En snabb uppdatering.

Okej, vi kör lite uppdatering från helgen.

Som sagt va på bio å grillning med tjejerna i lördags. Mysigt.

Igår va det fullspäckat, gick upp vid åtta tiden, tog en promenad runt tio tiden å åt sen frukost. Satt sen å pluggade tills klockan va tre typ, blev sen mat å sen till mamma å pappa med älskling. Väl där blev det fika å tjötande. Vidare sen till friskis för värdmöte i nån timma, åkte sen till Morup å va där å fikade å tjötade. Kom hem strax efter halv elva. Gick då å la mig å läste lite. Somnade vid tolv typ. Gott!

Idag steg jag upp runt åtta tiden (blivit expert på å gå upp "tidigt" nu) :) Tog en timmas promenad å har nu ätit frukost, städat lite å diskat efter mig, så nu finns det inga hinder, MÅSTE börja plugga på allvar nu, så snart kör vi, får hålla ut, på fredag e det över, oavsett hur det går så e det över, himla gott! 3 månaders sommarlov, ska bli gott å jobba å tjäna lite pengar, å göra nåt annat än att bara plugga. Känns som om jag har förtjänat sommarlovet, har faktiskt G i alla ämnen å ett VG, inga U så ligger inte efter med nånting, vilket e jäkligt bra! Så det återstår väl å se hur det går med denna tenta, men oavsett hur det än går har jag gjort mitt bästa, så på fredag e det sommarlov :)

Måste bara berätta en annan sak, testade mina byxor igår (som jag för ca 3 veckor sen testade), då passade de inte, men NU passar de, mina 2 favoritjeans passar! Jag e helt salig av lycka! De passar, å de e storlek 36! Helt otroligt. Så jag har alltså kommit i form på mindre än 3 veckor (såg nu innan att jag bara har tagit morronpromenader i 2 veckor), så vill ni komma i form nu så testa å gå en timma innan frukost, det gör nog en del. Känns som om magen har minskat, eller så e det för att jag verkligen på allvar börjat styrketräna å mitt fett omvandlats till muskler, det e i alla fall en lycka att jag har lyckats, å denna gång perfekt till sommaren. Jag som svalt mig själv, testade diet grejer, nej det funkar inte!! Sund kost, en morronpromenad å nån aktivitet på kvällen, ca 5 ggr per vecka (promenad 6 ggr per vecka) så kan jag lova dig att du går ner! Dessutom har jag inte ätit nåt godis, naturgodis, nötter eller nån snabbmat, så det gör nog mycket det med. En sak e säker å det e att det e värt det sen när man märker resultatet.

Nej nu måste jag börja med plugget, ska träna ikväll vid halv sju å ska hinna göra räksallad innan dess med...

Ha en bra dag.

/ Carro!

Se den :)


Kommer defintivt köpa denna när den kommer ut i affären. :)

Off!

Yes jag va off här igår, å är off här idag med. Måste plugga en helvetes massa. På torsdag natt e skiten över, ska bara göra tentan på fredag, hoppas att allting bara ploppar ner på pappret som jag har i huvudet å att det e rätt frågor.

Va i alla fall på bio igår med tjejerna, grymt bra film Bounty Hunter, å inte gjorde det hela sämre av att Gerard Butler va med i den, haha grymt bra skådespelare ;)
Åkte sen hem till Ida å grillade å såg på Eurovision, men vart e världen på väg? Tysklands låt? Skitkass låt ju!

Gick upp redan vid halv nio idag, tog en promenad med mamma å nu håller jag på å plugga, det går sjukt segt å e sjukt tråkigt, men som sagt på torsdag natt e det färdigt. 4 dagar kvar snart bara. Tenta ångest? YES!

Så blir lite halvkass uppdatering denna vecka så ni vet.

Nu: Åter till plugget...

/ Carro!

Ja jag har å göra...

Herregud, har inte ens hunnit med hälften av vad jag skulle ha gjort idag med plugget enligt "min planering", illa illa! Får nog sitta ikväll efter Talang tror jag, men får la se nu vad som hinns med på två timmar, tre timmar kvar tills jag befinner mig på friskis, ikväll blir det skivstång med Mikka å Jenny Penny. Najs najs!

Ja som sagt, har en del å göra, e så tråkigt å börja med skiten men när man väl börjat går tiden sjukt fort...
Det går sakta men säkert framåt, känns som om jag har lärt mig en del av mina frågor som jag har jobbat med, men har ju mer än hälften kvar som inte jag ens har läst på å kan knappt, det kan gå åt helvete känner jag redan nu! Men ska göra ett försök på tentan, det får gå som det går, huvudsaken e att jag gör den, å att jag känner att jag gjort mitt bästa, för det gör jag alltid.

Va å tränade igår å sen blev det tvättning å lite plugg, haha å ja såg lite på Eurovision, va ju det jag sa! Vilka e det som röstar fram Sveriges bidrag? Inte fan e det jag i alla fall. Har aldrig tyckt om hennes låt eller ens henne, hon e för ung å nej en ballad i Eurovision funkar nästan aldrig bra. Nej skulle skickat Ola eller Eric Saade. Mycket bättre! Haha jag höll på å dö av skratt när jag såg att Sverige inte kom vidare, som jag skrattade! Herregud, ett FIASKO! Å första gången någonsin väl? Kan ni gott ha ni som röstade fram henne. Idioter!

Nej nu får jag nog fortsätta med plugget innan en matpaus, spagetti å köttfärsås finns i kylen, nammi :) Dessutom så blir det tacopaj till kvällsmat å talang ikväll, ännu godare. Nu känner jag att tacosuget kommer tillbaka igen, det har varit borta nu ett tag men nu känns det som om det kommit tillbaka, thanks :)

Ha en bra dag/kväll.

/ Carro!

Naw :)


Min söta Nala ute på balkongen, har gömt sig under täcket :)


Simba in action ;)

Seriöst...

Jag kommer inte ha någon mer liv på en hel vecka förutom att PLUGGA, träna å sova. Sjukt mycket å göra till tentan, det kommer aldrig å gå in 250 st frågor i mitt huvud på en vecka å så ska det sitta där? No way!
Men ett försök ska göras, börjar ikväll, så kanske inte bloggar så mycket eller ens inne på nätet... Bara så ni vet om det.

Ikväll ska jag värda på Patriks pass så hemma typ halv tio sen blir det massa plugg åter igen... Fy va keligt....

Skulle gått i skolan imorron, men hoppar det, har inget tågkort (så får köra å då kostar bensin), sen så skickar hon ju ut föreläsningsmaterialet på mejlen så kan lika gärna sitta hemma å göra frågorna å bearbeta det hemma istället för att slösa ca 1 timma å 30 min bara på att köra dit, plus 2 timmar på en föreläsning. Nej då sitter jag hellre hemma i lugn å ro :)

Men nu ska jag gå å fixa en smoothie å fixa med mina papper innan jag ska till friskis.

/ Carro!

Ute tidigt.

Va ute tidigt å gick, kl 7.20 befann jag mig vid Ätran-laxbron för att gå ut å gå med Lotta å hennes vovve Astlas. Vi gick Ätran runt å kikade även på de stora lammungarna nu, tog cirka en timma, lagom.

Ska nu ta å äta frukost, sen ska jag bege mig till skolan för att möta upp gruppen å gå igenom lite med frågorna, har även föreläsning kl 13.15-15.00, sen ska hämta älskling på jobbet i å med att jag ska köra in idag, mitt tågkort har gått ut nu å det e onödigt å köpa nåt nytt eftersom terminen snart e slut...

Ska annars träna ikväll, tvätta ska vi med göra å gissa vad mera? PLUGGA! Yes, alltid, en vecka kvar nu å plugga sen ska skiten sitta å det ska ner på pappret, vi får hoppas tentan blir lätt för det e svårt å plugga på ca 200 st instuderingsfrågor å en massa text, så jag hoppas!

Men nu ska jag äta en god frukost, har frallor kvar sen igår, yummie säger jag då :)

Ha en fin dag.

/ Carro!

Lovely!

Åh vädret e på topp, dock blåser det kallt, men skönt i solen när inte vinden kommer...

Sovit gott inatt med, himla gott!

Blev en tur till frissan igår, klippte upp det, klippte lugg och ja det blev lite annorlundare än vanligt, ni får se bild senare..
Åkte sen hem till Agnes, pluggade lite å fick massage, gott :) Dock kom hennes mamma å Agnes fick rycka in snabbt å hämta hennes föräldras bil så hann inte med allting med massagen så jag slapp betala :)

Blev ingen träning igår, kände att jag inte orkade eller hade lust, så jag pluggade lite å fixade lite grejer.

Idag har jag hunnit med en promenad på en timma med min älskade mamma (V), nere vid stranden, dock e det 10.3 grader i havet så ruskigt kallt om man nu ska bada!
Gick även till Ica å köpte frallor (ja nu igen.. HAHA!), gott med frallor till frukost, satt på balkongen å åt frukost, soligt å gott.

Ska nu börja plugga, ska ta det lite lugnare idag, imorron börjar råpluggningen till tentan, 7 dagar å det e över sen för terminen, gott gott, jag längtar alltså till den 4 juni!

Ikväll e det spinning med :)

Men nu: PLUGG..

Ha en fin dag i det fina vädret :)

/ Carro!

Usch för regn!

Jahopp det regnar ute å jag som tänkte ta en promenad, det blir nog en liten promenad ialla fall, måste ta ut pengar tills frissan dessutom. Regnar å blåser om vartannat...

Har i alla fall sovit gott i natt, bytade sida med älskling så nu ska det bytas på riktigt (flytta grejer å så...), sover mycket bättre på den sidan när jag väl somnat vill säga... Inte vaknat på hela natten, himla skönt å känna sig utvilad!

Idag ska jag till frissan, vi får la se lite hur håret blir, vill ha nåt annorlunda men ändå nåt som e snyggt å lättskött. Vi får la se, bilder kommer senare...
Får se också om jag hinner med träningen, möjligtvis att jag går det kl 19.30 ikväll, annars skippar jag kanske, ska vara värd på lördag med så blir 6 ggr denna vecka om jag inte hoppar idag eller imorron (i å med att jag e värd på torsdag å ska köra skivstång på fredag..), vi får la se.

Men nu en promenad å sen fixa å äta, efter frissan ska jag till Agnes för lite fysiologi plugg å massage, gott gott!

Ha en fin dag.

/ Carro!

Nej!

Nej ingen bra dag, ingen bra natt heller dessutom, knappt sovit nånting.

Blev en bra film igår kväll å idag regnar det, eller hela dagen har det varit fint väder men nu regnar det... Håller på å plugga nu, snart färdig för dagen, eller kanske gör lite ikväll med, får se lite vad jag har för lust.

Blir träning ikväll, medel styrka blir det för våran del, Jenny, jag å Mikka, roligt :)

Har väl annars inte så mycket mer å skriva, måste plugga vidare.

Imorron ska jag till frissan, ska även till Agnes å plugga fysiologi å få lite massage (eftersom hon e massageterapeut) så det ska bli gott, kanske det jag behöver för att slappna av på riktigt :)

Ha en fin kväll.

/ Carro!

Plugg plugg plugg plugg...

Oj oj oj idag måste det verkligen pluggas, har inte ens orkat öppna böckerna än, men nu e det dags, jäkligt roligt en sån här fin dag som denna...

Va en mysig heldag igår med älskling, blev bra med picknicken, dock va det lite kyligt, men va nog jag som inte riktigt hade tagit på mig riktigt... Så kan det gå när man tror att det ska vara lika varmt som det va på dagen, än e det ingen sommarvärme på kvällarna, men det kommer :)

Bion va hyfsad bra, överlevde med jordgubbar å loka, gott gott! Inte riktigt min genre av film men helt ok ändå får jag nog säga, klart sevärd om man gillar såna där stridsfilmer. Men varför ska dom ha så högt på bion? Jättehögt i alla strider, fattar inte det där, klart det ska vara högre än när man sitter hemma men de va väldans högt.
Nästa helg blir det nog bio igen, fast denna gång med tjejerna å då ska vi se "bounty hunter", har väntat länge på den å nu äntligen kommer den till Varbergs bio nästa helg så tror det blir bio med dom, man kan ju inte missa hetingen Gerard Butler ;)

Gick upp i hyfsad tid idag, har inte tagit en promenad idag innan frukost (eftersom jag nu gjort det 6 dagar i rad) så ska sätta mig ner å plugga nu å sen en liten promenad, troligen ner till härliga stranden (där jag alltid annars går.. HAHA!)

Ha en fin dag.

/ Carro!

Dagens sommarbilder :)


Vi :)

Mina snygga solglasögon, visst e dom fina? :)


Vi pussas ;)

En fantastiskt dag!

Oj oj oj idag har det verkligen varit en varm dag, riktigt jäkla varmt ute, men det e gott, e bara så chockad att det kom så bang, boom, för förra lördagen (då vi va i Malmö) va det kallt å regnigt, nu e det värsta sommarvärmen, lovely!

Har startat dagen på ett bra sätt, tog en halvtimmas promenad in till stan med älskling, åt världens godaste panini (på falkmanska självklart), tog det lugnt å fönstershoppade lite, gick till Kullens skor å kikade på skor, blev att vi kom därifrån med 2 par skor till mig (varav ett par flip flop) å 3 par till älskling. Köpte sen frallor till imorron bitti på stålboms som har godaste frallor (upptäckte Ida till mig), gick sen via stranden hem så blev att vi satt där ett tag med, gick hemifrån strax efter tolv å kom hem strax innan fyra (handlade lite mat på Ica Skrea Strand med..), tog en dusch när vi kom hem så nu har jag precis nagelackat tårna å naglarna, så fräscht. Ska snart ta å sminka å fixa mig, det blir en picknick nu vid sju tiden vid stranden, sen biomys, ska se "Robin Hood", ska bli spännande å se hur den e, inte min genre av filmtyp kanske men nån gång får man väl offra sig för älskling. Överlever nog med min loka å jordgubbar :)

Så inget pluggande idag, får ta vid det imorron, kanske sätter sig nere vid stranden å pluggar om det e så varmt å fint väder som det e idag, men bara för jag säger det regnar det säkert imorron...

Neee dags å börja med sminket. Ha en bra kväll.

/ Carro!

Gillar! :)

Just nu e det denna låten jag spelar mest. GALET BRA!





En fin kväll!

Åh det e svalt ute, skulle typ passat på å tagit en promenad nu ikväll, men nej jag ska plugga lite nu tänkte jag...

Efter storstädningen åkte jag direkt till friskis, tränade ett medel pass, gott! Kom hem å åt till Talang 2010, tacosmys med älskling, en höjdpunkt på fredagarna ;) Tacos har alltid varit min favoriträtt men tycker inte det har smakat de sista gångerna men idag va det fett gott! Så gott det va!

Å nu ska jag snart göra te tänkte jag, håller på å plugga som sagt, men går sjukt segt. Efter en sån händelserik dag får det nog göra det... HAHA!

Grabbarna e här, eller älskling å Martin, de spelar tv-spel, att nåt sånt kan vara så underhållande å roligt? Fattar inte grejen med data spel/tv-spel å killar, de kan sitta i timmar, precis som jag kan med "Talang", "Anna-Pihl" eller kattvideos, haha kanske samma grej? HAHA!

Imorron får vi se lite vad som händer, vi hade nog tänkt å gå på bio, ska se om det finns platser, blir nog Varberg, på dagen kan allt hända, beror på vädret, kanske frukost i stan med älskling, vilket va evigheter sen.. Så när han frågar gäller då å passa på ;) Plugga med alla säkerhet kan jag säga att jag ska göra, å en promenad.

Men nu: Åter till plugg.

/ Carro!

Storstädat!

Oh my god, har storstädat riktigt idag, riktigt jäkla varmt ute å inne, men klagar inte för det..

Gick upp strax efter tio tiden, tog en timmas promenad, underbart fast det va lite jobbigt idag kände jag, men vädret gör det undebarare att gå :)
Åt frukost å sen började jag städa lite, dammsug hela lägenhet, torkade golven, tog bakom badkaret (som va snuskigt äckligt med massa hår å damm..) Tog överallt, alla mattor å grejer, städade nog i ca 3.30 timmar, PUH! Äntligen färdig :) Bara spisen som ska tas, men det gör jag ikväll efter maten.


Inte bestämt mig än om jag ska träna idag, behöver ju träna en dag för att täcka alla 5 dagar jag ska träna, så tror jag kör idag, det e ju kl fem så dags å bestämma sig nu kanske...

Ikväll blir det taco, talang (klassisk fredagsmys ;) ), ska plugga med...

Men nu måste jag nog gå, ska ringa Mikka med.

Ha en fin kväll, passa på å njut av vädret, lovely!

/ Carro!

Today.

Vaknade idag runt halv nio tiden, klev upp å städade lite å skalade morötter (ja intresseklubben antecknar...), tog sen en timmes promenad på stranden, 11.4 grader i vattnet, det börjar arta sig;)

Håller nu på å plugga, ska sitta en timma till sen far jag till skolan för att hämta ut tentan (yes idag har den kommit) å sen ska vi ha blodtryckövning, spännande. Ska sen stanna kvar å shoppa lite, ska se om jag hittar några solglasögon (som jag varit ute efter länge..) å kika lite på skor, ute efter ett par ballerina skor, nåt får man väl unna sig om det nu går bra på tentan. Haha hoppas det nu inte gick dåligt. Då blir jag lessen :(
Dags att beställa snart från Ellos, va inne å kikade, de har mycket, svårt å välja ju!

Ikväll sak jag nog ut å springa i å med att jag kommer hem så sent, får la se lite på vädret med...

Imorron e jag ledig, ska plugga, storstäda, kanske simma å basta arombastu med Ida, "Talang 2010" kommer med ju. Å lördag ska vi nog på bio, "Robin Hood" blir det.

Men nu måste jag plugga färdigt.

Ha en bra dag.

/ Carro!

Som sommar!

Herregud va varmt det e ute, det e ju som en het sommardag ju, helt underbart, men alltid som med sommaren så ska allting klibba på en, det e faktiskt ganska jobbigt, men nej jag klagar verkligen inte!

Tog en underbar strandpromenad imorse på en timma, va helt underbart ute, varmt å gott redan kl nio imorse.

Nu håller jag på å äta, ska ner srax till gymmet, idag blir det lite styrketräning. NAJS! :)

Ikväll så e det som vanligt plugg som gäller, vi har nu delat upp alla kapitel i gruppen, jag har två kapitel, så det e inte så stressigt det där med alla frågor längre, men som vanligt så ska man ju kunna skiten när tentan e å den e om 2 veckor!!! Sen e det sommarlov, å om 3 veckor drar jag till Grekland med Robins familj, det e lyx! :)

Men nu ska jag snabba mig så vi kommer iväg till gymmet, det mullrar nog ute med... :( Tur vi inte skulle springa!

Ha en fin kväll.

/ Carro!

Orkade inte!

Nej idag orkade jag verkligen inte sitta kvar hela dagen på dubbla föreläsningar så åkte hem vid två tiden med Ida (åkte dit med henne med..), ska ändå göra en massa frågor så kände att det kan jag göra hemma istället.

Så snart ska jag börja plugga på det, blir väl 2 timmars plugg eller nåt sånt nu innan det e dags för mat å träning, ikväll ska jag greja med tvätten å lite annat, i säng tidigt tänkte jag för känner jag behöver sova ut!

Imorron börjar vi inte förrän kl 13.15 men funderar på å åka in tidigare för att plugga med gruppen, förmodligen blir det det... Men allt hänger på när jag kommer i säng ikväll. För som ni minns tar jag en timmes promenad på morronen innan frukost, bra start på dagen måste jag säga, men idag va det segt!

Så yes ikväll blir det träning å greja lite hemma, imorron skola, träning å plugg, torsdag e jag i skolan hela dagen..
Fredag e jag ledig, men ska nog åka å hämta ut tentan (om den inte har kommit på torsdag), plugga lite å sen e planerna kanske å simma å aromabastu med Ida på kvällen, mysigt som satan på Klitterbadet.

Nu blir det plugg på balkongen i den fantastiska solen, äntligen kan man börja tro på sommaren :)

/ Carro!

PALLA!

Skrev ett halvlångt inlägg här nyss men togs bort av nån anledning? Pallar inte skriva om det nu, men känner stress å panik över tentan trots 2 å en halv vecka kvar, för många frågor (över 200 st minst..) Hur ska jag hinna allt?

Nej nu blir det sängen för imorron ska jag upp kl 07.00 å promenera med Mikka en timma, sen skolan (en stressig dag imorron med, likaså idag...)

Skriver en annan dag när jag har tid..

Natti.

/ Carro

Mycket fint :)

Va en massa fint på det där ljuspartyt, men man kan tyvärrr inte köpa allt, inte som en fattig student i alla fall... Va många olika doftljus men fastnade för lavendel doften å köpte ett tolv pack såna.

Haha idag hände en rolig grej. Älskling va skyldig mig 300 kr för att han hade handlat på Bubbleroom till sig å jag betalade så han blev skyldig å han sa att han skulle skicka över pengarna idag, det hade han glömt men påminde han å nu när jag frågade hur mycket så sa han 250 kr, får då ett sms där det står att jag har pengar på mob (haha bra taktik å låna hans mob när man har slut på pengar på sin egen, kanske trött på att jag lånar den? HAHA! ;) ), då hade han fyllt på med 100 kr plus att jag hade fått 500 kr, alltså 300 kr mer med pengarna på mob, generöst :) Älskar dig så oändligt mycket älskling!

Åkte i alla fall till Morup efter ljuspartyt, hämtade bilen å åkte hem å lagade mat å såg på det där programmet om Mcdonalds fusket... Inga kommentarer på det så har jag inget sagt heller, vill ni fråga mig (eftersom jag jobbat där) så gör det privat isåfall, då kan jag ha mina åsikter å svara på frågor om det.

Men nu blir det sängen, ruskigt trött å ska upp vid sju tiden för en promenad med Mikka, sen skola (konditionstest å föreläsning), hem å laga mat å sen träna pass på friskis, kvällen blir det massa plugg. Jag som trodde vi hade 3 veckor kvar till tentan på fredag, det va visst 2 veckor, PANIK! Tur man kan tenta upp i höst... Haha.

Natti!

/ Carro!

Söndag dag.

Söndag ja, alltid lika keliga...

Har inte hänt så mycket sen jag skrev sist (inatt), älskling kom hem runt halv fyra tiden, halvt onykter. Somnade nog runt fyra tiden så ingen sammmanhängande sömn inatt heller, men denna natten å kvällen ska jag somna i tid å vakna utvilad.

Gick upp strax efter elva, fixade lite å städade, sen tog jag en promenad på ca 45 min, handlade på vägen hem så nu har man fått gjort det i alla fall. Skönt! Duschade å åt frukost å nu e det snart dags för ljusparty med Robins mamma, spännande å roligt!

Ikväll blir det chill, ska plugga (om jag nu orkar, annars e det inte hela världen, har tid på mig..) å ska vi till Morup för att hämta bilen, batteriet e dött så den står på laddning nu i Morup.

Imorron e det upp vid sju tiden, promenad vid halv åtta med Mikka, bra start på dagen, sen skola hela dagen (eller tills fyra i alla fall), hem å fixa å äta lite innan det e dags för friskis pass kl 18.30, styrkemedel imorron, roligt :)
Imorron börjar oxå beach kampen, sista chansen nu innan sommaren, nu jäklar ska fan komma i dom där gamla byxorna, om 4 veckor så sitter de perfekt, om jag så ska dö!

Men nu blir det att fixa sig för snart kommer Robins moster å hämtar mig.

Trevlig kväll.

/ Carro!

Super duper trött!

Usch jag e sjukt trött nu, ligger till å med i sängen med datorn, snart stänga ner tänkte jag.

Har varit en hel dag med massa shopping, vi va ju nere i Malmö å shoppade loss. Hittade hur mycket som helst, blev lite byxor (träningsbyxor, linnebyxor å 2 leggings), linnen/toppar/klänning (en slags svart tubklänning, 1 linne i brottarygg med ett speciellt mönster, 1 där det va 2 i en), skor (liknade converse) parfym, lite grejer från lagerhaus och sen säkert nånting som jag glömt räkna upp...

Nu fattas bara en bikiniunderdel (å en till bikiniöverdel), lite tunikor eller långtröjor, typ 2 shorts, 1 par solglasögon, 1 par ballerinas/strandskor. Sen e jag redo för the beach :) Ska beställa från Ellos snart med, men får nog lugna ner mig lite, haha :) Men gillar å handla massvis med kläder på en gång... Så e det liksom gjort, haha!

Ska bara finslipa på formen till sommaren med, jag ska fan ner några kg nu innan semestern, ska fan det. Från å med MÅNDAG och 4 veckor framåt, hård "bantning", normal men nyttig mat, inget godis, inga jäkla nötter och inget jäkla dumt naturgodis som ska förstöra det. Nej frukt ska det va, ingen fika, inget socker. Promenad en timma innan frukost (får fan se till å gå upp i tid), cykla till tågstationen (vilket jag gör redan), å friskis på kvällen. Detta ska gå! Så nu får ni mina blivande kära bloggläsare hjälpa till att peppa mig till detta!

Nu känner jag snart ögonen gå i kors, tänkte pluggat lite till (har pluggat med tjejerna ikväll), men ger mig för dagen å tar vid det imorron. Ny dag, nya tag :) Hinner nog plugga på den där fysiologi tentan, trots allt 3 veckor kvar på torsdag, tror jag hinner ;)

Imorron blir det träning, plugg å ljusparty med Robins mamma kl fyra, ska bli roligt.

/ Carro!

Hemkommen.

Yes hemkommen nu efter ca 6 timmars jobb, i början va det roligt å spännande, men vid andra affären va det inte så roligt längre, men det gick hyfsat snabbt å fick handlat lite naturgodis, te å grejer till paj ikväll (yes ikväll blir det efterätt :) ).

Håller nu på kollar på youtube, Westlifes turné 2010, jag ville med gå på den ju, varför kommer de inte till Sverige för? Lite besviken. Fast träffade ju dom live i julas så jag får väl vara glad för det ;) Men tråkigt att de inte kommer hit, för nu när man ser alla klipp på youtube får man en sån där känsla, har ju trots allt varit på 3 konserter med dom, alla gånger helt underbart! Å träffat dom live i julas som sagt. Men längtar tillbaka. DVD:en e ett måste å köpa, eller önska sig i födelsedagspresent, älskling frågade igår va jag önskade mig (för om en månad e det min födelsedag! :), då visste jag inte, men nu vet jag, givet att Westlife DVD:en ska önskas, om den ens kommit ut då?

Ikväll blir det "Talang 2010" på tv, kanske en film eller bara lite plugg, får se om jag hinner plugga nånting nu innan det e dags å påbörja maten. Blir som sagt efterätt idag med, nam nam :)

Annars har jag inget nytt å berätta, imorron ska vi ju till Malmö, jag, Robin å hans familj, ska bli roligt å shoppa lite, känns som om det behövs nu inför sommaren (haha alltid!), så e borta i princip hela dagen. Kvällen blir lugn, taggar tills nästa helg istället...

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Mina kissar :)


Nala å Simba i soffan.


Lilla Nala i hallen.


Simba kissen :)

Segast!

Usch seg jag e idag, jätteseg verkligen! Känner jag e på lite dåligt humör idag med, kommer man upp sent blir man lätt det, tror jag sovit för många timmar...

Gick å la oss runt två tiden, tog ca 2 timmar å skriva rent allting på datorn, segt som bara den...

Kom upp strax efter elva idag, å nu står det plugg på schemat med Ida å Jenny som kommer hit snart. Sen kl 16.30 e det Core pass, ska bli skoj för aldrig gått på det, så ska bli skoj :)
Ikväll blir det lite mera plugg, även lite förberedande inför i morron då jag ska jobba några timmar (prisundersökning), så imorron ska jag upp i tid så blir jag klar tidigt istället. Ska även se om jag hittar några låtar till min ipod. Massa letande av ny musik :)

Men nu ska jag fixa lite med träningskläderna, sen kommer ju snart tjejerna.

Ha en bra dag.

/ Carro!

Spöregnar!

Nej usch sikket väder det e idag, det har nog regnat hela dagen sen jag gick upp, i alla fall sen jag skulle cykla...

Såg på vädret när jag gick upp, bestämde mig för att vara hemma å plugga istället för att sitta på en föreläsning när läraren ändå följer det hon har skickat ut till oss till punkt å pricka. Å med facit i handen e jag glad för det för så mycket som det regnar e det inte värt å cykla nånstans för, tro mig!

Blev en cykeltur ner till stan efter frukost för att låna en bok på bibblan, satte mig sen där å pluggade i ca 4 timmar å 30 min, så en del har jag fått gjort. Ska ikväll skriva rent det på datorn med så att det blir lättare att lära sig sen med...
Mötte upp Jenny vid hennes praktik å cyklade hem tillsammans, men så blöt jag va när jag kom hem. Hoppade i in duschen, på med högsta värme å bara kände hur varmare jag blev. USCH för regn! Vart e den värmen som alla pratar om att det ska bli?

Blir nu att åka till träningen för att träna puls pass, rikigt längesen vi va på Marikas puls pass (finns 2 puls-ledare) så det ska bli sköj. Sen hem å äta lite, sen sätta sig ner vid datorn å skriva rent lite av det jag gjort idag, så inte så mycket mer plugg än det, ska se om jag hinner leta en massa låtar till ipoden med.

Imorron e det röd dag, har inte alls planerat nånting mer än att plugga lite, vi får se hur vädret ser ut. Kanske ska umgås lite med Ida, älskling ville ta en promenad med om det va fint väder så vi får la se...

Fredag e det lite jobb som gäller ju. Gott med lite extra klirr i kassan :)

Men nu ska jag fixa till träningen.

/ Carro!

Tisdag eftermiddag.

Yes vi har kommit till andra dagen av veckan, tisdag. Haha om ni inte visste det redan ;)

Precis hemkommen från skolan, hade föreläsning från kl 10.15-ca 12.00. Gick lite tidigare i hopp om att hinna med tåget som gick 12.02. Cyklar i början lugnt men inser sen att jag måste snabba mig om jag ska hinna. Cyklar som en galning, parkerar cykeln slarvigt å skyndar mig, vad gör tåget precis när jag kommit fram? ÅKER! Gah kunde ju stannat kvar å lyssnat på det sista på föreläsningen. Satte mig på perrongen å väntade en timma... Härligt värre. Tur man hade lite mat med mig, å fick pluggat lite i alla fall, men sjukt irriterande!
Sen gjorde det inte bättre att det e svinkallt ute, vart e värmen? Snart mitten av maj å det e skitkallt ute!!! Inte normalt!

Nu ska jag i alla fall ta nånting å äta innan det e dags för lite plugg, sen blir det träning. Idag blir det Stefans cirkelfys med Jenny Penny, najs.

Ikväll ska jag plugga ännu mera.... Som vanligt händelserik dag... Känner mig trött nu på skolan å vill bara ha lite sommarlov, men snart så.

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Onödigt.

Jaha jag åkte in till skolan i hopp om att ha lektion, kom dit å vi va bara 6 st typ, ingen lärare kom heller så vi tog det som att det va inställt, jävligt roligt när man åkt ända från Falkenberg, cyklat dit å tagit tåget, typ en timma allt som allt som man slösat bort på att cykla å åka tåg, inte så roligt. Men fick pluggat lite i alla fall på bibblan, gick dit istället.

Nu håller jag på att göra bakad potatis, ska ut å springa snart en sväng tänkte jag, e så fint väder ute ju. Dock vet jag inte om det e kallt ute, men äsch jag kör på å springa.

Imorron har vi lektion kl 10.15-12.00, likadant Onsdag. Sen träning på det. Kanske jobb nån av dom dagarna, vi får se vad som hinns med... Men nu ska jag fixa med maten, sen en löprunda.

/ Carro!

En fin måndag.

Måndag, början på veckan. Denna vecka kommer bli så mycket bättre än den förra veckan.
Händer en del denna vecka.

Såg film igår kväll, "The girl next door" hette den, va lite som "A american crime", skit bra men sorglig som bara den. Hur kan man göra så mot barn? Å varför säger inte barn till när nåt sånt händer? Se den e ett tips!

Ska till skolan idag, kl 13.15 börjar vi så ska ta å plugga lite nu, blir inte sålänge men en timma ialla fall, gott å ha gjort nånting...

Sen i eftermiddag/kväll blir det nån sorts träning, håller vädret i sig blir det nog en löprunda, eller en promenad, kanske träning på friskis med, vi får se vad jag hinner med, det e ju "talang 2010" kl åtta, å det får verkligen inte missas!!!

Denna vecka ser planerna ut såhär:

Tisdag: Skola 10.15-12.00, sen plugg å träning.
Onsdag: Skola 10.15-12.00, sen plugg å träning...
Torsdag: Ledig från skolan. Plugga, träna å sen tar vi dagen som den kommer..
Fredag: Ledig från skolan men har ett jobb som måste bli gjort denna vecka så blir nog denna dag jag gör det jobbet på några timmar. Va den där prisundersökningen på Coop å Willys.
Lördag: Ska till Malmö med Robin och hans familj, ska shoppa å ha roligt. Kvällen blir nog lugn för tror jag e rätt trött faktiskt, men man vet aldrig, beror på när vi kommer hem med... Så tar den kvällen som den kommer...
Söndag: Softsisch. Säkerligen plugga... Dessutom ska jag på ljusparty med Robins mamma, ska bli roligt för har aldrig varit på sånt.

Men nu blir det plugg å sen en efterlängtad, god frukost.

Ha en fin dag.

/ Carro!

Update.

Kör lite uppdatering, väntar på maten som snart ska ätas, potatisgratäng med bacon i, yummie!

Haft en bra dag idag, åkte till stallet med systrarna men Lady som Jessikas häst heter ville inte komma till oss, trots ett oemotståndligt äpple;) Hon e brunstig å det va därför. Åkte hem till Ida efter stallet, men hon va inte hemma :( Så fick åka hem å. Sen pluggade jag å åt innan det va dags för träning.

Kom till träningen, i hopp om att det skulle vara dans, men nope, det va Patriks medel pass, e värd på det annars så kände inte alls för det, blev snabbt bestämt att vi kör gymmet istället. Så blev det, å nu känner jag mig svag i alla musklerna, haha!

Nu va maten färdig så nu blir det mat å en film till det. Blir nog lite plugg efter filmen, innan sängen.

Imorron e det föreläsning, fast på eftermiddagen å en kort sådan så gott.
Blir nog nån sorts träning imorron, men vad vet jag inte, vet att "Talang" e kl åtta å det ska inte missas;)

Men nu: Mat å film.

/ Carro!

En chill söndag.

Åhhhh en bra söndag, har faktiskt pluggat lite idag, gick upp strax eter nio (trots att jag typ somnade halv fyra imorse, svårt å somna..). Gott å ha gjort lite i alla fall, ska nog göra lite mer ikväll men nu blir det en sväng till syster Jessika med syster Sofie, Jessika har fått låna en häst över sommaren så ska kika på den. Sen kl fem blir det träning, dans blir det idag.

Trevlig kväll igår, lagade kebabsallad å åt gott nybakat bröd, såg lite på Stefan å Krister på TV, men mest snackade vi.. Va jag, Jenny, Mikka å älskling. Trevligt va det i alla fall, skulle sett film men den verkade så dålig när vi började kollade på den så stängde av å kika lite på gamla kort på datorn.
Beställde oxå från Bubbleroom, blev en bikiniöverdel (hittade inga matchade bikinitrosor, får beställa det från Ellos), beställde även 2 leggings (beroende av det, snyggt både till fest å vardags), en munkjacka å ett par shorts, tror det va nåt mera men kommer inte ihåg...

Nu måste jag i alla åka för att hinna i tid.

Ikväll e det softisch med god mat, älskling å en bra film :)

/ Carro!

En bra lördag.

Lördagen har varit bra hittils, tränade imorse å nu blir det god mat med tjejerna Mikka å Jenny, även älskling får vara med ikväll :)

Efter träningen blev det en sväng till Morup där det bjöds på tårta å te som fika, mumsigt gott!

Blir som sagt softisch ikväll, håller på å beställa till Bubbleroom med, älskling hade 100 kr rabatt där sen innan så jag fick använda det :) Lugn Ida, ska beställa på Ellos med :)

Men nu kommer tjejerna snart.

Imorron e det lugnt med, ska plugga en jäkla massa, känner jag ligger efter, efter lite i alla fall, för att hinna plugga till tentan, fast den e ju den 4 juni, så kan pusta ut än sålänge..

Ha enf fin kväll.

/ Carro!

Bättre idag.

Idag e det en bättre dag i alla fall, skönt det.

E just nu i skolan, väntar på tåget... Går kl 15.02 så ska snart cykla tänkte jag, ta det i lugn takt, fast svårt när det blåser så mycket som det gör ute, orkan vind ju!

Har haft två föreläsningar idag, har kopirerat de rätta frågorna å ska hem nu å plugga lite innan det e dags för mat (flygande Jacob ikväll) å fredagsmys, pallar inte träna idag, har ju trots allt cyklat typ en mil idag (till tågstationen, till skolan å tillbaka) så det får bli så idag, imorron e jag på igen kl 11.00, skönt å känna att man gjort nåt vettigt av sin lördag.. Haha! :)

Helgen blir lugn, imorron blir det tjejmys med Mikka, Jenny å kanske Ida, ska laga mat (kanske) å se filmer, bara en tjejkväll helt enkelt, utan dricka men massa gott snacks :) Kanske bio? Vi får la se.

Annars har jag inte så mycket å skriva, snart dags att gå med....

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Piss off!

Nej fy denna vecka har mer eller mindre varit åt helvete. Allting bara faller över mig, det kommer en grej sen kommer en annan grej, sen nästa å sen nästa... JAG ORKAR INTE MERA NU!

Trodde inte denna dag kunde bli värre, men jorrå, det hade nog gud bestämt... Efter Idas tårtkalas skulle jag cykla hem, cyklar lugnt å det e gott väder ute, solen lyser i mitt ansikte, härligt. Tänker att nej jag tar nog å svänger ner om stranden nu på vägen hem, kommer uppför en brant backe precis vid stranden, har ipoden på hög volym, vad tror du cykeln gör? JO DEN VÄLTER Å GLIDER SÅ JAG RAMLAR! Jag pallade inte mera då å blir arg, lessen å bara ännu mer lessen, tårarna bara sprutar. Allting blir hela tiden fel när jag gör nånting. När man e glad då e man verkligen det, men när en grej går fel gör tusen grejer det samtidigt, varför e det så?
Fick ont i benet, skrapade upp handen å cykelstyret blev snett å korgen blev oxå sne (min nya cykel...).
Satte i alla fall, torkade tårarna, la mig i solen å solade en halvtimma.

Ska ta å göra lite mat nu tänkte jag, överaska älskling att jag me kan laga mat å att jag vill göra nåt för honom, på kärleksfronten e allt lugnt i alla fall, bara jag som har problem å stör mig på allting, det går inte helt enkelt som jag vill denna vecka, tur inte Skrea Camping har ringt (eller e det ett dåligt tecken kanske för jobbet som "aktivitetsledare"?) Borde ju snart ringa tycker man, hoppas de väntar tills nästa vecka då turen kanske e mer på min sida...

Nej usch, mår piss å känner mig allmänt deprimerad, vår depression kanske? Vill ingenting, ingen lust å träna, ingen lust till nånting, bara en stor fet kram vill jag ha.
Eller bara lägga mig ner vid stranden i solen å vakna upp när allting e bra igen för just nu mår jag nog inte så bra, jag pallar inte detta...

Nej nu ska jag som sagt laga mat.

/ Carro!

Typiskt.

Haha jag kan vara rätt klantig jag. Skickade mejl till läraren angående att fråga 37,38 inte fanns med i min bok som vi skulle lära oss. Fick då till svar att i hennes bok fanns det, yes jag har en annan upplaga av min bok, från 1993 när man ska ha 2004 eller nån nyare? De på bibblan sa att de inte e nån skillnad, idioter!

Så ja dagen va inte så jäkla bra idag heller... Känner mig allmänt deppig å arg. Vad e det med mig egentligen? Vill inte bli sjuk, vill inte vara lessen, vill inte vara arg, vill bara va jag.

Har i alla fall städat här imorse å tog en dusch det första jag gjorde när jag klev upp strax innan nio.

Igår kväll blev det "Drömmen om Italien", måste nog säga att de va rätt par som vann, de va så söta så.
Låg sen bara å myste å pratade med älskling i soffan, somnade i sängen runt halv tolv tiden.

Nu blir det snart att åka till Ida, skulle cyklat men hinner inte det, får ta cykeln där bak på bilen (Jenny ska ändå köra) så får cykla hem. Ida gumman fyller år idag! :)
Ikväll blir det nån sorts träning, Core eller dans? Väljer fortfarande...

Men nu måste jag plinga Jenny så vi kommer iväg, får inte bli sena idag.

Ha en bra dag.

/ Carro!

TRÖTT!

Usch idag skriker hela jag, jag mår inte bra känner jag. Kanske håller på å bli förkyld? Vet inte... Men hur som helst, pallrade mig iväg till skolan imorse, kl sex gick jag upp (ja efter att ha sprungit vårruset på 30 min!!! Å haft piknick i kallt väder, svin kallt måste jag nog säga, å inte vara hemma förrän kl elva då e det jobbigt att gå upp ur sängen kl sex på morronen!) Kom iväg strax efter sju tiden å va i skolan 8.15 med en föreläsning, två stycken till å med men slutade tidigare på den sista så hann med tolv tåget. Kom hem, öppnar posten, lägger mig å läser lite å bums så somnar jag! Vaknar lite efter fyra, läser lite till (Yes Ida, boken e utläst, inte det slutet man hade väntat sig neee men sjukt bra bok!) å nu sitter jag här, "Drömmen om Italien" börjar om en 45 min, ska hinna påbörja pannkakorna tills dess så inte tid å sitta här nu egentligen...

Skulle pluggat idag, å tränat... Men känner nej jag orkar inte, tar vid det imorron å helgen istället, nu känner jag mig så trött, på myshumör å inte glad men inte lessen heller. Tror jag behöver en stor varm kram. Efter boken jag har läst (som va skitbra) känner jag mig deppig, men ändå glad. Kan varmt rekommendera den, Mossvikenfruar- Chansen med Emma Hamberg, gud så bra bok, lånade den i söndags å läste ut den idag, inte konstigt jag inte hinner plugga.. HAHA! Nej idag blir det softisch i alla fall.

Men nu dags att börjar med pannkakorna :)

Vårruset sprangs på 30 min, bra jobbat enligt mig själv för förra året sprang jag på 28 min, å då va jag tränad för Göteborgsvarvet, så jag e mer än nöjd :) Dock va picknick lite väl kallt å ha i detta hemska kalla väder vi, har, det kändes som vinter... Men annars nånting som kommer göras om nästa år :)

/ Carro!

Kallt ute som tusan!

Ja usch det e riktigt ruggigt ute faktiskt, konstigt att det bara kan svänga sådär, i går va det mycket varmare, i å för sig stod solen på men gud va solen kan värma när det gäller.

Känner mig trött idag, riktigt trött! Å nu e det snart dags för vårruset, får nog ladda upp med lite nötter, naturella cashewnötter har jag, så energin e på topp när jag ska springa, men ärligt, känner mig inte så sugen på att springa när det inte e sol ute, vill då bara ligga i soffan å dega, men nope ut å springa ja! :) Får träffa mina fina tjejer med. Blir nog bra.

Dagen har känts lång men hade bara en kort föreläsning, sen pluggade jag i nån halvtimma å sen åkte tåget hem för att vänta på öronläkaren, har nog väntar i ca en timma sammanlagt, tråkigt. Men satt å läste. Lånade en bok av Ida i söndags å jag e helt fast, visst den får mig att må illa å magont men så jäkla spännande e den så jag kan inte släppa den. Måste helt klart börja läsa fler böcker, ett bra sätt å slappna av.

I morron e det skola igen, en lång skoldag, från 8.15 (ja USCH så tidigt!) till 12.00, usch usch usch. Hem å plugga å sen blir det träning på friskis, inte tränat där på hela veckan så imorron blir det puls pass, sen e det ju säsongsavslutning på "Drömmen om Italien". Spännade spännande :)

Nej nu ska jag packa ner lite till ikväll.

Ha en fin kväll.
Vad tycker ni om korten? :)

/ Carro!

Bilder från bland annat Liseberg.

LISERBERG 25/4-10 MED JENNY!



Jag körde dit.


Nya radiobilarna :)


Vi åt god kebab i pitabröd.


Vatten strålarna är häftiga.


Haha jag i cowboy hatt :)


Jag i 3D glasögon, coolt.


Ben & Jerrys glass va läskande god måste jag säga.


Jenny åkte spin-rock.


Jag i Kållerado som inte alls var lika rolig som förr, de har tyvärr tagit bort en del grejer... :(


Jenny åker Kållerado:)


Jenny med sin stora toblerone vinst på 2 kg.


Å jag vann en lite daim påse i alla fall :)


Jag fullkomligt älskar "flumeriden"

En underbar dag, tack för den dagen Jenny!


LITE ANDRA, OLIKA BILDER!



Simba kissen ligger konstigt...


Men kan charma alla ;)


Nala kan vara charmig hon med.


Å Simba ska ligga på ställen där man egentligen inte får ligga...


Här på Hjortsberg händer det grejer :) Här ser ni brandkåren i nåns trädgård... (Taget från balkongen)


Å på balkongen kommer det ibland fåglar å sätter sig.


Det var väldigt mörka moln i lördags eftermiddag. Taget från balkongen.


Jenny har skaffat linser :)


Avslutar med en bild på mig i från lördags kväll.

/ Carro!

Trötter.

Känner mig trött, kanske för att man sprang tidigt imorse å hållt igång hela dagen, dessutom har hjärnan fått jobba igen en del i å med att vi nu har börjat med fysiologi, spännande spännande. Nu e det inte råplugg av latinska namn (vilket nog va soft jämfört med denna delkurs), nu ska vi in å rota bland celler, vävnader, matspjälkning, andning å grejer, aj aj hur ska denna kurs gå? Många som säger att denna e den svåraste kursen men jag har en annan teori, har man klarat psykologi och anatomin som jag trodde jag skulle faila på (okej anatomin vet jag ju inte än...) men psykologin va mega stor å mega svår då klarar man fysiologin tror jag. Haha det tror jag på i alla fall :)

Kvällen har varit softisch, åt en god tacos tallrik när jag kom hem (efter att ha pluggat i ca 30 min), va mumsigt gott. Upptäckte sen klockan åtta att "bonde söker fru" var, yes tänkte jag å checkade det den timman å nu sitter jag här, ska nog snart inta sängen (ligger redan i sängen men för att läsa å sova) för e som sagt ruskigt trött.

Denna vecka ser mina dagar ut såhär:

Tisdag: Skolan, plugg, öronläkaren, vårruset å softa.
Onsdag: Skolan, plugg, träna, säsongsavslutning på "Drömmen om Italien"
Torsdag: Ledig från skolan, blir nog lite plugg hemma å sen fyller min sötaste Ida år, blir lite firande hos henne. Mysigt. Sen blir det nog träning med.
Fredag, Lördag, Söndag: Ingen aning, skola på fredag sen får vi se hur helgen ser ut, kanske party, kanske lugnt, märker vi..

Nu ska jag lägga in lite nya kort.

/ Carro!

En fin start på måndag morron.

Hade en underbar start på min vecka, startade dagen med ett jogging pass på 55 min, helt underbart. Sprang 6.6 km, mest för att testa mig själv å Jenny om vi fixade 5 km ( i å med att vårruset e imorron) å yes det gjorde vi, sen tiden kanske inte va den bästa men sprang inte mot tiden idag, idag va det bara jag själv, fåglarna som kvittrade, solen som lös så skönt i ansiktet å musiken i ipoden som gjorde att jag sprang hela tiden, underbart start kan jag säga, testa ni med!

Har haft en underbar helg, blev grillning igår kväll med Ida å Micke, varmt å gott va det på altanen, cyklade dit å cyklade hem för fick sällskap hemåt, tack snälla ni för igår :)! Va riktigt trevligt.

Sen när jag kom hem såg jag min mejl å då såg jag att jag hade fått mejl från chefen på Skrea Camping, nu har jag fått erbjudande att få jobba på "receptionen" (som jag visste sen i fredags) men va oxå intressant för en till tjänst hos dom, som "aktivitetesledare" som jag sökte med Ida, hoppas att man kanske får det för det e ju att jobba med barn, men kul att man kanske fått båda tjänsterna :) GOTT MED ETT JOBB!!! :)

Idag blir det skolan från 13.15-16.00 å sen hem å softisch, gott att ha gjort träningen idag, ska ju oxå cykla ner till tågstationen så blir lite träning det med.

Men nu blir det en god å efterlängtad frukost innan det e dags att bege sig.

I morron e det fullspäckad dag, ska först till skolan 10.15-12-00, sen öronläkaren kl 14.00-15.00 å sen hem för att bara fixa sig inför vårrustet för att sen ha picknick efter loppet med mina 5 tjejer, mycket najs!

Ha en bra dag.

/ Carro!


Dagen efter..

Dagen efter idag ja...
Kvällen/natten va galen, sjukt skoj hade vi ute i alla fall, roligare än det har varit de senaste gångerna.
Satt hos Jenny hela kvällen, lyssnade på musik å kollade youtube, sjukt skoj. Drog in till stan vid halv ett tiden, fick betalat å drog å dansade, sjukt skoj å galet mycket folk.
Gick från Harrys lite efter tre tiden, cyklade då till Robin å hans kompisar, de va hos Björn, där blev vi kvar ett tag, va nog hemma vid fyra tiden, somnade nog runt halv fem imorse, super trött.
Gick upp vid elva tiden idag, å nu e det sol ute å jag e helt ledig, perfekt för en promenad:)

Så snart blir det en promenad med Jenny, sen lite senare mot kvällen ska vi grilla hos Ida, blir att cykla dit ( i å med att man inte ska köra när man e bakfull), så det blir en cykeltur dit, hon bor faktiskt i Vinberg så lite motion där med:)

Bilder kommer inte idag heller, sitter nu på den stationära datorn å har inte tillgång till bilderna på denna, men ha tålamod, snart så, promise denna vecka!

Inget mejl från Skrea Camping heller, han skulle ju skicka... Konstigt? Hoppas han håller sitt ord nu bara att jag får jobb där...

Men nu ska jag sätta mig på balkongen å schteeeeka i solen, sen tvätta min vinterjacka (för nu e det nog dags att hänga in dom på allvar!) å sen en promenad i solen ner till stranden, härligt.

Ha en bra dag.

Imorron skola igen, usch 5 veckor kvar nu å det e fysiologi allting, hur ska detta gå? Tyckte bara antomin va rörig, va e denna då? Nej ge mig sommarlov nu snart istället!

/ Carro!

HAHA!

"Peta in en pinne i brasen" e den bästa party låten ever:)!

Blir inga...

Nope inga bilder idag heller, nu e jag redo för att sticka till Jenny för att partaja lite så bilderna kommer inte upp idag, men imorron kanske eller övermorron... Håll utkik :)

Ha en bra kväll.

/ Carro!

1:a Maj.

Ikväll blir det party, riktigt taggad för det känner jag.

Va en lugn kväll igår, gott. Tränade, såg på "Talang 2010" å bara mös, riktigt fredagsmysigt.

Har PMS denna helg så ena stunden skrattar jag, andra gråter jag, tredje e jag arg å sur å fjärde stör jag mig på allt å alla, dessutom så vräker jag i mig onyttigheter som naturgodis, godis å nötter, det bådar inte gott för min viktnedgång... Beach 2011 blir det nog istället... Haha! Nej usch för PMS... :(

Nu blir det TV:en stund innan det e dags för att äta, tacos blir det ikväll. Sen ska jag fixa mig å sen ska vi va hos Jenny först å lite senare gå hit där grabbarna är. Najs. Sen blir det utgång i staden, kanske Bratt ikväll?

Ha en bra kväll.

/ Carro-

RSS 2.0