Party:)

Yeees ikväll blir det party med tjejerna Ellinore å Anna-Lena, vi ska va här så blir lite ölspel (cider) å musik å ja allmänt party:) Älskling å kanska Axel ska va med, å kanske syster å hennes pojkvän.

Har jobbat med tentan hela eftermiddagen, känns som om det går sådär, håller på å skriver lite fakta, sen får man väl bygga i hop det till meningar å en läsbar text...
Ska sitta i en timma till å sen lägger jag det åt sidan å börjar göra mig i ordning inför kvällen som kommer bli fantastisk rolig å galen:)

Imorron blir det plugg, tv-tittande (missade "mammas pojkar" i torsdags) å ännu mera plugg, kommer säkert va ganska bakfull imoron... Usch å bläää säger jag redan, kanske ska testa "bakis-tabletter", undra om det funkar?

Nu blir det i alla fall fortsätta med tentan, måste oxå se va jag ska ha på mig ikväll, det kan ta fruktansvärt lång tid för som vanligt e väl allt fel i garderoben, jag har en sån där dålig kläd å hår-dag idag...

Älskar dig söt nöt!

/ Carro!

Ruskigt trött.

E ruskigt trött nu, ska snart inta sängen tänkte jag..

Kvällen har flytit på fort, har faktiskt hunnit ganska så långt med fråga nr 3 i hemtentan, har skrivit ner lite stödord på datorn så ska bara få i hop det till en text som är läsbar..

Tränade innan idag, skulle varit medelpass men när jag kom dit va det pulspass, härligt tänkte jag:)

Har annars bara ätit lax, klyftpotatis å sås med massa sallad å gurka. Såg på tv till det. Sen har jag pratat i telefon å jobbat med tentan bara...

Imorron blir det kanske fest, jag e bra sugen på det å Anna-Lena å Ellinore e på så tror faktiskt det blir fest, men vi får se hur det går med tentan imorron, det kanske går skit imorron å då pallar jag inte gå ut, för man slösar ju faktiskt söndagen i å med att man e bakfull halva dagen... Öhhhhhhhhh.... Fast å andra sidan så e det kul å gå ut å så ofta e jag inte ute med dom tjejerna, hoppas på Ida nästa helg:), hon kunde inte denna helg i å med hennes mamma å syster e här från Jämtland.

Neee ska som sagt nanna snart.

/ Carro!

Tentan!

Gud va svår den verkar, denna kan jag ge mig på att jag inte kommer å bli godkänd i men men jag ska göra ett försök å blir jag godkänd då e det sjukt bra å jag blir helt galen glad:)

Håller nu på å skriver ner lite stödord på tredje frågan som verkade lättast (fyra frågor) så ska försöka sammanfatta det ikväll å hoppet e faktiskt å bli färdig med den frågan ikväll, inte helt färdig men någorlunda färdig. Ja min fredag blir oerhört rolig...

Nu ska jag fortsätta innan träningen, för det blir träning, annars kommer jag å ångra mig. Å till kvällsmat blir det lax å klyftpotatis med nån god sås till, helt ensam får jag äta mat, mer mat till mig:)

Åter till plugget...

/ Carro!

Kommentera lite så lover jag å slänga in lite bilder oftare...

Precis sett en film...

Hopp då va filmen sedd då ja, jag väntar ivrigt på hemtentan jag...

Har sen imorse jag skrev varit på sjukhuset i varberg med Anna-Lena, gick snabbt, tog typ bara 20 min för henne, usch sjukhus lukt gör mig illamående...

Sprang in på Ica å köpte frallor å en blomma till min faster som fyller år imorron, åkte å lämnade den till mamma på hennes jobb för jag kan inte va med på kalaset imorron i å med hemtentan..

Kom hem å satte mig lite vid datorn å såg på filmen " I taket lyser stjärnorna", en sorglig film. Fy å usch!

Ska nu skala potatis tills ikväll å sen vänta på att Ida ska plinga mig så vi kan prata lite...

Jenny mår som vanligt dåligt, nu har jag sagt till henne att jag inte vill ha nån kontakt förrän hon VILL träffa mig, e det fel av mig? Allvarligt hon lät lättad när jag sa det... Alltså va e det för fel på henne? Å va e det för fel på mig? Varför ger jag upp? Min bästa vän å jag bara ger upp... Jag blir knäpp å så arg å framförallt lessen på detta, har aldrig nånsin varit med om nåt sånt här, vi håller garanterat på å glida isär varandra, har inte setts på ca 3 månader... Men va ska jag göra? Ska jag bara kidnappa henne å hitta på nåt med henne så hon får upptäcka att hon mår psykiskt dåligt eller ska jag låta henne vara? Hon tror att det går över av sig själv... Alltså jag vet så mycket om det här med att må dåligt, hade jag oxå suttit instängd i en lägenhet å bara träffat min familj då hade jag oxå mått så dåligt. Det e inte konstigt att hon mår illa, mår som hon gör... Alltså jag orkar verkligen inte detta, jag mår själv dåligt för att vi håller på å glida isär, det e verkligen inte såhär jag vill ha det. Men jag orkar snart inte mera.... SNÄLLA ge mig ett tips eller en idé hur jag ska hjälpa henne!

Älskling, du får mitt hjärta å brinna, älskar dig för evigt!

/ Carro!

Uppe tidigt idag med:)

Yes uppe med tuppen idag med, eller innan tuppen. Gick upp strax efter halv sju, härligt å känna sig utvilad för det kände jag mig redan vid 06.15, härligt.

Har redan hunnit städa lite, ätit frukost å ska nu med Anna-Lena (klasskamrat) till sjukhuset i Varberg, hon behövde skjuts å en vän med, så jag ställde upp:) Väntar ändå på tentan å den kommer inte förrän kl tre i eftermiddag, drygt att den kommer så sent...

Va på gekås igår, sjukt mycket folk men det e väl som vanligt, dessutom va Jill Johnson där, fick hört henne lite i alla fall, coolt:)
Handlade en del, skulle nog inte tagit kundvagn för då blir det så mycket mera... Men nu har man handlat tills jul, handlade i alla fall 2 st julklappar så ligger bra till när det gäller julklappar.
Va hemma strax efter nio, hungrig som bara den så åt när vi kom hem å packade upp lite å sen gick vi å la oss, så somnade rätt tidigt igår, eller nja, halv tolv typ...

Idag blir det sjukhuset, en film innan tentan kommer (I taket lyser stjärnorna) å sen jobba med tentan, blir oxå lite träning för att rensa hjärnan, så inget riktigt fredagsmys ikväll, bara plugg å plugg... Tror älskling skulle på spel-kväll med så ensam hemma, bra när man ska plugga...

Imorron får vi se va som händer, allting hänger på om jag jobbat bra med tentan så blir det fest, men just nu känns det som om jag lika gärna kan vänta tills nästa helg då man inte har nånting... Men som sagt vi får se, beror oxå på vilka som är på på fest, blir lite film här annars, e ju halloween så blir massa skräckisar å gående på kyrkogården, en klassisker:)

Nu ska jag borsta tänderna, sen e det dags å åka..

Återkommer om tentan å filmen senare, håll utkik:)

" My life would suck without you"


/ Carro!

Dags å gå..

Dagen har passerat fort som vanligt. Ska nu alldeles gå till älsklings jobb, kände för å gå, det blir min enda motion idag så bäst å passa på när man har tid, dessutom regnar det ju inte:)

Blir snart gekås med älskling å hans syster Mimmi. Najs:)

Har i alla fall hunnit med mitt pass, att se film (Jalla, Jalla), lagat mat å suttit här så nu e det dags å gå..

Lyssnar just nu på Westlife, helt underbart bra!!

See you later alligator:)

Å yes jag har nu bytat tillbaka till halebop orignal, det gick Ida:)

/ Carro!

WOW!

Yes uppe redan vid halv nio idag, gott gott:) Det bästa e nog att jag vaknade av mig själv. härlig känsla.

Ska nu se film, sen blir det att göra det sista på mitt pass, ska laga lite mat oxå tills ikväll (förbereda) så det inte blir så mycket å göra när man kommer hem, bara att värma det. Ska till gekås runt fyra tiden, kul kul:)

Jenny e fortfarande dålig, igår mådde hon helt okej å idag inte helt okej, jobbigt för det påverkar mig med... Kanske bäst å säga till henne å ringa mig när hon mår bra helt enkelt för nu känns det som om hon säger det bara för att inte träffa mig, kanske kroppen ställer sig in på att hon inte SKA träffa mig å då spyr hon omedvetet eller spytt har hon inte gjort men mår illa, e bara en känsla jag har för varje gång vi bestämt nånting så e det på detta viset, jag börjar bli trött å irriterad på det så kanske bäst å bara låta henne va? Va tycker ni? Tror ni hon blir besviken på mig om jag gör på detta viset?

Neee nu blir det frukost å en bra film, frågan e bara VILKEN FILM? Denna dator har massa bra filmer men har ingen aning hur man gör för att fixa till alla filmer så man kan se på dom? E väldigt krångligt...
Kanske en DVD då? Får se om jag har nån...? Kanske Liar Liar med Jim Carrey? Den e ju sjukt bra å rolig...:)

Älskar dig sweety.

/ Carro!

My God!

Westlife kommer ut med en ny skiva nu den 30 november, det e helt otroligt va jag längtar dit. Äntligen kommer mina favoriter tillbaka. Ibland får jag såna Westlife ryck. Ibland lyssnar jag inte alls på dom, å ibland kan jag sitta i timmar å dagar å bara lyssna å njuta. Det e konst det:)

Va i alla fall inne på deras hemsida i å med att jag lyssnade på Westlife på Spotify blev jag sugen, å där stod det om skivan. Nu hoppas vi bara att dom kommer till Sverige i vår, hoppas på Göteborg. Annars blir det nog Irland, vill ju ändå åka till Irland så kan lika gärna passa på om dom e där. Måste bara ha nån med mig... Ida ställer du upp, du gillar ju oxå Irland:) ? Eller Ida i Göteborg?

Nu blir det sängen.

/ Carro!

Svårt å välja..

Usch det där me å välja låtar till mitt pass det e sjukt svårt ska jag säga er. Å jag får bara lov å ha 3 låtar, helt förskräckligt jobbigt! Men 2 av låtarna e färdiga å satt rörelser på, den tredje blir en Westlife-låt för det e så mycket jag liksom. Frågan e bara vilken av alla Westlife ska jag ha? Jag gjorde ju detta som projektarbete på gymnasiet å då hade jag me 2 westlife-låtar, funderar på å ha den första av dom för där e ju redan fördiga rörelser på den låten, men tråkigt å ha samma, vill ju ha lite nytt..? Hmmm, allvarliga problem alltså...

Nån som har ett tips eller en tanke om nånting? Dela med er!

/ Carro!

Som vanligt är man då...

Jahopp som vanligt är man ju då trött, alltid alltid... Varför? Nåt virus som har satt sig i kroppen eller va e det? Trött å fryser...

Har i alla fall tränat, va min sjätte dag på raken som jag tränade å det kändes riktigt jobbigt idag, va inte alls på humör, trött va jag. Sen får jag så ont i vaderna, måste alltså köpa nya tränar skor, önskar mig det i julklapp av älskling:) Men gott å träna i alla fall:) Bastun va belöningen efteråt, så himla varmt å gott;)

Ska nu sätta ihop min smidighetslåt till mitt pass, sen blir det gos å natti. E så satans trött.

Ska sova ut imorron med, eller sova ut å sova ut, men inte gå upp före kl nio..

/ Carro!

Kallt som bara den!

Alltså här i lägenheten e det satans kallt, ute e det satans kallt, vart ska man va för att det ska bli varmt?

Idag har det varit en kort dag iskolan, började redan kl 9.15 å slutade kl elva, sjukt skönt å sluta så tidigt. Väl hemma blev det städning, datorn å mannagrytsgröt. Sen slutade det med att jag bara skulle lägga mig en stund i soffan, somnade visst i en timma.... När jag vaknade frös jag som en idiot så jag la mig i det heta å varma badet, men nope det hjälpte inte, va så kallt tyckte jag, men efter ett tag efter å duschat en stund så blev jag normalvarm igen, så nu e jag varm igen:)

Ska nu iväg å träna kl sex på Marikas pulspass, härligt värre:) Svettas lite e aldrig fel. Å det passet e ju så kul!!
Blir sen å laga mat, lasagne. Å sen "Bonde söker fru", ett av mina favvis program:)

Imorron e jag ledig, sjukt skönt. Ska börja dagen med en promenad (om Jenny e frisk så blir det med henne å kanske Ida), blir sen film å frukost. Resten av dagen får vi se va som händer, ska till gekås efter fyra tiden när älskling slutat jobbet, kul kul:)

Men nu ska jag greja lite innan det e dags för träningen...

Vet ni? Jag har inte ätit riskakor sen i lördags, det e bra för å vara mig:) Hade tänkt å hålla mig till fredag, hoppas hoppas:)
Å just det, jag drömde att jag va på SPA tylösand inatt, snacka om att jag längtade dit när jag vaknade, men om 2 veckor far vi över helgen, gosigt:)

Du får mitt hjärta å smälta, Älskar Dig!


/ Carro!

Trött som bara den!

Usch jag e så jäkla trött idag, både igår å idag har jag varit ruskigt trött, men idag e det värre...

Ska nog faktiskt gå å lägga mig snart, kan va gott å komma i säng redan vid nio/tio tiden för att sen gå upp vid halv sju imorron bitti, men slutar redan vid elva tiden så e skönt.

Idag har vi haft den ena redovisningen, gick bra. Det va den tråkigaste redovisningen, imorron e den lite roligare i alla fall. Seg dag idag för när vi kom till skolan så jobbade vi i gruppen typ en halvtimma, sen va det bra med det.. Hade gjort det vi behövde då tills idag så vi bara slappade i ca en å en halvtimma, drygt för hade ju inget å läsa så bara satt där å sen innan tåget skulle gå så fick vi vänta ca 40 min på tåget för det skulle inte gå förrän kl tre men vi kom dit ca 14.20 så massa väntades hela tiden..
När jag väl kom hem blev det träning av mitt pass för att få nån träning idag överhuvudtaget i å med att det skulle vara make-up kväll här ikväll med Ellinore å Anna-Lena men både dom två mådde inte bra så fick ställas in...
Annars så har jag varit på en grej, å Ida, det gjorde visst ont! Å lampan hade du mycket rätt om;) GUD säger jag bara, tur man inte gör det så ofta...

Nu ska jag som sagt gå å lägga mig snart. Älskling sitter bredvid mig så ska gosa innan jag somnar...

Imorron blir det skola- redovisning, sen blir det hem med tolv tåget (sjukt skönt å komma hem tidigt), ska städa å sen blir det puls-träning med Marika, gud va jag längtar, va nu två veckor sen sist jag va på hennes pass, helt underbart bra e det passet. Sen blir det massa tv å gos.

Torsdag e jag ledig å jag ska börja dagen med en film å promenad, blir sen gekås på torsdag eftermiddag när älskling kommer hem, najs säger jag till det:) Massa julhandlade å massa andra roliga grejer ska köpas:)

Fredag blir det att jobba med hemtentan å träna. Massa fredagsmys oxå;)
Lördag vet jag inte än va som händer? Sugen på fest om tentan känns lätt, men absolut ska jag jobba med den på dagen... Älskling kanske ska till Norrköping i helgen så kanske e ensam hemma... Hoppas på att Ida kan festa med mig:)

Neee nu bladdrar jag bara massa...

Älskar dig sweetheart!

/ Carro!

Gott me träning:)

Mmmm lovely med träning, helt underbart skönt å röra på sig å känna energin flöda, jag mår så jäkla bra när jag tränar!

Ska nu kolla på tv, matakuten börjar nu, kul program.

Sen blir det att surfa lite å plugga lite, blir sängen tidigt idag för e svintrött.

Så va tyckte ni om dikten?

Ja Ida J vi får hoppas redovisningen å tentan går bra:)

/ Carro!

En trött å seg Måndag..

Åh det e redan mörkt ute å klockan e bara sex, började ju mörkna redan vid fem tiden idag, på så sätt e vintern ganska så kelig, jag gillar hösten mera med vackra lövfärger, innemys, levande tända ljus å bara massa massa mys. Men nope snart e det vinter... Fast det e rätt gott på helgen när man e inne, mörkt hela dagen å man bara myser. Mmmm.=)

Idag har jag varit i skolan å gjort grupparbete, segt å gå upp imorse, va satans trött å frös som en igelkott men jajja jag hann å cykla å denna gången satte jag världsrekord i å cykla till tågstationen från Hjortsberg, 15 min! Det ni, borde komma med i rekordboken för det va grymt snabbt, dessutom så blev jag väldigt varm.

Väl framme i skolan jobbade vi på bra, åkte med tre tåget hem å har precis avnjutit min goda tonfisksallad å jag e proppmätt, passar inte så bra med tanke på om ca en timma e det dags för träning å jag e så trött så jag dör. Men piggnar nog till efter halva passet, ska bli himlans skoj å träna:)

Imorron e det skola- redovisning både imorron å onsdag, inte så himla kul neee... Usch usch. Tur vi e i gruppen så man slipper å prata helt ensam, hade varit lite jobbigt...

Har i alla fall läst alla böckerna i denna delkursen så jag ligger bra till å det känns som om jag fattar det mesta i små drag i alla fall, så tentan kommer på Fredag å då har vi en vecka på oss å skriva den så vi får hoppas det går bra. Behöver inte lägga ner så mycket tid denna vecka i alla fall på böckerna för har ju redan läst dom så jag bara bläddrar igenom dom lite å kollar i anteckningarna. Skönt å inte lägga ner så mycket tid denna vecka, skönt med en soft vecka helt enkelt:) I alla fall tills på fredag...

Imorron blir det som sagt skolan, blir ingen träning imorron för ska på ett möte kl halv sju å sen kommer Lotta hit för att sälja Mary Kay till Ellinore å Anna-Lena, så lite tjejkväll imorron med smink. Najs:)

Neee nu ska jag packa inför träningen, sen e det nog dags å diska det sista...


Hittade denna vackra dikten i en tidning:
Det finns tre jättevackra ord, som används överallt på denna jord, så vänd din blick och se på mig, du min vän: Jag Älskar Dig!

Instämmer ni att den e vacker?,  och någon som kan gissa vad den handlar om?

/ Carro!




Å helgen e över...

Hej Hopp.

Då va helgen över för denna helg, tragiskt att det går så fort så man knappt hinner blinka..

Va har då hänt denna helg då? Fredags blev det filmmys med älskling å Mimmi, IDOL å en skräckis.
Lördags fikade jag med systrarna på Falkmanska, roligt. Tränade även på mitt pass till Friskis, börjar nu få fjutt på det i alla fall, kommer gå bra dom här 3 låtarna:)
Lördags kväll vankades fram å tillbaka om fest eller filmkväll, det beslutades fest men va inte särkildt sugen på å dricka så blev nyktert för min del. Ingen Becca kom hit heller, men Lotta kom så va riktigt trevligt. Va jag å Lotta med Robins kompisar, det spelades sanning å konka å det blev lite hångel lite här å var med två av deltagarna;) Höhö:)
Kl två skulle vi visst in till stan, va bara att pallra sig ut i kylan å köra ner till stan, väl där va det inträde på alla ställena så åkte hem igen efter lite prat med Lotta. Haha;)
Somnade väl runt tre tiden men i å me att det va vintertid kl tre i natt så va ju kl bara två, kändes sjukt skönt!

Imorse vaknade vi runt halv tolv tiden, gjorde mattlista å åkte till FYNDA lite å kollade, skulle haft en spikmatta för det skulle va ett erbjudande men det tog nog slut igår så bidde ingen sån, får väl önska mig en i julklapp...
Åkte å handlade mat efter FYNDA i alla fall.
Kom hem, gjorde "frukost" kl tre på dagen å satte mig å kollade på TV, "mammas pojkar" å "bonde söker fru", såg oxå lite på "jafars återkomst" som gick på Disney kanalen..
Blev sen träning av mitt pass i nån timma å sen en varm dusch å god mat med en svensk bra film som jag rekommenderar varmt, "Mania Mania" tror jag det stavas, sjukt rolig, lite som "Jalla Jalla"- filmen.

Sitter nu här för att snart se "Inlåst" som jag missade i Torsdags, sen blir det å lägga sig å nanna jämte älskling som redan snussar gott:)

Imorron e det Måndag å det innebär- vardag, träning, plugg å skola. Jag gillar vardagar tror jag:)
Har ingen lektion imorron med ska in till Halmstad för grupparbete med tjejerna från gruppen, har redovisning både tisdag å onsdag, tungt... Å sen kommer tentan på Fredag, har då en vecka på mig å jobba på den, e 4 frågor så borde ju kunna fixa det tycker man. Så känns den lätt å jag har jobbat på den bra både fredag å lördag dag blir det lite fest här på lördag med tjejerna för tror älskling ska åka till Norrköping till Patrik i helgen så jag e ensam hela Halloween, ganska så läskigt så vill ha lite party å tjejerna här så hoppas på att Jenny Penny e frisk, känns som om det e på bättringsvägen i alla fall:)

Nu börjar programmet snart på tv.

See you later alligator:)

LOVE is in the air:)

/ Carro!

Kommentera korten eller bara lämna ett litet tassinlägg:)

Det e helg:)

Helg nu, härligt värre.
Får se va som händer ikväll, lutar åt fest, hoppas på att Becca kan va me å festa till det me mig, annars får vi väl se... Kanske fest me Robins kompisar, brukar aldrig vara ute i sen tid å bestämma mig om kvällen men idag e det så.

Igår kväll va en bra kväll, blev lite IDOL me god mat, blev sen film med kladdkaka å grädde, mums mums! Blev en skräckfilm med Mimmi å Robin. Mimmi sov även här..

Idag har jag hunnit med att träna lite på mitt pass, har även kollat lite på "Karlssons på Taket", haha sjukt längesen jag såg den men både jag å Mimmi kände för att se den så blev så.
Har oxå varit inne i stan å fikat me systrarna, mysigt.
Lämnade oxå in en ansökan på ett jobb, hoppas på helgjobb där.

Nu ska jag gå å plinga Ida sen e det nog dags å bestämma outfit för kvällen, ska ringa Beccis igen å tjata lite, haha:)

Bloggar väl imorron..

/ Carro!

Positivt besked:)

OMG, jag blev godkänd på min första tenta i högskolan, det e helt ofattbart å jag hängde på ett snöre för jag fick PRECIS godkänt! Jag e lika glad för det, trodde knappt att jag skulle bli godkänd så det va skänt å få veta reultatet. Många hade failat på att dom inte hade fått med ALLA referenserna, som tur va hade jag fått det, härligt härligt:) Så bättre start på helgen kan man nog inte få:)

Hade en bra eftermiddag/kväll igår, va ute å sprang med älskling (yes, istället för å simma fick jag med han å springa), blev sen en hett dusch, handling av entrecote å sen mat, klyftpotatis å sås till det, gott gott. Blev en film till det. Kladdkaka idag istället för blev så sent igår.

Har varit i skolan idag, en dyster dag ute för det e alldeles grått ute, men en glad dag för mig:)
Ska nu åka å träna en timma, sen blir det mat med älskling å massa gott fredagsmys med älskling å hans syster Mimmi, ska se på skräckfilm å äta gott, nam nam:)

Träning nu. Imorron får vi se va som händer, fest kanske? Jag e bra sugen...

Love you till the end baby.

/ Carro!

LOVE!


Vi i somras i Grekland- Thassos.


Vi i januari i Lanzarote.


SANT! :)

3 år med älskling:)

Idag firar jag å älskling 3 år, helt underbart va tiden går fort!

Va en hektisk dag igår, hade föreläsning på morronen, grupparbete på eftermiddagen å sen till mormor för att fika å göra sig i ordning för kvällen.
På Kåren blev det mat å lekar å pris å sånt, trevligt va det men åkte hem strax innan tio för att åka till Morup för att lämna min plattång (hennes hade gått sönder), dom skulle åka till tyskland idag å så väl som jag känner henne vet jag att utan plattång e hennes dag förstörd så jag va snäll å lånade ut den:)
Gav oxå en lista som dom kunde handla åt oss när dom e där, så hoppas dom kommer hem med massa godsaker till oss:)

Idag har jag städat å pluggat. Ska nu börja med mitt pass å se om rörelserna passar, sen blir det att simma när älskling kommer hem, ska laga mat å mys pysa ikväll tänkte vi, ska nog lyxa till det me kladdkaka, mums!

Imorron e det skola, grupparbete å sen träning, yeees:) Lite fredagsmys ska nog hinnas med med IDOL å god mat.
Lördag å resten av helgen får vi väl se va som händer...

Nu ska jag plugga på det sista för dagen.

Älskar dig mer å mer för varje dag som går älskling, redan har 3 år gått å jag blir bara mer å mer förälskad i dig, du e mitt liv å det e dig jag vill leva med resten av mitt liv med!

Kommentera korten!

/ Carro!

En lite krångel dag..

Nja lite krångel det har varit idag, berättade ju imorse om det där med Halmstad, vi åkte runt halv ett tiden i alla fall, kom fram å pratade med våran grupp. Skulle påbörja experimentet imorron då vi nu hade fått godkänt.
Hade seminarium som gick bra, 2 diskussionsfrågor skulle man diskutera.
Sen på väg hem krånglade det med tågen, det va inställt det som jag skulle ta så fick vänta på nästa (halvtimma senare), sen va det förseningar med det så jag hade missat träningen, bestämde mig redan innan allt detta hände att jag skulle med älskling till Morup istället, så fick det bli. Tur i oturen kan man väl säga för va på stationen vid kvart i sex tiden å träningen börjar sex så ingen möjlighet ändå till det.

Kvällen har sen flytit på, har nu gjort en låt på mitt pass som jag tror passar, har satt dit rörelser. Ska nu bara se om det funkar å ha dom rörelserna på just den låten, men hoppas på det. Så dags att börja med andra låten nu.

Imorron e det skola å kåren som gäller, men jag förblir nykter å kör bil, blir lite ont om tid imorron eftersom vi ska göra grupparbetet efter lektionen så åker hem till min mormor med Ellinore, min mormor bor ju i Halmstad så kan göra oss i ordning där istället för att åka hem emellan, så jobbigt å tar tid med...
Så kanske inte hinner uppdatera, men som sagt, man vet aldrig så håll utkik=)
Torsdag i alla fall då jag e ledig:)

Kommentera bilderna!!

Nu blir det sängen med älskling, myyys;)

/ Carro!

Från arkivet.


Simba med coola, lysande ögon:)


Nala räcker ut tungan åt mig;)


Jag full, go å glá som en kexchoklad:)

Simba å Nala.


Våra söta kisse missar=)

Lite ändringar för dagen.

Skulle ju åkt in till Halmstad redan runt halv tio tiden för att göra vårat expriment, men läraren hade inte svarat än om vi får lov å göra det eller inte, man måste ha svar från läraren först innan man gör det.. Så fnope det blev inget med det. Tjejerna i Halmstad ( vi e 3 st härifrån FBG å 3 st från Halmstad i gruppen) tyckte vi kunde göra det ändå, men vi här nere kände att det va onödigt om vi nu inte får lov å göra det... Så det blev lite si å så...

Hade i alla fall redan gått upp det bestämdes att vi inte skulle nånting på morronen så jag har hunnit med en massa på morronen istället, har hunnit plugga det jag ska för dagen, har hunnit lägga in den nya å rena tvätten i garderoben, har hunnit städa å hunnit med att kolla lite på nätet, så fri tid ikväll=) Blir till att jobba med Friskis passet, har nu nästan bestämt alla 3 låtar, e så svårt för att så mycket bra musik som jag vill ha, men får helt enkelt solla ut det jag vill ha, mina 3 absolute favorit låtar blir det.

Så ikväll blir det aerobic pass för fulla muggar, tv å lite övning inför passet. Massa mys med älskling å kanske tv-spel ikväll:)

Imorron e det skola igen, slutar kl 12.00 men ska jobba med experimentet imorron med efter lektionen. Kl 18.00 ska vi till Kåren för att äta å umgås med ettorna, tvåorna, treorna å fyrorna från IVP. Blir som sagt nyktert för min del, men ska bli skojsigt. Mat bjuds det på med:)

Torsdag e vi lediga, men i å med att vi inte jobbar med arbetet i dag så skulle vi nog göra det på Torsdag... Ska i alla fall simma å laga god mat med älskling på kvällen, en riktigt mys pys kväll med andra ord;) 3 år med älskling, lovely:)

Nu ska jag äta lite frukost innan det e dags för att cykla till tåg stationen för att åka till skolan, vädret e höstigt ute, vill bara vara inne å mysa med en film å en filt, men får väl bärga mig till helgen...

Love till dig älskling;)

/ Carro!

En rolig nyhet:)

Har nu anmält mig till ledare utbildning inom Friskis och Svettis. Den 14 nov är det uttagning, då ska man "jympa  upp" för några stycken i en grupp, 3 låtar. En smidighet, en kondition å en styrke-låt. Det ska bli spännande och roligt. E samma dag som SPA:et med. Ska va där kl 10.00 och jympa upp å sen kl två e det SPA som gäller, ska åka runt ett tiden, älskling som kör oss. Sen e vi där nere i Tylösand och kopplar av å åker hem på Söndagen, ska bli så himla härligt och kul både med SPA och uppjympning. Mycket å göra bara om man kommer vidare. Är massa steg.. Massa teori, en del sånt jag ska läsa om såsom anatomi och fysiologi... Så dubbel kunskap, men otroligt spännande!

Nu blir det sängen snart, ska lägga mig å läsa lite, måste oxå börja fundera kring låtarna som jag ska ha, vilka låtar framför allt, finns så många ju som man kan välja. Svårt val det kommer å bli!

/ Carro!

Lite uppdatering:)

Jag har inte riktigt haft tid å blogga i helgen så här kommer lite uppdatering om helgen.

Lördag: Gick upp runt tio tiden, åt frukost å handlade mat.. Kalas på eftermiddagen för syser Sofie som fyllde 17 år, blev inte kvar så länge för sen vankades det simning å arombastu med Ida. Jätteskönt å simma, en bra träningsform som jag borde göra oftare..
Arombastun va skönt den med. Lite väl varmt för mig men men man ska inte klaga, avslappnade i alla fall. Kände sig ren å fräsch efteråt. Grönmynta va det som stod på schemat där.
Väl hemma blev det till att göra sig i ordning för party med Ida.
Kom hem till Ida å började laga mat, blev kebab i pitabröd, nåt som Ida aldrig testat å som hon tyckte va gott. Kvällen fortsatte i stil med övernaturliga grejer, la tarotkort å spelade anden i glaset. Anden i glaset har nog aldrig varit så spännande som det va i lördags, riktigt läskiga grejer hände, eller läskiga å läskiga, kan vara en slump med men inget man vet, man vill ju så gärna tro på det, annars hade jag nog aldrig tyckt det e så roligt å göra, det blir bara mer å mer spännande å göra det, får vi göra om Ida!
Blev sen kladdkaka med vaniljsås, gott gott. Drack, lyssnade på musik å gjorde anden i glaset, drinkarna sveptes hela tiden:)
Åkte in till stan runt tolv tiden, gick in på Harrys å dansade å hade allmänt skoj. Gick dock lite tidigare från Harrys för musiken va inte på topp, ibland bra å ibland dålig... Men för att härma Ida så va nog musiken för det mesta bra för det passade alla, ibland techno, ibland gamla låtar å ibland bra låtar. Bättre förra gången!
En märklig sak hände i lördags, nånting som inte brukar hända mig å nåt som jag aldrig trodde skulle hända mig... Va inte särkildt full i lördags, lagom helt enkelt, men efter den grejen så nyktrade jag nog till..
Haha jag tappade mobilen på ett onödigt å konstigt sätt, tänker inte gå in på detaljer, ni får gissa genom å ge kommentarer för ingen som ger det så vill ni ha reda på det så kommentera helt enkelt:)
Konstigt nog funkar den utmärkt å som den ska, e lite skillnad på ljudet mne inte i stora mängder så jag e totalt överlycklig för detta! Super Duper Mobilen kan man kalla den:)

Söndag: Vaknade runt elva tiden, låg å mös med älskling till halv två- tiden? Vart tog tiden vägen..? Inte ett dugg bakfull, men älskling däremot va lite bakfull, han hade fått massa drinkar på Zätaz så ja han mådde väl inte så bra, men bra nog å ta en promenad med mig, nåt som vi inte gör ofta nuförtiden så man får passa på när han säger ja till det:)
Gick en promenad genom stan, doktorspromenaden, mot laxbron, genom skogskyrkogården, å hem via Ica Skrea Strand, helt underbart fint väder å sammanlagt två å en halvtimma, gott å röra på sig. Bestämde oss för att beställa pizza till kvällsmat, blev en god kebabpizza till en romantisk komedi med en från PS I Love You filmen, Ida, han andra irländaren från filmen:) Grymt bra å rolig film! Kunde knappt äta pizzan för att kocenterade mig på filmen, haha.
Blev mera prat efter filmen, vi hade en bra dag igår jag å älskling, allting känns så himla bra mellan oss, vi firar 3 år på torsdag å det känns just nu så himla perfekt. Vi e ämnade för varann, det e honom jag vill leva med resten av livet! Han e min drömman helt enkelt. Å helt plötsligt känns det som allting e så himla bra med allting i mitt liv just nu, jag e lycklig helt enkelt:)

Idag har jag hunnit med en del, har pluggat, varit inne i stan, håller just nu på å tvätta lite, ska äta snart å sen vid sju tiden e det dags för intensiv träning med friskis, gott gott:)
Ikväll blir det sen tv å mys pys med älskling.

Veckan e hektisk:
Tisdag:Skola, träning, plugg å tv.
Onsdag: Skola, fest på Kåren ("efter nollningsfest" som tvåorna anordnar) Ska dock vara nykter för att köra. Pallar inte dricka heller mitt i veckan, dessutom måste jag spara pengar, känner helt enkelt inte för att dricka å det e så jobbigt å anordna skjuts så därför känner jag hellre för att köra, vara med å ha skoj ändå.
Torsdag: Ledig! Firar 3 år med älskling, så vi bestämde igår att vi ska simma på Klitterbadet å laga en god å lyxig maträtt hemma med levande ljus, vin å mys. ( Nope Ida, ingen restaurang..)
Fredag: Skola, plugg, fredagsmys;)
Lördag: Träning? Ingen aning, fest? Kanske med Jenny..? Kanske tjejkväll eller bara hemma å slappa i soffan med älskling.
Söndag: Plugg, träning? Slappa...

Lite kortfattat om veckan...

Nu ska jag lägga in lite låtar på min Ipod, behövs förnyas.

Bilder kommer senare i veckan eller helgen, håll utkik:)

LOVE!


/ Carro!

Det SNÖADE!

Tro det eller ej men det snöade faktiskt idag, i alla fall i Halmstad. Sen började det regna istället, men ändå, det SNÖADE! Mys pysigt, man känner vintern e på väg, det finns en nackdel med att vintern e på väg, man måste ha massa massa kläder på sig, det e fan jobbigt. Å mina halsdukar bara kliar på mig, det e sjukt jobbigt. Måste hitta en som inte gör det...? Men vintern e mysig innan jul å nyår, på jul å nyår men efter januari e den bara jobbig, då vill man ha sol å sommar.

Idag har det varit en lång dag, somnade runt ett tiden igår natt, gick upp halv sju, inte så trött men inte sovit så många timmar ju, det kom nu för nu e jag dödstrött!
Har varit i skolan idag, en bra föreläsning, hade ju läst nästan hela texten (20 sidor kvar) så jag kunde hänga med va hon pratade om i alla fall, fattade för en gångs skull:)
Blev sen shopping på stan med Ellinore å Anna-Lena, Ellinore köpte en massa å jag handlade på systembolaget, yummie inför imorron:)
Kom hem å la mig i badet, iskall efter dom kalla stövlarna, ska köpa nya vinterstövlar, har hittat en massa kläder jag vill ha å ett par varma stövlar, så blir nog mycket shopping nästa å nästa månad igen, får dela upp det:) Jag blir bara mer å mer shoppingalen!
Läste dom sista 20 sidorna innan så nu e det färdigpluggat för idag å imorron. Återupptas igen på söndag. Har nu bara en bok kvar på ca 160 sidor, fixar lätt å läsa ut den på ca 2 veckor som e kvar innan tentan ges ut, härligt att känna sig färdig med all litteratur. Men har grupparbete å göra, massa... Eller massa å massa, men 2 stycken som vi måste jobba på ganska mycket så kommer bli tidigare tåg till Halmstad innan lektionerna...

Ikväll blir det fredagsmys med älskling, IDOL, flygande Jacob, popcorn å en komedi som film, kommer bli mysigt. Ska oxå testa lite kläder inför morron kvällen, kan va bra å veta va man ska ha på sig så man inte står där imorron kväll å väljer mellan 15 toppar, tar ju en evighet...

Imorron blir det storhandling (tror jag, annars Söndag...), kalas för syster Sofie som blir 17 år imorron, grattis grattis:) Blir oxå simning å arombastu med Ida.
Hem å göra sig i ordning å sen iväg igen, till Ida för partaja hela natten lång. Najs najs:) Kameran kommer med så blir lite bilder nångång i framtiden, ni vet hur seg jag e med det...

Söndag blir det å slappa, va bakis å kanske träna...
Måndag e jag ledig:) Tvättdags då med... YES!...=(

Nu ska jag va lite social mot älskling, han lagar maten:)

LOVE!

/ Carro!

Får se när jag hinner uppdatera, troligtvis inte imorron men man vet aldrig, håll utkik! Tills dess kan ni ju ge lite kommentarer, vilka e det som läser min blogg? Intressant? Ge lite feedback nångång!


Bäst:)


Jag å Ida, bästisar:)

Läst!

Gud va jag har läst idag, det går sakta framåt...
Blir nog inte färdig tills imorron men ska kämpa på så att jag typ bara har 20 sidor å läsa imorron då det e fredag å då måste det va lite mindre plugg. Fredag å Lördag får bli soft:)

Idag har det varit en mysig dag. Pluggade när jag hade bloggat. Sen kom Ida hem till mig, då tog vi en promenad ner till stranden, hur härligt å lugnt som helst!  Dock kallt i vattnet, 10.8 grader, huh!
När vi kom hem började jag baka pizzabullar, hur goda som helst blev dom!
Pluggade lite å sen kom älskling hem. Pratade å ja sen tog vi en promenad när Ida hade gått hem, blev en till sväng ner på stranden, så fint i solnedgången. Mysigt värre;)
När vi kom hem började vi med kvällsmaten, köttfärssås å spagetti, hur mumsigt som helst!
Såg lite på tv å pluggande om vartannat, så så mycket plugg har det nog inte blivit ikväll men nu blir det ett lopp igen innan sängen...

Ingen träff med Jenny idag, hon hade spytt inatt så nope hon kände inte för det, tror det e bäst att man låter henne va kanske? Tråkigt nog men vem orkar höra mig gnälla å tjata som jag gör om att jag vill att hon ska bli frisk. Kanske bara se en vecka å se va som händer? Kanske det blir bättre? Men samtidigt behöver hon mig å det vet jag! Frågan e om hon inser det att hon gör det eller att hon känner att det e en last för mig? Jag tycker uppriktigt synd om henne!

Nu ska jag plugga lite mera innan det e dags för att ta in sista tvätten, torktumlaren e sönder så det hänger en massa tvätt här i lägenheten... Tur torkmaskinen funkar i alla fall, hade varit svårt annars...

Imorron blir det skola, redan kl 9.15 börjar vi, TIDIGT!! Slutar kl 12.00, efter det blir det grupparbete å sen hem för fredagsmys å lite plugg. Blev ingen fika här imorron med Robins föräldrar å hans farmor. Får väl se va som händer på kvällen.

Lördag blir det partaj med Ida, skoj skoj. Kanske Ellinore med. Å vi får inte glömma att vi ska simma å basta arombastu på lördag med, väldigt najs faktiskt. Bra start på kvällen som kommer å bli en galen kväll eller hur Ida:) HAHA! Kanske ska ta en cider i bastun redan?=) Haha.

Alltså måste bara säga att just nu känns mitt liv perfekt. E så himla härligt:)

LOVE!

/ Carro!

Massa plugg...........

Usch å blä för massa plugg. Måste läsa ca 120 sidor idag tills imorron, kommer nog inte hinna å orka det men får göra mitt bästa i alla fall..

Gick upp i hyfsad tid idag, kl 9.15, helt okej. Precis ätit en god frukost med 3 st mackor, 1 kiwi, 1 passionsfrukt, 1 ägg å té till det, mumsigt å nyttigt med frukten. Brukar ha yoghurt med musli men yoghurten va slut idag så fick bli frukt istället...

Har oxå hunnit städa lite, härligt när det e rent omkring mig, like it:)

Idag blir det som sagt massa plugg, ska oxå hinna med att fika med tjejerna om nu Jenny pallar det, det verkar inte så för nu har hon mått illa hela natten? Alltså hon måste fatta att det e för att hon mår som hon mår att hon mår illa, det sitter helt enkelt psykiskt på henne, hon gör inget åt det heller...? Alltså jag blir så trött å så arg å frusterad för att jag inte kan göra nånting åt det å att hon verkligen inte lyssnar på mig...

Neee nu ska jag diska, sen måste jag börja läsa på dom här 120 sidorna, härlig dag.... Soligt ute i alla fall:)

Ikväll blir det plugg, tv å tvättande, ännu roligare med tvätten, men sånt som måste göras...

Älskar dig söt nöt:)

/ Carro!

Redo för lite plugg igen..

Hopp då va det bara att sätta igång å plugga igen, håller på å läsa en avhandling som det kallas på ca 200 sidor, ska ha föreläsningen på fredag om det så bäst att man läser allt tills på fredag, varken hinner eller orkar nog det, men hoppas på å komma en bra bit på vägen imorron då jag e ledig å ska endast fika med tjejerna, tvätta på kvällen, men det e det enda med. Ska ut å gå imorron, det får bli min motion för dagen, det e nyttigt å gå med å det va ett tag sen jag bara gjorde det som motion så imorron får det bli det.

Va på träningen innan ikväll, helskoj som vanligt! Herregud sikken energi hon har, hon biverkar med mycket, dessutom e hon så glad i hela passet, det e skoj för det ger en extra kick å push framåt själv att träna.

Nu blir det som sagt läsning till té. Mums! Ida ringer mig snart med så bäst å sätta igång så man får gjort nånting.

Kände bara för att uppdatera lite för er kära läsare:)

/ Carro!

Brrrrr!

Usch så galet kallt ute nu, men va faktiskt värre igår än idag. Vaknade imorse av att jag verkligen inte ville gå upp eller ut, kände bara för att ligga kvar å sova under det varma, sköna duntäcket, men nepp upp å hoppa va det bara. Kom upp en kvart senare än beräknat men hann ändå, som alltid.

Idag tog vi halv nio tåget för att testa å se om vi hann till föresläsningen som började kl 9.15 istället för att alltid ta ett tidigare tåg. Visst hann vi men stressigt å så jobbigt å stressa ju, så blir nog ett tåg tidigare i alla fall, kanske vid enstaka tillfällen kanske att man kan ta så det precis passar.

Slutade föreläsningen kl 12.00, hade lunch med mig (sallad å riskakor, haha ja jag e BESATT av dom!). Åt med tjejerna från gruppen å sen började vi på gruppuppiften, gick bra så blev färdiga strax efter två tiden. Cyklade då till biblioteket för att se om boken jag beställt hade kommit, men nope det hade den inte.. Behöver ju den tills nästa vecka... Hur ska jag annars få tag på den?

Nu blir det lite plugg innan det e dags för å träna pulspass med Marika, alltid lika roligt. Sån energi den tjejen!!

Ikväll blir det tv, "bonde söker fru", sen blir det ännu mera pluggande...

Imorron e jag ledig från skolan, men har massa å läsa så blir det å så ska vi ta en fika med Jenny, jag å Ida. Måste verkligen ha serious talk med henne för hon e på väg å falla riktigt ner i gropen å det vill vi inte! Så imorron gäller det, vi ska kidnappa henne, hon vet bara att vi ska umgås, inte ens det ville hon, hon mår ju inte bra så det bästa e å kidnappa henne för då har hon inget val... Klart man inte mår bra om man bara sitter i sin ensamhet, hade jag inte heller gjort, säger sig självt. E bara det hon måste fatta!!

Helgen får vi se va som händer, men lutar åt party, me like:)

Syster Jessika fick sitt körkort idag med, grattis till henne:)

Älskar dig Robin!

/ Carro!

Satan i gatan!

Fy satan va kallt det va i morse, höll på å dö så kallt va det. Cyklade till tågstationen, isbit när jag kom dit, varmt på tåget som tur va! Cyklade sen till skolan från tågstationen i Halmstad, kallt! Hade en helt onödig lektion, läraren kom dessutom 20 min försent å sen när han kommer in genom dörren säger han till oss att vi skulle diskutera? Jahopp om vaddå frågar en tjej, han säger nja det vet jag inte riktigt, Genus? Haha helskum. Sen gick han å återkom efter 40 min. Inget vettigt sagt då heller...

Tog sen cykeln igen till stationen å hoppade på tåget, cyklade hem från tågstationen å väl hemma la jag mig ni badet stel som en pinne, hade på det varmaste men frös ändå, fryser än! Helt sinnesjukt va kallt det e ute.
Imorron blir det VINTERJACKA, VARMARE VANTAR, VARMARE STÖVLAR å MÖSSA, dessutom ska jag nog investera i ett par termobyxor.

Ikväll blir det aerobicpass, alltid lika uppskattat å kul, jag gillar det skarpt. Denna gång hoppas vi att Ellinore kommer i tid. Haha hon e aldrig i tid, får alltid vänta på henne vid vårat mötesställe. Orkar inte frysa så bäst hon kommer i tid.
Annars händer det nog inte så mycket ikväll, det går inte så mycket bra på tv ikväll, enda e "halv åtta hos mig", ska jag se. Blir väl kanske lite mys å tv-spel kanske med älskling, alltid roligt:)

Imorron e det skola igen, tidigt som idag.. Å en timma längre imorron än idag med dessutom, eller flera timmar längre för efter lektionen ska vi göra grupparbete tills klockan halv tre typ... Så hemma vid fyra, träningen börjar kl sex. Sen e det "bonde som söker fru", det e så jäkla bra!

Men nu ska jag lägga mig i sängen å läsa dom sista 15 sidorna från dagens mål idag.
Annars får jag göra det ikväll å det pallar jag inte. Dessutom kommer älskling hem snart, massa pussandes;)

Love is in the air;)

/ Carro!

Vi tre hör ihop!:)


Vill ha tillbaka min gamla vanliga, glada å positiva Jenny.
Här på fest med älsklingen BAILYES:)


Utan Ida hade jag inte klarat mig, du e bäst gumman!


Mina allra bästa tjejer!:)

En massa läsande..

Jahopp massa massa läsande idag som gäller å ändå sitter jag här... Varit inne i stan en sväng med Ellinore, hon ville ha en klänning, provade en massa söta klänningar men hon hittade ingen som hon ville ha.

Läste en massa igår med, tränade å pluggade lite till efter träningen. Sen blev det mat, jag som lagade den, pasta cabanara, mums på det! Å till filmen blev det riskakor som har blivit min svaghet istället för nötter, undra om det e nyttigare än chillinötter? =) Det e minst lika gott i alla fall! Blev även en skål med jordgubbsglass å maränger med chokladsås. Efter filmen blev det att nanna gott med älskling.

Skulle gått upp åtta men ni som känner mig vet att jag inte kommer upp på den tiden... Somnade som vanligt om å kom upp strax innan halv tio, rätt nöjd ändå. Åt frukost å pratade med Jenny en stund. Sen blev det stan med Ellinore å nu sitter jag här, ska ta mig några knäckemackor å äta sen e det åter dags för lite läsning, nu bara 30 sidor kvar av dagens mål. Fixar jag:)

Ikväll blir det träning, intensiv pass. Härligt härligt! Blir även tv å plugg om jag inte hunnit läsa ut dom 30 sidorna innan träningen. Äntligen funkar boxen, det va så enkelt att man bara kunde ringa TELIA så skickade dom en uppdatering, hopp. Synd man inte visste det för dom hade öppet på helgerna... Haha å vi har gått utan tv hela helgen... Men gott ändå å slippa tv:en, har inte varit så många bra program, det e nu på veckorna det går bra program i princip varje dag!

Idag när vi kollade lite på kläder hittade jag en massa jag ville ha, gud jag har nog kommit in i en extrem shoppingperiod för allt jag ser passar mig å allt jag ser vill jag ha! Men neee måste lugna ner mig. Ska inte shoppa kläder förrän till jul å nyår tänkte jag, vi får se med det ja...


Skola imorron. 9.15-11.00, go tid=)
Träning, plugg å tv på kvällen... Som en vanlig vardag helt enkelt.

Denna vecka händer det en del, ska fika på torsdag med Ida å Jenny, vi ska överaska Jenny med en fika tänkte vi. Det tror jag hon kommer å uppskatta, hon behöver oss!
Gud jag e så lessen, har inte sett Jenny på ca 2 månader, det e ovanligt för att vara oss, vi har varit vänner i 17 år å brukar ses varje dag i princip men nu har hon kommit in i en depression så vi ses inte lika ofta, det e så tråkigt för hon mår illa å ont i magen varje dag å det e ju för att hon e nervös, mår dåligt psykiskt med mera. Jag e så lessen å känner mig så maktlös för allt jag vill e ju att hon ska må bra. Vill inte att hon ska må dåligt, det hugger i hjärtat varje gång jag hör hennes röst för hon e så nere å mår så dåligt. Jag känner mig så maktlös i denna situation, vad kan jag göra för att få henne å må bra? Hur ska jag agera å säga till henne? Hur ska jag kunna hjälpa henne?
Ska oxå simma å basta arombastu på fredag eller lördag å sen blir det lite partaj på lördag kväll med Jenny å förhoppningsvis Ida:) Frågan e om hon kommer må bättre av allt vi gör eller om hon bara känner att hon e till besvär å "tvingas" till det? Det finns så mycket bra grejer om livet som jag vill visa henne, som å ha en pojkvän å känna sig älskad för den man är eller som om å bo själv å sköta sig själv. Jenny har inte kommit till den punkten än i sitt liv för hon ger upp så lätt. Vad kan jag göra för att hon ska nå det målet å den punkten? Jag e ingen pskykolog men skulle just nu vilja vara det för att hjälpa min allra, bästa, trokära vän som just nu sitter i skiten å kommer att ramla längre ner om ingen tar tag i detta, å nån måste ju börja. Jag e glad att jag har Idas stöd å hjälp på vägen för utan henne hade jag nog inte fixat det. Kanske en överaskningsfest för henne eller nåt? Vad tycker ni? Man behöver inte ha många vänner för att man ska må bra, huvudsaken e att man har några få vänner som e där å stöttar en när man behöver dom.

Neee, nu ska jag plugga lite..

Älskar dig sweety!:)

/ Carro!

En mysig gårdag.

Gud igår va det en hektisk dag, fick gjort mycket, eller nja inte pluggandet men lite där med.

Åkte till Halmstad en sväng igår för att shoppa å kolla lite, åh gud va vi shoppade, det va ju riktigt roligt! Till slut blev jag nog pengablind för när vi hade storhandlat mat på City Gross tyckte älskling att det blev mycket pengar därinne, åh jag sa, "neee tyckte du?" Haha...
Fick tag på ett par byxor, riktigt snygga byxor, liknande leggings. Älskling shoppade desto mer kläder än mig. Sen gick vi in på Hemtex för att bara kolla, där köpte vi jättefina ljuslyktor å gardiner. Dyrt därinne men fint! Åkte till Biltema och kollade lite, älskling köpte nånting till datorn...
Åkte sen till Rusta, där köpte vi 3 st mattor å jag hittade ett par snygga vantar. Va inte så farligt dyrt. Å sen handlade vi mat på City Gross.
På kvällen när vi kom hem lagade vi tacos å åt det, mums va gott!
Åkte efter maten hem till Martin med älskling å Ellinore, dom va ju så tvugna å se matchen så det blev det, sikken skitmatch! Där fick jag läst ett par sidor i boken i alla fall, haha...
Lämnade Ellinore hemma efter matchen å vi åkte till Morup. Va trött när vi åkte hem runt halv ett tiden....
Sov till klockan va tio imorse, då blev det en film till frukosten å nu sitter jag här...

Ska snart bege mig till träningen som börjar om en timma, gott å röra på sig efter allt gott ätande.

Ikväll blir det " pasta cabanara" å marängswiss till efterätt tror jag:)
En film till det trror jag eftersom boxen fortfarande e paj... Å så lite pluggande som alltid... Massa sidor å läsa... BLÄ!!!

Nu ska jag plugga lite...

Älskar dig bauta mycket Robin!:)

/ Carro!


En vacker dag.

Åhhhh en riktigt solig å fin höst dag idag, jag gillar verkligen hösten, blir mer å mer förälskad för varje dag som går i den för den e verkligen underbar, även om det regnare å blåser så e det fint å mysigt, om solen skiner som den gör idag å det e ruskigt kallt så e det toppen med en promenad, man blir så varm i hela hjärtat med hösten tycker jag.

Hade inte tid å blogga igår, va fullt upp hela dagen. Som vanligt gick jag inte upp tidigt, gick upp vid halv elva, satte på en film " den otroliga vandringen", sen ringde Ellinore å undrade om jag hade lust å plugga med henne på stranden, jag sa ja å vi möttes där nere, väl där blåste det kallt men va lugnt å skönt, men efter en två timmar va man som en isbit! Tog en het å varm dusch när jag kom hem. Skulle egentligen tränat men varken jag eller Ellinore va så lagom sugen på det så vi sa att vi tar det på Söndag istället (bättre pass då med!). Efter duschen började jag å älskling baka bullar, mysigt å gott med deg å bullar, haha min mage tålde nog inte så mycket deg för jag fick väldigt ont i magen efteråt, haha stackars mig!
Sen blev det matlagning å då skulle vi se på tv. hade inte kollat om den funkade sen igår, så satte på den, men nope fortfarande ingen box som funkade, så det e boxen det e fel på, inte tv:en. Så vi fick sitta vid matsalsbordet me tända ljus istället, inte fy skam. Till det blev det efterätt, bullar. MUMS på det!!
Efter kvällsmaten hämtade jag upp Anna-Lena vid stationen å åkte till Ellinore å kollade på film till ett två tiden inatt. Kul kul:)

Idag blir det en sväng till Halmstad för lite shopping med älskling, han skulle ha en grej på Biltema å jag ska kolla på byxor på HM eller Åhléns..
Eftermiddagen å kvällen får vi se va som händer, men en lugn kväll med film tror jag, antingen hos oss med tjejerna eller i Morup. Det blir i alla fall TACOS idag, en av mina favvis rätter, det e så gott!

Imorron blir det massa plugg ( japp, nu ligger jag efter i läsningen igen.....) å såklart träning, ett medel pass. Gott gott:) Å ännu en av mina favvis rätter imorron, PASTA CABANARA:)

Måndag e jag ledig från skolan, har bara lektion Tis, Ons å Fre denna vecka som kommer, härligt härligt. Blir nog aromabastu på fredag med tjejerna, släktkalas på lördag på dagen å utgång å partaj med tjejerna på lördag kväll, najs helg:)

Nu ska jag surfa vidare, sen väcka älskling å en god frukost på det.

/ Carro!

Kommentera gärna=)

Nepp ingen tv..

Hej Hopp inte min dag idag inte... Skulle sett på tv ikväll men när jag väl började kolla å följa "inlåst" så vid halv tio tiden så började boxen krångla, antagligen för den här blåsten som vi har för det funkar fortfarande inte, såg " halv åtta hos mig" lite då å då, men det ringde en massa å jag hjälpte till me maten så blev ingen sammanhängnin på det hela, å sen " mammas pojkar" när det gick så höll jag på å laga efterätten för den skulle bli färdig till " inlåst" men nepp då när vi har kollat på halva så stängs det ner... Så nu blir det film med efterätten till=) MUMS för vit chokladmousse! =)

Har annars bara städat färdigt, läst ut boken ( skolan ) å tränat, skulle gått en promenad idag med älskling med nepp det började regna så det blev träning inomhus istället, lika bra det...
Turen e inte på min sida idag, har i alla fall tränat, städat å pluggat.

Som sagt nu blir det film.

Imorron blir det film på morronen, plugg å träning. Kvällen ska älskling ha grabbkväll hos Martin å blir nog film med tjejerna, riktigt mys!

Å nästa helg partaj med tjejerna!! :)

/ Carro!

Nästan färdigstädat=)

Yes nu e det nästan färdigstädat, så himla gott när det e rent omkring mig.

Ska nu bara bädda nytt, sen blir det boken innan det e dags för å sticka till träningen, hoppas på å hinna med det, måste bara läsa 20 sidor i boken men borde hinna det...?

Ikväll blir det massa tv tillsammans med varma mackor i ugn å till efterätt blir det vit choklasmousse, mums!!

Neee ska jag städa färdigt. Älskling va visst ledig imorron, dom har inte så mycket å göra så han får vara ledig, dessutom betalt hela dagen, lyx...=)

Älskar dig mest!

/ Carro!

Ovanligt.

Alltså det e ovanligt av mig att sova tills klockan e tolv men idag hände det... Fattar verkligen inte hur jag kan sova sålänge? Tiden försvinner ju verkligen nu....
Eller sov å sov, vaknade runt halv elva tiden, började då läsa den där tråkiga skolboken, nu har jag kommit till ett kapitel om historia, jag hatar sånt, så kanske därför jag inte kunde hålla ögonen öppna kanske? Somnade å vaknade en timma senare, bara att kliva upp å då va klockan 12.15!!!! Så sent kliver jag aldrig upp...

Idag blir det städa, plugga, handla lite å kanske träna, vi får se va som hinns med innan klockan e sex men borde hinna me å träna....

Kvällen får vi se va som händer, se på tv föresten, idag kommer det massa bra tv-program, kl halv åtta e det " halv åtta hos mig", klockan åtta e det " mammas pojkar" å klockan nio är det " inlåst" så massa massa bra på tv idag ju. Hur kunde jag sova bort hela dagen? Imorron ska jag fan upp åtta för att se film på morronen å plugga en massa, inte sova så länge!

Helgen blir lugn, ska baka en massa med älskling, kanske till Morup å så kanske vi skulle slänga ihop en filmkväll här hos oss med tjejerna, vi får la se va som händer. Nästa helg blir det däremot Party igen=) Å denna gång med Ida å Jenny hoppas jag, inget bestämt än men lutar åt det=)

Men nu ska jag ner till affären för å handla lite sen e det bara att sätta igång å städa, jag hatar det men resultatet blir så bra ju.

/ Carro!

Trötter i ögat.

Ja usch ja, nu e jag trött å seg. Ska snart inta sängen.

Haft en bra dag idag, sol ute men ändå fruktansvärt kallt om fingrarna, tur man hade vantar. Träningen va svettig å rolig som vanligt. Ska det väl va om det e puls pass man kör=)

Kvällen har inehållit mys å massa tv-tittande. " Halv åtta hos mig" å "Bonde söker fru", det sista programmet va riktigt bra. Haha dom e så roliga dom bönderna. Haha.
Går så mycket bra på tv nu, har nog aldrig nånsin kollat så mycket på tv som jag gör nu... Konstigt det där, nu måste jag följa varje program jag börjar kolla på, haha. Neee men e många program nu å följa.

Imorron blir det ledig dag, eller jag har en massa å läsa å ska städa här hemma, det behövs. Jag hatar när det e smutsigt å dammar överallt, värsta jag vet om jag ser en dammtuss...

Helgen blir lugn för en gångs skull, kör på fest nästa helg igen, hoppas då på att Jenny kan va me.

Nu blir det i alla fall sängen, mer uppdatering imorron.

Kommentera bilderna.

Älskar dig sweety.


/ Carro!

En fin dag=)

Yes en fin dag idag soligt men blåsigt, funkar=)

Ska nu snart äta, sen blir det att cykla till tågstationen å ta tåget in till halmstad, börjar kl 13.15-16.00, trodde jag slutade kl 15.00 men nope slutar en timma senare, härligt...

Gud som det blåste å regnade inatt, storm ju!

Neee nu blir det en god frukost. MUMS!

/ Carro!

Tisdagen har passerat.

Yes tisdagen har passerat förbi, nu onsdag=) Snart dags å lägga sig, det regnar å blåser storm ute å här sitter jag, har bråkat med datorn i snart en timma, den segar sig emellanåt, grymt jobbigt...

Idag har det varit en bra dag, inte hänt så mycket, varit i skolan å fått information om nya kursen, den verkar väl sådär, lite roligare än den förra men e ju delkurs 2 så hänger ihop med första, men ska ha ett praktiskt moment i denna kursen i slutet, kan bli skoj tror jag. Men ser framemot nästa kurs, folkhälosvetenskap, det verkar roligt så vi får se om 5 veckor.

Har annars tränat aerobic idag, börjar nu lära mig stegen väldigt bra så man kan hänga me, väldigt roligt pass.
Efter träningen la jag mig i ett hett å varmt bad med boken som jag behöver läsa ut (skolan), mycket bra kombination, man läser samtidigt som man får underhållning å blir ren. Väldigt smart=)
Spelade sen tv-spel med älskling, det va förvånasvärt roligt å jag vann 1 gång faktiskt=) HAHA!

Nu ska jag krypa ner i sängen jämte älskling som snarkar så sött=)

Du betyder allt för mig älskling! Jag Älskar Dig så hjärtat spricker!


Kommentera bilderna.

/ Carro!

Hösten 09.


Mina nya stövlar i höst, galet snygga eller hur?


Simba kissen har legat i köket på dom "nya" kökstolarna (fick dom utav Robins föräldrar)


Å Nala ligger som vanligt i handfatet då å då=)


Jag hade en mysig hösthelg hos Ida tillsammans med tjejerna Ida å Jenny. Vi lagade mat, såg på film å sov över hos Ida, låg vakna tills kl fem på morronen bara för att prata=)


Idas katt Melo va grymt kelen.


Ida har oxå två hundar, Thim å Archie som e på bilden. Väldigt söt!


I höstmörket har jag å älskling myst mycket tillsammans, massa mysiga hemmakvällar med...


... Tända ljus, tände levande ljus i hela lägenheten, det doftade gott å såg så mysigt ut.


Hösten har oxå innehållit en del fest, här tillsammans med Anna-Lena å Ellinore från klassen, en riktigt rolig å bra kväll som slutade med....

.... Att jag blev alldeles för full å dansade med tjejerna på krogen tills kl tre, åt en kebabrulle kl fyra å va hemma kl fem... Lång tid det tog å komma hem?


Har även haft en tjejfest där det bara va jag å Ida, skulle varit Jenny från början men hon blev dålig, å den andra tjejen å hennes kompis hade skadat knäet, så jag å Ida satt å drack, spelade ölspelet å hade allmänt trevligt=)


Här e vi glada å nyktra?


Ida blev dock för tok för full å det slutade med att det va jag som fick ta hand om henne å inte tvärtom som det alltid brukar va, trevligt för en gångs skull=)

Kommentera nu bilderna!  :)

/ Carro!

En dag som denna...

Idag har det varit en soft dag, gick inte upp förrän runt elva tiden, visserligen hade jag då läst 30 sidor i boken som jag har börjat med som innefattar nästa kurs som vi ska börja med imorron, gott å ligga i försprång.

Nu håller jag på å koka pasta till min pasta sallad som jag ska äta innan träning, håller oxå på å lägga in bilder på datorn från kamearan, äntligen.

I kväll blir det massvis med träning, ska först på medelpass med Leif, hinner med halva passet innan det e dags för å va värd på intensiv passet, så blir 1 timma å 30 mins träning, härligt värre=)
Sen blir det väl plugg, tv-tittande å surf på datorn, en typisk vardag för mig..

Inget nytt å skriva annars, ska till skolan imorron å på onsdag, sen e jag ledig tors, fre, lör å sön. Gott kan jag säga.
Men som sagt har massvis med böcker å artiklar å läsa, så e det jag gör när jag e ledig..

Veckan ser ut såhär för mig:

Måndag: Plugg, träning.
Tisdag: Skola, träning, plugg, tv-tittande.
Onsdag: Skola, träning, plugg, tv-tittande
Torsdag: Plugg, träning, tv-tittande.
Fredag: Plugg, träning, fredagsmys.
Lördag: Vi får se, har inte planerat nåt än..
Söndag: Smma sak där... Tar det som det kommer.

Nu blir det bilder för er som väntat, ge mig lite kommentarer nu med=)

Älskar dig sweetheart!


/ Carro!

Sorry.

Förlåt för den dåliga uppdateringen, inte riktigt haft den tiden å blogga, full ös medvetslöshet hela helgen kan man väl säga... Nee inte så farligt men hektiskt har det varit. Blev en lång dag imorron, massa spring på FYNDA, Select å Willys, letande efter mobiltelefon (jag va inte mig själv igår, oerhört vimsig!!) å en massa god mat med god dricka blev det. Dessutom tog jag hand om världens sötase Ida som blev alldeles för snurrig efter sådär 6 drinkar (helt förståeligt efter såååå många, haha). För mig blev det för en gångs skull lagom mycket dricka i mig igår, inte mycket å inte lite, bra där Carro=)

Idag har det varit en bra dag, fast det har varit storm å regn så har det varit en riktigt bra dag fylld med KÄRLEK. Vi har varit nere på stranden å kollat på hur havet river stormen, vi har lagat mat tillsammans, bakat tillsammans å sett en romantisk film tillsammans. Riktigt mysig dag. Å dagen började inte med huvudvärk eller snurrande i huvudet, utan lugnt å skönt i sängen tillsammans med min älskling, mmmmmmmm. Haha till skillnad från dig som vaknade i badrummet, haha känn dig träffad;)

Hade riktigt skoj igår, å det va verkligen världens bästaste DJ igår kväll, det va som om han läste både mina å Idas tankar om alla låtar för han spelade varenda bra låt som man kan tänka sig på en lördag kväll, toppen musik! Fler gånger hoppas vi på det alltså. Festen började här hemma med jag å Ida, vi åt marängswiss ( haha Ida vi glömde chokladsåsen kom jag på idag, typiskt!), fortsatte med lyssning å dansande till musik, sen blev det ölspelet (riktigt roligt å höra Ida bekänna en massa!, haha), å sen mera tjöt å singstar blev det med. Älskling kom å hämtade oss runt tolv tiden, åkte in till stan, gick in på Zätaz först men där va det dött så blev Harrys, som sagt va uppskattat.

Nu blir det sängen å imorron blir plugg å så kommer det bilder från igår. Promise. Håll utkik alltså.

Älskar dig mega mycket!

/ Carro!

Yees=)

Nu ska jag åka in å lämna tentan. Gott det känns. En pluggfri helg. Ska bli gott=)

Åskade som bara den i morse, hur kan det åska när det nästan är minus grader ute? Skumt...

Men nu måste jag åka.

Ikväll blir det antingen å va med Ida å Jenny, eller bara Ida, eller va hos mamma å pappa. Älskling ska ha grabbkväll här ikväll, tv spel å sånt... Å imorron e det tjejfest, "let´s go girls"=)

Tjiiiiiiing.

/ Carro!

ÄNTLIGEN!

Åh gud äntligen färdig med tentan. Sjukt trött nu så blir ett kort inlägg men självklart ska detta firas i helgen med partaj på lördag. Än sålänge är det jag, Ida, Anna-Lena å hennes kompis. Hoppas på att Jenny dyker upp men får helt enkelt se hur hon mår.

Nu blir det sängen för min del innan det e dags å lämna in arbetet, vi ska typ åka vid tio tiden... Yes sova några timmar bara... Men men får sova sen hela eftermiddagen istället..
Inte hunnit träna idag nånting, får ta igen det i helgen. Kanske en löparrunda? Längesen...

Natti på er.

Det kommer bilder, lovar. Imorron, lördag eller söndag. Håll utkik.

Älskar dig mest söt.

/ Carro!

Sängen för min del.

Nu blir det sängen för min del, har suttit uppe å pluggat sen typ tolv. Visserligen bara 2 timmar men e sjukt trött. Har nu en halv sida kvar å skriva på datorn på texten plus en referenslista å lite andra frågor som jag ska ta me tjejerna imorron, sen e jag helt färdig. Vi hoppas det blir bra nu. Det måste det bli!!

En ny dag imorron, ska bara sova lite först sen e det på det igen...

Blev en film ikväll, dock inte "Män som hatar kvinnor" utan " Flickvänner från förr", en gullig liten kärleksfilm, passade mig å älskling bra idag, vi va på samma våglängd idag kändes det som, gott man kan känna så ibland med.

Imorron blir det massa pluggande, har oxå tänkt å hinna in till stan för systemet inför helgen men får nog vänta tills på fredag då tentan e helt färdig. I morron kväll blir det nog Morup med massa god mat å lite avslappning innan jag ska sitta här halva natten å försöka få ihop det sista på RET:en (om jag då inte hinner det på dagen)...?

Så bilderna kommer upp när jag hinner, kanske vänta tills på söndag då det ska knäppas massa bilder på lördag, blir partaj med min söta Ida å kanske Jenny Penny. Ha tålamod med bilderna bara, det kommer när det kommer. Tills dess kan ni ju slänga i väg en kommentar om ni vill se dom eller inte, längesen man fick kommentar...

Nu ska jag lägga mig jämte älskling i sängen som redan sover så sött;)

/ Carro!

RSS 2.0