängen.

Idag har varit en bra dag, trots det dystra vädret... Vi gick upp runt nio tiden, åt frukost å städade lite, sen bar det av till FYNDA å kika lite, å sen va det dags för Varberg. Vi va där runt tolv tiden, åkte därifrån runt två tiden till Morup å där satt vi å fikade å tjötade tills klockan va typ fem.

Fick tag i en del i Varberg, två st t-shirtar (en från Gina å en från HM), två st hoodar (likadant där, en från Gina å en från HM) å en vårjacka (från HM). Även en present till mammsen å ett set med örhängen till mig själv:)
Älskling fick även tag på lite kläder å så hittade vi en väldigt fin ljuslykta.

Nu blir det snart sängen i alla fall, gott för e riktigt trött.

Ikväll har jag varit hos Jessika, min syster, jag å min andra syster va där, hade en "syskonkväll" där vi åt god mat, pratade å spelade spel (sällskapsspel), det va riktigt trevligt å nånting som borde göras om igen.

Imorron e det söndag, blir en softisch dag, ska fixa lite här hemma med städning, plugg å tänkte fixa lite med vinterjackorna, plocka bort dom å ta fram vårjackorna, skönt med vår faktiskt.

Men nu: Sängen!

/ Carro!

Det gick som det gick...

Ja tentan gick som det gick idag, tror det gick åt helvete faktiskt, men man kan ju alltid hoppas att det gick bra. Tentan va svår, riktigt jäkla svår så det e ett under om jag klarar mig faktiskt, men som sagt hoppas går ju alltid:)

Nu blir det snart träning, skivstång e det som gäller idag, ska bli roligt å testa det för jag har inte testat det denna terminen faktiskt, så det ska bli roligt.
Väl hemma igen runt åtta tiden blir det hamburgare, egna klyftpotatisar å tzatziki, ska bli sjukt gott, redan hungrig, haha:) Å till det blir det filmmys med älskling. Mycket bra kväll! :)

Imorron bär det av till Varberg för att shoppa lite, ska se om jag hittar lite vårkläder, tanken e att jag ska beställa kläder från Ellos snart men en jacka å skor vill jag nog inte riktigt beställa, å likadant byxor (jeans då vill säga) så det blir en shoppingrunda imorron till Varberg med älskling, på vägen hem stannar vi till i Morup för att bara hälsa på, så nu vet du det Mimmi;)
Lördag kväll blir lugn, ska som sagt laga mat å äta hos syster med mina två småsyskon, blir en film med.
Söndag e det softisch, ska ut å springa en runda hade jag tänkt, ska hinna planera lite det jag ska handla på Ellos med, vi får la se vad dagen erbjuder.

Men nu kommer snart Jenny Penny å e jag inte färdig i tid idag så blir fröken Jenny arg, haha! Jag e i princip aldrig färdig när nån kommer, alltid sist å aldrig i tid, det skulle väl vara skolan isåfall som jag alltid e i tid till... Haha!

Ha en bra kväll!

/ Carro!

Tentaångest va det ja...

Usch snart tenta, har pluggat en stor del av kvällen, eller pluggat å pluggat, jag har försökt memorera in det i huvudet å sen om det stannar där tills imorron det återstår väl å se...

Idag har jag i alla fall hunnit med en grej, tränade innan idag, skönt å bara släppa ångesten en stund å koncentrera sig på annat, men efter träningen va det hem å äta lite, se tv å sen har jag pluggat tills nu å nu ska jag snart sova, nu struntar jag i det, det går som det, jag känner att jag har pluggat till det i alla fall!

Imorron e det som sagt tenta, sen hem å bara njuta av ledigheten, ska träna sen kl fem med, imorron blir det skivstång. På kvällen ska det lagas hamburgare med egna klyftpotatisar å tzatziki, ska även se en film med älskling, så imorron har livet kommit tillbaka, så massa gos med älskling :)
Det e faktiskt så, man har inget liv innan tentan, man bara pluggar stenhårt sista veckan, det e skithemskt men så e det! Å de här sista dagarna har kännts som 100 år, man vill bara ha fredag å få gjort skiten!
Så imorron kommer mitt liv tillbaka, försvinner om sådär 4 veckor, så passa på å umgås med mig nu, haha! :)
Jag kan som sagt känna mig stolt för jag har pluggat konstant i 2 veckor för att kunna hinna lära mig allt detta så jag har gjort mitt bästa oavsett hur det går imorron.

Men nu ska jag nog gå å borsta tänderna å sen krypa ner under duntäcket, fokusera på alla tenta frågor som kommer i huvudet å ut efter det försöka sova tills klockan ringer halv sju! YES sikken sovmorron...

Natti!

/ Carro!

Trött i huvudet.

Åh mitt huvud!! Just nu känns det som om det stopp i hjärnan, att det inte går in mera, men det måste det, måste! Har fortfarande lite å pränta in i skallen till tentan, måste få in det ikväll sen e det bara repetering imorron å på fredag tenta å ärlig, det går som det går nu! Jag har i alla fal kämpat för denna tenta kan jag säga redan nu, började plugga i tid, å känns som om jag har någorlunda koll å sist räckte det ju till ett VG, men jag strävar efter ett G, allt efter det e bara positivt å en bonus, så ser jag det som:)

Haft en hektisk dag, gick upp kl sex, åt en god frukost å sen kl 8.15 hade vi en föreläsning å lite introduktion till Anatomi och Fysiologi som redan har börjat... Massa latinska namn, det e bara att pränta in alla glosorna, sjukt mycket så detta e jag tveksam till om jag ens fixar, men jag kommer inte lägga nån energi åt detta förrän på måndag morron, då kan jag berätta hur kursen verkar, nu e det bara tenta fokusering å sen en ledig, plugg fri helg, så himla gottis!
Helgen blir lugn, ska nog till Varberg för att shoppa lite med älskling på lördag, lördag kväll ska spenderas med mina två småsyskon hos Jessika i Vinberg, hon har precis flyttat tillsammans med sin pojkvän till Vinberg, men denna helg e han borta, så jag å min andra syster Sofie ska dit å laga mat å se film tillsammans med henne. Ska bli otroligt roligt för va så längesen vi gjorde nånting tillsammans alla vi tre syskon, så det ska bli mys pysigt! :)
Söndag e det lugnt, ska nog ta å fixa lite grejer här hemma, e det fint väder vilket jag hoppas blir det en löptur, årets första då, jag hoppas på det i alla fall!

Men nu ska det ätas en äcklig diet soppa, titta TV å sen blir det ännu mera plugg innan jag somnar utmattad. Får se om det blir nån uppdatering imorron ens, får se hur det går med plugget helt enkelt...

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Ännu mera plugg...

Jahopp då va det dags till att börja plugga idag igen, gud jag spyr snart på alla mina anteckningar, jag e grymt trött på detta nu, vill bara ha fredag å bara sitta där å göra skittentan så att man kan få gjort den å sen e det helg, wonderful! :)

Idag gick jag upp redan vid nio, det har varit en tjejkompis här hos mig en stund, vi träffas alldeles för sällan så nu bestämde vi att vi får träffas en dag å den dagen va idag. Hann ses en stund i alla fall :)

Så idag blir det plugg, träning å ännu mera plugg ikväll....

Just nu sitter jag å pratar med min kusin Regine i telefonen, ska snart ta tag i det där dumma plugget, känns himla jobbigt! GAH!!

Idag står det på träningsshemat cirkelfys, himla roligt ska det bli:)
Å ikväll plugg till tusen....... :(

Ha en bra dag.

Igår va det 3 år å 5 månader sen jag å älskling blev tillsammans! ;)

/ Carro!

Tenta plugg!

Yepps tenta plugg hela dagen idag, gud va keligt, men men måste! MÅSTE! Jag har tappat motivationen till att plugga, men e ju på fredag tentan e, spelar ingen roll hur mycket jag än pluggar för känner ändå att jag kan ingenting, hur mycket jag än pluggar... Men men jag ska göra mitt bästa.

Så nu ska jag börja plugga för dagen, sen ska jag in till bibblan för att fixa böcker tills nästa kurs, fortsätta plugga när jag kommer hem å ikväll e jag värd på intensiv passet.

Helgen har varit bra, som vanligt gick vi hem runt halv tre tiden ifrån Harrys, hade kul hela kvällen, men tror att jag börjar bli " för gammal" för att gå ut, jag känner det. Men alltid varje gång man festar får man sånt sug å gå ut så man gör det i alla fall... Men ska ge ett försök på påsken å inte gå ut, vi får se om jag lyckas... Haha!
Dagen igår var jag bakis, sov många timmar, pluggade en stund å sen såg vi en bra film, en skäckis blev det, uppföljaren till en skräckfilm vi sett innan, Instängda tror jag den hette på svenska. Uppföljaren va lika bra som första vilket e ovanligt för skräckfilmer.

Neee nu måste jag börja plugga så jag kommer nånvart!

/ Carro!

Party Party tonight! :)

Yes ikväll e det party som gäller, så himla skojsigt det ska bli. Ska vara hos Jenny Penny med Mimmi, dock e hennes föräldrar å syster hemma men vi ska bara va på hennes rum, dricka å softa lite. skojsigt :) Å självklart utgång på gång:)

Idag har det varit en seg dag, steg upp runt tio tiden, åt frukost i soffan å slöade fram tills klockan ett, sen fick jag nog en raket i rumpan för fick städat, bäddade sängen, diskade, fixade snacks till ikväll (morötter, gurka å paprika), även pluggat har jag hunnit med, lite i alla fall, ska se om jag kan sätta mig en stund till å plugga innan det e dags för att fixa sig i ordning, ska även till Ica för att handla juice innan det e dags för mat hos Jenny å hennes familj, kebab i pitabröd blir det, yummie:)

Imorron e det ännu en seg dag. Bakis, plugg å handla. Yes sikken dag...

Längtar så fruktansvärt till Fredag eftermiddag, då e tentan avklarad å det e helg utan plugg, dessutom en nykter sådan! Ska vara hos en tjejkompis på lördag kväll å ha lite filmmys med flera andra tjejer, mysigt!

Men nu ska jag nog plugga lite till.
Ha en trevlig kväll allihopa!

/ Carro!

En lång dag!!

Ja en lång dag idag, gick upp vid halv sju, besiktade bilen kl sju, den gick igenom iår med, gamla Bettan det:)
Väl hemma igen fick jag städat lite, pluggade lite å åt en god frukost. Åkte runt halv elva tiden till Halmstad å SPA tylösand för att gå på arbetsintervju, vi får la se hur det blir med jobbet, ska i alla testa ett av chefens pass så skulle hon se hur jag rör på mig å så. Man kan ju alltid hoppas:)

Efter intervjuvn blev det till att åka till skolan, pluggade lite i väntan på tiden, gick bra på seminariumet, tur vi inte e så stor grupp, kan man prata å redovisa utan att vara super nervös innan!

Efter skolan gick jag in å handlade på Ica Maxi, körde Beccis till tåget å hämtade upp Jenny här hemma i Fbg, vi for till träningen, va där runt 16.45 å kom därifrån vid 19.45, blev att vi körde ett dubbel pass, va inte alls bestämt att vi skulle köra två pass men va sugna på bas passet efter det första medel passet, så jag kunde äta tacosen med gott samvete, i alla fall dricka med gott samevete imorron:)

Såg sen film å åt tacos som sagt när jag kom hem, mycket mysigt med älskling. Stackarn e fortfarande sjuk. Ont i halsen, förkyld å täppt som bara den å febrig. Usch stackars honom! :(

Nu ska jag lägga mig i sängen å sova, en dag imorron med å den ska fyllas med plugg plugg plugg plugg.... Å så städ å fest såklart:) Blir party hos Jenny imorron, kul med omväxling:)

Natti!

/ Carro!

Hemma :)

Yes äntligen hemma efter skolan, så himla gott. Åkte runt nio tiden å kom hem runt halv fem, haft en 4 timmars föreläsning med paus å lunch, va mest lite repetering från fysisk aktivitet, tur man nästan precis läst om det. Lättare å plugga in, men va ändå lite nytt...

Ska nu ta å sätta mig ner å plugga lite innan det blir friskis, värd idag så idag blir det medel pass. Å imorron medel med:)

Imorron e det en fullspäckad dag, ska upp redan vid halv sju tiden, besikta bilen kl 07.00, FY FAN va tidigt, det va evigheter sen jag gick upp så tidigt... Men men man kommer upp då ialla fall. Ska sen plugga å ta det lugnt när jag kommer hem, kl 10.30 ska jag åka ner till Halmstad å Hotel Tylösand SPA för en arbetsintervjuv, dom behövde inte folk nu men ville ändå träffas för att se vem jag va. Å sen kl 13.00 e det dags för ett seminarium, lite små nervös inför det... Å direkt efter skolan ska jag bege mig till Friskis för att träna medel pass kl 17.00. SEN e det lugn å ro för min del, dusch, bastu, hem, ÄTA MAT å se en film, sen plugg igen...

Lördag får vi se va som händer, just nu e älskling sjuk å va opepp på fest (skulle haft lite fest här för våra gemensamma vänner), men nu verkar det inte bli så, kanske jag å Jenny kör på nånting, vi får la se lite vad som händer.

Men nu ska jag skriva ut skolarbetet å börja markera va jag ska säga imorron på seminariumet.

/ Carro!

Nu e det plugg...

Snart plugg med tjejerna som gäller, både Ida å Jenny kommer hit. Precis avnjutit en god frukost, himla gott!
Ledig idag ju, men imorron skola igen... Å fredag e det fullt upp, besiktning med bilen kl 7.00, arbetsintervjuv kl 11.30 på Tylösand SPA å sen seminarium kl 13.00-15.30, träning kl 17.00, sen hem å ÄTA å se en film:)

Idag e det plugg, träning å tvättning som står på schemat, tvätta e ju så roligt... Eller inte...
Spinning idag, skojsigt ska det bli. Ett medel pass.

Inte så mycket mer att skriva idag, har inte hänt så mycket faktiskt, pluggade mestandels igår både på eftermiddagen å kvällen. Å yes jag överlevde cirkelfysen, dock har jag träningsvärk idag i armarna, men det ska man väl ha om man går på styrkepass:) Men roligt som bara den va det, sista rundan trodde jag seriöst att jag skulle svimma av, tungt men som sagt ett roligt pass, ska köra redan nästa tisdag på det igen.

Neee nu ska jag fixa annat, Ida å Jenny kommer snart med.

/ Carro!



En gång till;)

Ja jag vet att jag alltid tjatar om sommaren, men nu kommer denna en gång till, om ni kanske har missat den ;)
Den skapar otrolig sommarkänsla.


Sommar!!!!

Alltså varje gång jag lyssnar på Falkenbergbergslåten får jag en sån rysning i kroppen, sommaren e så mysig å nu e jag helt besatt av sommarn, framåt vårkanten längtar jag så jag dör, det e nog solen som gör det...
Men gud tänk på sommaren, min födelsedag ska firas i Grekland, helt underbart! När vi kommer hem ska jag å älskling ha ett stort födelsedagsparty (i å med att han fyller år en vecka senare än mig), det ska badas å solas en massa (för förhoppningsvis slipper vi en regnig sommar!), tänk å bara sitta på stranden eller hos någon å grilla, å ta en kall cider, det e nog det mest godaste som finns, potatisallad, kött, sallad å massa cider, GUD VA GOTT! Å så himla undebart att bara kunna njuta. Eller bara ha en picknick ute i det fina vädret på ex. stranden, bara se ut över havet, gud va undebart det e. Nej fy jag längtar verkligen till sommaren nu!

Idag e jag ledig, ska nu ta å plugga, kommer aldrig igång, men när jag väl kommer igång kan jag sitta i timmar... Så bäst å sätta igång, hade tänkt å hinna med en promenad oxå innan träningen. Idag e det cirkelfys för första gången, hur ska detta gå? Det såg ganska så jobbigt ut, haha vi får väl se om jag överlever...

Men nu: PLUGG...

/ Carro!

Fullt upp.

Ja dagen idag har jag varit fullt upptagen sen kl tolv. Åkte till skolan runt tolv tiden, steg upp redan kl 8.45 idag (ja där ser ni, jag kan gå upp tidigt med :) ), städade undan lite, läste tidningen i lugn å ro, sminkade å fixade mig, å hann till å med se en film (Liar Liar blev det med Jim Carrey, fruktansvärt rolig!), åkte sen som sagt kl tolv, hade föreläsning från kl 13.15-15.00, kl 15.15 hade vi labb till kl 17.15 (stod 17.45 men slutade en halvtimma innan) så satt kvar å pluggade i ca en timma innan det va dags att köra tillbaka till Falkenberg å vara på Friskis kl 19.00, kom hem runt 21.00 så nästan hela dagen borta, gott å vara hemma!

Imorron å Onsdag e jag ledig, himla gott. Är tenta plugg som gäller hela dagarna, å såklart träning, imorron ska vi träna Cirkelfys för första gången, spännande spännande :) Å Onsdag e spinning bokad, ett medel pass, gott med lite ombyte. Torsdag å Fredag blir det vanligt medel pass. Får se om jag tränar lite på lördag på gymmet eller kanske tar en promenad om det e fint väder.

Åhhh har nu satt igång med dieten, får se hur länge jag fixar detta, jag e redan hungrig (fast i å för sig e jag alltid det på kvällarna, eller alltid, haha!), e ca 12 veckor kvar tror jag tills vi ska åka iväg på semester till Grekland, får se om jag har en plattare mage, åtmindstonde borde jag vara några kg mindre, jag ska KÄMPA! Mitt motto: "Den som vill vara fin får lida pin" stämmer ganska bra här. Har inte varit så farligt hungrig idag men imorron blir nog värre när jag e hemma hela dagen, vi har en massa gott hemma, fy å ajja bajja på det!! :)

Neee nu ska jag plugga innan det e dags för sängen.

/ Carro!

Hunnit med...

Ja jag har faktiskt hunnit med en del idag, känns himla underbart faktiskt.

Är nu helt färdig med mitt mentala träningsprogram som ska in imorron, har fixat det sista med min garderob, har nu rensat allting å det e helt sjukt men får slänga 48 st plagg, 48 STYCKEN! Kan bli flera för ska tvätta på onsdag så ska kika på resten där då. Men aart kommer allting ifrån? Tusentals kronor... Fast å andra sidan har jag inte rensat min garderob på jättelänge heller....
Men bara att konstantera efter provande av mina jeans, jag har gått upp :( Usch det här med vikten påverkar mig, varför ska det vara så svårt för att hålla vikten? Jag blir lika lessen varje gång jag ser min mage, den blir aldrig platt, å ändå tränar jag hysteriskt mycket.... Neee dags att ta itu med detta nu i 3 veckor, vi får se hur det går, bara diet grejer mån-tors eller fre (får se lite hur det går å hur peppad å hungrig jag kommer va...), med start imorron.

Har oxå hunnit med att greja med mina ljus, fixat lite snyggare å bytat lite, alltid kul å förnya sig. Fixade alla mina papper igår som var i min pärm så det är med fixat.
Har även fixat lite på den där engelska texten, men den går det sakta med...

Håller nu på att tenta plugga lite, men känner att hjärnan har jobbat för mycket idag för det går knappt in nånting å mina ögon börjar så smått stänga igen sig, dags för sovdags snart.

Imorron e det skolan, börjar kl 13.15-17.45, en lång dag men har först föreläsning å sen labb så det e inte så farligt, i labbet e det ju praktiskt i alla fall. Blir direkt till Friskis sen för att vara värd. Hemma runt halv tio, perfekt ju... :) Haha!
Ledig Tisdag å Onsdag:)

Neee nu tror jag snart att jag ska sova så natti på er.

/ Carro!

Tycker ändå.

Tycker ändå denna hade kunnat vinna faktiskt, lite mera ös faktiskt.


En fin söndag:)

Yes idag e det grymt fint väder, ska verkligen ta vara på dagen idag. Har en massa å göra....

Först å främst blir det massa plugg, ska fixa färdigt mitt skolarbete med det mentala träningsprogrammet, blir som det blir, tycker dom det e fel får man väl komplettera helt enkelt. Kanske inte fattat uppgiften rätt, men men jag gör som jag tror så får vi se om det räcker hela vägen.
Ska ta å fixa mina ljus, värmeljus. Har en massa grejer som jag inte fixat, har massa ljus som jag ska byta till, å ni som känner mig vet att jag älskar levande ljus:)
Ska fixa lite i min garderob med, har en massa kläder å rensa, nu e det tjocktröjornas tur, sen byxornas, sen har jag rensat hela min garderob på kläder jag inte vill ha, då e det dags för att handla nytt, shopping shopping:) Fick reda på igår att det blir en tur i Maj till Malmö med Robin å hans familj, en en dagars tur, så då ska det shoppas, snart dags oxå å beställa från Ellos, eller vad säger du Ida L, vi skulle väl beställa tillsammans:)?
Å sen ska det pluggas ännu mera, har fortfarande den där skit engelska grejen kvar å översätta, usch!
Å en promenad i det fina vädret med min älskling ska oxå hinnas med:)

Va bara hemma igår, blev lite god mat med räkor, ris å jordnötssås, allting hemmagjort, så himla gott. Hade franskbröd med vitlöksolja på, gott! Såg melodifestivalen å visst va det en bra låt, men tror ändå "Manboy" hade slagit bättre i Europa, men men vi får väl se... Men Anna va duktig hon, så klart en värdig vinnare, bara inte han Salem Al Fakir kom vidare e jag lugn, usch dåligare låt får man ju leta efter...

Såg sen "Bruce den allsmäktiga" med Jim Carrey, grym skådis han, alltid lika rolig, måste se "Liar Liar" i veckan med han, e en grymt rolig film det.

Men nu ska jag ta tag i plugget, ingen lust å sitta här å slösa bort tiden...

/ Carro!

Jag längtar!

Åh sommaren, jag vill ha SOMMAR nu! Orkar inte me vintern längre, vill först ha vår å sen sommar. Gud va jag längtar!! Såg precis "falkenberslåten", den e så bra, å så sjukt mycket jag längtar tills sommaren. Massa ute kvällar, grilla, bada, sola, värme å mys. Gud va jag längtar!

Neee plugget va det ja...

/ Carro!

SOLIGT:)

Det e sol ute nu, så himla härligt:) Precis ätit frukost, ska plugga nu i ca en timma innan det e dags för duschen å sen fixa sig i ordning, ska på kalas i Morup, Mimmi, Robins syster fyllde 19 år igår så blir lite kalas, mycket trevligt.

Såg faktiskt 2 filmer igår, "Flickan", va småseg men ändå bra å "The children" såg vi, en skräckfilm om barn som började slå ihjäl sina föräldrar, den va lite småotäck. Började oxå kollade på "Wrong turn 3" men den va så B så vi stängde av den, på bara 5 min hade 3 st dött av 4 personer, sjukt B så se inte den!

Efter kalaset blir det lite handling av mat, sen hem å förbereda maten, ska bara ta det lugnt ikväll med god mat, melodifestivalen å sen en bra film med popcorn, skönt å ta det lugnt ikväll, kör på fest nästa helg istället. Så imorron ska jag upp vid typ nio å plugga en massa hela dagen, ska bli färdig med mitt mentala träningsprogram som ska in på tisdag men väljer å lämna in det på måndag i å med att vi inte har nån lektion på tisdag, onödigt å åka in bara för det då när jag ändå har tid att göra det färdigt i helgen. Dessutom börjar tentan närma sig.... USCH USCH, snart dags för tenta ångesten, alltid lika jobbigt.... Men men e bara 11 veckor kvar av skolan, sen e det Grekland:)

Men nu måste jag börja plugga för annars hinner jag inte...

Ha en bra dag å kväll.

/ Carro!

YES:)

Har varit i skolan idag å hämtat ut tentan, ett VG stod det, så himla nöjd jag e:) Fick oxå hämtat papper från föreläsningen igår som jag struntande i... Får se om jag får ut nånting av det, ska sätta ner mig nu å kolla igenom det....

Idag e det fredag, väldigt mycket najs:) Helgen blir nog lugn som det ser ut nu, får se vad som hittas på, blir det en lugn helg blir det kanske bio eller Melodifestivalen, blir det fest blir det fylla å massa dans på Harrys, annars kör jag på nästa helg. Plugg måste det bli en av dessa helger, har tenta om exakt 2 veckor, så måste plugga på en av dessa helger som jag har, dumt å slösa bort 2 helger bara för att man festat. Så det gäller å priotera:)

Nu lyssnar jag på Spotify, en massa bra musik, jag e egentligen taggad för fest men vi får se om det e nån som e sugen, frågade alla så sent så nu har alla andra planer men vi får la se...

Men nu ska jag nog sätta mig ner med plugget, måste komma nånvart idag med...
Ikväll blir det träning, e värd för lillsyrran på baspass, så idag blir det lugnt. Väl hemma blir det god mat med älskling (fläskfilé med potatisgratäng) å en bra film, mys pysigt;)

Jag Älskar Dig Robin! Snart 3 år och 5 månader:), älskar dig mest älskling!


/ Carro!

Pissenisse:P

Haha jag lyssnar just nu på "Pissnisse" med Nanne Grönwall, sjukt bra låt! Camilla som hade puls passet idag har den på sitt pass, hon har sån energi! Båda våra två puls pass ledare har sån energi så alltid kul å gå på båda passen med dom.

Som sagt har varit på träning idag, åt sen å kollade lite tv, nu ska jag plugga lite, får se om jag får till nånting, jag e fortfarande så glad för mitt besked (VG ju) så får se om jag kan få till koncentrationen lite.

Men nu ska jag surfa lite till innan jag ska fixa det sista på plugget.

" DET HÄR ÄR MITT LIV, MIN TID OHHHHHH!!!!
JAG KAN HA RUTIG SOFFA Å PRICKIG GARDIN.
KLÄR MIG SOM JAG VILL, ÄTER VAD JAG VILL OCH RÖJER NATTEN LÅNG OCH FESTAR TILL. JAG SÄGER: SKIIIIIIIIIIIIIIIIT I VAD JAG GÖR PISSENISSE!!! SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT I VAD JAG HAR FÖR MIG, SKIIIIIIIIIIT , SKIIIIIIIIIIIIT SKIT I VAD JAG GÖR!!!!!"

HAHA! :) ETT URVAL FRÅN REFRÄNGEN.

Och här är låten:




Och här kommer en klassisk låt, FALKENBERG! Måste säga att jag längtar grymt mycket till sommaren när jag hör denna låten, Falkenberg e nåt visst på sommaren, som en pärla.



Nu måste jag plugga, annars kommer jag aldrig upp imorron eller ens får gjort nånting...

/ Carro!

Haha det kan inte vara sant?

Haha det måste vara ett skämt, kollade min mejl å där står det att jag fått ett VG i kursen allmän psykologi, hur går det ihop? Jag hatar psykologi, visst pluggade som ett as men VG? JÄKLAR va skönt måste jag säga! Å ändå har vi en komplettering kvar att göra, å den skulle man ha gjort först innan man får något betyg, men nope tydligen inte för nu ligger det ute på ladoken, jag e fortfarande i chocktillstånd kan man lugnt säga. Motivationen höjdes ytterligare till denna tenta som äger rum om två veckor, gud va jag ska plugga! Å nej jag ska inte hoppa av, haha det har jag nu lagt åt sidan, jag e bara inne i en svacka när det gäller skolan, snart e det sommar å då kan man ta igen sig, eller tjäna massa pengar istället;)

Har i alla fall hunnit plugga lite idag, ska äta lite nu å sen köra lite till på det sista med plugget, sen blir det träning, gott! Puls pass hoppas jag, i tisdags va hon sjuk (samma som har passet idag) så vi hoppas att hon e frisk så jag får träna det för det e så roligt!

Har oxå ringt till "Tylösand" för att kolla om sommarjobb, de hade inget nu men hon ville ändå träffa mig för att se hur jag va å så, så ska dit nästa fredag innan skolan börjar, skosigt, alltid en bra början! Vill ju jobba med nånting sådant så passar mig perfekt om jag får in en fot nånstans.

Men nu ska jag fixa det sista på plugget, ska göra lite till imorron med, men då ska jag upp i tid, för idag gick jag upp kl 10.40, INTE BRA! Men imorron ska jag gå upp tidigt, ledig imorron med, GOTT!

Helgen får vi se hur den blir, har planer på att fira detta nu, men får se vilka som e på...

Älskar dig Robin!

/ Carro!

Ångrat mig.

Jahopp då har jag ångrat mig, efter lite snack med Ida kan jag nu konstantera att jag ångrat mig angående skolan å ska gå kvar, kan ju hoppa på den personliga tränarlinjen senare efter denna utbildning, då har jag detta med högskolan, förhoppningsvis friskis ledarutbildning å förhoppningsvis personlig tränare biten, då e jag färdig med mina studier, så kanske ett halvår extra att plugga men skönt att veta sin framtid, fast man ska aldrig veta säkert.
Men ska ringa imorron i alla fall bara för att kolla upp lite om det, bra å veta tills sen ju.

Nu håller jag på å plugga, gud så keligt, håller på med det vi gjorde idag, svensk föreläsare, engelsk text på både föreläsningsmaterial å bok, GAH jag blir galen! Men konstigt nog känns det som om jag e mer koncenterad nu än va jag va innan idag, det e nåt visst med mig å kvällar å nätter, kan sitta å plugga hur länge som helst även fast jag e trött...

Imorron har jag beslutat mig å strunta i föreläsningen för e den där "rysk - engelsk brytande föreläsaren" så jag stannar hemma å sover ut, eller kanske går upp tidigt, får vi se hur sent det blir idag... Å sen pluggar stenhårt imorron både på mitt mentala träningsprogram å på denna skit som vi fick idag. På fredag e det 2 veckor kvar tills denna tenta sen e denna helveteskurs över å då går vi över till Anatomi å Fysiologi, kanske mer roligare å spännande än denna, då e det bara 10 veckor kvar tills det e sommar å det vankas GREECE:)

Nu ska jag som sagt fortsätta med plugget.

/ Carro!

Lite funderingar.

Ja jag har en del funderingar angående min utbildning jag går, e nästan hundra på att jag ska hoppa av utbildningen å söka in till Katrineberg å om jag kommer in, gå där i höst. Finns 3 st inriktningar jag kan tänka mig, en idrott å hälsa, en där man blir personlig tränare å en där det är friskvård å hälsa. Ska ringa imorron å kolla upp lite, det känns mer å mer fel å gå kvar där jag går nu, känns svårt å det tråkiga e att man får ingen titel när man går ut, e så löjligt, för jag kan jag jobba som om jag inte får en titel? Jag vill ju jobba med personlig tränar biten men får ju ingen titel om det trots att jag nästan läser samma kurs nu i höst men ingen titel, så idiotiskt! Så ja vi får la se hur det blir, ska i alla fall fixa de sista tentorna jag har kvar, söka in om det känns bra å kommer jag in hoppar jag på det å håller mig där:)

Nu ska jag snart iväg å träna, blir ett puls pass, fick reda på att det e en timma tidigare så mina planer spräcktes med att plugga innan men får ta igen det ikväll, har en massa å läsa, ett arbete som ska in på tisdag med... Hade en engelsk föreläsning idag, helt jäkla värdelöst, varför ska det ha det på engelska för? Fattar verkligen inte mycket engelska dessutom. Å hon som hade föreläsningen hade rysk brytning....

Såg en dokumentär igår om delfiner å deras död, i Japan kan dom döda en 10 000 tals delfiner varje år för att ha att äta å för att sälja till djurparkerna för att vi människor just älskar att se dom (ja jag e inget undantag å bättre heller), men det va hemskt å se dom dö, dom slaktade alla delfinerna på ett avskyvärt sett, som om dom inte hade några känslor eller ens levde, de va så hemskt å se. Ida L, du ska få låna den eller se den här för det va nånting för dig å som vi sen kan ha en lång diskussion om;)

Neee nu får jag gå, Jenny kommer snart.

/ Carro!

New pictures:)


Jag å syster Sofie.


Jag på väg till fest:)


Jag å Jenny, Martin e med på ett hörn med.

TJEJFEST HOS MIG DEN 6/3-10!


Sofia å Viktoria.


Marie å Sara.


Johanna å Emmy.


Jag å Ida, haha som vanligt när jag blir full så blir jag så kramig, Ida va snäll å kramades;) Haha!

Neeee nu ska pannkakorna ätas, mums!

/ Carro!

Panncakes:)

Håller på å laga mat, pannkakor blir det idag.

Sen jag skrev sist har jag pluggat, tränat å nu lagar mat. Blev inte puls träning idag för Camilla va sjuk så det va Marinette istället som hade 45 min medel pass, inte det jag hade hoppats på å inte så bra pass, så efter sista konditions delen gick vi in till gymmet istället å körde ca 30 min därinne, mer effektivare. Helt slut i kroppen, tog det lugnt efter träningen ialla fall, duschade å basta å cyklade långsamt hemåt.

Nu blir det snart film, sen ska jag plugga lite till innan det e dags för sängen.

Imorron e det skola igen, kl 10.15-15.00, dubbel föreläsning vilket e otroligt segt, å sen har jag 2 timmar på mig innan puls passet börjar imorron, så imorron blir det puls pass med Marika, ett väldigt roligt pass!

Åhhhh va jag längtar tills den 4 april, hela den veckan som kommer så kommer Tina hit, en kompis från Kroatien som har bott i Sverige innan men flyttade när vi slutade i trean på lågstadiet, vi har alltid haft kontakt å nu va det nog ca 7-8 år sen vi sågs. Det ska bli så himla skoj för hon e här en hel vecka, vi ska umgås, se på film, prata en massa, ta en massa kort å såklart ska jag å Jenny visa henne utelivet här i Falkenberg, vem vet kanske vi träffar några gamla klasskompisar. Ska i alla fall bli sjukt skoj å ses igen!!

Nu ska jag slänga in lite bilder från det senaste, har lagt in korten nu i denna dator...

Ha en bra kväll allihopa.

/ Carro!

Inte lika effektiv...

Nope idag e jag inte lika effektiv som jag va igår morse, steg upp vid halv tio tiden, satt å slöade å läste tidningen framför TV:en, kollade även på "Efter tio" Med Malou. Där pratade de om vikt å viktnedgång blandat med kost. Fick veta hur mycket kalorier det va i alkohol (yes vet jag sen innan) men egentligen det e ofantligt mycket kalorier i sån skit... Blev lite inspierad av dom där som var där som gäster, de hade gått ner allt från 6 kg till 15 kg! Tror det va på 3 veckor bara. Å nötter har alla sagt att åhhhh det e så nyttigt. Inte alls bra med nötter, visst nyttigt fett men verkligen hur mycket kalorier som helst ju.
Men som sagt blev inspirerad av alla dessa som hade gått ner, tänkte lite för mig själv å tänkte neee kan dom så kan jag (har ju lyckats innan å gå ner 10 kg) så nu tänkte jag att jag skulle köra igen! Med början på nästa vecka (känns alltid bättre på en måndag konstigt nog), ska se hur långt jag kommer denna gång innan jag tröttnar å börjar äta all skit igen. Men vill man bli fin får man lida pin sägs det. Nån mer som vill joina mig? Alltid kul å ha nån att bolla med.

Nu blir det plugg fram tills kl e halv fem, sen blir det träning (puls idag), duscha å hem å laga pannkakor, sen blir det filmtajm tillsammans med maten. En dokumentär om delfiner skulle vi se idag, har velat se den ett tag men alltid haft andra roliga filmer å se, men nu känner jag mig sugen på å se den.

Har i alla fall varit effektiv idag i alla fall trots plugget, har varit hos syster yster Jessika i Vinberg, hon å hennes pojkvän hade skaffat 2 st marsvin, de va urgulliga! Va sen hemma hos mamma å pappa en sväng, bara mamma hemma. Blev lite pratande å klappande av deras kissar Tjabbo å Findus, ibland saknar man dom med. Haha Tjabbo kissen spinner som ett tåg, hela han låter ju!

Neee nu måste jag sätta igång med plugget, annars kommer jag aldrig igång.

Har kommit på en sak, rökt gravad lax, smör å knäckebröd e himla gott, ni borde testa! :)

/ Carro!

Plugg på morronen:)

Yes jag kan plugga på morronen med, himla härligt å känna att man gjort nånting på plugget innan man ska till skolan. Börjar kl 13.15 idag tills kl 17.00 så en lång dag, sen e det bara hem å äta å iväg till träningen kl 19.00 ska jag vara värd.

Va en bra kväll igår, såg "Luftslottet som sprängdes", ganska seg film men ändå ett måste å se i å med att vi har sett de två första ju.

Ikväll blir det ännu mera plugg efter träningen, ledig imorron så får se va som ska hittas på, men plugg å träning e vad jag vet i alla fall.

Neee nu får jag skriva lite till innan det e dags för frukosten, mums på det.

Ha en bra dag.

/ Carro!

Dagen efter...

Jaha dagen efter ja, festen va lyckad, Harrys mer jobbigt, men ändå kul:)

Idag har vi hunnit med en dusch, städat å sen kollade å åt frukost till Vasaloppet, handlat mat å nu fördriver jag tiden här, har inte tid till det egentligen för har så mycket annat jag ska fixa.... Plugget å garderoben e det som står på listan egentligen, men blir nog bara plugget...

Tjejfesten va lyckad jag hade, vi 8 tjejer med mig, sjöng sing star å pratade en massa ,for in till stan vid halv tolv tiden, fullt inne på Harrys! Va väl sådär lagom full jag, dansade tills kl kvart i tre, då ringde vi skjuts å gick ut från Harrys å åkte hem, slocknade fort!

Tror nästa gång vi ska ha lite fest med tjejerna att det blir helfest, känner att krogen kanske inte e nånting för mig längre? På sommarn e det en annan känsla för då e det så jättemycket folk å roligt ute, dessutom e det varmare ute. Men nej nu känns det mer som att det inte är min grej längre, kanske tröttnat på det? Jag vet inte... Men tror jag ska testa det med de andra tjejerna om de inte heller vill ut å bara ha helfest, tänk va mysigt Ida L å bara göra anden i glaset hos dig hela natten lång;) Haha! Nej men seriöst, kanske börjar "växa ifrån det" ?

Neee dags att ta itu med plugget, orkar inte..............................

Ha en bra kväll! Jag ska ha lite filmmys med älskling.

Till veckan blir det massa träning igen, jag e taggad nu till tusen, vill köra igång igen, å hoppas på fint å soligt väder i veckan för ons eller tors funderar jag på å springa ute istället. Kanske ska börja cykla till stationen nu snart?

/ Carro!

.......

Hope då va man hemma igen efter ledaruttagningen, det gick inte hela vägen för mig denna gången, men förbannat roligt va det!
Först pratade de lite om föreningen å så å va som skulle hända om man blev antagen. Efter det fick man värma upp, vi va 3 stycken plus jag. Va en ledare som hade 2 uppvärmningslåtar. Efter det fick var å en (jag å en tjej till) göra sina 3 låtar, jag va tvåa så jag kom varken först eller sist, skönt! Tyckte mitt pass var bra, kände mig nöjd å stolt efteråt. Vi avslutade med yoga (en tjej som vill utbilda sig till det) å att improvisera till 2 st låtar, gick väl sådär, svårt men kul!
Sen hade de samtal med var å en, till mig sa dom att jag hade bra låtval, bra kondition å så, MEN mina rörelser är inte så bra utförda, alltså jag måste överdriva lite å visa med handen vart handen ska, ex. Ska handen upp måste jag ta den dit upp inte halvägs. Å det hade jag svårt för, inget jag heller visste så det är bara att göra det bättre till nästa gång så är jag med i matchen igen:)
De sa även att i å med att jag har varit med så länge i Friskis (ca 7-8 år) så har jag vuxit, från den blyga lilla flickan till den stora självsäkra flickan, å det e sant, det stämmer! Så roligt när man får höra nånting sådant.
Men men nästa gång som förmodligen blir till hösten ska jag fan med fixa det, detta tar vi lätt:)

Nu ska jag snart ta å börja sminka å platta håret, tagga massa till ikväll, det kommer skitskoj ikväll!! Tyvärr kommer ju inte Jenny Penny ikväll, hon hade ont i magen å mår illa, inte bra inte! Nej men det kommer bli skoj ikväll!

Neeee ska ta lite å äta sen fixa mig i ordning, men ha en bra kväll!

Till Ida J: Ja du, det har du rätt i, man ska kunna unna sig det man vill i små mängder, ska ha det i åtanke tills nästa gång! :)

/ Carro!

TAGGAD!

Gud jag e taggad till tusen när det gäller morrondagen, både när det gäller passet å när det gäller tjejfesten. Gud alltså! Hoppas bara det varar tills imorron med å att man kan sova.

Bion va sjukt bra, att se i 3D va väldigt coolt ju, en riktig barnsaga va Alice i Underlandet, så söt film, nån ni måste se tycker jag:)

Är nu ensam hemma, älskling e hos grabbarna å kollar film å jag finslipar på passet, eller nja jag lyssnar mest på låtarna å tänker i mitt huvud rörelserna (det visouspatiella skissblocket som jobbar där ja, haha:) ). Ska nu ta å rensa i garderoben, det enda jag inte har hunnit med idag, hann plugga en stund idag i alla fall, tar resten på söndag (om jag orkar det vill säga, annars nästa vecka...)

Idag känns det verkligen som att jag bara har ätit hela dagen, att börja dagen med lite narurgodis å sen 2 st knäckebörd med smör å ost (ja väldigt nyttigt), e nog ingen bra kombination.... Har gått å småätit på detta naturgodis hela dagen plus lite fruktsallad, runt halv fem tiden äter vi köttbullar å pasta, efter ca 30 min äter vi tårta (för att fira att älskling slutar jobba som jag sagt tidigare i veckan), sen åker jag å Ida på bio å där äter jag nästan upp hela min påse med naturgodis å dricker min LOKA, när jag kom hem tog jag en minibit av tårtan för den jag åt tidigare idag va frysen (ja vi glömde det att den ska ju tina i 4 timmar innan, smart...) så va tvungen å smaka en liten bit till å nu sitter jag med uppsvälld mage, känns som om jag gått upp 5 kg bara idag, har inte rört på mig särkilt mycket idag heller, FY SKÄMS! Men men när man har PMS får man väl äta sånt onyttigt? Just det har oxå ätit massa choklad å en kaka! Nej gud, å jag ska vara hälsosam?
NEJ ändring på detta från å med Måndag, då e det ny träningsvecka å nya möjligheter, nya tag inför beach 2010:) Haha säkert att jag fixar det... ;) Å nästa månad låter det likadant... Haha.
Dom borde förbjuda å sälja allt onyttigt eller göra allt onyttigt så äckligt så möjligt så äter man inte skiten! Smart idé.

Imorron är en fullspäckad dag, ska in till stan innan Friskis så runt halv elva ska vi in till stan, skönt å komma upp i tid imorron! Kl tolv e ledaruttagningen å sen får vi se hur länge den varar... Tjejerna kommer runt halv sju tiden så får väl göra mig i ordning tills dess:) Sen e det party natten lång, här ska det firas! :) (Om inte det blir för friskis får vi hitta på nåt att fira för, att Ida gumman kan vara med är nåt att skåla för, att vi alla e samlade, SKÅL på den! ;) )
Neee skämt å sido, ska bli sjukt skoj å jag e verkligen taggad till TUSEN!

Men nu ska jag fixa i garderoben.

/ Carro!

GAH!

Jag vaknar sent, skulle ju gått upp tidigt men nej då somnar jag om, så fruktansvärt irriterande! Jag som ska göra en massa idag, å ändå sitter jag här...?

Dagen idag ser ut som följande, ska städa nu, sen äta frukost å titta lite på "Sveriges värsta bilförare" medan jag äter frukost, fixa lite kläder å sen plugga tills älskling kommer hem (om jag ens hinner börja..), ska sen äta tårta, duscha, plugga mera å sen åka iväg till bion med Ida. Mysigt å kul ska det bli.

Men nu har jag inte tid å sitta här, kommer nog med en uppdatering ikväll eller imorron bitti om bion.

Ha en bra dag.

Förresten, jag hade mardröm i natt om ledar uttagningen, det e imorron å jaaaaaaa nu e jag sjukt nervös. I min dröm fick jag göra en massa konstiga kullerbytor, armhävningar å test på att springa. Sjukt konstig dröm! Å dessutom hade jag glömt skivan, ska bränna den idag å verkligen lägga ner den i väskan! Haha.

/ Carro!

Detta strömmar just nu ut från hörlurarna.

Just nu e det detta jag lyssnar på. Grymt bra låtar! TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA inför lördagens äventyr! :)
Den första med Jason Derulo e ju bara så bäst, sikken skön röst!







Men nu finns det inga ursäkter, måste ner till tvätten å sen fixa det sista på plugget.
Natti på er.

/ Carro!

Plugga?

Jag gör verkligen allt annat än att plugga... Vi håller på att tvätta å nu sitter jag här å taggar inför lördag med hjälp av spotify, finns en massa bra musik nu ju! Just nu e det "Pernilla Wahlgren" som strömmar ut från hörlurarna, den nya från melodifestivalen, sjukt bra, likaså Alcazars.
Ska snart ta å gå ner till tvätten, fixa kläderna lite å sen återgå till plugget innan det e dags att hoppa i sängen å sen e det fredag:) Ett steg närmare helgen! Vill bara ha lördag NU!

Neee nu ska jag återgå till plugget innan det e dags att gå ner till tvätten.

/ Carro!

Torsdag...............

Kom hem för ca en timma sen, har bara suttit här, ska snart gå ner med tvätten å sen fixa lite inför mitt pass. Idag blir det en lugn dag, ska då tvätta å träna inför passet annars bara plugga lite, laga mat å se på tv. Så blir en lugn å harmonisk kväll. Fixa lite med kläderna idag igen, har nu fått ihop ca 24 st plagg som ska slängas. Det ni, halva min garderob har försvunnit så snart dags att shoppa nytt inför vår å sommar, alltid lika roligt:) Men får vänta ett tag till, men snart så! :)

Höll på att försova mig imorse, vaknade 7.38 (haha exakt, kollade på min mob), mamma skulle hämta mig vid 8.15 så hade 35 min på mig! 35 MIN!!!!! Normalt brukar jag ha en timma på mig... Å inte nog med det, mamma kom redan kl 8.00 så jag fick stressa igenom mig frukosten... Men snällt av mamma å köra mig! :)

Neee nu får jag nog gå ner till tvätten så jag får nån ordning å kan börja på mitt pass, ska ju ändå plugga sen med, kan ta tid...

Får se om jag uppdaterar mer idag eller imorron, e ledig imorron, ska då hinna med att ta en promenad eller en löprunda (om vädret å lusten tillåter), plugga (med eller utan Ida?), å gå på bio med Ida, mycket mycket mysig dag å kväll. Dessutom ska jag äta tårta med älskling, nu slutar han på fagerhult för evigt (de lägger ju ner om en månad å han fick inte mer förlängt denna gången så nu va det sista gången å sista dagen imorron), haha å det skulle firas sa han. Haha ja man kan vara glad å positiv med för att bli arbetslös.. Haha, tåååååååårta! :)

Just det, måste berätta! Har ätit vårens första glass idag, kallt men gott. Lite mer värmande i solen i alla fall. Va supergod glass med "Ben o Jerrys", en nyhet, testa den! Va nån me kolasås, jordnötssmör å kakor blandat med choklad å vanilj. MUMS!

Neee nu MÅSTE jag fixa tvätten...

/ Carro!

Onsdag kväll.

Håller nu på att laga mat, blir kyckling med ris å sås, mumsigt för jag e såååååååååååååå hungrig!

Ikväll blir det äta dårå, kolla lite på tv å rensa bland kläder, även ett mysigt bad ska jag hinna med tänkte jag. Har ju pluggat större delen av dagen så blir nog inte mer pluggande för dagen mer än att läsa igenom artiklerna vi ska ha tills imorron bitti. Seminarium... :(

Neee blev inget långt inlägg här ikväll.
Men ha en bra kväll allihopa! :)

/ Carro!

På bibblan.

Sitter nu på bibblan i Halmstad, håller på lite med skolarbetet. De andra i gruppen avlägsnade redan vid tolv, ett tiden men jag sitter kvar å försöker hitta några svar till till frågorna som vi har...

Idag e det ännu en solig å fin dag, får försöka ta vara på solen så mycket det bara går:) Så gick i från tågstationen i Halmstad å hit till bibblan vid skolan. Gott med sol:)

Ikväll blir det lite rensning av kläder i garderoben, äta mat, umgås å pussa på min älskling. Lite plugg innan jag somnar ska väl hinnas med, i alla fall läsa igenom en text tills imorron, har fyra texter att diskutera i morron på vårat seminarium som vi har, då ska man ha läst igenom de här fyra texterna, har en kvar å läsa så blir innan jag somnar jag gör det.

Imorron skola som sagt, sen lite plugg å träning av mitt pass.
Fredag e jag ledig, ska städa, fixa det sista inför passet fixa mina naglar å ögonbryn inför lördag (yes sånt vi tjejer måste...) å på kvällen ska jag å Ida på bio (Alice i underlandet 3D). :)
Lördag e det ledaruttagning å redovisning inför passet, på kvällen tjejfest, mycket roligt ska det bli. Ska nog beställa mat allihopa å sen bara festa å umgås, trevligt:)

Nu ska jag fixa det sista med plugget, sen låna lite böcker till ett skolarbete....

/ Carro!

Sängen kallar.

Ja jag känner att ögonen börjar dra ihop sig mera å mera, linserna irriterar mer å mer så ska snart ta å krypa ner under duntäcket å låta John Blund komma till mig.

Dagen idag har varit en bra dag, fick tränat mitt pass, kan det nu utantill vilket känns bra. Vill bara inte vara först på lördag... Fick även pluggat en del idag, satt nog allt som allt 3 timmar å 30 min, gott å fått gjort lite. Tog en promenad men blev runt halv sex tiden så solen hade nästan gått igen då, men fick uppleva lite sol i alla fall å skönt att bara komma ut. Blev en promenad runt på ca en timma å en kvart.
Blev sen mat å softisch.
Har även fått rensat ut alla mina kläder som var i klädkammaren, ska fixa lite från garderoben imorron med, i alla fall linnena å byxorna, tjocktröjorna å de långärmade tröjorna tar jag sen när när våren e på väg på riktigt, ska då lägga undan alla tjocktröjor å bara ha vår å sommarkläder.
Ett måste att städa ut garderoben efter höst å vintern, brukar normalt inte städa undan så mycket men man måste ju våga att slänga oxå!

Så nu blir det sova, imorron ska jag till Halmstad för att plugga med gruppen, min snälla Mamma e snäll som kör mig till tågstationen kl 9.15 så jag slipper cykla eller gå, för härifrån passar de inte med bussar. Å älskling ska ju ha bilen till jobbet.

Neee nu somnar jag snart....
Natti!

/ Carro!

En solig dag:)

Åhhhhhhhh solen e framme, underbart! Känns i luften att det är vår på gång, lovely.

Har sovit som en stock inatt, väldigt skönt för har inte sovit riktigt sen i fredags natt så det va riktigt skönt å inte vakna förrän vid halv sju tiden när älskling skulle upp. Somnade visserligen om till kl strax innan tio:)

Nu snart blir det träning av mitt pass, sen lite plugg å sen en promenad i det fina underbara vädret, en långpromenad till å med kanske, å sen ännu mera plugg.... Ska ta tillvara på denna dagen på rätt sätt å inte sitta här å slösa bort tiden som jag alltid gör...

Imorron e jag oxå ledig men blir plugg i Halmstad med gruppen, bättre om man sitter tillsammans nångång med så man får in allting istället för att sitta själv å inte förstå nånting...
Torsdag har vi seminarium från 9.30-12.00 sen hem å plugga å träna passet.
Fredag e jag ledig å då blir det nog gekås med tjejerna å på kvällen ska jag å Ida på bio (Alice i underlandet 3D, mycket spännande)
Lördag e det ledaruttagning kl 12.00, hoppas det går bra, känner jag börjar bli nervös. Sen hem å göra sig i ordning för tjejfesten jag ska ha, kommer lite tjejer från friskis å några andra tjejer, ska bli mycket roligt:)

Men nu ska jag nog börja med passet.

Älskar dig Robin!


/ Carro!

Zzzzzzzzz...

Usch känner mig trött just nu, ska snart gå å sova, bara plugga lite innan tänkte jag. Å diska... Suck va tråkigt... :(

Va i skolan, hann dit å hade föreläsning, intressant föreläsning om stress, oro å ångest.
Hämtade älskling på hemvägen å sen åkte vi till Cheepy å Netto, hittade lite på Cheepy, kom hem å sen ringde Lotta, tog en sväng med henne å hennes hundar som va hennes mammas å pappas grannars hundar. Va på stranden, super kallt å super halt dessutom!

Sen jag kom hem från promenaden har jag gjort toast å suttit här mest men nu får jag ta väl å diska upp, finns inget tråkigare verkligen!

Imorron e jag ledig, ska träna på passet å plugga lite, överdrivet spännande dag verkligen!

/ Carro!

Gäller å vara snabb!

Yes det gäller å vara snabb å flexibel. Efter en natt med mera ont i örat ringde jag till sjukhuset i Varberg i morse vid halv nio tiden, dom hade en tid vid 10.15, efter lite krånglade med hur jag skulle ta mig dit blev lösningen att cykla till älsklings jobb å hämta bilen, Jenny hängde med som stöd. Cyklade i snöstorm å massa vatten på vägarna. Men hann i tid till Varberg å efter en kvart va jag färdig. De drog ut röret i örat som jag har haft (för att höra bättre å slippa all öroninflammation som jag hade mycket när jag va mindre), gjorde ont! Fick recept på örondroppar å ska tillbaka till Falkenbergs vårdcentral i början av maj. Så det blir skolan för mig idag i alla fall å måste åka nu.

Ville bara uppdatera:)

Kvällen blir lugn, ska ta en promenad å spara krafterna till lördag till ledaruttagningen å partyt på kvällen med alla fantastiska tjejer. :)

/ Carro!

RSS 2.0