Sammanfattning av 2009!

Måste bara sammanfatta året 2009 lite kort
.
Året har varit bra, hände inte så mycket i början av året, jobbade på Mcdonalds ända tills hösten kom då jag började på högskolan:) Vi flyttade även in här i denna lägenhet i Mars, äntligen blev vi av med den andra skitlägenheten!

Sommaren va en bra sommar, i alla fall när vi va iväg på Grekland-Thassos. En underbar resa! Slutet av sommaren va rätt så långtråkig, fick inte jobbat så mycket så så mycket spännande hände inte, stranden låg man inte heller på så mycket för vädret...

Sen kom hösten, en dramatisk höst, min bästa vän hamnade i depression, va en jobbig tid, men va härligt med att börja träna ordentligt efter sommaren, va på SPA med bästaste Ida, en underbar helg. Jag å älskling firade också 3 år,  tiden går sjukt fort!
Vintern kom å nu i jul har det varit underbart roligt å mysigt.

Neee nu måste jag snart ducha, tar ett tag å fixa sig idag...

/ Carro!

Nyårsafton:)

Idag e det nyår, kallt som tusan ute så bidde ingen löprunda, typiskt jag som var så inställd på det:( Men men får ta igen det nästa år:)

Gick upp runt tio tiden, men va vaken redan kl halv nio, men Jenny sa att det va 10- ute, så kändes mindre lockande att gå upp då från det varma täcket så vi beslutade å ligga kvar å så blev det.
Va inne i stan vid ett tiden, mycket folk! Handlade lite å gick i stan, har nu precis ätit lite lunch å sett "dirty dancing" på tv, bra film det där!

Ikväll ska vi till Stafsinge, firar in det nya året där me Robins vänner, kul. Blir tre rätters middag å snacks, massa gott.

Nu ska jag snart duscha, älskling håller på å baka maräng tårta tills i kväll, han fick stå för efterätten, får la gå å hjälpa han lite.

Yes, nya tag nästa år Ida L, bara att köra då, ska fan inte ge mig!!! Tack för pratstunden gumman:)

Gott nytt år allesammans!

/ Carro!

Fuck!

Hopp tenta resultatet har kommit, U stod det på mitt, ingen aning hur många poäng ifrån eller vad, får man reda på den sjätte då man får tillbaka den... Hope, bara att börja plugga tills omtentan som e den 22 jan, känns sådär lagom kul när den andra tentan e den 12 jan, skitkul!!

Lagom det beskedet kom i tid till nyår, känns ganska så pissigt! Men men, nya tag efter nyår, ska fan fixa den, hade det lite på känn, men ska jag vara ärlig så trodde jag högt på ett VG, haha jo tjena... Men omtentan ger ju nya tag för det vet du;) Hoppas på VG denna gång då ju:) Ska plugga som fan nu!!! Nu ska jag fan visa den!

Just det, hade trevligt innan idag med flickorna i Varberg, blev en snabbvisit, men bättre än ingenting, blev sen middag i Morup, satt å kollade i resekataloger en del, blir en resa i sommar till Grekland. Väldigt mycket najs, det kan behövas.

Neee nu ska jag plugga på den andra tentan, sen hoppa i säng, e sjukt trött å ska upp redan vid kvart i nio imorron, hör å häpna nu: Ska ut å springa slingan med Jenny kl nio imorron bitti:) NAJS! Måste verkligen motionera för att hålla mig i form å rent psykiskt må bra, det e ett beroende jag har för att må bra.

/ Carro!

Galet kallt!

Det är galet kallt ute, fy tusan! Va ute innan på en promenad, gick in till stan för var tvungen att gå in på apoteket, gott å få komma ut å röra på sig.

Ska nu snart iväg till Varberg å fika hos Pia å Markus med deras dotter, så snart kommer Ida, Jossan å Rick hit för vi ska samåka. Älskling e sjuk, han har jätteont i halsen å e förkyld. Stackarn!
Ikväll får vi se va som händer, planerat e å åka till Morup för att äta där, men vi får la se hur älskling mår först. Kanske, kanske inte.

Som vanligt gick jag inte upp förrän sent, kl tio idag, jag fattar verkligen inte, varför kan jag inte gå upp normalt? Imorron kan jag lova er att jag SKA FAN upp kl åtta, nio nånting, verkligen inte senare än nio. Å från å med den 1 jan ska jag börja springa ute, måste verkligen röra på mig mera, e därför jag e så himla trött å tråkig hela tiden, å motivationen till skolan, den e låååååångt borta!! Har inlämning av tentan om två veckor, det suger!!

Imorron e det planerat å va hos Martin, antingen hos hans mamma eller hans pappa med Robin å hans vänner, vi får la se hur älskling ens mår imorron...

Vaknade i natt av en konstig "dröm", jag vet inte ens om jag drömde eller om jag vaknade av det, men vaknade till av att ryckte eller bankade nånstans, jag kanske drömde men jag vet inte. Det va sjukt läskigt å obehagligt å tog mig lång tid å somna om.... USCH!!

Neee nu måste jag diska, gästerna kommer snart.

Älskar dig Robin!

/ Carro!

Snart blir det...

Blir snart en promenad för mig å älskling, känner att jag måste få luft, få röra på mig. Men mest känner jag för att ligga kvar i soffan å slöa hela kvällen, men nope det vet jag själv att jag inte fixar.
Jag som e van vid att röra på mig 5 dagar i veckan, det klart att det sinkar, jäkla jul! Visserligen bestämmer man själv hur mycket man ska äta, vad man ska äta å hur mycket man rör på sig, men det e överdrivet mycket på julborden, men fruktansvärt gott!!
Nästa år ska jag hålla mitt godisförbud i ett helt år, jag ger mig inte!!

Ikväll får vi se vad som händer, med tanke på denna skitdag kommer det nog inte hända så mycket mer än en promenad, äta mat å se på tv... Väldigt spännande...

Imorron däremot händer det en del, ska träffa Jossan å Rick, Pia å Markus å deras dotter, Ida å Mattias hos Pia, ska bli väldigt trevligt. På kvällen e det middag i Morup, väldigt trevligt! :)

Neee nu ska vi snart ta en promenad..

/ Carro!

Meningslös dag...

Idag har det varit en sån där sjukt meningslös dag, har bara suttit inne, ätit frukost å godis, jag hatar såna här dagar! Gick upp i tid idag, kl nio. Åt frukost vid tio tiden, såg på Anna-Pihl å sen somnade jag i soffan till kl ett! Vaknade å nu sitter jag här. Jag pallar inte göra nånting alls idag, har ingen aning om vad som händer idag, kanske träna? En promenad? Löpning? Jag e inte alls sugen på nåt av det...

Ikväll har jag heller ingen aning om vad som händer... Vi får la se..

Neee nu ska jag forsätta se Anna-Pihl, sen ska jag plugga, om jag orkar... Kanske tar igen det efter nyår istället..?

Haha helt meningslöst inlägg ju.. Nu vet ni att jag lever i alla fall:)

/ Carro!

Haha:)

Haha tog en ful men väldigt cool bild på mig å Nala, kika å kommentera! :) HAHA!!



Natti på er:)

Nu blir det snart sängen, precis sett färdigt "american pie" filmen, den sista av dom alla, den va väl sådär får jag väl säga... Mycket naket å mycket handlade om sex... Men men dom filmerna e ju såna..

Träning har jag hunnit med ikväll ja, dock inget intensiv pass, blev ett baspass istället, gott å ha rört på sig, skulle dock behöva det igen efter allt godis jag åt under filmen, neee nu längtar jag till 1 jan, BEACH 2010:)

Imorron händer det inte så mycket, ska nog starta dagen med att se en film (måste nog se PS I Love You igen, har saknat den), blir plugg vet jag, kanske en promenad eller kör på step passet, vi får väl se. Behöver handla på systemet med inför nyår då det blir hos Martin (Robins kompis) med de gamla vanliga, najs.

Neee nu ska jag chatta med morfar min, sen blir det natti.

Älskar dig honey bunny :)

/ Carro

Träning:)

Snart blir det träning med Jenny Penny. Blir på Patriks intensiv pass, mycket trevligt men väldigt jobbigt kommer det att bli...

Har pluggat lite med Ida, eller renskrivet på datan, gjorde mer än va jag hade tänkt så ligger bra till, gör nog lite imorron med.

Ikväll blir det som sagt träning, mat å en film till det, blir nog lite städning, å chat med morfar min.

Kollar nu på Stuaert Little 2 på TV:n, sjukt bra. Såg den faktiskt i Canada när jag å syster var där hos morfar, fast då var den på engelska, men väldigt rolig film:)

Neee nu måste jag snart bege mig till träningen.

/ Carro!

Plugg med Ida.

Nu blir det plugg med Ida, ska skriva rent lite på datorn tänkte jag.

Ikväll blir det träning, intensiv pass, sitter jäkligt bra med tanke på all mat å onyttigheter jag har ätit, kanske man skärper sig efter det? Haha.
Blir nog nån film till maten ikväll, ska oxå betala räkningar å rensa lite i klädkammaren där det ligger massa skräp...

Somnade sent inatt å kom upp sent med, inte förrens kl halv tolv, illa! Imorron SKA jag upp kl nio har jag bestämt!

Händer inte så mycket dessa dagar, träning idag å kanske imorron, på onsdag ska jag träffa några tjejkompisar från konfirmationen med deras pojkvänner, även älskling ska med. Ska bli riktigt skoj för den ena tjejen bor i Tyskland å har inte sett henne sen i sommras så ska bli skoj.
Torsdag e det nyår ju, vet ej vad som händer än, har faktiskt inte planerat så mycket, men jag ska vara med Robin å hans kompisar, de e så sega på att planera, men det blir väl nånstans med dom, trevligt trevligt.

Neee nu kommer nog Ida snart.

/Carro!

En uppdatering kanske?

Ja det e ont om uppdateringen såhär i juletider.
Julen har än sålänge varit bra, en del å göra, flängt runt en massa, ätit så jag dör snart å haft det fruktansvärt trevligt å roligt. Livet e underbart!
Julafton va vi först hos Robins farmor, sen hos mamma å pappa, sen hem å visa lägnheten för farmor, sen till Morup med kissarna, där sov vi över till juldagen. Å till å med i år hade jag varit snäll för så många julklappar jag fick:) Å fina va alla! Tack alla!! Å dessutom kom tomten till oss:)

Just nu sitter jag på en bärbar dator, inte min utan älsklings. Yes nu har vi ännu en dator till här, 3 st på 2 personer, det e kanske för mycket? Haha. Men dennna e älsklings, han ville ha en ny å en bärbar i å med att han ska börja plugga hemma nu i vår. Bra val tycker jag som använder den;) Den har en inbyggd webcamera så går att webcamma, väldigt bra i å med att min morfar som bor i Canada alltid vill se mig, så testade nu ikväll (köptes idag) å det funkade! Kunde prata å videofilma, allting funkar bra. Det bästa att det e gratis, Skype ju! Fick även se min kusin Johan som e där nu som annars bor i London, väldigt trevligt å prata via det sättet. Nu kan de ju se våran lägenhet å våra kissar utan problem, jag e fascinerad av Skype som ni hör:)

Juldagen va det party, riktigt party kan jag säga, helt galet!! Sjukt ont i huvudet, illamående å mådde piss hela dagen, å lägg sen till ett tråkigt släktkalas, där har du dagen efter......
Men sjukt skoj hade vi, dock inget krogen för oss, stack till en annan fest istället, skulle till krogen men nope det blev att vi stannade där istället... Kom hem runt tre tiden..

Neee nu ska jag fortsätta surfa, ska snart sova med, imorron e det Måndag, ska faktiskt plugga (ja jag vet att jag skulle låta bli men kan inte det, måste skynda långsamt, kan ta det lugnt i slutet av tentainlämningen istället, skönare!)

Bilder kommer senare när jag hinner, får se när jag hinner uppdatera igen.

Älskar dig Robin!

/ Carro!

Dan före doppardagen:)

Yes imorron e det julafton, så himla roligt å mysigt:)
Tyvärr har ju snön regnat bort, inte allt men mest e det slask, shit för det, men lite vitt e det ju i alla fall:)

Idag e det fullt upp, håller nu på att tvätta, en timma kvar sen ska jag å älskling in till stan, älskling ska fixa dom sista julklapparna å jag hänger på, måste till Coop å systemet..

Ikväll blir det till att slå in de sista julklapparna, spela bingolotto, äta lite julmat å se på film kanske (om vi hinner)..

Imorron e det fullt upp, ska till Robins farmor på förmiddagen å hälsa på, klockan ett ska vi till mamma å pappa å äta å se på Kalle Anka, sen ska vi till hit hem så att farmor får se hur vi bor å sen hem till Morup med kissarna å alla julklappar, får se hur länge vi stannar där men troligtvis kommer vi hem på juldagen då det e partaj för mig å Jenny Penny, mycket najs:)
Å annandagen e det sån där tråkig släktmiddag på pappas sida som man måste infinna sig på, säger inget så har jag inget sagt.................

Får se när jag hinner uppdatera igen, ska i alla fall sätta igång nu å plugga det sista innan det e riktigt julledigt:)

Älskar dig bauta mycket älskling! :)

/ Carro!

Pulkaåk:)

Har faktiskt kommit in nu från Jenny Penny, vi va å åkte pulka med plastpåse, gick snabbt å va farligt, men rumpan gick det å åka på, lite snöigt men det funkade ju:) Sen gick vi hem till Jenny för att bara prata lite, nyss hemkommen. Blir nu "Anna Pihl" å en lussebulle med glögg till.

Imorron e älskling å jag lediga, blir tvätt, städning, stan å julklappsinslagning, även Bingolotto, handling å lite julmiddag hemma. Mys pys med andra ord.

Neee nu får jag gå å börja kolla på "Anna Pihl" så jag hinner, älskling e ej hemma från bion än...

Snart julafton, mysigt:)

/ Carro!

Jag pallar inte...

Usch å bara öppna dom där jäkla böckerna e jobbigt, pallar inte. Två frågor kvar, skulle börja på den näst sista idag, jag pallar inte ens öppna boken, gör en massa andra saker hela tiden, det känns inte bra.

Har nu ringt Friskis, det e upp till varje förening sa dom i Riks, så ringde till verksamhetsledaren, hon sa att det va okej å e det nånting skulle hon höra av sig. Känns ju bra. Men lönen e inte den bästa, 75 kr i timmen nu innan öppning å sen 110 kr i timmen (mycket bättre ju) å sen e det provision på det man säljer, vi får la se hur det går, får ge det en chans i alla fall. Men att stå i Falkenberg känns sådär, här känner alla liksom, men nu vet ni som läser i alla fall:)

Angående pengar, fick ett glatt besked idag, kom hem en lönespecisikation från kommunen, 1500 kr, haha för vad? Fattar nada, har ju jobbat inom kommunen i vår så e säkert semesterersättning.... Ajja jag klagar ju inte, haha men chockad.

Neee nu får jag väl öppna den där boken å börja skriva, måste ju göra mat med i å med älskling ätit julbord på jobbet, får se om jag ens hinner gå en promenad, kanske sitter här å tjockar istället, haha det e ju bara jul en gång om året, varför slösa bort kvällen på att gå ut å gå i iskallt väder med snöstorm? Haha hälsosam, jag? Haha glöm det under julen, ni ska bara veta vad jag å Jenny har planerat för annandagen, haha massa mat, jag e galen!

Just det planer för juldagen- Antingen Göteborg med älskling å hans kompisar eller en kväll med Jenny, massa dricka, god mat å vi två. Det kan bli bra:) Jag vet inte riktigt än vad jag ska välja, men just nu lutar det åt Jenny hållet:) Vi ska ha efterfest i såfall:) Haha yeees:)

Neee som sagt nu finns det inga ursäkter längre, måste nog plugga för att inte göra det ikväll under filmen å det pallar jag inte!!

Jag Älskar Dig Robin!

/ Carro!

Ser det snöar ju! :)

Jaaaaaa det snöar, som det ser ut nu lutar det åt en vit jul, det va flera år sedan vi hade det, gud så himla mysigt!
Men det e kallt ute!! Riktigt jäkla kallt, men gäller å ta på sig ordentligt bara.

Struntade i föreläsningen som ägde rum idag, mötet drog ut på tiden dessutom å sen va det typ bara 10 st som skulle gå från klassen å vi e ca 70 st så kände att det e inte onödigt å åka upp för den föreläsningen, mer tid till att plugga med andra ord.
Så ska faktiskt sätta mig ner å börja på nästa sista frågan som jag har kvar, känns rätt gott. Men ska ju renskriva allt sen på datorn, det kommer ta en jäkla tid för detta e ju bara kladd å har bara skrivit ner lite ord å stödmeningar...

Mötet ja, det gick bra! Känns som om det jobbet skulle passa in å mig, fria tider å mycket ansvar själv, ska jobba 2 å 2 med att värva medlemmar på stan, har ju erfarenhet av det innan så passar ju perefkt, har bokat in mig på att jobba den 2 jan (lördagen) å sen måndagen å tisdagen den följande veckan (typ 5 å 6 jan kanske?) får se hur det går. Har ringt friskis för att sagt till om jobbet (e ju ändå konkurrens) så väntar nu svar från Riks Friskis. Men det ska nog inte vara några problem, känns ändå bäst å vara ärlig å ha sagt det i fall det e nån från friskis som dyker upp på stan å undrar varför jag säljer medlemsskap för "fitnessexpress" å inte friskis, å då skvallras det hit å dit, så kändes bäst å tala om det.

Ikväll ska älskling på bio med grabbarna, så jag tänkte se en film hemma. Ska nu plugga, en promenad ska hinnas med å slå in de sista julklapparna. Började lite igår men blev inte helt färdig. Granen å pyntet i den e uppe nu i alla fall, mys pys måste jag säga! :)

Neee nu blir det plugg.

/ Carro

En helt vanlig måndag.

En typiskt måndag har det varit, försov mig som jag alltid gör på måndagar, cp trött efter helgen...
Gick upp strax innan elva, fixade lite å såg på julkalendern, å nu sitter jag här, ska väl ta tag i plugget nu så man får gjort nånting...
Annars ser dagen rätt så lugn ut, ska ta en promenad lite senare, blir ingen träning idag, borde väl träna för så mycket som jag smäller i mig i juldagarna, det e verkligen hemskt vad jag äter! Men som sagt, varför inte passa på? Blir nyttigt efter nyår, bäst å gå upp yttlerligare ett kilo så man har å ta på sen, haha så brukar jag se på det. Å jag ska jobba med träning å hälsa? Det låter ju bra, haha!
Neee men allvarligt, får ont i magen när jag tänker på hur mycket godis jag har börjat äta, ska jag vara ärlig vill jag bara att det ska bli 1 januari så man har en anledning å inte äta godis, jag e sjukt trött på det, får ont i magen efter jag har klämmt i mig allt godis, men ändå e det så GOTT så jag inte kan sluta. Det e verkligen farligt med jul! Denna gång ska jag hålla mig i ett år utan godis, men ska tillåta mig nötter, för det va ett misstag å ta bort det, det e ju det som e sjukt gott å det får mig att må bra, haha!

Imorron e det skola som gäller, eller först möte kl 10.00-11.00 å sen skola från 12.15-16.15, en lång dag...

Ikväll e det som sagt promenad som gäller, plugg å ska klä granen med, mys pys! Måste slå in alla mina julklappar med, det e verkligen tråkigt, men kanske att julkänslan infinner sig å man känner att det e roligt att slå in julklappar när granen e pyntad å ljuset e på, känns som om det kan bli mysigt:)

Va i Morup igår, riktigt god mat å mysigt blev det. Va hemma strax innan elva men somnade inte förrän halv ett, granen e lite malplacerad här så älskling tyckte vi skulle skippa gran, men nope, ingen jul utan gran sa jag!
Å så fick jag som jag ville:)

Neee nu måste jag plugga, ska ta å skriva mejl till morfar med.

Får se när jag hinner uppdatera!

/ Carro!

En vit jul?

Gud va mysigt, det har snöat en väldans massa idag, snöstorm så att säga! Kanske att det blir en vit jul i år i alla fall? Hoppas på detta för det va grymt längesen det va det!

Helgen har gått fort förbi å det e redan söndag... Ikväll blir det middag i Morup, ska hämta våran plastgran så dom bjuder oss på middag, mycket mysigt!

Igår blev det julklappsshopping på stan, eller julklappar till mig får man väl säga, hittade äntligen kläder tills julafton å juldagen, väldigt bra:) Fyndade även ett par handskar till mig själv, väldigt fina, dock va dom kalla när jag cyklade i natt, varför lyckas jag aldrig hitta vantar som håller värmen?

På kvällen igår stod det PARTY på listan, kom hem till Jenny runt 19.45, gjorde mat å åt runt halv nio, va då jag även öppnande första cidern för kvällen:)
Ida kom strax efter nio å vi började spela "anden i glaset", va inget roligt så lyssnade på musik å pratade, vi hann även byta julklappar:) Av Jenny fick jag body lotion å en tvål, Body Shops, luktar jordgubb:) Av Ida fick jag oxå body lotion, tvål, badskum, doftpåse å scrub, allt i en jättelåda, Nalle Puhs egna märke, tack mina små gummor:)

Runt elva tiden cyklade vi in till stan å gick in på Harrys, grymt bra musik å grymt roligt hade vi, klockan halv två lämnade Ida oss för att gå å lägga sig (upp å jobba kl sju), jag å Jenny kände oss trötta men vi dansade ett tag till å klockan halv tre lämnade vi Harrys för å kika in på Zätaz, inget roligt folk så drog vidare å beställde kebabrulle, jag smakade lite å sen cyklade vi hem, kom hem till Jenny, mina fötter va så stela å isfrusna så jag trodde jag skulle dö! Shit va jag frös! Värmde mig en stund hos Jenny å sen cyklade jag hem å tog en varm dusch, väldigt gott!
Somnade dock ensam (eller nja med kissarna med), älskling sov hos sin kompis (han pallade inte gå hem...), vaknade runt elva tiden i morse, mådde bra å har hållt igång tills nu, Robins kompisar e här å har varit här sen typ två, bara spelat tv-spel, som sagt- killar å tv-spel? Fattar fortfarande inte vad det e med killar å tv-spel?

Nu blir det till att snart åka till mamma å pappa å sen till Morup, blir väl där ett tag, får se om vi hinner klä julgranen idag eller imorron. Ledig imorron. Får se va som händer då, träna eller inte? Julstöka? Får se helt enkelt, plugga med all säkerhet!

Älskar dig honey bunny!

/ Carro!

Party?


Jag e sjukt PARTY sugen, e du Ida;)?

Som sagt julfest med Ida å Jenny imorron, sjukt skoj! :)
Natti!

Godnatt!

Neee nu ska jag lägga mig i sängen å plugga lite, sen sova. Älskling har inte kommit hem än, tippar på att han kommer hem runt ett, två tiden...

Imorron e det som sagt JULPARTY, så himla skoj! :)
På dagen blir det nog en promenad in till stan, å sen hem till mamma å pappa, måste få gjort nån fysisk aktivitet imorron.

Just det, fått svar om extra jobbet, jag e med på mötet på tisdag! :) Ska gå dit, se va dom säger å hur många pass jag får å hur det går till, tänker testa å se om det e nåt för mig, men e lönen runt 60-80 kr e det alldeles för lågt, får se va lönen ligger på med ju. Men allt e ju möjligt:)
Jobbet e ett säljarjobb kan man väl sälja, eller receptionist på "fitnessexpress" träningslokal. De öppnar nu i januari här i falkenberg.
Jobbet går ut på att värva medlemmar ute på stan, har ju jobbat med sånt innan så e ju positivt å det e ju inom träningsbranschen, det bästa av allt!
Ska då stå å sälja i mellandagarna på stan å sen lite i januari (tills öppning den 30 jan) å sen innebär jobbet att vara där på plats i reception å sälja medlemsskap. Kan nog bli intressant å kul! Frågan e ju bara hur Friskis ställer sig när jag gör reklam för ett annat träningsförbund? E ju konkurent... Känner mig kluven där faktiskt! Å vad händer om jag e tillräckligt duktig för jobbet å får jobba där upptill studierna, nån dag kommer de ju att ställa mig mot väggen å be mig välja förening. Å vad väljer jag då som varit aktiv i Friskis i snart 8 år? Det e en svår fråga som jag inte vill komma upp, tyvärr kom den upp på arbetsinterjuvn, å jag svarade ärligt- jag vet inte faktiskt. Det känns svårt å leva utan Friskis, men samtidigt e det ju ett jobb som jag vill jobba med, vill ju jobba inom träningsbranchen å Friskis e ju idiellt å det kommer man ju inte långt på i framtiden när det gäller att jobba inom Friskis. Vi får väl se vad som händer... Måste sova på dom här frågorna.

Men nu-plugg...

/ Carro!

Stressigt!

Gud mitt liv e verkligen stressigt just nu, har en del å göra om man säger så...
Skolan går kanon, eller nja, vet ej hur det gick på sista tentan, men hoppas å tror på minst godkänt i alla fall, vi får la se i januari...

Har gått upp kl sju nästan varje dag för att se julkalender å hinna med det jag vill göra, har varit överallt, på 2 st möten denna vecka, ett angående friskis å ett angående ett extra jobb.
Sen har skolan tagit tid, har en tenta som ska redovisas å inlämnas den 12 januari (vet att det e ett tag kvar) men vill vara i tid å den hänger hela tiden över mig... Men ska göra så mycket nu tills på tisdag, sen tar jag en veckas ledigt från plugget å sen kör jag på igen! Men nu har jag fått ett jobb, eller ska på information om det på tisdag, ännu ett möte.. Så får se om det verkar kul, verkar det det hoppar jag på det.
Berättar mer när jag vet mera å när jag vet om jag ska hoppa på det eller inte... Då ska jag jobba i mellandagarna, men som sagt får se hur det verkar...

Denna helgen e hektisk med, måste inhandla de sista julklapparna, hitta en juloutfit, träna imorron, "julparty" med tjejerna imorron kväll, alla kan vara med vilket ska bli riktigt skoj, va så längesen vi festade alla tre:) NAJS!! :)
Söndag blir det till att slappa, hämta julgran å kanske träffa gamla tjejer från klassen.

Neee nu ska jag fortsätta pluggandet, e ensam hemma ikväll, älskling e hos grabbarna å spelar tv-spel, vad e det med dom å tv-spel eller data-spel? De kan sitta i timmar, jag fattar verkligen inte det!!!! Dum nog har jag gått med på å köpa ett spel till älskling i julklapp, nu kommer han ju ägna mer tid framför tv:en... Men men då får jag ha den stationära datorn för mig själv, alltid nåt bra ju:) Min dator som jag e på nu segar e väldans...

Ha en bra helg å kommentera korten! Vet ej när jag hinner uppdatera, men checka läget då å då så märker ni.. Troligtvis inte förrän på söndag eller måndag (ledig på måndag!) men håll utkik helt enkelt!

Älskar dig mest älskling!


/ Carro!

Uppe med tuppen:)

Ja idag kom jag i alla fall upp i tid, såg julkalendern å nu sitter jag å äter frukost. Blir till att åka om en halvtimma in till stan, velar fortfarande på om jag ska ta bussen eller cykla in till stan...? E ju svinkallt ute, 5 minus sa älskling... USCH! Men men det e gott att det e kallt så att det kan snöa:)

Idag blir det som sagt grupparbete, sen får vi se va som hinns med, kanske shopping eller bara hem å äta å sen träna... Vi får se hur det ser ut å när vi blir färdiga. "Bonde söker fru" e det som gäller ikväll i alla fall, lite plugg med. Hann med lite igår innan jag somnade, så trött jag va, somnade redan kl 23.15...

Neee nu ska jag äta upp.

Får se när jag hinner uppdatera igen, fullt upp imorron så kanske inte förrän på lördag, men man vet aldrig..

Kommentera mina söta bilder så länge! :)

Jag Älskar Dig Robin!

/ Carro!

En kväll som denna:)

Jahopp kvällen e här å dagen har därmed passerat, går sjukt fort.

Har i alla fall hunnit träna, äta å sett "bonde söker fru", plugga det går det segt med, men ska nu ta å sätta mig snart med lite plugg, ska bara plinga Ida först.

Imorron e det som sagt grupparbete i Halmstad, sen får vi se va som händer å va jag känner för, kanske shopping, kanske träning...? "Bonde söker fru" blir det i alla fall:)

Får se när jag hinner uppdatera igen, skola på fredag kl 9.00-11.30, sen hem å äta å sen iväg på ett möte, sen träning, så fullt upp, men bara att hålla utkik! Kommentera korten tills dess!!!

Ville bara skriva lite.

Hej Hopp...

/ Carro!


Haha vi ser det snöar:)

Haha idag när jag skulle upp å dricka vatten runt fem tiden imorse såg jag att det va alldeles vit på marken, det hade snöat:) Sikken lycka! :)

Men dagen idag har varit stressat! Försov mig, eller nja jag tänkte först ta åtta tåget men insåg att sängen va så varm å skön så låg kvar å bestämde mig för att ta halv nio tåget istället, ställde ingen klocka men vaknade kl 7.25 å insåg att jag måste cykla om 35 min!!! GAH! PANIK!
Men hann, fuskade lite å tog bussen från stan till tågstationen.
Föreläsningen va så tråkig så jag nickade till flera ggr å höll på å somna, inget bra alls ju...

Men dagen igår va desto bättre, stack till träningen, gott. Kom hem å ät å duschade, sen blev det glöggkväll hos Ida med Jenny. Riktigt mysigt. Vi hade glögg å massa gott å äta, himla gott å mysigt å prata med tjejerna, å mer blir det på Lördag, då det blir "julpardey" hos Jenny, tometluvor, julklappar å sprit, najs:) KLACKARNA I TAKET TJEJER:) hihi:)

Av dagen som återstår blir det till att se julkalendern, plugga, träna med Jenny Penny, basta å hem å äta å se "bonde söker fru", väldigt najs faktiskt! Sen får vi se va som händer, kanske lite plugg å mys...

Imorron e jag ledig, men ska till Halmstad för att göra skolarbete, grupparbete så att säga, ska redovisas på fredag så ska sitta sålänge som vi behöver med start kl tio på morronen, sen får vi se om det blir julshopping i stan i Halmstad, om det hinns med blir det det... Annars får jag väl ta det på lördag kanske... Hinner då med ju. Men nu e det bara 4 st julklappar kvar, så känns rätt så okej nu:) Å så e det ju bara 8 dagar kvar tills julafton!! WIIIIIIIIIIIIIII:)

Neee nu ska jag ringa ett samtal, sen ska jag äta korv med bröd å se julkalendern:)

Kommentera dom nya korten!!!

/ Carro!

Lite nytt:)


Julbord med Robins familj och moster. Är Robins mamma som tar kortet.


Simba missen:)


Han e rätt så cool faktiskt! Haha:)!


Fest i lördags (12/12) med Jonna, Lotta å Jenny.


Jag dårå...


Jag å Jonna:) Barndomsvänner, precis som Jenny.


Min oerhört snygga å färgglada drink, med min mobil å det bästaste på hela kvällen- CHILLINÖTTER!! Som jag längtat! Höll upp i 3 månader å 2 veckor! WOW säger jag.


Haha snyggt posekort:) Jonna, Lotta å jag.


Vi tre igen.


Av Jenny fick jag ett kort på henne, najs:)


Jenny börjar nog bli för fuller kanske? :)


Jag, Lotta å Jenny. Haha min hand ser mysko ut...


Va allt för denna gången, kommentera gott folk!
Tjing Tjong!


Plugg för hela slanten!

Ska nu sätta i gång å plugga lite, får se hur detta går...
Men först lägger jag in lite nya bilder, från helgen å från julbordet, å några på kissarna. En kommentar vore najs:)

/ Carro!

Ska nu...

Nu ska jag se på "ullared" å äta min kycklingsallad, sen blir det plugg å fix med julkorten. Har än sålänge bara scannat in sidorna från boken jag behöver, det tog typ 45 min, sjukt lång tid, ca 25 sidor, puh!! Men nu e det gjort.

Ikväll blir det träning, plugg å mys pys, kanske lite glögg å saffransbulle, jag e sugen! Fast har redan ätit så mycket pepparkakor idag så jag har ont i magen, men e sjukt sugen på allt onyttigt, måste vara för att det e jul...

Vart e den där snön som alla pratar om ska komma? Här regnar det ju bara... Inte så väldans roligt inte...=(

Neee nu måste jag se det.
Ska se om jag kan få in några nya bilder senare under dagen. Håll utkik!!

/ Carro!

En regnig tisdag!

Jaha det regnar idag ju, just nu e det mörkt ute, jag e uppe tidigt idag:) Redan kl kvart i sju gick jag upp, e ledig idag dessutom, gott å få komma upp i tid, kunde verkligen inte somna om när älskling gick upp, dessutom lekte kissarna rövare, som dom höll på!!

Idag e jag som sagt ledig, ska till gymnasiet kl 10.00 å göra en grej inom skolarbetet, eller tentan får man väl säga... Ska redovisas den 12 jan... Så e 6 st frågor man ska ställa till någon inom hälsofrämjande arbete, jag valde skolkuratorn på gymnasiet. Å sen e det ytterligare 4 st frågor som ska besvaras, ska skrivas ihop å sen e den tentan färdig! Gott å få slippa läsa en massa...

Så dagen ska tillägnas plugg hela dagen... Dessutom har vi en gruppredovisning på fredag som inte ens e påbörjad, heja!!! Har varit ganska så struligt med den... Men vi får se om vi kanske kan börja med den idag eller hur det blir...? Ingen aning, har strulat till sig med grupperna...

Va i skolan på föreläsning mellan kl 15.15-17.30 ungefär, va sen på värdmöte kl 18.30-21.30, trodde det skulle hålla på till kl åtta bara, men oj så länge det varade!! Å så mycket grejer det sas, mycket nytt! Innan var det 3 st värdar på varje pass, nu ska det bara vara 1!! Har så många pass, ca 48 st pass på en hel vecka tror jag. Men ska bli kul å komma igång i en helt ny lokal, nytt å fräsch, med så många nya pass å fler möjligheter! Så jag LOVAR att denna gång satsar jag på beach 2010, ska gå ner minst 5 kg på ett halvår, jag e laddad redan!!!:)

Nu ska jag ta å göra i ordning frukost å se "ullared", för det missades ju igår. Sen e det nog dags att cykla...
Hörde nu att det ser ut att bli en vit jul, det hoppas vi:) Sååååå mysigt! 9 dagar kvar till julafton, känns inte så, men snart så kommer granen upp å julklapparna läggs därunder, då får man riktig julkänsla, å för att inte tala om lördag, då e det "julparty", tomeluvor på oss tjejer:)

"My life would suck without you", JAG ÄLSKAR DIG!

/ Carro!

Just det!

Just det ja, ikväll kommer ju "ullared", hade glömt bort det totalt! Så himla roligt!!!

Neee nu måste jag till skolan, kör ju idag, gott!!

/ Carro!

Löprunda:)

Vaknade runt nio tiden idag, skulle egentligen gått upp kl sju för att se julkalendern, men vi har SVT Play så man kan se det där närsom helst, så bestämde mig för att sova vidare en stund till. Steg i alla fall upp kl nio å bestämde mig för att ut å springa lite, sprang i ca 50 min. Det va riktigt gott måste jag säga. Tog sen ett bad å pluggade, bra att man kan göra två saker samtidigt:)

Ska nu äta en sen frukost, sen bege mig till skolan för att ha föreläsning från kl 15.15-18.00, men ska gå innan för ska på möte kl 18.30, friskis och svettis möte i de nya lokalerna, spännande å se hur det ser ut nu när det e färdigt.

Så ingen träning ikväll, får se om jag hinner uppdatera, har massa plugg med.. Å julkorten ska skickas med ju..
Men man vet aldrig, checka läget lite då å då så märker ni:)

Veckan ser ut såhär just nu:
Tisdag: LEDIG!:) Kanske julshopping i Halmstad med tjejerna, plugg, träning.
Onsdag: Skola från 9.00-12.00, plugg, träning, "bonde söker fru"
Torsdag: LEDIG! :) Kanske julshopping i Halmstad med tjejerna (antingen tis eller tors), plugg, träning, "bonde söker fru"
Fredag: Skola från kl 9.00-11.30, plugg, träning, "bonde söker fru", fredagsmys;)
Lördag: Lutar åt julparty med tjejerna:)
Söndag: Troligtvis bakis, men en fika med några tjejer från min gamla klass, väldigt trevligt:) Slappa...

Neee nu ska jag äta, e riktigt hungrig!!

Kommentera korten å videoklippen!

Älskar Dig Sötnos!

/ Carro!

En lyckad helg:)

Yes denna helg har varit grymt bra, tyvärr går det ju alldeles för fort över så det gäller å ta tillvara på dagarna som bara går... Men snart e det ju jul så det får gärna gå fort dit, sakta ner när man väl e där å sen i jan å feb kan det gå supermega fort för dom månaderna e bara tråkiga å deppiga...

I fredags blev det julshopping i Varberg med älskling, hittade en del julklappar, skönt, inte så många kvar nu! :)
Kvällen avslutades med tacos, "flickan som lekte med elden-filmen", å att Jenny Penny ringde å sa att Westlife e på tv, haha gullig vän man har:) Väldigt sött å lyxigt, haha:)

Lördags va en slapp morron, steg inte upp förrän kl halv tolv, gjorde oss i ordning för att gå på 70-års kalas, Robins farmor fyllde år igår så va bjudna dit, väl där fick vi lax med potatis å romsås, supergott!
Kvällen avslutades med att jag å Jenny Penny festade tillsammans med Lotta å Jonna, väldigt trevligt! Drack på tok för mycket, skakade massa rumpa på Harrys å cyklade hem med älskling kl fyra imorse. Somnade nog väldigt fort å sött va jag kommer ihåg...

Idag va det dock inte så sött, haha mitt huvud har dunkat sen kl elva imorse (då jag vaknade), inget bra, jag e aldrig bakis men idag bestämde sig nog Gud att jag skulle vara det, för idag e jag riktigt bakis!! Usch å fy! Men men, hade extremt kul igår, va kul att Jenny va med, va så längesen hon va ute, å hon va riktigt nöjd med att ha kommit ut:) Så nöjd att det ska göras om nästa helg:) HEHE! Å denna gången ska nog Ida vara med, det ser alltså ut som att det kommer att bli "julfest" med oss tjejer i alla fall, mysigt!! :)

Resten av dagen blir det pepparkaksbakning med älskling å handla på Ica Skrea Strand senare, även se "Robinson", e det som står på schemat idag.

Imorron börjar en ny kurs, börjar kl 15.00-18.00, ska dock gå lite tidigare för att hinna med att gå på värdmötet som e kl 18.30 i dom nya lokalerna, spännande:) Så ingen träning imorron.
Sen blir det julklappsshopping med tjejerna antingen på Tisdag eller Torsdag i Halmstad, kul:)
Massa plugg å träning ska hinnas med.

Neeeee nu ska jag surfa vidare, sen ska det som sagt bakas pepparkakor.

Älskar dig Sweety!


/ Carro!



Friday:)

Fredag idag, gottis:)

Blir ett snabbt inlägg för måste göra mig i ordning för shopping turen i Varbeg med älskling. Han kommer alldeles strax hem.

Haft tenta idag, det gick väl bra, man vet ju aldrig, hade säkert en massa fel, men men det går som det går, kan inte påverka det nu, finns omtenta å göra, men räknade ihop alla poäng jag va säker på att jag skulle få å som va rätt, 25 poäng, godkänt va 27 poäng, å det va mindre än hälften, så godkänt får jag nog, men återstår ju å se, senast den 6 jan 2010 kommer resultatet. Spännande!

Blir nu att åka till Varberg för att shoppa lite julklappar, sen ikväll blir det tacos å mys pys med en film med älskling, kanske hämta syster i Ljungby med.

Imorron ska jag se julkalendern, städa å på kalas hos Robins farmor, på kvällen e det partaj som gäller, väldigt najs faktiskt! :)

Söndag e det softisch, kanske baka pepparkakor med älskling, har ej gjort det, så e nog dags, likaså å skicka julkorten...

Neee nu ska jag fixa mig.

See you later alligator:)

Kommentarer på bilderna, tack!!

Älskar dig honey bunny :)


/
Carro

Känns bra:)

Ja det känns bra i alla fall med plugget, men sen vet man ju aldrig hur det kommer att gå imorron, men men gör mitt bästa helt enkelt. Har inte pluggat så himla mycket, sitter nu å läser från föreläsningarna, ska sen testa å se om jag kan frågorna, å sen läsa igenom allting igen innan jag går å lägger mig, känns helt okej nu i alla fall:)

Får se om jag hinner blogga imorron, för som sagt, fullt upp! Men kanske, kanske inte... Håll utkik, wish me goodluck!!

/ Carro Barro:)

" Alla barnen var fula, utan Caroline för hon va så fin", haha sjukt bra! :)

Dagen innan..

Jahopp då va det dagen innan tentan, måste verkligen plugga idag, än sålänge har jag faktiskt inte pluggat nånting. Å ändå gick jag upp kl 7.10 för att se julkalendern, men somnade sen om till kl 9.00. Jenny kom runt 9.15, vi har ätit frukost, lyssnat på julmusik å så har hon färgat håret här. Hon blev riktigt nöjd med resultatet:) Å nu e klockan snart halv ett, inget plugg änsålänge... Inte så bra! Men men ska sätta mig nu i ca 3 timmar tills älskling kommer hem, sen får vi se va som händer, kanske att vi ska till FYNDA å kolla lite, annars sätter jag på en film å ser på den å fortsätter sen med pluggandet hela kvällen. Så ser min dag ut.. Spännande eller hur:) ?

Va på träning igår, puls pass, sista för terminen! =( Svettades rejält, hehe:) Blev sen "bonde söker fru", nu e det riktigt spännande!

Ikväll blir det "mammas pojkar", det e sista avsnittet, väldigt spännande!!

Imorron e det som sagt tenta, åker nog ganska tidigt för att komma i tid, kanske redan 7.30 tåget, ska se när dom andra ska åka från falkenberg..
Blir sen shopping i Varberg med älskling, mysigt med julshopping!!
Sen ska vi äta tacos å se på film/tv:)

På lördag ska vi på kalas hos Robins farmor som fyller jämnt, ska vara där kl tre, innan dess hade jag tänkt å städa... Blir sen fest på kvällen:) NAJS! Party party kan jag säga:)!!

Får se när jag hinner uppdatera nästa gång, håll utkik!!

Tills dess, lämna ett tassavtryck:)

Älskar dig mest älskling!!

/ Carro!

Jag kan:)

Haha jag kan ju lägga in videklipp från you-tube, roligt. Kolla på dom jag har nu å släng in en kommentar, vore mycket trevligt:)!

Nu ska jag plugga... Usch å fy!!

/ Carro!

Fruktansvärt arg katt!

Haha denna har jag alltid gillat. Katten e väldigt arg, men låter så roligt, haha!

En söt å rolig katt.

Haha kolla på denna katten, den e så grymt söt å rolig! Va denna jag menade Ida L. Titta å skratta! ;) HAHA!

Meningslöst..

Ganska så meningslöst att gå till skolan idag, började 9.15 å skulle ha en föreläsning om alkohol å droger. Kommer dit å där är det från AA= Anonyma Alkoholist förbundet. Dom pratade lite å gjorde "reklam" för dom, slutade sen kl 10.00. 45 min lektion, fick vänta ända till kl 11.08 på tåget som va sent... Kände lite som att jag kunde pluggat hemma likagärna, det e ju tenta på fredag, dom sa inget om hälsorisker eller nåt sånt heller... Så neee lite jobbigt faktiskt, cyklade ju till tågstationen, det e en bit... Jajja, gjort e gjort... Ledig imorron:)

Nu ska jag börja på pluggningen igen... Endast 2 dagar kvar tills det e tenta, hur ska det gå? Återstår å se... Gör mitt bästa, mer kan man inte göra.

Ikväll blir det träning, pulspass ikväll, väldigt najs:) Med Jenny oxå  :) :)
Ska oxå se "bonde söker fru", hjälpa älskling med lite papper å sen blir det pluggning innan sängdags.

Som sagt ledig imorron:) Blir till att plugga större delen av dagen, en film med för att skringra tankarna..?

Jag Älskar Dig!


Kommentera bilder å videoklippet!!

/ Carro!


Precis hemkommen.

Yes så va dagens träning gjord, blev aerobic pass, sista för säsongen. E väldigt kul med aerobic faktiskt. Ska fortsätta med det till våren i dom nya lokalerna tänkte jag:)

Har varit i skolan idag, krånglig föreläsning idag, förstod inte så mycket, eller klart jag förstod men va så tråkigt. Å dessutom va tåget försenat med 23 min, men gjorde inte så mycket, Ida va där så vi fick pratat en del, kul å träffas gumman!

Ikväll blir det duscha, se på "ullared" å plugga en jäkla mass, håller nu på med dom sista frågorna på dom gamla tentorna som man kan hämta på internet, känns som om jag kan grunderna, frågan e bara om det räcker för att få VG? Jag kanske satsar för högt, men denna kursen vill jag ha bra betyg i för det e detta jag e intresserad av. Ajja vi får se, annars får man helt enkelt göra om den, e inte svårare än så...

Imorron e det skola som gäller, från kl 9.00-12.00 har vi föreläsning, sen blir det plugg, träning å "bonde söker fru", väldigt najs faktiskt:)

Har nu lagt in ett klipp om Westlife från nordstan i göteborg, det e min favorit låt- "Difference" från skivan å man ser alla grabbarna riktigt bra, så ta en titt på den å lämna ett tassavtryck som en kommentar:)
Först ser man Kian, sen Nicky, sen Mark å sist Shane. De skriver ju autografer åt alla fansen:) Riktigt roligt å ha träffat dom live å fått deras autograf, e lite stolt;) HÖHÖ!


/ Carro!

Westlife i Nordstan.

Jag passade på att filma Westlife i Nordstan i Göteborg när jag var där den 4/12-09.
Mycket bra klipp med min favoritlåt:) Kommentera gärna!!


/ Carro

Skola!

Yepp dags att ta sig till tågstationen om ca en timma, börjar idag kl 12.00-15.00, sen blir det hem å äta å direkt till träningenm blir aerobic idag:)

Blev träning igår med, intensiv, gott:) Såg sen på Robinson å gjorde situps efter det:) Sen blev det sängen, hann inte plugga mera än va jag gjorde igår eftermiddag å hann inte se "ullared", så "Ullared" blir det nog ikväll, imorron eller på torsdag då jag e ledig.

Va uppe redan vid 7.10 idag med för att se julkalendern, börjar tycka den e riktigt spännande, går upp med täcket, sätter mig i soffan, tänder ljusstakarna å sitter där å myser, det e juligt ju:) Sen somnade jag om idag igen, vaknade runt nio.

Nu ska jag plugga lite innan det e dags för frukost å sen cykla hela långa vägen till tågstationen...

Försökte lägga upp ett videoklipp här på bloggen med Westlife, ett klipp jag filmade i nordstan (har lagt in det på youtube), men gick inte, blir ingen länk...? Nån som vet? Ska se om älskling kan hjälpa mig senare idag...

Neee, dags att ta itu med pluggandet...

Älskar Dig Sötnos!


/ Carro!


Göteborg den 4/12-09, min livs dröm!!


Programvärden, han som e med i "Let´s dance" ju! :)


Mariette från IDOL sjunger.


Rabih å Eddie.


I väntans tider... Jag med Westlife- skivan.


Scenen, vi stod i kö så därför det e mycket folk..


Jenny väntar hon med...


ÄNTLIGEN, snart dags att gå upp.



NERVÖS så benen skakar. Snart min tur ju! :)


Oh my good, nu e jag nära. Hela bandet.


Äntligen min tur, fick knappt fram ett ord. SHANE på bilden.


MARK signerar mitt cd-omslag.


NICKY, va den som va gladast.


KIAN, trevlig:)


Efteråt stod vi här ett tag å bara kollade.


Scenen.


Alla grabbarna i Westlife:)


Kian närbild.


Nicky å Kian:)


Kian har en iphone.


Nicky in action:)


De signerar för fullt.


Jag:) Höhö;)


Sista kortet på grabbarna, de lämnade Nordstan för Scandinavium å IDOL å jag å Jenny lämnade Nordstan för Liseberg:


Jag:)


Renar.


Jag igen.


Det kom lite snö på Liseberg. ( haha fusksnö)


Jag julig:)


Bakade lussebullar med Jenny lördag den 5/12.


Knäck oxå:)


Simba julig å trött i söndags den 6/12


Kommentera, vore trevligt! :)
/ Carro!







Tenta vecka..

Denna vecka e tentavecka, tenta på fredag vilket innebär att det e tentaplugg hela veckan, gud så strängt!!

Helgen har varit fruktansvärt bra tycker jag. Inget plugg men massa mys, julbak, signering av Westlife, julbord å softisch, det gillar vi:)

Idag var jag uppe redan kl 7.10, såg julkalendern (ja jag e verkligen helt fast i den nu faktiskt, i å med att jag inte hinner eller kan se den ikväll fick det bli på morronen), somnade sen på soffan å vaknade runt kvart i tio då Jenny ringer, vi bestämde oss för att ta en promenad så kvart över tio blev det en promenad ner till stranden i ca 45 min, sen åt jag frukost å sitter nu här. Dags att ta itu med pluggandet så det blir överstökat för idag, sitter nog ca 1 å en halvtimma idag, har nu läst ut alla böcker så e bara anteckningarna å frågor jag ska plugga på, men känns som om jag kan det någorlunda faktiskt, men det återstår ju på fredag...

Så denna vecka e det bara massa plugg, träning å ännu mera plugg... Lördag blir det partaj, å denna gång med Jenny Penny om hon nu håller sig frisk, men ser ljust ut så vi hoppas:)

Haha min älskling e för söt han, igår pratade vi lite om träning å sånt, har ju försökt gå ner i vikt nu i ca 2 år, visst det har hjälpt men jag har grymt svårt för att stanna på den vikten jag har uppnått innan å bara äter massa onyttigt. Nu har vi i alla fall pratat om detta å hör å häpna men han e beredd på att hjälpa mig lite på traven, vi sa att situps e ju effektivt för magen så bestämde oss för att vi ska göra 30 situps måndag-torsdag kl 22.00 (då det alltid e nyheter på tv... :) ), en å en, man ska gå upp å "klappa" med handen på den andras hand å går ner, 30 st såna å sen nästa person. Haha det va lite roligt å gulligt tyckte jag:) Så vi får se hur det går, börjar redan ikväll faktiskt:) Haha det kommer ser roligt ut ju. HAHA!

Idag e jag ledig, blir nu plugg snart, sen ikväll blir det intensiv pass, sista veckan det e ordinarie sen e det reducerad träning vilket innebär att det e olika ledare varje dag.

Imorron e det skola, sen träning å plugg..
Onsdag skola, träning å plugg. "Bonde söker fru" med ju:)
Torsdag e jag ledig, massa massa plugg, sista dagen innan tentan ju...
Fredag e det tenta kl 9.00-14.00 sen har vi pratat om att åka å julshoppa i Varberg men kanske blir på Torsdagen istället för visst har dom öppet längre då?
Lördag e det party!!!
Söndag e det softich! :)


Skulle ju lägga in lite bilder från i fredags, kommer det snart, ska bara börja plugga lite å sen tar jag en paus å lägger in lite bilder då.
Men om jag ska berätta kortfattat så kan man sammanfatta det såhär:
Fredag den 4/12:

Gick upp kl sex, sov dåligt hela natten så vaknade tidigt.. Var i skolan å hade föreläsning, drygt å tiden gick sjukt sakta. Kom i alla fall hem till Falkenberg å körde med Jenny upp till Göteborg. Väl inne i Göteborg va det mycket trafik (jag körde) å körde fel, såg skylten försent så fick ta första bästa parkeringshus man såg, blev Ullevi Garaget. Gick ner till Nordstan å väl där skulle man ju hitta vart det va dom var, tog ett tag men kom dit å det visade sig att det inte va så lång kö som det va flera timmar senare.. Ställde oss å såg sen att IDOL Mariette, Eddie å Rabih skulle uppträda, najs tänkte vi. Där stod vi i kön å IDOL kom upp på scen, stod rätt så bra till så såg dom alla bra. Jenny gick å beställde mat för va så hungriga. Så efter IDOL hade uppträtt å dom skulle signera passade vi på att äta den maten från Burger King, smakade utsökt! :)
Stod där i kön ända från ca 14.45- ca 17.50, då WESTLIFE kom upp på scen, de interjuvades lite men tyvärr sjöng dom inte utan dom bara satte sig å sen va det då dags för alla fans att gå upp å för dom att signera, tog ju ett tag men kom fram rätt så snabbt. Dom sista trappstegen upp på scenen å när man såg dom så nära trodde jag nästan att jag skulle svimma, mina ben bar mig inte! Jenny va ju med uppe hon med, men hade ingen skiva å inget skivomslag, hon höll min plansch som jag de köpt. Som sagt kom fram, det va ett långbord å först satt Shane, Mark, Nicky å sist Kian. Mina favvissar e Shane å Nicky, å först satt ju Shane, fick inte fram ett ord för va helt skakis å nervös, men fick fram till slut å frågade om jag kunde få en kram, haha! Nope sa han å skakade hand istället, va bara att gå vidare... Mark va nog trött för han va inte så trevlig som dom andra. Sen kom Nicky, den trevligaste. Han frågade Jenny om hon ville att han skulle skriva på planschen, haha hon bara slänge upp den å sa ja, så alla signerade den med:) Sist va då Kian, haha så nervös jag va. Det gick så fort över. Väl när man fick gå ner så ställde vi oss mot staketet, stod å tittade länge å passade på å ställa oss i mitten, man vill ju inte gå därifrån när dom väl e så nära! Så där stod vi nog i ca 45 min. Haha Jenny va nog riktigt trött på mig. När dom skulle gå ställde vi oss mot det staketet som stod uppställt där dom skulle gå igenom med livvakterna. Höll fram handen å dom skakade hand med mig ännu en gång:) Haha Shane sa : " See you later" Haha. Det va riktigt roligt! Jag levde som i en prinsess dröm efteråt, riktigt stort å skoj för mig. Har tyckt om dom i ca 8 år, klart man blir överlycklig när man väl träffar dom. Har varit på 3 st konserter, dom har aldrig skrivit autografer där, klart man tar chansen å åka dit där det är gratis å man får träffa dom live. Ni missade nånting ni som inte var med kan jag säga. Tack Jenny för att du hängde med. Westlife forever in miy heart!
Efter den stora grejen bar det av till Liseberg för att äta å julmysa. Bytade oxå parkeringshus å ställde oss vid Lisebergs parkeringshus istället. Inne på Liseberg gick vi å strosade å åt lite, köpte dock inget för kände att jag måste spara pengar å har redan lite grejer jag har planerat som julklapp till många.
Efter Liseberg blev det till att hälsa på Ida J i Göteborg, tog ett tag å komma dit å efter lite felkörningar kom vi dit. Hon hade en mycket fin å mysig lägenhet:)
Åkte sen hem runt tolv tiden å va hemma strax innan två tiden, bums i säng efter en lång väg å köra, så trött jag va! Men en rolig händelserik dag:)

Lördags blev det fika här med svärföräldrarna, kvällen städning å bakning av lussekatter å knäck med Jenny. Klockan halv ett började vi spela kort å fika med glögg, pepparkatter, nybakade lussebullar å knäck. Älskling kom hem en stund efter det å han va med å spelade kort, spöade båda två i "sjuan" två ggr. Den sista vann älskling på.

Söndags va det julbord, slapp å massa ätande. Somnade gott i soffan efter att ha sett julkalendern. Vaknade sen å tog en frukt å såg på Robinson, har nu börjat följa det, helt inne i det. Ska se tredje avsnittet ikväll eller imorron kväll.

Neee nu måste jag börja plugga men som sagt tar en paus snart, då kommer det massvis med bilder å då e det eran tur å kommentera lite!

Älskar dig min ängel!

/ Carro!

Höhö, najs bild:)


My favorites:)

Bakning!

Idag har det verkligen varit fullt upp, har städat å haft gäster här (robins föräldrar kom på fika) å sen klev vi inte upp förrän runt kl tolv eftersom vi kom hem runt två tiden inatt från Göteborg å varit igång hela dagen igår så man va helt slut.
Nu håller jag på å baka lussebullar, älskling e på fest, jag känner mig festsugen men i å med vi ska på julbord imorron kl ett med Robins familj så vill jag inte vara bakis, då e man ju inte så sugen på julmat som man annars e, så därför e jag chaufför åt älskling istället. Håller som sagt på å baka, blir först lussebullar å om jag hinner med blir det knäck med, pepparkakor blir det i veckan med älskling, mysigt å baka nånting tillsammans, speciellt pepparkakor!
Får faktiskt sällskap ikväll, Jenny Penny kom nu, ska dricka lite glögg (yes hon ändrade sig Ida L ):) Så va ju bra!

Dagen igår går inte å beskriva med ord, det va underbart! En av dom bästa dagarna i hela mitt liv, så nu kan man "pricka" av på "livslistan" att det e gjort. Hehe:) Fick skaka hand med alla utom en av medlemmerna, 2 ggr dessutom. Det e en overklig dröm som jag fortfarande tror att jag drömmer, som sagt går inte å beskriva. Efter autografsigneringen stod man å kollade på dom i ca 45 min när dom signerande, man ville inte att dom skulle gå, det va verkligen som i en dröm!

Nee nu ska det bakas mera.

Bilder kommer när jag hinner, promise. Närbilder på alla dessutom, höhö:)

Älskar dig söt nöt!

/ Carro!

Nervös!!

Usch jag e sjukt nervös, inte kunnat sova inatt, gick upp redan kl sex å tog en dusch. Jag e verkligen sjukt nervös! Hoppas nu verkligen dom signerar skivan!! Detta har jag väntat på länge kan jag säga, ända sen jag var 14, 15 år har de varit mina idoler å jag har alltid drömt å få träffa dom, visst har sett dom live 3 ggr men att få träffa dom, det e nåt nytt! Gud detta kommer bli spännande. Sen efter Westlife blir det jul på liseberg, mysigt.

Nu ska jag fixa mig i ordning. Uppdaterar imorron!

Tanken på att ha föreläsning nu i ca 2.30 timmar, den tanken e hemsk, för om jag inte kan sova hur ska jag då kunna koncentrera mig? Haha:)

Have a nice day!:)

Älskar dig mest baby!

/ Carro!

Julig:)

Idag e det juligt tycker jag, äntligen har jag fått den äkta julkänslan! Just nu lyssnar jag på julmusik, mysigt!
Har varit i stan med Ida, åt frukost å fikade, gott:) Kollade även runt i massa affärer, hittade inget direkt så, eller sen när Ida skulle åka hem runt ett tiden skulle jag gå tillbaka hemåt, gick genom stan, haha jag gick in i 3 affärer å i alla 3 affärer hittade jag julklappar, så nu e 3 st julklappar köpta idag (hade redan börjat innan dess), men har en del kvar... Men e bara kul å hitta det lilla extra. Har även kikat in årets jul dress, blir skinnleggings med nån röd tröja eller klänning, hittade en jättesnygg skjorta på B Young, men måste bara kika på Gina Tricot som e den bästa affären, ska ju till Göteborg imorron så får kika där då, vi ska även till Liserberg imorron så kanske hittar man nån julklapp där:)

Håller nu på att tvätta, ska egentligen plugga, men alltså jag har ingen lust idag, funderar på å vila nu med plugget tills på måndag, men neee då ligger jag ju efter... Tentan e nästa fredag... Kanske läser lite idag i alla fall.. Vi får se.
Tror mamma å pappa kommer förbi i eftermiddag å tittar in hos oss, det va ett tag sen dom va här.
Blir även lasagne å "mammas pojkar" ikväll. Ska oxå dricka mitt julte tänkte jag:)

Imorron e det dags för Göteborg å WESTLIFE! Alltså jag e helt galen, det står faktiskt SKIVSIGNERING på Nordstans hemsida, det innebär ju att man får träffa dom, det har ju alltid varit min dröm sen jag var 14 år, å äntligen, hoppas verkligen detta stämmer nu! Blir lite lessen i ögat annars. Men bara att se dom gratis det e ju verkligen inte fel, vi hoppas det kommer turné i vår, absolut att jag ska gå då:)
Blir sen lite shopping i nordstan å sen blir det Liseberg, mysigt faktiskt! Blir kanske en tripp till Ida J med som bor I Göteborg.
Det här med Göteborg har varit en jobbig grej för har velat mellan Jenny å Robin med hans syster. Jenny bara tar å tar å man får inget tillbaka, fick då en känsla igår att varför ska jag ta me henne på nånting som e roligt, men har pratat nu idag så denna gång hoppas jag att hon fattar att jag menar allvar, jag mår inte bra, hon mår inte bra av detta, så om hon ska säga nej till varje grej jag frågar henne så e det slut med våran vänskap, inget jag vill göra men jag kan inte ha en vän som jag inte umgås med, speciellt inte vi! Vi har varit bästisar sen vi var 6 år å idag e vi båda 23 år, det är 17 år!! Det e så konstigt att vi glider isär för det har aldrig hänt mig innan, det e ovant å en jobbig känsla, men som sagt ändrar hon inte på sig e det slut med våran vänskap, hoppas verkligen hon inser att det e allvar! Visst man behöver inte säga ja till allting jag frågar men det e alltid nej från hennes sida å till slut orkar man ju inte tjata å hålla på å då blir det såhär. Så nej nu har jag sagt till henne, å tar med henne imorron till Göteborg, så blir med henne.

Neee nu ska jag plugga lite, sen ska jag förbereda lite fika till min söta älskling tills han kommer hem från jobbet, köpte en kaka på falkmanska (vaniljhjärta), det e tanken som räknas:)

Visst e det mysigt med julen, nu kom det en sån där bra jullåt, åh julen e snart här:) Blir julkalender ikväll med:) Åh nästa helg hoppas jag att det blir lite julfest med Jenny å Ida, lite bowling, äta mat å byta julklappar:) Mysigt med tjejerna. Dessutom ska vi nog spela ett rolig shotspel, haha:)

Hinner nog inte blogga imorron i å med att jag har skolan innan vi ska till göteborg, åker sen direkt till göteborg från tågstationen. Så lördag hinner jag uppdatera hur det var att träffa grabbarna från WESTLIFE, hehe det ni, lite avis e ni nog allt;)
Lördag e det julbakning som gäller:)
Söndag, julbord:)

Älskar dig Sweety!

/ Carro!

Stressad!

Haha jag gick inte upp förrän kl 8.15 idag, skulle ju gått upp kl sju!!! Åh nu e jag superstressad! Har massor av göra idag. Först blir det att gå in till stan, äta frukost med Ida å sen julshoppa lite. Ska gå hem med.
Sen blir det att tvätta kl 15.00 å sen plugga en massa... Men jag som skulle pluggat å sett julkalendern nu idag men nope bara för man vaknar för sent...

Igår kväll blev det träning, supersvettigt å roligt när Jenny va med:) Sen blev det tv å massa plugg, somnade tidigt igår, runt elva tiden...

Neee nu får jag göra mig i ordning, måste plugga lite bara, detta ständiga läsande.. Blir galen så myclet jag har, längtar tills nästa fredag då tentan e så det e över snart!!

Ikväll e det tvätt, plugg å "mammas pojkar" som gäller. Träningen idag blir promenad in till stan å hem från stan.

Älskar dig Robin!

/ Carro!

Det glimmar.

Glimmar riktigt i marken nu, riktiga vintern har kommit, välkommen:) Hoppas på snö bara.
Tusan va kallt det e ute idag!!!! Idag frös jag verkligen, frös igår kväll, tog en varm dusch, hjälpte inte så fick bada istället, tinade upp efter ett tag, sen sov jag gott:)

Blev underbart goda pannkakor igår, mumsigt! Idag blir det kycklinggryta, gott det med.

Varit uppe sen kl 6.45 idag med, hela veckan har jag varit uppe tidigt, eller nja inte i måndags, fast vaknade vid sju å började plugga lite, somnade efter ett tag, men visst räknas det:) Imorron e jag dock ledig:) Men funderar på å gå upp tidigt då med för hinna plugga å allt som ska hinnas med, för kl 11.00 blir det frukost i stan med Ida å Jenny, myyys. Sen blir det julklappsshopping, eller kolla i alla fall, se om man hittar nåt, dags att börja fundera på va man ska ha på sig på julafton å juldagen å nyår med kanske?? Hmmm en DYR månad blir det!

Sen imorron kväll e det dags för "mammas pojkar" å tvätt, å en massa jäkla plugg, tentan börjar ju närma sig med stora steg, redan nästa fredag, dör jag bara tänker på det. Fick reda på idag med att den engelska boken som vi har i litteratur behöver man inte läsa hela, jag som bara hade 100 sidor kvar, läst mer än halva i onödan, känns gott... Men å andra sidan skulle vi ha den senare så slipper ju läsa det då:)

Fredag e det skola kl 9.00-12.00 (yes tidigt igen...) sen blir det Göteborg med Jenny å kanske älskling å hans syster Mimmi, blir shopping, se på Westlife ( å förhoppningsvis autografer=) ) å sen Liseberg, ska bli mysigt!

Lördag e det fritt från plugg, blir massa bakning å städning.
Söndag e det oxå fritt från plugg, då blir det julbord:)

Neee nu måste jag plugga, träning ikväll, pulspass, riktigt jäkla kul! Å hör å häpna men Jenny ska med:)!!!! Ett framsteg.
Blir oxå "bonde söker fru" ikväll, det e olidligt spännande!

Vilka e ni som läser min blogg? Så grymt nyfiken.

Du är mitt allt älskling!


/ Carro!

Kommentera bilderna!!


Panncakes:)

Yes jag lagar pannkakor nu, det doftar mat! Jag e så himla hungrig!

Har varit på föreläsning idag, slutade en timma tidigare så gott:) Kallt som satan ute, det glimmar i marken, kanske snö i natt? Det e så himla mysigt me jul å snö, hoppas på en vit jul även i år, fast det brukar ju tyvärr aldrig bli det...

Föreläsning mellan kl 9.00-12.00 imorron, så ingen mer uppdatering nu förrän i morron eftermiddag.

Nu ska jag fortsätta med pannkakorna, sen blir det till å äta å plugga..

Taggad för ihelgen, nope inte för fest men för lite julstök, ska bakas en massa, knäck, pepparkakor å lussekatter, massa gott ju!!
Å sen på söndag middag kl 13.00 e det dags för oss att gå på julbord med Robins familj å hans moster, riktigt mysigt.

Neee pannkakorna väntar:) YUMMIE!!

/ Carro!

Nya bilder:)


Jessika på hennes sköthäst, SIR´N.


Simba e gosig.


Jag:)


Sofie:)

MIMMI VAR OXÅ MED, MEN ALLA KORT JAG FICK PÅ HENNE BLUNDAR HON, KÄNNS TASKIGT Å HA MED KORT PÅ HENNE DÄR HON BLUNDAR...




Jag å syster, haha jag e lagom full kanske...:)


Haha Simba e verkligen lat å tjock!!

Va allt för denna gång, see you later alligator:) KOMMENTERA!!

1:a dec:)

Idag e det första advent, har varit uppe sen ottan idag, klev upp kvart i sju, det ni;)
Visste inte riktigt när vi skulle börja ha föreläsning idag, antingen va det nio eller så va det tre visste jag, ingen vet rikitgt än men nu e ju nio redan försent (va knappt nån som skulle gå dit nio) så vi får la hoppas att det e klockan tre dårå. Steg i alla fall å gjorde mig i ordning, satte mig sen framför julkalendern, haha vet inte riktigt va jag ska tycka om den? Än sålänge verkar den ju bra, fast den riktar ju sig till barn, men ändå, det e nostalgi å se julkalender, öppnande även min chokladkalender:) Mysigt me 1:a december.

Idag blir det som sagt föreläsning, ingen träning i å med att vi slutar kl sex, 15.00-18.00, en dryg tid! Men men så e det, håller på å plugga för fullt. Ska se gå in till stan för att köpa Westlifes nya skiva (måste ju ha den så dom kan signera den på fredag, hoppas på det ja), sen hem å äta " frukost" å sen bege mig in till tågstationen. Ikväll blir det panncakes, riktigt längesen så ska bli gott!

Imorron e det skola, plugg å träning:)

Va på träningen igår, kändes bättre än förra måndagen. Är nu bara en gång kvar av den ordniare jympan sen drar julschemat igår, å den 17 jan slår vi upp portarna till den nya lokalen, så himla spännande! E även friskis fest den 9 jan, najs:) Dom brukar alltid vara så galna så nån som e manad å vill hänga me så får jag lov å ta med mig en, kanske du Ida L? Eller Jenny Penny, haha:)

Neee nu får jag fortsätta läsa..

LOVE!

/ Carro!

RSS 2.0