Natti...

Neee nu säger jag natti till er läsare.
Dagen idag har väl varit en seg dag, efter jag hade skrivit det senaste inlägget satt jag å Mimmi bara i soffan å slötittade på TV, blev inte så mycket plugg idag heller... Tog ett varmt bad men kände mig fortfarande inte i form. Lagade mat å städade undan lite grejer å sen såg vi film, "bröllopsfotografen" men den hade ingen riktig handling tyckte jag...  , haha jag åt en massa choklad som efterätt, det e  sånt man får göra om man e sjuk ;)

Å nu ska jag snart sova, känner mig som sagt inte i form så får se hur det blir med skolan, men har ju bara imorron å på tors så lutar åt att jag ska gå, men får se hur det känns imorron å om jag kan sova i natt överhuvudtaget, det gör fortfarande ont i örat... :(

Nu ska jag lägga in lite låtar på min mob sen krypa ner under det varma duntäcket.

Robin in my heart, LOVE YOU!

/ Carro!

Varit hos läkaren.

Yes har varit på vårdcentralen idag, fick reda på att det är en liten infektion i halsen så därför gör det ont i örat med, dessutom har jag fortfarande kvar röret i örat vilket jag nog inte borde ha? Får ringa dom i veckan å få en tid.

Är i alla fall extremt trött och håller nu på å plugga, skitengelska! Jag e så jäkla kass på engelska, varför ska skitboken vara på engelska för? ÅHHHHHHHHHHHHH!

Håller också på å rensa i våran klädkammare, eller älskling gör å jag å Mimmi ligger å slötittar på TV å jag pluggar..

Jajja inget gooo i mig idag å resten av veckan blir det nog lugnt med träningen, ska vara redo på lördag för ledaruttagningen å sen party på kvällen så får försöka hålla mig still eller inte slita på kroppen så mycket för har som sagt en förkylning i kroppen å känner mig slö...

Men nu får jag nog fortsätta med plugget... BLÄÄÄÄ!!

/ Carro!

Misstänker.

Misstänker öroninflammation så ska in till vårdcentralen om en timma. Får se va dom säger om det... Va å såg film med tjejerna igår, kände då att det gjorde lite ont i örat, när jag kom hem hade jag sjukt ont i örat, har knappt kunnat sova inatt, nu känns det bättre men bättre att åka in å se om dom kan hitta nåt fel...
Då kan man ialla fall fall få pencillin om det e det.

Så dagen idag får vi se hur den ser ut, ska plugga en massa vet jag, om jag orkar då vill säga...

Neee frukost vore gott nu:)

/ Carro!

Bakning:)

Håller just nu på att baka frukostbullar, älskling ligger fortfarande i sängen å sover, men gör han rätt i, han har ju jobbat hela veckan faktiskt.

Ska snart ta upp bullarna på bakbordet å börja göra i ordning dom, dom jäser nu för första gången å ska jäsa en gång till. Gick upp idag vid nio tiden, har regnat inatt, väldigt mycket. Undra hur Ätran å doktorspromenaden ser ut? Jag e alltid så fascinerad av sånt.

Såg en film igår kväll, blev the Collector, en bra film fast med dåligt slut. Varför ska alla skräckfilmer ha ett dåligt slut, va längesen jag såg en bra skräckfilm film med ett bra slut. Men den va absolut värd att se, spännande film.

Idag blir det en lugn dag å kväll, ska nu baka färdigt, väcka älskling å sen se "Irene Huss" till frukost tänkte jag, nybakade frukost bullar, te, ägg å Risifrutti, sikken bra start på denna dagen:)
Kvällen blir det tjejmys med tjejerna, mysigt! Blir nån god mat hos Jenny, tjejfilmer å bara massa tjejsnack, kvällen/natten slutar i älsklings famn, sikket bra slut på dagen;)

Men nu ska jag fixa bullarna så dom inte blir överjästa.
Ha en bra dag.

LOVE!

/ Carro!

Haha jag dör av skratt! :)

Haha varje gång jag surfar in på you tube måste jag bara kolla in alla katter, jag e galen i katter å arga katter har ett speciellt läte som gör mig så full i skratt varje gång, denna gång hittade jag denna: Njut å skratta! HAHA! :)
Videon e roligare i slutet!



Kvällen.

Yes snart kvällen, dagen börjar gå mot sitt slut eller i alla fall morron, förmiddag, eftermiddagen har passerat, snart dags för kvällen å det blir filmkväll med älskling, ska se en skräckfilm, spännande!

Har inte hunnit träna mitt pass än, har i alla fall pluggat lite å ska göra lite till genom att söka på Google, lättare att läsa på svenska än att läsa i nån töntig engelska bok för min engelska suger verkligen.

Passet ska jag snart ta tag i, sen blir det ett varmt å hett bad med massa skum i, å sen göra i ordning kvällens maträtt som blir lax å klyftpotatis, mycket gott :)

Har nu fått svar från arbetsgivaren, han skrev att det stod fel på lönespecifikationen om timlönen å att han hade räknat fel på timmarna, semesterersättningen är inräknad i dom 75 kr i timmen (in my ass va dålig lön det e isåfall), å att provisonen kommer nästa löneperiod (då han har sett vilka av mina värvningar som stannat kvar eller gått ut), har sålt 10 st så av alla dom kan han blåsa mig totalt å säga att alla gått ut å jag får då ingenting, vilket jag inte hoppas en chef gör, men man vet ju som sagt aldrig... Så så va det med det, ett säljjobb e alltså inget å rekommendera vilket jag vet efter all min erfarenhet men detta va ju inom träningsbranschen å som jag trodde skulle vara seriöst men Icke sa Nicke...

Men nu ska jag fixa lite till med plugget sen ska jag som sagt fixa passet.

Imorron får vi se va som händer, ska ju baka frukostbullar, har hittat ett bra recept där bullarna såg så goda ut så hoppas på att dom blir goda! Resten av dagen får vi se vad som händer, har föreslagit en tur till gekås med älskling, kanske sa han, eller till Varberg? Sugen på att göra nånting med älskling.
Vi får la se.

/ Carro!

Jag blir så trött!

Åh JÄVLA chefer! Varför kan dom inte göra nångång så att det blir rätt på lönen? Det här jobbet som man har haft nu lite extra fick jag en lönespecikation idag från, jaha det skulle betalas ut nu idag, igår var det den 1 mars? Vet dom inte? Å sen var det alldeles för lite timmar, fattas 2 timmar! Visst det e inte mycket men så står det 70 kr i timmen, hade 75 kr i timmen står det på mitt anställningsbevis å sen ska man ha försäljningsbonus å totalt har vi sålt 10 st, 5 st var jag å Mikaela, å 5 st från själva invigningsdagen! Men inga pengar från det... Å semesterersättning ska ingå, men ingenting om det. Å skatten e dragen! Ska väl inte dras om man inte kommer upp i 16000 per år? JAG BLIR SÅ TRÖTT!!! Varför finns det inga chefer som är snälla å förstående? Inte konstigt man inte vill jobba å undviker det å drar på sig massa CSN skulder istället, alla chefer e ju svin!! I alla fall dom jag stött på. Fuskare å liars!
Nej det förstörde min förmiddag/eftermiddag... Å aset får man ju inte på! ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Har i alla fall städat idag, ska nu sätta mig ner med plugget ett tag å sen öva in mitt pass som ska visas upp nästa lördag, man ska ju kunna det! Hoppas jag går vidare så jag kan utbildas till ledare, skulle vara bra för mig å min framtid, dessutom roligt, e ju det jag vill jobba som!

Men nu ska jag skicka mejl till aset å sen sätta mig ner med skolböckerna, så överdrivet spännande psykologi e, eller inte...

Ikväll blir det filmmys med älskling eller så ska dom ha en grabbkväll å då får vi se va jag ska göra...
Imorron e det filmmys med tjejerna hos Jenny. Dessutom frukostbröd som ska bakas på morronen, väldigt mysigt:)

/ Carro!

I skolan!

Sitter i skolan å har lunch, börjar om ca 40 min... Beccis skulle in i data salen så jag hängde på... Borde väl egentligen plugga men får bli sen efter lektionen å ikväll efter träning.
Mår bättre idag, ska i alla fall på träning senare idag, e ju värd så ett måste annars hade jag nog stannat hemma idag med från träningen, men får ta det lugnt bara så går det bra:)

Igår satt jag i soffan länge, såg en "Irene Huss" film å sen plugga jag en stund, men insåg att det inte gick så bra så la ner det å började kolla på tv tills det va dax att äta, tog sen en promenad efter att hade diskat å sen satt jag lite vid datorn, kom i säng redan vid 22.45, somnade fort å fick skjuts av mammsis till stationen idag så jag kunde sova en havtimma längre, gottis:)

Ikväll blir det som sagt träning å plugg.

Imorron e jag ledig, ska plugga, träna å sitta vid datorn. Kanske blir en filmkväll med älskling på kvällen om dom inte ska ha grabbkväll... Annars får vi la se vad som händer.
Lördag ska jag baka bröd på morronen, bara mysa vid TV:en å på kvällen blir det middag å film hos Jenny Penny med Ida hoppas vi:)
Nästa helg e det tjejparty men denna helgen e det lugnt:)

Nu ska jag nog börja lite med frågorna, börjar om en halvtimma så hinner ju lite.

Älskar dig mer än någon annan Robin, du är mitt allt, mitt liv!


/ Carro!

Trött!!

Usch jag känner mig trött å hängig, e lite förkyld, vill inte bli mera så tror jag hoppar träningen idag, men jag har inte riktigt bestämt mig än, men just nu lutar det åt det...

Har varit i skolan idag, från kl 10.15-12.00 hade vi föreläsning så en kort dag, men blev en lång för åkte hemifrån redan kl 8.15 för att hinna med tåget ifall det skulle vara försenat vilket det var med en kvart så tur det. Å åkte hem med Ida vid två tiden, hon va ändå i skolan så fick åkt med henne, snällt gumman!

Ska nu gå å lägga mig i soffan en stund, sen plugga lite å om jag kan å orkar blir det träning, men tror jag skippar det så blir det 5 ggr denna vecka, helt okej ju:) Måste ju vara frisk tills mitt pass nästa lördag, spännande!

Men nu e jag för trött för att sitta här. Ja idag e jag tråkig....

/ Carro!

Nostalgi:)

Såg att det var lite tomt på kort å nu när jag ändå har tid så tänkte jag att jag kunde lägga upp lite bilder men eftersom min kameara e hos Robins kompis Björn så kan jag inte lägga in korten från helgen så får bli lite kort från förr, tiden går så sjukt fort!!



Här är jag i Malta och pussar på en delfin, det va helt magiskt att simma med alla delfinerna.



Så här såg Nala ut en gång i tiden när hon va en liten bebis, så fina blåa ögon!



Ge mig sommar nu! Jag och älskling för ca 3 år sedan.



J a g  Ä l s k a r  D i g  R o b i n !

En solig förmiddag.

Nu e det sol ute, det gillas skarpt, men det e nog fortfarande kallt ute... Idag e jag ledig, gott:) Har som vanligt sovit bort halva dagen, gick upp strax innan tio tiden, suttit här å ätit frukost, ska nu söka lite sommarjobb innan det e dags för att sätta sig ner med plugget å sen göra lite på passet som ska visas upp nästa lördag, hoppas på att det kommer gå bra, känner mig redan lite smått nervös.

Va i skolan hela dagen igår, tågen va lite försenade dit å lite försenade hem men kom i tid till friskis (jättelångt innan) å tränade två pass, va grymt trött när jag kom därifrån. Gott å vara hemma sen.

Bilen har nu kommit tillbaka hit, det visade sig sen att det var inget fel på bilen utan det var bara kylan å efter att ha stått i garaget ett tag i Morup tinade den upp å älskling körde hem den, så nu e lilla Bettan tillbaka:) Skönt måste jag säga, utan bilen hade jag nog dött, det kan man tänka nu när det e snö å kallt ute, till sommaren e den också bra å ha till massa små utflykter, det e en frihet å ha bil!

Ikväll blir det nog puls träning med Jenny Penny, Camilla som ledare, har inte riktigt bestäms än, det börjar redan kl fem så vi får se om vi hinner med det men borde nog göra det.

Imorron e det skola igen, kl 10.15-12.00, gott å inte ha så lång föreläsning, värre på torsdag då det e dubbel föreläsning. Fredag e jag ledig:) Å lördag å söndag blir det det slappt, denna helgen ska det bli mer gjort. Ingen party, ingen träning, bara ta dagen som den kommer, ska bli skönt. Dessutom har jag bestämt att jag ska baka bröd, det va så längesen å det e ju så gott med nybakat bröd på lördag morron.

Men nu ska jag söka sommarjobb.

/ Carro!

3 år och 4 månader:)

Yes idag e det 3 år sen och 4 månader sen jag å älskling blev tillsammans, tiden går så sjukt fort! Grattis till oss, hehe:) Jag Älskar Dig Robin!

Denna vecka har inte börjat så bra eller ska man säga att förra veckan slutade illa istället... Bilen har gått sönder, nånting med bromsarna å kopplingen, å just idag va jag beroende av bilen, men det har fixat sig bra med skjuts så jag hoppas nu bara att tåget går som dom ska, i alla fall hem! Ska vara på friskis kl 17.30 för jag e värd, på dubbelpass dessutom, ett kl 17.30 å ett kl 19.00, slutar kl 16.00 så jag hoppas innerligt att tågen går som dom ska just den tiden! Å varför ska det snöa mera för? Det snöar nu ännu mera!!! ÄCKELSNÖ!!!!!!!!!

Imorron e jag i alla fall ledig, gott. Ska då greja med mitt pass som jag inte gjort i helgen (skulle gjort det men tiden räcker inte till, även om man e pluggfri...) Så imorron ska jag ägna mig åt det, säkerligen massa plugg med! Å träning:)

Helgen som har varit har varit bra, gott att inte plugga! Blev lite party hos Robins kompis Björn med Robin å hans kompisar å Jenny. Ida fick tyvärr hoppa partyt för snön. Kom ut till Harrys (jag å Jenny) å gick hem runt två tiden, tyckte inte det va lika kul som det brukar, kanske för att man va ganska så nykter? Brukar ofta vara så... Men men det va trevligt:)
Sov länge i söndags, chillade många timmar i soffan innan jag å Mimmi (som hängde med hem i lördags natt) gick å handlade på Ica å sen åkte vi alla tre till Morup för att laga mat å bara softa, mycket mysigt.

Nu kommer snart mamma å hämtar mig för att köra mig till busstationen så måste gå nu.

/ Carro!

Ännu mera snö!

Gud det smöar fortfarande, e helt orimligt att det kan komma så mycket snö som det gör.

Blev en film igår kväll, somnade sen runt ett tiden å gick upp runt halv nio tiden, fick ätit frukost snabbt sen ut å sätta i gång att ta bort all snö från bilen för att sen ta sig till spinningen, Jenny åkte med å vi kom fram i tid till träningen där det inte va så mycket folk, många hade avbokat.

Körde spinning i en timma å sen duschade å bastade, mycket gott! :) Tog oss sen in till stan å sen Willys för att handla mat.

Har sen jag kom hem städat å fixat kattlådan. Nu e jag trött å seg, ska lägga mig ner en stund å sova i soffan innan det e dags för att tagga till inför kvällen. Blir nog här eller hos Robins kompis Björn. Ida verkar inte heller kunna komma hit för att det e så mycket snö så kanske e bara jag å Jenny, vi får la se hur det blir.
JÄVLA SNÖ!!! Vädret har sån makt att jag blir så less, när det verkligen går att festa tillsammans alla tre så ska vädret ställa till det, det stör mig så!!
Kommer väl inte ens vara mycket folk ute ikväll?

Neee trött på skiten helt enkelt. Jag ska aldrig mera gnälla över att det e för varmt eller att solen lyser, aldrig mera säger jag bara!!

/ Carro!

Ändrade planer för kvällen.

Nope det blev ändrade planer för kvällen, älskling åkte in till Göteborg för det snöade så hemskt å Ida kommer inte hit, så det blir en film å myskväll med älskling istället. Slipper sova ensam:)

Har varit på träningen för andra gången idag, gick bra å va skönt när man hade tränat, duschat å satt på myskläderna å bara myste.
Nu blir det som sagt film, blir att sova tidigt idag för ska upp redan vid halv nio tiden imorron, Jenny kommer 9.15 å då ska vi iväg till träningen å träna spinning:) Gott gott!

Kvällen e inte bestämd än riktigt vart vi ska va imorron, vet bara att vi ska festa å va hos mig eller hos Ida, får se vart som e ledigt å vad som lämpar sig bäst. Blir ialla fall massa tjejsnack, massa dricka, massa singstar å massa skön musik:) Dessutom utgång på harrys!

Men nu- film å mys.

/ Carro!

Jaaaaaaaaaa:)

Yes nu va tentan gjord så nu tar det ca 3 veckor tills resultatet kommer, men denna gång måste jag nog säga att det kändes hyfsat bra, men man vet aldrig vad som händer å hur de rättar... Vi får la se..

Den gamla tentan hade kommit idag i alla fall, godkänt va 17 och jag fick precis 17!!! Jag e så jäkla glad för nu slipper jag göra om den, målet va att klara en av dessa två deltentor å nu har jag gjort det, å denna som vi gjorde idag kändes ju bra på så man kan ju hoppas på att den med e godkänd eller till å med mer;) Men vi får la se på det. Men yes va glad jag blev när jag såg att den gamla va godkänd, jag har hållt på å räkna poäng å vankat fram å tillbaka å oroat mig, så yes jag e glad nu:)

Va färdig med tentan runt halv tolv tiden, väntade på Beccis å sen hämtade vi ut de gamla tentorna. For sen till träningen, blev en timmas pass med styrke träning å ett medel pass, ska nu snart iväg igen på ännu ett pass, blir medel pass igen, vill ha in 6 st träningspass denna vecka, så imorron bitti blir det spinning:)

Ikväll ska det njutas av en helg utan plugg! Ska titta på film med Ida L å bara snacka massa tjejsnack. Älskling e även i Göteborg i kväll å ska sova där så jag ska sova ensam:( Usch det gillar jag inte, får ha massa lampor tända, jag e så van nu vid att sova med älskling, så lite jobbigt kommer det nog bli. Men imorron kommer han nog hem, fast det e inte säkert det heller så vi får la se..
Imorron blir det i alla fall spinning på morronen å på kvällen ska det firas lite, PARTY PARTY:)

Men nu ska jag nog plinga mamma å pappa för å höra om skjuts till träningen för det snöar ju så mycket, varför ska det komma mer snö för? Jag som vill ha vår å sommar ju! Jag har nu börjat kalla det: *ÄCKELSNÖ!*

J a g   ä l s k a r   d i g  R o b i n  !

/ Carro!

My gooooooood!

Usch imorron har jag tenta, det känns inte alls bra! Ska nu äta snart å sen sticka till träningen, halv tio kommer jag kunna sätta mig ner med frågorna igen å bara öva å öva in dom, troligtvis kommer jag sitta uppe tills kl e två typ, tentan e kl nio, kan ändå aldrig sova särkilt bra när jag har tenta. Imorron e allting över, å då e det helg:) Ska firas med PARTY med stort P! :) Hos tjejen Ida:)

Men nu: Mat å sen träning.

Wish me good luck. Hoppas på att det kommer gå bra, men just nu känns det bara förvirrande å så mycket så jag rör ihop allt, så just nu känns det som om jag kommer faila, men antingen bär det eller så brister det, brister så så e det bara att göra om skiten! Vilket hade varit skönt å inte få göra:) Vi satsar på det!!

/ Carro!

Ingen träning.

Nope det blev ingen träning, istället blev det förberedning för maten (kött å potatisgratäng) å ett mysigt å långt bad istället. Så nu har jag precis ätit å diskat, nu blir det plugg för hela slanten. Hela kvällen!
Tar igen träningen imorron, dubbelpass på fredag å ett spinning pass på lördag, så det blir ändå 6 pass på en vecka, inte illa:) Vill ha in det igen med 6 pass på en vecka, ibland går det, ibland inte....

Men nu: PLUGG!!

/ Carro!

Inte mycket till liv..

Nej när det e tenta vecka så inser man sådär 2 dagar innan att man har inget liv, det e bara att plugga som gäller, möjligtvis att klämma in träningen som funkar för att ha en paus mellan pluggandet men annars e det inte mycket som gäller faktiskt.

Har varit i skolan idag med gruppen å gått igenom 2 å en halv kapitel frågor så ska fixa resten imorron så har väl en del att plugga in både idag å imorron om man säger så...

Nu blir det snart träning eller så skippar jag det idag, jag har inte bestämt mig än, en del inom mig säger att jag borde träna, en del säger att jag e trött å behöver plugga! Men jag vet inte, kanske ska ägna tiden åt att gosa med älskling istället för att träna, ibland får man priotera... Men som sagt vet inte än hur det blir. Hur som helst är det plugg tills kl tolv inatt, så spännande verkligen! Ska fan fixa denna tenta!!!!

Imorron samma sak, plugg med gruppen å sen hem å vara värd (om jag inte lyckas byta bort det, har inte bestämmt mig än hur det blir där) å sen plugg tills kl tolv, ett så att det verkligen sitter där.

Fredag: Tenta, träning å filmmys med tjejerna.
Lördag: Träning, njuta av att inte plugga! Å PARTY på kvällen hos tjejen IDA L:)
Söndag: Fruktansvärt bakis, njuta av att inte plugga å göra massa annat istället:)
Måndag: Skola, ny kurs å nya tag....


Men nu ska jag skala potatis till kvällsmaten.

Får se när jag hinner uppdatera.

Du e underbar Robin, jag älskar dig!

/ Carro!

Tisdag.

Yes tisdag idag, tiden går så sjukt fort! Bara måndag å fredag i mitt liv tycker jag.

Har varit i skolan idag, från kl 9.15-12.00 hade vi föreläsning, nu e det bara 3 dagar kvar tills tentan! GAH!
Ingen mer skola förrän på fredag nu, men ska in till halmstad både imorron å på torsdag för att plugga med gruppen, så blir inte så slappt, måste plugga! Vill klara av denna tentan! Resultatet på den andra tentan kommer nog innan fredag, men har nu bestämt mig för att inte hämta ut den förrän efter tentan på fredag, vill inte distraheras av den, trots att det kanske gick bra. Gick det bra blir det en bra helg, gick det dåligt så blir det till att supa bort det på lördag (vilket jag ska göra ändå med tjejerna å denna gång med Ida å hos Ida, väldigt mycket najs!!) så vi får la se hur det gick på den.

Idag har jag inte hunnit med att plugga, ska nu på träning som börjar kl fem å e hemma runt sju, äta å sen blir det en helkväll bara jag å plugget, helmysigt verkligen! Ska nog klämma in nyponsoppa med biskvier eller riskakor? Å en kopp te ska nog gå bra det med:)

Jag vill ha vår å sommar, pallar inte med vintern längre. I vår å sommar har jag massor å göra:
Vårruset den 4 maj med tjejerna, tror nu jag har fixat så att vi e 6 st tjejer så det blir en picknick denna gång:)
Grekland- Kreta med Robin å hans familj den 11 juni-18 juni:)
Firar min 24:e födelsedag i Kreta den 17 juni:)
En födelsedagsfest tillsammans med älskling nångång i slutet av juni/början av juli.
Förhoppningsvis ett sommarjobb så jag har massa pengar över till annat:)
Ska cykla till Varberg med tjejerna i början av sommaren för att äta glass:)
Pink´s konsert den 23 juli:)
Stadsloppet nångång i juli/augusti.
Midnattsloppet den 21 augusti i Göteborg. Ej anmälts men ska göras snart.
Å en massa sol, bad å grillningar förhoppningsvis.
Ska kanske åka en roadtrip i Sverige (ialla fall jag har pratat om detta), vore skoj.

Så ge mig SOL, VÅR Å SOMMAR NUUUUUUU!

Men nu ska jag fixa träningskläderna, ska hämta älskling på jobbet med innan träningen.

Have a nice evening:)

/ Carro!

Åh nej!

Hopp det snöar... What the fucked? Jag vill inte ha mera snö! Å nu så VRÄKER det ner snö, usch å fy!!

Idag e det en slappis dag, eller nja jag har massa plugg som ska göras, en tenta på fredag som jag banne mig ska klara! Bara en föreläsning å den e imorron kl 9.15, kanske ska ta ett tidigare tåg med tanke på vädret?

Helgen har varit bra, alla hjärtans dag i går ju:) Dagen firades inte förrän på kvällen då det blev thai mat å en film, dock tyckte inte älskling om filmen.. Men men vi öppnade våra alla hjärtans dag presenter med, sen va det dags för lite plugg innan sängen lockade, dock hann jag aldrig så långt å plugga utan somnade så fort jag slöt ögonen....

Lördagen va bra den med, fick bokat biljetter till Pink som e den 23 juli, mycket roligt ska det bli:) Fick även gått i stan lite med älskling å lite på FYNDA, storhandlat mat fick vi med gjort, sen väl hemma va jag så trött så jag la mig i badkaret för att plugga lite, gick väl bra men efter typ en timma gick jag upp å va hur seg som helst...
Men men bara att tagga för partaj.
Partyt startade runt åtta tiden så Jenny, Sofie å Mimmi va här, blev en bra kväll med mycket skvaller å på tok för mycket dricka.. Slutade kvällen inne på Harrys med att dansa, kl halv fyra fick vi skjuts hem å jag somnade på en gång...

Idag har det varit en seg bra, jag gick upp runt halv elva, åt frukost å såg på film (Crossroads), man fick hyra film gratis igår på tv:en så jag gjorde det å valde å se den idag för man får ha den i 20 timmar, skulle hyrt film igår kväll från tv:en med, men systemet hade väl pajat så tur jag fick tag på den filmen för bara en timma senare när jag hade hyrt började det krångla å funkade inte på hela kvällen... Så den tjejfilmen har jag sett idag, en mycket bra film:)

Nu ska jag ta tag i pluggandet, skjuter alltid upp det, men måste nu ta tag i det för att få bra resultat på tentan som e om 4 dagar, MY GOOOOD!!

Älskar dig mer än nånting annat i hela världen älskling, du e mitt allt Robin å tack för alla hjärtans dag presenterna igår:)


/ Carro!


Denna dag som började så bra...

Ja denna dagen började så fruktansvärt bra, men slutade så olyckligt, va taggad till träning men när man inser att man måste cykla dit å inte ta bilen för att den e upptagen eller för att Jennys föräldrar inte lånar ut bilen för att det e en princip sak att det inte e så långt dit å cykla så har man inget val än att cykla, dessutom e man superstressad! Det resulterade i att jag ramlade å fick ett skrapsår på knäet å så ont i armen att det gjorde ont å bara röra den, då vill man inte alls träna längre å man vill bara hem. Jag som skulle kört dubbel pass idag, nope ingen träning mer idag å inget på hela helgen. Det gör fortfarande ont i armen!!

Så nej inget mera cykla till träningen eller cykla till skit isen försvunnit! Jag vill ha vår, vill köpa vår å sommar kläder, kunna springa ute, kunna röra mig ute utan att frysa häcken av mig. Jag e trött på skit vintern, trött på snön å ännu mera trött på isen! Det e kul å ha vinter när det e jul men jan, feb å början av mars e hemska månader! Jag ska gå i ide nästa år tror jag, hade jag haft pengar hade jag fan gjort det. Tänk å få sova i 3 månader, inte bry sig om nånting, bara sova å ha sin älskling vid sidan om sig, sikket undebart liv det hade varit.

Neee nu ska jag börja göra maten, jag e hungrig å börja känna att humöret börjar bli irriterat. Jag vill ha mat, vår å sommar!

Det lutar mer å mer åt att se Pink i sommar, jag e sugen å ångrade mig sist så nu när man har chansen kanske man ska ta den? Men ska för säkerhet skull sova på det över natten å beställa imorron, sista e på söndag!

Ikväll e det filmmys med älskling som gäller:)

/ Carro!

Plugg med tjejerna:)

Snart plugg med tjejerna som gäller, så himla tråkigt med plugg men roligt att träffa tjejerna:)
Dagen har varit bra idag, gick upp runt nio tiden, åt frukost å åkte sen in till stan med mamma å systern min, vi fikade å jag fick köpt en alla hjärtans dag present till älskling:)

Som sagt plugg snart, ikväll ska det tränas, velar fortfarande om jag ska gå dubbel pass eller inte, men just nu lutar det åt det, vi får la se hur långt fram jag har kommit med plugget innan träningen. Blir nog film mys ikväll med älskling:)

Imorron e det party som står på listan, mycket taggad e jag!! :)

Neee nu ska jag surfa vidare.

Haha upptäckte en rolig grej idag som gjorde mig extra glad, vissa småsaker kan man bli väldigt glad över, haha:)

/ Carro!

Som vanligt...

Ja som vanligt e jag uppe sent, jag e trött som bara den, har inte pluggat nånting sen jag kom hem å det va ju idag som jag skulle hinna så långt.. Nej bara att konstantera att jag jobbar bäst under press. Nästa vecka ska jag ta tag i det där me pluggandet, men jag har i alla fall börjat å kan frågorna på första kap någorlunda bra, nåt positivt i alla fall!

Har varit i skolan hela dagen idag, i alla fall från 10.30-16.00, tåget försenat dit å därmed missade jag lite på första föreläsningen men gick bra ändå:)
Efter skolan bar det av hemåt för att äta å sen direkt iväg till ett spinning pass, va roligt pass, svettigt som det ska vara. Efter det kördes det styrka i ca 45 min å sen in i duschen å den heta bastun. Kvällen har ägnats åt att sitta här å inte göra nånting...

Nu ska jag i alla fall plugga innan jag verkligen somnar, jag e så trött!

Ledig imorron:) Blir då plugg, träning å kanske en fika i stan med mammsis å syster Sofie. En film på kvällen hoppas jag med:) En regel jag har imorron e att jag ska ha pluggat färdigt innan jag sätter mig här framför datorn, annars blir det inte mycket gjort. Borde kunna lägga minst 2 timmar imorron på plugget, det borde räcka...

Lördag= PARTAJ! Jag e taggad till tusen!!

/ Carro!

Hemma tidigare än tänkt:)

Yes va hemma mycket tidigare än va jag hade tänkt mig idag, hade ingen lektion idag men va tvungen att åka in till Halmstad för att göra labbrapporten färdig med gruppen, började runt halv elva å va färdiga till ett, tog tåget som gick kl två hem, så nu ska jag snart börja plugga lite, ska gå ner till tvätten med. Ska också förbereda lite mat innan det e dags för träningen. Idag blir det pass, pulspass:) Väldigt roligt, det å medel passet på fredagarna e de roligaste passen. Så jag längtar tills ikväll, får träna rejält!!

Ikväll ska det tvättas å plugga, åter igen en spännande kväll... Imorron har vi lektion från 10.15-15.00 med matrast, så en dubbel föreläsning. Å det e den läraren som e helt fucked up å som jag inte kan hänga me på för han pratar så fort... Så vi får la se hur det går...
Har i alla fall bokat ett spinning pass imorron, så det e ju nåt positivt med dagen/kvällen:) Å sen e det ju fredag å då e jag ledig:) Blir nog att se en film, luncha med mamma å syster å träning. Perfekt fredag. Ska hinna med att besöka systembolaget för lördagens party:)

Men nu ska jag nog kila ner till tvätten.

Får se när jag hinner uppdatera nästa gång.

Snart Alla hjärtans dag ju:)
Älskar dig mest Robin!

/ Carro!

Nanna snart:)

Snart dags att inta sängen, sitter redan i sängen men för att sova menar jag:)

Kvällen har spenderats med träning, blev ett pass på gymmet idag, helt okej, men trött i musklerna, men nyttigt:)

Sitter nu å surfar lite, funderar på å gå på konsert 2010 men det e så himla dyrt, precis fått veta att Pink kommer till Ullevi den 23 juli, jag gillar henne starkt men väntar nog fortfarande på att Westlife ska dyka upp, lätt att det e värt pengarna då om de kommer hit, men står inget om det nånstans, så funderar på å köpa biljett till Dublin den 5 juni eller gå i Glasgow, men har inte bestämt mig än... Det e dyrt, kommer bli dyrt att ta sig dit, å biljetten kostar en del, men det e ju värt det:) Vi får la se vad det bestäms för.

Men nu ska jag plugga in lite vettigt i skallen innan jag somnar å det e slut på denna dagen. Imorron plugg i Halmstad med gruppen å sen pulsträningen, yummie yummie:) Dessutom tvätt imorron kväll... USCH det vill inte jag, alltid lika tråkigt...

/ Carro!

Bra låtar.

Akons nya låt, längtar grymt till lördag när man hör denna:)




Och Bossons låt "All because of you"- en gammal favorit som har börjats spela om å om igen, sikka tider det va för ca 10 år, haha jag ryser i hela kroppen;)




Och Suzzie Tappers låt- visst finns mirakel, en sjukt skön låt. Mitt mirakel e du Robin, älskar dig för evigt!


.....

En seg dag idag, kom upp alldeles för sent som vanligt... Har kollat på film "Irene Huss", ska nu sätta mig ner å plugga, problemet e att jag inte kan det, e alldeles för tråkigt, men måste!

Ikväll blir det träning, men inte på något pass, denna vecka blir det lite ändring i passen, ska köra på gymmet idag, imorron puls pass å på torsdag blir det spinning:) Fredag får vi se, kanske medel eller skivstång, har inte bestämt mig än.

Idag e jag som sagt ledig, ta vara på dagen borde man göra då, men nope istället sover jag bort halva dagen å slösar tiden på film, vettigt? Dessutom har jag brutit regeln mot veckan (inga nötter eller onyttigt) visst, där slank ner 4 st Aladdin choklad... Usch å fy! Inget pli på mig när jag e hemma, e för rastlös... Men men, tränar jag bort senare idag:)

Men nu ska jag nog börja plugga, annars hinner jag aldrig!

Föresten nån som vet en låt som heter sodapop eller nåt i den stilen? Hittar inte det på nätet. E några unga tjejer som sjunger en smörig låt... Säg till om ni hör nåt!

/ Carro!

TRÄNING:)

Yes träning snart som gäller, gott ska det bli. Är mätt, trött å seg, men lite träning skadar inte, inte efter en sån onyttig helg som denna, måste låta bli nötter alltså!

Helgen har varit bra, lugn. Blev lite melodifestival, lite plugg å umgänge med Jenny på lördagen å Ida på söndag. Mysigt mysigt. Hade även fika här igår med Robins föräldrar å hans farmor. Blev då städning å bakning på ca 2 timmar, det ni:)

Skolan denna vecka, massor med plugg å träning. Utgång på lördag. Så ser väl min vecka ut i princip.

Men nu e det träning som gäller, intensiv pass, skojsigt!!

Älskar dig mest i hela världen!

/ Carro!

Blir en lugn kväll.

Ikväll blir det lugnt, känner att jag måste plugga å jag e trött som bara den, inget festhumör alls för den delen så det blir lugnt.

Ska som sagt plugga, se "melodifestivalen" å kanske en film om det hinns med.. Ska köra älskling in till stan om ca en timma å hämta han inatt nångång, blir nog rätt så lugnt för han, vi ska ha fika här imorron med Robins familj å hans farmor å det e kl tre så det blir väl att gå upp runt nio, tio tiden imorron.

Har haft en hektiskt vecka med föreläsningar, plugg, träning, utbildning å jobb idag, jobbet gick väl sådär, fick reda på efter ca 4 timmars jobb att det e provision (vilket vi visste) men om inte medlemmarna som man värde, om dom inte fortsatte träna efter dom här 14 dagarna som va gratis så får man inga pengar... Skit kasst system, efter det sjönk energin ner till 0 å det va bara så tråkigt å va där... Varför ska chefer vara så värdelösa å taskiga? Utnyttja allt å alla! Åh jag blir så sur! För er som inte vet va jag pratar om så har jag jobbat som medlemsförsäljare på fitnessxpress, extra ibland efter skolan. Men nu får vi se, chefen va inte säker på hur det blev med alla. beroende på hur mycket vi har sålt alla idag, å hur många som ska vara receptionister.. Han visste inget å vi skulle höra av oss nästa vecka..... Vi får la se vad som sägs då.
Håller i alla fall på med alla sommarjobbsansökningar, det ska skickas en massa!

Imorron e det i alla fall söndag å en ledig dag, ska bli gott. Blir som sagt lite fika här, kanske en promenad med å säkerligen ska det storhandlas med... Alltid lika tråkigt... Men roliigt när det e avklarat å man har allt färdigt för veckan.

Veckan ser ut att bli hektisk den med, blir föreläsning, labb å plugg. Massa träning å kanske jobb då? Nästa lördag blir det party i alla fall, det e bestämt:)

Har insett en grej, hittade precis det perfekta programmet jag skulle ha gått istället, Biomedicinska med inriktning på fysisk träning där har dom praktik å man blir personlig tränare, licenserad... Kul att man valt fel program. Problemet va bara att där behöver man matte B vilket jag inte har... Men kan förhoppningsvis läsa upp de flesta ämnena när vi har sista terminen då man får välja 30 hp fritt, men ska ringa program ansvarig på tisdag då jag e ledig. Bäst å fråga, kanske har en chans i å med att jag redan går ett annat program? Bäst å fråga i alla fall:)

Men nu ska jag hoppa in i duschen, ska se köra älskling. Ivrig disk väntar oxå på mig... Hysteriskt roligt verkligen..

Vi får la se när jag hinner uppdatera nästa gång...

/ Carro!

Ögonen går i kors..

Gud så trött jag e, mina ögon går i kors verkligen.
Dagen å veckan har varit hektisk, gått upp kl halv sju, sju varje dag för att åka till skolan, ha tenta, å långa skoldagar, allt för att tågen kanske inte går som dom ska, vilket e irriterande, men idag va det inga förseningar dit å bara 10 min igår, så skulle kunna chansa på å ta ett tåg som går 45 min innan jag börjar, som jag brukar, men då ska man vara snabb med cykeln med till skolan...

Har oxå varit mycket med träningen, å nu e det jobb som gäller på lördag (invigning på fittnessxpress) så det har som sagt varit mycket i veckan. Jag e en energisk tjej kan man säga:) Å snart e det dags för att träna upp inför mitt pass för friskis, e ledaruttagning snart så vi får la se om jag kommer med, jag hoppas på det, hade varit guld värd för min utbildning å för min framtid:)

Imorron e jag som sagt ledig, får la se va som hittas på då, ska i alla fall plugga å träna, kanske se en film eller åka pulka. Vi får la se va som hittas på å vad som hinns med, kanske en fika med Ida med..? Som sagt, vi får se:)

Neee nu ska jag ta å surfa vidare innan jag kryper ner i min varma å sköna säng.

Älskar dig Robin!


/ Carro!

Fortfarande mycket!

Gud jag har fortfarande mycket å stå i, e det inte plugg e det träning, utbildning, fritid. Massa grejer som ska fixas.

Hade första delen psykologi tenta igår, vet inte hur det gick än men vet nu i efterhand att jag missade en del på två frågor, den ena frågan kan jag jättemycket om men skrev inte med det, så kommer missa poäng för det... Men kan ju bara hoppas att det räcker till godkänt, blir inte så chockad om jag får U, allt kan hända, men vore gott med ett G för denna biten som vi påbörjade idag å läsa å ska läsa i 2 veckor, den e svårare å läraren e helt fuck-uped, han pratar så snabbt så jag inte hinner anteckna, det gjorde min dag för jävligt, har varit på dåligt humör sen lektionen. Hoppas det vänder på träningen ikväll!

Annars e det mycket som händer nu, ska på utbildning imorron, va på en i måndags för det nya extra jobbet som jag har, träning i massor hinns med, å plugg så jag kan drunkna i det, plugg e kul om man fattar, men detta som vi gick igenom idag fattar jag noll på så får sitta hela kvällen idag... Inte så värst kul.

Helgen ser ut å bli lugn, tror jag kör på fest nästa helg med Jenny Penny istället för denna helg, jobbar ändå till kl 17.00 från 9.00 på morronen så kommer vara helt slut, å sen blir det nog lite fika här på söndag dag med Robins föräldrar å hans farmor. Robins farmor har inte varit är å sett hur vi bor.
Såg oxå att "Melodifestvalen" börjar på lördag, kul:) Så kanske hoppar å festa denna helgen, dessutom e vädret mindre lockande med....

Herregud så mycket snö vi har, man kan tro att vi bor långt upp, här e det ovanligt med så mycket snö, kan hoppas att det blir en varm sommar efter denna skit. Nu vill jag ha vår å sommar. Vill kunna springa ute tills långt in på kvällen då det e ljusare, vill ha varmare, vill ha vårkänslor å att solen ska titta fram. Istället e det bara vitt, fint å kallt å ett jävla elände....

Neee nu ska jag göra ett stort glas OBOY å 2 mackor, ska snart till Morup en sväng, ikväll blir det puls pass, ska köra hårt idag känner jag!!

Får se när jag hinner uppdatera, blir inte alls lika ofta som innan, men e som sagt för tiden räcker inte till...

/ Carro!

RSS 2.0