En lång dag...

Ser ut att bli en lång dag, ska ut å springa nu i alla fall med Jenny Penny, blir nog en 2 timmars löptur för min del, för Jennys typ bara en halvtimma. Blir sen att duscha å sen ska jag nog hänga med pappa å syster till farmor på sjukhuset, kvällen får vi se hur den ser ut... Kanske film? Har skolarbete som ska göras, även plugg till provet... Blir pasta cabanara till kvällsmat i dag i alla fall, det  e mums=)

Men nu över till löpningen...

Jag Älskar Dig!!

/ Carro!

Skolarbete!

Håller just nu på att tvätta, ska laga mat nu å håller på att forska lite till mitt skolarbete som vi fick i uppdrag idag, att skriva om genterapi, då tyckte jag Idas passande inslag kom precis i tid, hon la ut om hundar i eftermiddags på hennes blogg, å det handlar om genterapi om hundar, djur avel med andra ord. Hur kan man göra så mot så vackra hundar? Har inte sett hela avsnittet men halva, kika gärna själva, intressant men väldigt jobbigt att se för det e så tråkigt å så fruktansvärt elakt att göra så mot våra älskade hundar. Så himla onödigt. Kika på det själva:

länk: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=2224&lid=puff_1500341&lpos=lasmer


Nu ska jag kila å göra maten sen ännu mera plugg, på nåt tråkigare, cell biologi, prov om 3 veckor...=(

/ Carro!

Jag hjärtar dig älskling=)

Vad e det?




En sån här insekt hittade vi på älsklings kläder i förra veckan, vad e det för nåt? Äcklig va den i alla fall å sjukt ful...

Hemma från skolan.

E hemma nu från skolan å stan, tiden går fort idag ju=( Håller just nu på att lägga in lite bra musik på min ipod, lite ny musik, ska snart se på Anna-Pihl å sen en Beck-film sen e det dags med att börja med maten å tvätta å pussa på älskling som kommer hem snart, myyyyys;)

Kvällen ser inte händelserik ut, tvätta, äta å plugga, kanske en film oxå? Får se va vi hinner med.

Nu ska jag se Anna-Pihl.

Kommentera mina fina bilder!!

Älskar Dig så mycket!!

/ Carro!

Idag e det däremot inte sol=(

Neee ingen sol idag ute=( Usch så besviken jag blev när jag såg att det va jätte dimmigt å bara mulet ute, jag som e ledig idag å så e det inte ens fint väder, tråkigt. Men en anledning att stanna inne å kolla på Anna-Pihl å Beck=) Men först skolan, träningen e redan avklarad, en timmas löpning blev det, snart dags för Gbg-varvet, jag börjar känna paniken... Fixar vi detta Ida?

Igår va det jobb som gällde, tiden gick segt faktiskt, trots att det va en del folk, somnade väl vid tre tiden inatt, kunde ej somna så låg å lyssnade på min ipod, sjukt bra musik har jag.

Idag e det som sagt skolan som jag ska till, ska oxå till arbetsförmedlingen efter det, sen hem å kolla lite på Anna-Pihl å Beck, älskling e i Gbg i dag med Patrik så jag e ensam till ikväll, då ska vi tvätta å äta korv med bröd, haha lätt maträtt dessutom gott, nyttigt? Naw inte så kanske, men som sagt gott=)

Snart e det ju påsk, hoppas på att det kommer påskkärringar hit å tigger godis, dom e så söta ju. Vet när man va lite så gick man alltid runt i grann området å va påskkärring, haha gulligt.

Resten av veckan e fullspäckad, e reserv på båda jobben tills på torsdag då jag jobbar igen på Mcdonalds, torsdag å fredag jobbar jag, ledig helgen. I veckan ska jag hinna med att träna, hälsa på farmor på sjukhuset, se Beck-filmerna, gå i skolan å så till helgen blir det kalas på lördag dag hos älsklings föräldrar, å på kvällen blir det nog fest med Jenny          ( ska supa som förr i tiden sa vi =) ), Ida du får gärna va med, du behöver ju inte dricka, bara umgås me oss=)

Neee nu ska jag fixa mig, ska platta håret, det tar tid...

Älskling, jag älskar dig!


Kommentera!!!

/ Carro!

Solig eftermiddag=)

Solig dag idag ute, underbart väder ute. Hade jag varit ledig å haft tid så hade jag nog gått ut å sprungit en runda, en lång runda men neee istället ska man jobba... Har i alla fall varit ute å gått nu en sväng me älskling, runt en halvtimma, hur gott väder som helst å jättefint å glittrande på stranden. Har oxå varit ute på balkongen ett tag ( satt å pratade med Ida gumman ) så fick lite sol, gud va skönt att det snart e sommar, jag längtar!!

Jobbade igår ja, hel stängning, blev färdiga runt tre, idag e det däremot natt städare så idag kommer vi nog hem till halv ett, eller slutar då i alla fall, så gott det.

Släckte ner lite lampor igår på jobbet för att stödja earth hour, va häftigt, lite konstigt att jobba i mörker eller bara lite ljus, häftigt. Det borde egentligen alla tänka på att släcka ner alla lampor som e onödiga å som drar ström å pengar..

Annars e det väl bra, söndag idag, gott att helgen e över snart för min del, en ny vecka med plugg, träning, jobb å kanske fest står på schemat, kan väl bli trevligt. Men som vanligt går det fort över å snart e det dags att jobba helg igen, haha. Neee men får väl vara glad så länge jag får jobba där, för snart drar dom ju som sagt ner mina timmar, trevligt trevligt...=( Har lite planer så får se om det går i stöpet för mig, kanske kanske inte...

Nu ska jag i alla fall surfa vidare innan det e dags att äta å dra till jobbet för att jobba hela kvällen medans det e sol ute, orättvist! Hoppas på att det e sol ute hela veckan.

Jag Älskar Dig!


/ Carro!

En DÅLIG dag!

Igår va det en usel dag för mig. Ingenting stämde å ingenting va bra alls!

Började bra hemma men på jobbet va det bara jobbigt. Hände en grej mellan mig å 2 tjejer, alltså bråk mellan tjejer e så mycket värre än nånting annat för tjejer snackar verkligen skit bakom ryggen på varandra, å på jobbet så e verkligen vissa idioter, inga namn nämdna men vissa tror verkligen att dom e nånting, åh gud, jag bara hatar såna bitchar!!

Ingenting gjorde det värre sen att Henke å P-O som e chefer ville prata med mig, jaha tänkte jag... Då säger dom att dom inte tycker att jag presterar bra å inte jobbar så snabbt som jag borde å därför får jag inte gå vidare till service som jag vill, å för att det ska passa med skolan å så så kommer han att sänka mina timmar från 25 timmar i veckan till 15-20 timmar i veckan , jaha precis va vi behöver jag å älskling, han e arbetslös å jag jobbar 20 timmar i veckan, yeah siken inkomst, å resan e bokad å semestern e snart här, gud hur ska vi fixa detta? Å kvällen blev ju inte bättre, va färdiga kl kvart i tre men våran skiftledare stämplade ut oss en halvtimma tidigare så jag jobbade gratis i en halvtimma, får man lov å göra så? Åh gud nu trivs jag ju ännu mera....

Neee får kanske hitta ett annat jobb kanske? Eller bara hålla tummarna på att man kommer in på skolan så man får plugga till hösten, förhoppningvis i Halmstad så man får mer närhet med Ida, alltid kul att umgås med henne=)

Neee nu ska vi handla inför veckan, yeah pengar som försvinner från kontot, det gillar vi=)

Ida, skratta dig lycklig till det skattebeskedet, själv fick jag 199 kr tillbaka, haha sanslöst lite pengar, men men alltid nåt=)

Älskling, Jag Älskar Dig!

/Carro!

Idag ska jag jobba...

Usch neee jag vill inte jobba ikväll/ natt... Usch usch usch usch!!!!

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, sökte högskolan så nu e det gjort, blev 11 st utbildnigar som jag hittade, å så ska jag söka till Katrineberg oxå, så nån ska jag väl komma in på? Eller? Väntar ivrigt på svaret...

Idag händer det inte mycket, ska ut å löpträna snart, alldeles ensam oxå, Ida e sjuk å Jenny har ont i benet så idag blir det bara jag å ipoden... Å grått å trist e det ute oxå... =( Neee ingenting som passar mig idag, dålig dag idag...

Neee får väl dra ut så att man slipper tänka på det, sen blir det Anna-Pihl å plugg... Usch Usch USch å ännu mera Usch!!!

En sak e säker i alla fall: Jag älskar dig Robin!

/ Carro!

Kommentera mina söta kort=)

Ska söka..

Ska söka högskola nu denna kväll, har ingenting att göra ikväll, har kollat på Anna-Pihl, 2 asvnitt, har nu bara 2 avsnitt kvar av tredje å sista säsongen sen ska jag börja se Beck-filmer som jag lånat av systern min, hon hade 6 st så ska se dom, haha alltid nåt å göra när man e ledig, haha... Hur ska jag hinna med allt?

Har jobbat idag, ett fyra timmars pass på gymnasieskolan, idag gick tiden fortare å roligare va det oxå att jobba, så va trevligt. Imorron, Lördag å Söndag stänger jag på Mcdonalds, jag längtar inte dit! Usch...

Så imorron ska jag jobba, träna å bara slappa, ska nog oxå sova ut imorron, e ju bara träna som ska hinnas med imorron innan jag ska jobba... Så ingen rolig helg som väntar... Däremot nästa helg, eller om 3 veckor ser det ut som att det kan bli tjejkväll hos Jenny Penny, vi hoppas på detta=)

Neee nu ska jag söka högskola så jag får gjort det...

Robin, jag älskar dig, du vet, jag vet, alla vet det, du har mitt hjärta i din hand, släpp mig aldrig, älskar dig så!

/ Carro!

Kommentera mina sjukt snygga bilder=)

Tjejfesten hos mig blev lyckad!=)


Vi åt maränger med glass, jordgubbar å chokladsås, det va mums kan jag säga!


Ida å Jenny e glada=)


Jag kan vara glad jag med.


Här sjunger vi sing star, ohhhhh ja det va falskt, haha, men kul=)


Jag å Ida e glada å bästa vänner, alltid!!


Jag kan vara het jag med;) Å sjukt full... Hehe...


Har fler bilder bland annat en på Ida där det visar att hon inte va av den nyktraste sorten den kvällen, mohahahahaha, men jag ska vara snäll gumman, ska inte lägga ut den, Haha älskar dig gumman!

En dag av mitt liv..

Idag så har det varit en lång å slitsam dag, neee inte så egentligen, klockan e inte så mycket så e inte så farligt faktiskt. Har precis kollat på 2 avsnitt av Anna-Pihl, sjukt fort 2 avsnitt går, haha..

Dagen idag har bestått av jobb, träning i 2 timmar, städning av golv å toaletten å Anna-Pihl å naturligtvis ska vi äta våfflor alldeles strax, eller ska i alla fall börja göra smeten snart.

Jobbade ju på gymnasieskolan idag i köket, haha lite pinsamt måste jag säga för känner en del som fortfarande går där, men jajja så e det ju, jag jobbar å tjänar pengar, det gör inte dom, haha=) Jobbade från 8.30-12.30 så ingen lång dag å det gick faktiskt fort måste jag säga, skönt å komma hem så i tid, efter det åt jag å pluggande, blev helt fast i det så klockan hann ticka iväg ända till 14.30 innan jag ringde Ida ( skulle ringt henne kl 13.00, haha, oooops..., sorry gumman! ), men det ordnade sig, Ida va så snäll så hon kom hit å vi stack ut å sprang i det fina men dock så kalla vädret, men efter en timma hade man fått upp värmen, trodde ett tag att det va sommar, haha. Neee men gott me sol i alla fall. Sprang i 2 timmar ( 20 min själv för Ida va tvungen att åka hem ) så denna vecka har jag varit redig, har följt mitt schema men utökat tiderna denna vecka, mycket nöjd faktiskt!! Å inget godis har jag rört, bara nötter, men det räknas inte=)

Blev en matlåda idag så slapp laga mat i alla fall, har en massa i frysen som vi har frysit in, kan vara praktiskt ibland så för mig blev det kycklinggryta med massor av sallad å fetasost, mumma=)

Kvällen som består blir till att äta våfflor å spela kort hade jag tänkt med älskling, orkar inte med den här tv:en å datorn, alltid ska vi kolla på film eller se på tv så nu har jag bestämt att neeee ikväll ska vi spela kort, men vi får se hur det går med den planen...

Imorron e det jobb som gäller då med, blir gymnasieskolan samma tid som idag, så hemma i tid, ska dock cykla en å en halvtimma innan jag kommer hem, det e min träning för imorron, najs=) Men hemma till tvåtiden i alla fall, gott det. Så då e det bara att plugga, se på Anna-Pihl å förbereda sig på stängning hela helgen på Mcdonalds, dessutom e det helstängning på fredagar å lördagar numera ( dom har ändrat så på söndag kommer vi hem vid halv ett tiden istället för på fredagen då vi kommer hem vid tre tiden, va tvärtom innan ) så jag längtar inte tills helgen....

Så min helg ser inte så rolig ut, bara jobba å jobba å jobba ännu mera, gott när lönen kommer men då ska ju massa pengar går till alla räkningar man har som e alldeles för många...

Haha när man verkligen har fullt upp å har fått jobb i 2 dagar nu ja då behöver dom folk på Mcdonalds, haha det där e konstigt, när man e ledig å verkligen längtar efter å jobba då har dom ingenting, men när man e fullspäckad ja då har dom jobb, konstigt tycker jag.

Neee nu ska jag lägga in bilderna från tjejfesten som va här så kika å kommentera dom!


Jag Älskar Dig Robin, my life would suck without you!

En fråga: Varför gick inte Nina Söderqvist vidare i Melodifestivalen, gud siken skön låt, min ipod sätts på repeat när den kommer, siket gott sound. Energin bara flödar när man springer å man hör denna.

/ Carro!

Gekås=)

Idag e jag ledig så blir en promenix snart till stan å sen skola i en å en halvtimma, sen efter det blir det gekås me älskling, hans mamma å hans syster, ska bli trevligt=) Va längesen jag va där nu, ska oxå hälsa på alla på Nimo, alltid kul=)
Sen får vi se va som händer mer idag, kanske ett besök hos farmor annars blir det lugnt, kanske lite pluggande? Anna-Pihl?

Imorron å på Torsdag jobbar jag, fast inte på Mcdonals utan i skolköken, denna gång på gymnasieskolan, klockan 8.30-12.30, ska bli kul faktiskt=) Sen stänger jag hela helgen.... Mindre kul kanske...

Annars e det väl ingenting som har hänt, jobbade igår, blev en film efter jobbet så blev sent i natt, typ ett somnade vi...

Neee nu ska jag surfa vidare, ska lägga upp bilder från helgen nångång snart, har bara inte riktigt tid, men snart så, håll utkik! Men kommentera gärna på dom andra bilderna så länge=)

Älskar dig så Robin!

/ Carro!

Så va det me den lediga tiden..

Fick hoppa in ikväll å jobba, kl 18.00-22.00 så ett kort pass, men ringa 2 timmar innan kändes lite jobbigt, men men.. Tog det i alla fall så e ju ledig nån dag i veckan istället=)

Nu e det mat snart, sen åka till jobbet å jobba 4 timmar sen hem å sova å plugga, yeah siken kväll=) Men dagen har varit bra, varit hos Ida med Jenny å sprungit runt Vinberg i ca 1 timma å 20 min, sen hem å duscha sen skolan å sen promenix med Ida å Archie ( hennes söta vovve ) å nu sitter jag här, ska gå plugga nu så hejs å svejs.

Imorron blir det träning, skola å gekås med älskling å hans mamma å syster, å kanske ett besök hos farmor på sjukhuset om jag e ledig vill säga. Ska oxå söka högskolan denna vecka..

Älskar dig darling!

/ Carro!

Jag Älskar Dig!


Jag å älskling nyår 2007/2008


Nyårskyssen 2007/2008.

SÖNDAG!

Söndag eftermiddag nu, helgen har som vanligt gått fort...

Helgen började med fest i fredags kväll, jag, Jenny å Ida, klockan åtta började vi äta kvällsmaten som bestod av egna hemmagjorda kebabrullar som Ida å Jenny hade gjort i ordning medan jag sminkade mig, tack tjejer!
Sen så blev det dricka, singstar,prat efterätt, å ännu mera dricka ända tills klockan va runt tolv då vi begav oss till Harrys för att dansa hela natten lång, å ojaaaa vi danasade hela natten lång, va lite mindre folk där än va det brukar vara på lördagar, jag tyckte det va för lite folk å Ida tyckte det va gott me så lite folk, men neee jag gillar nog lördagarna mer tror jag.
I alla fall vi dansade å dansade, till slut va klockan tre å vi va tvunga att åka hem, Jenny hade en dejt men neee det blev ingenting... Som vanligt... Jajja, hennes val...

Lördag va det sova som gällde, gjorde inget vettigt den dagen mer än att kolla på Anna-Pihl å skriva handellista..
Kvällen va det personalfest, men klockan tio åkte jag hem, jag pallade inte att vara kvar, jag va trött, har en hänt en grej          ( som jag kommer till längre ner ), å känner verkligen inte för att festa med såna personer som jag inte umgås me annars, å för att vara riktigt ärlig så va jag mestandels ensam där, det e som vanligt, jag kommer aldrig riktigt in i gruppen, så e det överallt vart jag än kommer, så jag hoppas på att jag kommer in på högskolan så att jag slipper den här skiten, för sen i lördags så trivs jag ännu mindre på mitt jobb... Å dessutom så kände jag mig på noll festhumör i å med att jag va ute i fredags...

Så Ida å hennes pojkvän hämtade mig ( tack gumman!!!! ) å sen kom Jenny efter att jag hade tagit ett väldigt varmt å gott bad, vi kollade på film å åt glass å maränger, väldigt gott. Runt två tiden hämtade vi älskling i stan å sen blev det sängen..

Idag har det varit en jobbig dag, steg upp vid tolv tiden för att äta frukost, runt ett kom mamma för att jag å mamma skulle åka till sjukhuset, min farmor blev inlagd där i torsdags kväll för hon hade fått en propp i högra hjärnhalva så hon e helt förlamad i vänstra armen å kan knappt prata. Jag som e så van vid att se farmor så pigg å kry å helt frisk tyckte att det va väldigt jobbigt att se henne ligga där i sjukhussängen å bara sluddra å kan knappt se mig, men hon kommer ihåg oss alla så det va ju skönt att veta, till å med att hon frågade hur Robin hade det. Så på det sättet e det skönt, men det e så oerhört jobbigt att se henne så svag ´, tyvärr e det så att alla hamnar där nångång, men det e ju så att man inte e beredd på det, så det va jobbigt att va där, men som sagt kunde varit värre, så nu tar vi en dag i taget, idag sa dom att hon va bättre än tidigare så går ju framåt i alla fall!

Kvällen ska spenderas med Jenny å Ida å Lotta ( en tjej som ska visa makeup grejer ) alltså " smink-party " så ska bli skoj. Om en halvtimma kommer hon å om en timma kommer Jenny å Ida så ska fixa lite nu.
Ska oxå äta gott ( kycklinggryta med ris ) å sen Beck såklart.

 Idag e det 2 år sen å 5 månader sen jag å älskling blev tillsammans, älskar dig bara mer å mer älskling, du e mitt allt!

Kommentera mina fina bilder!!

/Carro!

FEST!


Imorron e det fest me tjejerna å jag e som vanligt laddad=)

Jag lovar, nu e det...!

Ja jag lovar nu e det vår ute, det känns i luften, syns på solen å syns på mig, jag e gladare! Jag älskar våren, mne älsakr sommaren mera, gud det e så härligt!

Idag har det blivit en lång sovmorron, vi gick inte upp förrän efter elva, blev en lång frukost å lite små grejer grejade jag med, innan jag gick ut å sprang, alldeles ensam, men min ipod fick hänga med å det kan jag säga att jag fick energi av all min braiga musik, gud va härligt! Sprang mestandels på stranden, härligt=) Sprang till å med 15 min längre än va jag borde ( 1 timma idag egentligen men blev 1 timma å 15 min istället, gott för samvetet=)

Igår jobbade jag tills stängning, va färdiga vid ett tiden så idag blir väl detsamma kan jag tänka mig..

Imorron blir det däremot ingen sovmorron, ska upp vid åtta tiden om jag orkar för att besikta bilen, annars tar älskling det, sen ska jag jobba kl 12.00-16.30, sen blir det hem å göra sig i ordning, för klockan 19.00,19.30 kommer Ida å Jenny hit, då ska vi äta å festa hela natten, å sen kommer jag förmodligen vara död på lördag men neee då ska jag festa igen på personalfesten, haha kommer jag att palla detta? Har aldrig festat 2 dagar i rad, första gången i hela mitt liv, på söndag kommer jag garanterat vara död! Haha.

Så imorron kommer det bli roligt, alltid kul me tjejerna, å på Harrys kommer vi dansa ihjäl oss, kommer bli så kul!!

Neee nu ska jag fortsätta städa, sen ska jag plinga Ida å Jenny, å sen en promenad me älskling tror jag innan jag börjar jobba...

JAG ÄLSKAR DIG ROBIN!!

/ Carro!!

Kommentera mina fina bilder=)

Underbart väder ute ju!!

Idag e det verkligen underbart väder ute, har varit ute å sprungit idag i 45 min blev det, hade ingen jacka på mig när jag sprang bara ett linne, byxor å en sweat shirt på mig, helt underbart väder ju!!!
Skönt när solen gassar på en i ansiktet, jag kan säga att jag längtar till sommaren nu!!

Ikväll e det jobb som gäller, likadant imorron kväll, stänger båda dagarna, sen e det från kl 12.00-16.30 på fredag, gott. Sen e det fest hela natten lång=) Yeah. Ska bli skojsigt, alltid skojsigt att partaja me tjejerna!

Nu ska jag äta sen ska vi nog till Jysk å kolla på ute möbler, blir ett glasbord me stolar på våran balkong snart, det e ju vår ute=)

Robin, jag älskar dig oerhört mycket!!

/ Carro!

Disken väntar..

Usch disken väntar på mig, hatar verkligen disk å saknar våran gamla diskmaskin från andra lägenheten, det e väl det enda jag saknar... Haha..

Annars inget nytt som har hänt, kollat på tv, ingen film ikväll, blir nog att diska nu, göra i ordning lite å greja, sen sängen, e trött å sover så mdåligt om nätterna å hade väl tänkt att komma upp i normal tid imorron, men det får vi se hur det blir med det...

Nu disken...

Jag Älskar Dig!

/ Carro!

Najs bilder=)


Jag å Jenny.


Jag å Ida.


Fina va=)? Kommentera!!

Så nu så=)

Nu så e nog våren påväg, gott=) Solen har skinit hela dagen. Från när jag gick upp klockan halv åtta, å den lyser fortarande=)

Idag har jag hållt igång, först kl 9.00 så va jag hos syon för att prata om högskola å framtiden. Tog ca 1 timma, sen cyklade jag i en timma för en å en halvtimma senare hade jag lektion så va ingen idé å cykla hem så cyklade i ca en timma. Sen va det lektion. Efter en å en halvtimmas lektion cyklade jag hem, skulle mött älskling på halva vägen men hann hem så blev å cykla hem å sen vända för att cykla in till stan igen, väl där så blev det ett besök på arbetsförmedlingen ( ja älskling e arbetslös igen )   =(   tyvärr!! Å sen blev det å cykla hem igen å nu sitter jag här, har suttit här ett tag, har kollat lite på högskola, så så fort jag har fått min pin-kod ska jag söka till halmstad å göteborgs högskolan, jag hoppas verkligen jag kommer in så att jag kan börja plugga till hösten, jag vill, jag vill, JAG VILL verkligen det, håll tummarna för mig!! Nu ska jag se Anna-Pihl, 2 avsnitt kanske, men först ska jag ringa Ida.

Kvällen ser ut att bli lugn, kanske en film idag igen? Kanske inte... Blir lite mys i alla fall med god mat ( min favvis rätt, flygande Jacob ) med mysigt sällskap=)

Imorron e det jobb som gäller, jag stänger både imorron å på torsdag, å skola imorron med så blir tungt, men det jag väl klara? Fredag e det bara 4.30 timmars jobb, sen e det party hela natten lång med tjejerna, ska bli skojsigt=) Alltid kul att festa me fulla Ida å vimsiga Jenny, haha=) Neee skoja bara tjejer.

Nu e det Ida som jag ska plinga sen e det Anna-Pihl med gröt som gäller.

Robin, mitt hjärta tillhör dig för evigt! Jag Älskar Dig!!

/ Carro!!

Rallybrudar.

Precis sett filmen Rallybrudar, kanske inte min sorts film men helt okej att se en vardag som denna som älskling sa=) Neee men ingen film värd att se på bio kanske men hemma e helt okej.

Kvällen går som vanligt fort, ska nu ta å gå å göra mig i ordning för sängen, å sen ska jag lägga mig i sängen med min braiga bok, mina jobbiga anteckningar från skolan, göra en handellista å min snälla ipod som ger mig glädje med all musik som strömmar ut från dom små högtalarna. Låter väl som en bra idé? Kanske en tidning från Ellos oxå, snart dags att beställa fina sommarkläder till lilla mig=) Det gillar jag!=)

Har sett två avsnitt av Anna-Pihl idag, har nu sett färdigt säsong 2, å imorron börjar jag på säsong 3=) Vad ska jag göra sen när jag har sett alla 3 säsongerna? Kanske börja om på säsong 1? Haha..

Neee nu väntar nog sängen snart.
 
Imorron blir det syon kl 9.00 för att prata om mina studier på högskolan ( hon ska hjälpa mig söka ), lektion kl 11.35-13.00 sen får vi se va det e för väder ute, kanske att jag cyklar en timma? Får se på vädret.
Som det ser ut nu e jag ledig imorron med, stänger onsdag å torsdag å börjar kl 12.00-16.30 förhoppningsvis på fredag ( ska byta med Lovisa, P-O ska bara godkänna det )

Jag Älskar Dig Robin!!

/ Carro!

Gott!!


Mums va gott det ser ut. Längtar till sommaren!! Bild från Lanzarote.

Va ute å joggade i...

Joggade i ca 2 timmar ute, va jag å Jenny, så nu e det gjort för veckan, gott att slippa tänka på det!
Å skolan e gjord för idag med, hade lite genomgång om DNA, alltså gud va tråkigt! Varför ska man kunna sånt egentligen? Vad det olika baserna heter, celldelning, atomer, protoner, neutroner, Genetik, bioteknik, alltså vad ska det vara bra för? Man lär sig det för ca 4-8 veckor, sten pluggar på det så att det sitter där, men ändå efter man ahr hft provet så har man glömt det ca 2 veckor senare, alltså vad e meningen? Fattar verkligen inte!!

Väntar just nu på älskling som kommer hem snart, ska se Anna- Pihl snart med, för det har jag inte sett idag.

Har varit duktig idag, joggat i 2 timmar, varit i skolan, pluggat på det jag ska hinna med idag ( inför provet ), cyklat till å hem från skolan, surfat å bloggat å slängt en massa glasflaskor. Duktigt va=)? Hehe..

Måndag idag ja, inte så långt kvar till fredag eller helgen, då e jag ledig, ska bli gott, första helgen på 3 veckor som jag e helledig, gott. Men har massa planer som vanligt, haha. Fredag blir det partaj me tjejerna hos mig, ( yes tjejfest ), ska på personalfest på lördag ( jaaaaa party igen ), å söndag blir det lugnt, blir nog att handla då... Kanske Morup, annars ta igen sig, haha.  Neee men ska bli kul till helgen. Har hört att dom har bra musik på fredagarna på Harrys så ska bli trevligt. Party Party=)

Neee nu ska jag värma te till mig å oboy till älskling å sen ska jag kura ner mig i soffan med Anna-Pihl å gosiga Nala, mys=)

Älskar dig älskling, vi e bäst tillsammans!


/ Carro!!

Kommentera mina fina kort!!

Ut å jogga!

Kan ej skriva här just nu, ska ut å jogga med Jenny, får se hur långt, men hoppas på ca 2 timmar, men får se om tiden räcker till för har ju skola kl 14.00, inget jobb idag i alla fall..

Jobbade hela dagen igår, tiden gick sjukt sakta igår, men mycket folk va det.

Sen hem å äta smörgåstårta ( älskling hade varit på kalas hos sin syster så jag fick lite ), mums va gott! Sen blev det Beck, sjukt bra!

Nu ska vi i alla fall springa, uppdaterar nog senare.

Älskar dig älskling, du e bäst!!

/ Carro!

Rätt låt som vann?

Haha resultatet över den här låten som vann melodifestvialen va väl ganska så överaskande..? Jag hade i alla fall inte räknat med det, jag trodde Måns, EMD eller Ugglas skulle vinna, men det va ju jämnt. Jag sjäv röstade på EMD=) Men men lyssnade på låten sen igen, å den e ganska bra ju, hennes låt som vann, men lite chockad blev man allt... Va tyckte ni? Ge kommentarer!!

Idag har jag jobbat exakt hela dagen, från kl elva till kl åtta, klockan gick som igår sjukt fort, bara den sista halvtimman som va segast, men fick in en buss en kvart innan jag skulle sluta så fick jobba över 5 min, men tiden gick ju fort då i alla fall=)

Imorron e det jobb som gäller då med, börjar kl tio å slutar kl sju, så lite mindre sovmorron men mer fritid på kvällen, gott.

Nu blir det e film på tv4, sen ett varmt å hett bad, sen sängen.

Jag Älskar Dig Robin!

/ Carro!

Hemma...

Hemma från jobbet nu, slutade kl åtta, jobbet gick sjukt fort idag, började kl fyra, kollade emellanåt på klockan men aldrig så vansinnigt mycket förrän den sista halvtimman.. Men sjukt fort gick det.
Efter jobbet åkte jag direkt å handlade, så nu har man handlat inför nästa vecka, gott=) Matlistan e gjord å maten handlat, bara att laga maten som gäller, gott att slippa handla på söndag. Får nog byta dag att handla på..

Har precis ätit mat, blir nog en film snart, men först disken... BLÄ!!

Älskar dig älskling!!

/ Carro!!

Precis...

Precis varit ute å sprungit med Ida, blev våran " vanliga " runda, på stranden, spritrakan å hem till Hjortsberg, tog ca en timma, gott å röra på sig=)

Nu väntar ett hett å efterlängtat bad efter mig, sen e det dags att jobba i 4 timmar, wiiii=)

Älskar dig honey poney=)

/ Carro!!

Kommentera mina fina kort=)

Vill ha sommar!!




Jag vill ha sommar nu! Detta kort e taget i Lanzarote vill dit igen!! Vi e bäst älskling, du e underbarast, Älskar Dig så!!

Vad hände?

Vad hände me våren som jag trodde va påväg, nu e det ju snö ute... Gud va jag hatar detta väder, alltid när man tror våren e  på väg kommer det massa snö. Va ju jätte soligt igår förmiddag men nu e det snö ute.. Gick in till stan igår vid två tiden för att fika med Ida, då snöade det lite, väl inne i stan började det snöa jättemycket å hela kvällen snöade det, hatar snö!!

Igår blev det som sagt fika inne istan med Ida, blev panini, slår inte Falkmanskans panini tycker jag, men det tycker Ida. Hehe. Väntade på älskling som skulle komma in till stan vid fyra tiden för att köpa en present till hans syster, köpte 2 grejer å sen åkte vi hem, kollade lite på Anna-Pihl å sen åkte vi till Morup vid sex tiden.
Väl där åt vi mat å fikade senare, pratade å kollade lite på tv, alltid trevligt att va där, men som vanligt blir det så sent så va hemma vid halv tolv tiden, bara att hoppa i sängen..=)

Idag sov jag som vanligt länge, men har ju ingen sovmorron i helgen så får väl skylla på det, haha=)

Ska ut å jogga med Ida i en timma om nån timma så nu ska jag äta frukost å kolla på Anna-Pihl.

Jobbar 11.00-20.00 imorron å 10.00-19.00 på söndag, yeah=)

Kanske inte uppdaterar förrän på måndag, men håll utkik=)

Jag Älskar Dig Robin!!


/ Carro!

Kommentera mina fina bilder!!

Naw..


Naw Simba å älskling på julafton, söta=)

Jahopp.

Idag e det en sån där tråkig dag, trodde solen sken i morse när jag steg upp, men neee det gjorde den inte, eller den gjorde nog det, men inte nu längre, TRÅKIGT!!

Idag händer det inte så mycket, duschade när jag hade gått upp ( vid tio tiden ), å nu sitter jag här, ska snart äta lite frukost å kolla på Anna-Pihl, väntar på att Ida ska ringa mig, vi ska fika istan tänkte vi, girl talk=) Sånt som behövs ibland.
Så ska bli mysigt.

Sen vid sex tiden ikväll åker vi iväg till Morup för att äta middag där eftersom Mimmi fyller 18 idag så blev vi bjudna dit på middag, gott=) Alltid trevligt!!

Annars då? Neee inte mycket har hänt, blev en film igår, Eden Lake hette den, sjukt bra faktiskt, men dåligt slut, huvudpersonerna blev ju mördade, det trodde jag inte... Ajja den va bra i alla fall=)

Har svårt å somna på nätterna, jag e helt enkelt inte trött eller så tänker jag för mycket? Jobbigt för mig, hoppas på att det blir bättre...

Neee nu e jag hungrig!!

Älskar dig söt nöt=)

/ Carro!!

Melodifestivalen ihelgen, najs=) Vem vinner? Hoppas på Carolina Af Ugglas, EMD eller Måns, men finns många bra faktiskt så e svårt, men spännande ska det bli, dock jobbar jag till 20.00 på lördag så får skynda mig hem!!

Kommentera mina kort!!

Jag me lite smink!


Yes, här e jag med lite smink, coolt va=)? Haha inte så söt kanske, men så ser jag ut med LITE SMINK.. Haha jag borstar tänderna...


Kommentera va ni tycker!!

Mat!!

Håller på att laga mat, idag blir det strömming med potatismos, gott tycker vi=)
Jag lagar maten idag, älskling duschar just nu.

Har precis kollat på Anna-Pihl, 4 avsnitt. Shit helt beroende av den säsongen, när jag väl börjar kolla så blir jag fast...

Neee nu kallar maten å pluggandet på mig, sen blir det film, NAJS=)

Älskar dig honey poney=)

/ Carro!

Tiden bara springer iväg..

Herregud va tiden går fort idag. Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid halv elva tiden, låg kvar i sängen å gosade me Nala, sen gick jag upp, tog på mig joggingkläder å va ute å sprang i 2 timmar å 2min, det va härligt kan jag säga, men va längesen jag va så trött efter att sprungit, kunde knappt stå ju... Så det där me att springa 2 timmar å 30 min Ida, det får vi nog träna mer på, haha=) Känns som om det börjar närma sig Göteborgsvarvet mer å mer nu, det känns nära å det e ju lite mer än 2 månader kvar, så Ida 9 veckor kvar, shit det va inte så länge om man tänker så ju...

Har annars bara suttit här vid datorn å surfat lite, ska snart gå å göra nånting å äta för har ej ätit nånting på hela dagen så nu e jag HUNGRIG!!

Ledig idag, gott kan jag säga, jobbade 6 dagar på raken, men nu e jag ledig idag å imorron, jobbar 4 timmar på fredag å sen 8 timmars pass på lördag å söndag så ingen utgång för mig ikke...=( Men nästa helg e det personalfest som gäller i Varberg, ska bli spännande å kuligt, sen blir det nog utgång i Falkenberg, troligtvis på Harrys, kan bli kul=) Då e det glitter å glamour som gäller, har ju min glittriga klänning så vet va jag ska ha på mig, skönt det, haha.

Neee nu blir det Anna-Pihl..


Älskling, jag älskar dig, you know that!       " You got a piece of me and honesty my life would suck without you. I´m nothing without you. " Från Kelly Clarkssons låt: My life would suck without you. Sjukt bra låt å just nu min låt till dig älskling som symboliserar min kärlek till dig, älskar dig så!


Kommentera mina söta kort som jag har=)

/ Carro!

Nöt söta;)


Naw sött va=)? Lilla Nala kissen.


Simba ska alltid ligga så konstigt, här i hallen.. Haha gulligt..

Idag då...

Idag har jag inte hunnit med så mycket, gick upp vid halv tio ( ja försent som vanligt ) å åt frukost å gjorde mig i ordning, sen velade jag mellan om jag skulle springa efter skolan eller bara cykla till skolan ( eller cykla en timma innan skolan å cykla i 1 timma å 30 min sammanlagt ), så så fick det bli. Cyklade ca 10.45 å cyklade runt lite å sen till skolan så jag hann till lektionen, idag va det labbning som gällde, titta på mina egna celler, spännande... Sen efter lektionen blev det att cykla in till stan, hämta min laddare å cykla runt i ytterligare 45 min, så sammanlagd till blev 1 timma å 30 min, känner mig duktig=)
Så det blev min träning idag.

Nu sitter jag här å surfar lite, ska snart se ett avsnitt Anna-Pihl, sen ska jag åka å jobba, börjar kl 17.00 idag med, igår va vi färdiga vid ett tiden, idag kanske lite tidigare, men inte senare, ska tömma en fritös idag med, urk...=(

Nu har äntligen min laddare kommit ( min mob dog i lördags natt när vi skulle gå hem från krogen å ingen laddare hade jag ju ) men nu så=)

Annars e det väl som vanligt tror jag, våren e nog påväg, känns så i luften, härligt!!

Imorron å på Torsdag e jag ledig, har inget inplanerat, eller jo ringa arbetsförmedlingen, kolla på Anna-Pihl, plugga å träna, det e väl det som ska göras...

Neee nu får jag surfa vidare.

Kommentera mina fina kort!=)

Du e den mest underbaraste personen jag känner, du e mitt liv, mitt allt. JAG ÄLSKAR DIG ROBIN! " My life would suck without you "


/ Carro!

Lite kort från i lördags:)


Jag redo för fest, Ida lockade mitt hår, fint!!=)


Jag å Ida, haha lite påverkade kanske?


Jenny, Jag å Ida, dom bästa tjekompisarna man kan ha, älskar er tjejer!!


Ida kan bli full hon med, haha=) Här e hon så full så hon rockar loss på bordet..


Likaså jag, snygga sockar, haha=) Lite full kanske?


Ida på väg in till krogen, ja hon e full=)


Jag på väg in till krogen, full? Haha bedöm själva.


Jag hos Ida, glad å full som vanligt=)


Så, kommentera nu dårå!!

Aldrig mera!!

Neee aldrig mera åka å jobba så på kvällen som jag gjorde igår, det va hemskt! Kändes konstigt å jag va trött å irriterad, så nej aldrig mera säger jag bara!!

Idag e dagen desto bättre, har hunnit me en löprunda me Ida ( på stranden naturligtvis ), pluggat å duschat så nu sitter jag här, tanken e att se Anna-pihl innan jag åker till jobbet för att stänga, börjar kl 17.00 idag å imorron, så längtar tills imorron natt, sen e jag ledig i 2 dagar, härligt!!=)

I lördags va det en lyckad kväll, åt mat hos Ida, spelade anden i glaset, snackade å åt efterätt, det va mysigt å timmarna gick fort, till slut skulle vi åka in till stan, älskling kom å hämtade oss i Vinberg, å in på Harrys for vi, fulla å glada, å galna med, haha. Neeee men kul hade vi, kanske lite för mycket alkohol, haha. Ida å jag dansade på bodet hos henne, ja bildbevis kommer alldeles strax=)
Sen efter krogen kom älskling å hämtade oss å vi lämnade Ida i Vinberg, å sen hem till oss, tydligen hade jag bara suttit å skrattat å flamsat i bilen, sen hur vi kom upp till lägenheten kommer jag inte håg, men tydligen hade vi tagit hissen vilket jag inte minns, haha blev nog lite för mycket kanske för mig? Haha, jajjja jag hade kul det e huvudsaken =)

Igår va det desto en dålig dag, gick upp kl kvart i tolv, duschade å fixade till sig, åkte till Morup för att fira älsklings syster som fyller 18 på torsdag så va kalas där, hade ont i huvet, mådde allmänt dåligt för att jag skulle jobba på kvällen ( annars hade dagen varit okej ), men neeee allt va så fel, handlade gjorde vi med, skönt å ha det gjort men e jobbigt när man väl ska göra det...

Neee nu ska jag surfa vidare å lägga in bilderna från i lördags på bloggen så håll utkik, å ja kommentera!!!!!

Älskling, jag älskar dig, du e underbarast!


/ Carro!

Fy fasen!!

Gud siken baksmälla jag har idag sen igår, haha jag e fortfarande bakis, neee men jag har ont i huvet faktiskt.

Kvällen igår blev lyckad, va hos Ida å snackade, åt mat, sminkade oss å gjorde anden i glaset, åkte in till stan kl tolv typ, in på Harrys å röja där, å jag va inte nykter kan jag säga, jag å Ida va värst, haha som vi dansade! Haha.

Nu ska jag faktiskt åka å jobba, det känns mindre roligt kan jag säga, varför sa jag ja? Ångrar mig nu, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, VILL INTE!!! Onsdag å Torsdag e jag ledig, jag LÄNGTAR!!!

Neee nu får jag åka, börjar kl tio.

Älskar dig älskling, du e mitt allt!


Tjejer, gud va kul vi hade det igår, får vi allt göra om, nästa gång hos mig å då Ida, då ska du bli ännu fullare, haha Ida dansade på bordet igår,  ( ja jag med=), kommer bilder imorron.

Nu jobb...

/ Carro!

Hos Ida!

Nu e vi hos Ida, blir nog snart Harrys för våran del, nyktyer? Neee inte så, haha!!

Har lagat lite mat, sminkat oss å gjort anden i glaset, nu lyssnar vi på musik, neee va jobbigt det va å skriva här...
Haha!

Älskar dig Robin!!

Party kväll tjejer, yeah=)

/ Carro!

PARTAJ!!



Party me mina tjejer ikväll ja=) NAJS!!

Fest ikväll!=)

Ikväll blir det fest hos Ida. Ska bli kul! E jag, Jenny å Ida så bara vi tre närmaste vilket ska bli trevligt.

Har jobbat idag, ett kort pass på 3 timmar bara, det räckte kan jag säga för det va stressigt å mycket folk så va en del å göra där... Men tiden gick fort. Imorron e jag engentligen oxå ledig men jag tog mig an en tid, kl 22.00-stängning, typ till 2,3 på natten så e 4,5 timmar det handlar om å det e söndag så det e bra betalt så jag tog den chansen, älskling går ju ändå å lägger sig 2 timmar senare så e bättre jag jobbar å tjänar pengar=) Men stänger mån å tis me, men ledig onsdag å torsdag så e gott=) Så blev en del jobb denna vecka i alla fall, gott när lönen kommer=)

Blir till att gå på kalas imorron kl 12.30 ska vi va i Morup på middag, hoppas på att jag e såpass pigg då, haha det lär jag nog inte vara, men efter ett par panodil kanske jag piggnar till, haha=) Så dagen imorron e full av grejer å göra, fira Mimmi i Morup, handla, plugga, en promenad ska hinnas med, å jobba..

Ikväll ska vi hem till Ida som sagt å äta Tacos, efterrätt å massa gott ikväll me massor av dricka, yummi på det. Ska även sminka oss där, ska sminka varandra, så spännande å så skönt att slippa göra fest-makeupen själv, haha=) Å såklart blir det nog anden i glaset å singstar, efter en par cider kanske Ida till å me dansar på bodet, haha, det va du själv som skrev det gumman, haha=)
Neee skämt å sido,det ska bli kul ikväll, jag ska leva livet!!!

Nu e det dags å fixa drickan..

Älskling, du e mitt allt, utan dig e jag ingenting. " My life would suck without you "- Kelly Clarkssons låt, min å älsklings låt förtillfället.

/ Carro!

Dags för partaj=)


Party imorron mina tjejer=)

Bidde inget simmande..

Neee det bidde inget simmade för mig idag, kom dit lite efter nio, skulle betala, då sa hon att det bara e för pensionärer nu, just det ja! Fan oxå tänkte jag. När vi hade årskort gick vi bara rakt in för att dom kanske trodde vi skulle gymma, men ibland simmade vi å det va ingen som satte stopp för det då, men nu när man ska betala e det ju det... Jaha va bara att åka hem igen för hade inga träningskläder på mig så kunde inte träna gym heller, så ja jag åkte hem, visste inte riktigt hur jag skulle göra me träningen men bestämde mig för att springa en halvtimma utomhus, det hann jag å det gjorde jag, sprang naturligtvis på stranden, uppfriskande å gott=)

Jobba idag hela dagen, kul, eller inte...? När lönen kommer i alla fall=)

Kvällen idag ser inte ut att hända så mycket på, slutar 20.30 så e hem å äta pasta cabanara, mums=) Sen blir det nog tv:en å lite plugg kanske.

Lördag imorron då ja, ska börja dagen me att göra lite frukost till mig å älskling å äta den i sängen, lyxigt värre!=) Blir nog lite plugg eller Anna-Pihl innan klockan slår 12.30 då jag ska jobba till kl 15.30, sen e det full fart hemåt för att lägga sig i ett hett å varmt bad me massor av skum, bara umgås me älskling oxå innan vi kl 18.00 åker till Ida för att laga mat, sminka varandra, prata å dricka, sen på natten bär det nog av in till stan för en runda på Harrys=)

Neee nu ska jag äta frukost innan jag far till jobbet.

Älskling, du e mitt liv, mitt allt, Jag Älskar Dig!!

/ Carro!

Det blåser!!

Vinden viner ute, det blåser jättemycket. Vi hör det ganska tydligt här eftersom vi bor på fjärde våning, har takvåning så vi hör det ganska bra, men e bara mysigt, man sitter inne när det blåser kallt ute, myyyys ju=)

Jobbat idag, en lång dag, men gick hyfsat fort idag faktiskt, började kl elva å slutade kl åtta. Imorron skulle jag börjar kl 11.30-16.00 men ska jobba ända till kl 20.30 imorron för dom behövde folk, så jag va inte sen å tacka nej, så får simma på morronen istället för på eftermiddagen, det funkar ju det med. Dessutom e jag ledig nästa fredag så då blir det nog att simma me tjejerna på kvällen istället. Hoppade in på lördag oxå på att jobba, börjar kl 12.30-15.30 så helt okej ju=)

Håller på att plugga lite, ska fortsätta alldeles strax, ville bara uppdatera lite.

Älskar dig Robin!!!

/ Carro!

Jobbedag.

Idag e det jobbedag som gäller, börjar kl elva å slutar kl åtta så exakt hela dagen... Sov ända tills kl halv nio idag.
Idag blir det cykeln till jobbet, ska ha cyklat en timma när jag kommer till jobbet. Det e min träning idag. Dock får vi se om jag cyklar hem, beror på vädret å sen e det ju ganska mörkt därute i Vinberg så kanske att jag inte vågar, då kommer älskling å hämtar mig.

Igår blev det en film, en skräckis blev det. Den va väl bra. Så mys å film igår. Ikväll blir det bara plugg när jag kommer hem, natruligtvis ett varmt å hett bad oxå.

Fredag imorron, börjar jobba kl 11.30-16.00 så en kort dag, blir sen Klittebadet me Jenny för att simma, efter det blir det hem å äta god mat, å kanske se en film eller bara slappa å kolla på tv.

Lördag blir det frukost på sängen för att lyxa till det lite, kanske jobba ett kort pass på dagen sen hem till Ida för att festa hela natten lång=) Blir krogen då oxå, najs för va ett tag sen=)

Söndag blir det middag å kalas hos älsklings föräldrar ( Robins syster fyller 18 år snart ) kl ett ska vi nog va där, så blir upp tidigt..

Neee nu ska jag äta frukost, mums=)

Robin, jag älskar dig!!

/ Carro!

Kommentera mina kort!!

Dags att börja me maten..

Yes snart dags att börja med maten för min del, idag blir det kött å potatisgratäng, mumsigt eller hur=)?
Idag e det jag som lagar maten, igår med för den delen.

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev, blev kladdkaka med grädde, den blev god men e inte så förtjust i kladdkaka egentligen men det va helt okej. Bidde inget systemet heller för min å Jennys del, hon fixar det på fredag istället. Men har faktiskt bestämt va jag ska ha på mig på lördag, nåt framsteg i alla fall, det brukar ta lång tid för mig att välja kläder men nu e det gjort! Men som vanligt hinner jag väl ändra mig till lördag, men neeee denna gången ska jag försöka ha det på mig.

Ska nu kolla lite på kläder i Ellos katalog, snart dax att beställa kläder inför sommaren, det finns så mycket så det e så svårt att välja, men får väl försöka.

Ikväll blir det kanske en film å mys me älskling.

Älskling, JAG ÄLSKAR DIG!!

/ Carro=)

Solig eftermiddag=)

Soligt ute nu ju, dejligt väder som dom säger i Danmerk, haha=) Anna-Pihl e bäst ju. Har sett 3 avsnitt idag, jag e helt fast om jag bara börjar kolla ju.. Har faktiskt oxå pluggat lite å nu håller en kladdkaka på att gräddas i ugnen, härligt gott=)

Va ute å löptränade i en timma å 10 min, blev klart en runda på strande, gud vilket motvind men gud va skönt vädret e. NU e våren på väg, jag lovar er. Vårkänslor börjar ploppa upp å snart e det sommar. Gud va jag längtar!!

Nu ska jag fixa lite i ordning tills älskling kommer hem om typ 5, 10 min, då blir det fika time å sen kanske stan me Jenny Penny.

Älskar dig söt nöt.

/ Carro!

Jättefint väder ju!!

Ja det e ju jättefint väder ute nu, eller det regnar i alla fall inte så hade tänkt att hinna med en löparrunda idag me för inget jobb som ringt. Blir galen snart alltså!! Idag ville jag ju jobba... Men men jobbar ju imorron å det ingen dålig tid, 11.00-20.00, yes! Hatar den tiden verkligen för det e exakt hela dagen som förstörs då. Men ska faktiskt cykla till jobbet imorron tänkte jag för att få min träning då. Å Fredag ska vi till Klitte å simma, jag å tjejerna, mysigt.

Igår pluggade jag exakt hela kvällen, satt nog i ca 3 timmar å bara pluggade å pluggade.. Idag blir det inte lika extremt men blir pluggande idag med, å så ska jag baka kladdkaka tills älskling kommer hem å sen ska jag nog in till stan med Jenny Penny för att handla på systemet till helgen, blir även ett avnsitt av Anna-Pihl såklart idag med=)

Men först löparturen, sen frukost, yammi=)

Älskar dig sötnos. Du e det bästa som hänt mig, du e som luft, jag kan inte leva utan dig.

/ Carro!

Kommentera mina söt nöta kort=)

Mjau..



Simba kissen älskar sladdar!! GRRRRR!! Men visst e han söt ändå? Min gossekisse=)

Underbart!!

Underbart att vakna tidigt, känna sig utvilad å verklugen gå upp vid halv sju, det e en underbar känsla, speciellt om man e ledig hela dagen oxå!

Dagen idag har jag börjat bra, gick upp, skjutsade älskling till jobbet, ringde Ida å överaskade henne att jag va uppe å frågade om hon ville ut å springa, yes, åkte hem till henne i Vinberg å sprang en lång, lång runda, ca 1 timma å 50 min sprang vi å jag va faktiskt inte så trött när vi hade kommit i mål, det e nog bra att vila upp sig i bland för jag har ju inte tränat sen i fredags så en helt underbar känsla att springa idag, gick lätt å smidigt å fort! Jag å Ida pratade om allt möjligt så tiden bara flög iväg, men hon va nog allt paff att jag va uppe så tidigt=) Haha.

Åkte hem efter ca 2 timmar å la mig i ett hett å varmt bad å började fundera på dagen, kom fram till att jag tar det lugnt å skönt på morronen, sen ser vi va som händer. I alla fall så åt jag frukost efter badet å gjorde mig i ordning, åkte in till stan för i morse när jag vaknade låg min laddare i flera bitar ( ja nu igen, att jag aldrig lär mig ), Simba kissen älskar nämligen sladdar å biter gärna sönder dom, yes e nu typ den FJÄRDE laddaren jag köper, nu ska jag fan lära mig, att inte ha dom i närheten av Simba, göra som älskling gör, lägga in dom i nattdukslådan, så jag va på TELIA å beställde en ny, tyvärr kommer den om typ 5 dagar så kanske att min mob hinner å stängas av, men men då får den väl göra det... Alla som känner mig vet ju vårat hem nr.. Så om jag inte svarar så vet ni varför=)

Va i skolan i en å en halvtimma, labbade idag, kollade på hårceller å växtceller, spännande.
Blev en sväng till mammas jobb efter stan å nu sitter jag här, tänkte göra älskling å mig själv glad genom att städa lite snart så himla kul, eller inte... Bara man kommer igång så... Å ja självklart för att min dag ska bli perfekt blir det ett avsnitt av Anna-Pihl, självklart=)

Kvällen ser ut som att bli lugn å skön, ska hämta älskling, sen till Coop för att handla lite skruvar å sen hem tror jag, pluggning å äta ska jag hinna med innan sängen välkommnas med öppna armar=) Imorron e jag helt ledig, ingen lektion å inget jobb, men som vanligt hoppas jag dom ringer mig...

Igår va vi ju hos Majsan å Christoffer, så fint dom har det i sin lägenhet. Alltid trevligt att träffas, träffade även Emma ( från Nimo ) å hennes nyfödda son Albin. Gud va man längtar efter barn när man ser dom små knyten, men neeee får nog vänta ett tag med det, men sött hade det varit=)

Älskling, du gör mitt hjärta helt, Jag Älskar Dig!!

/ Carro!

Kommentera dom söta korten=)

Jahopp....

Neee ingen motion för min del idag, istället blev det en makeup å hudvård kurs hos Lotta med Issa, Tina å Lena. Skulle gått till motionshuset efter det å tränat step up, men neee då hade jag glömt mina träningsskor, inte så lockande att träna i bara sockar på ett step up pass så ringde å avbokade, jahopp... Stannade hos Lotta en stund till å kom fram till att jag ska vara värdinna för en av hennes "smink party ", så jag bokade upp söndagen om 2 veckor, då ska jag bjuda in 3 av mina vänner så får dom en genomgång av lite smink å hudvård, tror att temat skulle vara fest makeup, trevligt va det faktiskt idag, så som tack får jag en grej gratis, najs det du;)

Dagen annars idag då? Neee som vanligt har jag slösat bort den, enda vettiga e väl att jag har pluggat en del, varit i skolan å kollat på Anna- Pihl å blivit smart, haha. Anna-Pihl serien e beroende framkallande!!! 

Å nu ska jag fixa till mig lite, ska äta en bit mat me älskling å sen ska vi till Majsan å Christoffer i Okome å hälsa på dom i deras nya lya, snajsigt. Så träniningen får jag ta igen på söndag istället, då blir det 2 timmars löpning med Jenny å Ida om hon e sugen på det, å neeeej det SKA INTE regna då, då dör jag!!!

Nu blir det kyckling, MUMS!!

Älskling, du e underbarast!!

/ Carro!!

Å så va helgen över=)

Efter en hel helg med jobb e det gott att den e över måste jag säga! Har jobbat sen i torsdags nu, så just nu e jag trött på Mcdonalds, nu jobbar jag inte förrän på torsdag men e klart reserv så får väl se om det ringer nån, kanske, kanske inte...

Fick ett oväntat samtal imorse, efter bara 4 timmars sömn ringer dom från Vikarie poolen å frågade om jag kunde jobba, jag blev lite paff så jag frågade när, nu säger dom då, så sa jag att jag hade skola kl 14.00 då sa dom nej, men blev förvånad för man får egentligen inte jobba förrän dom har alla papper av mig,men idag hade det varit kris så va därför...
Så finns stor chans på att jag får jobba där mycket i alla fall, bra det, money money=)

Idag e det sånt där skitväder, det regnar... Mys å bara sitta i soffan, men idag vill inte Carro sitta isoffan, idag vill hon ut å motionera å springa med Ida, men neee då ska det regna, kanske hittar på nåt ikväll, kanske simma på Klitterbadet i alla fall? Naaah får väl se va tjejerna säger om det...

Helgen har gått fruktansvärt fort, som alltid!! Slutade vid tre tiden i lördags natt, å klockan ett igår, helt okej=)

På lördag blir det lite tjejkväll hos Ida, ska laga mat, äta oss tjocka å sminka varandra tillsammans med en massa cider å drinkar, å ska vi självklart göra anden i glaset, myyyyyysigt=)

Neee nu ska jag surfa vidare, sen äta lite mumsig frukost för att sen plinga Ida för att fråga om motionen idag, skola kl 14.00 med, får ej glömas! Resten av dagen /kvällen blir det till att  mysa me älskling, kanske träna, kanske åka till Majsan me älskling eller gå på lite smink å hudvård hos Lotta med Tina å Issa, eller en film. Får la se...

Anna-Pihl väntar nu på mig med, har börjar med alla säsongerna igen, ettan e jag på nu, spännande!

Älskar dig Robin!


/ Carro!

RSS 2.0