Jisses!

Jisstanens va jag kommer å ha å göra denna å nästa vecka, har tenta på måndag redan så kanske inte kommer att uppdatera så mycket.

Ville bara säga det.

Skolan har nu dragit igång på allvar som sagt, har inte kommit igång med morronpromenader heller, skolan får hellre gå före allting annat helt enkelt.
Älskling har oxå mycket på jobbet nu så han jobbar som en galning, igår jobbade han från 6.30-19.00 så han e helt slut när han kommer hem.
Å jag pluggar som bara den, eller jag SKA börja plugga nu, håller på å tvätta nu med, ledig idag, blir träning ikväll, gymmet.

Ha det bra.

/ Carro

Nervös?

Skolan börjar idag, jag måste nog säga att jag e nog lite nervös, har kunnat sova men igår kväll kände jag helt plötsligt hur ont i magen jag fick å hur illa jag mådde, å det e inte ofta jag mår illa å känner mig helt svimfärdigt, vet inte va det va, men fick avbryta det jag höll på med å bara gå å lägga mig under täcket å somna. Vaknade upp idag å mådde mycket bättre så kanske sömnbrist eller nervösitet...

Missade i alla fall morron promenaden imorse, bra start där på veckan, ska i alla fall cykla till stationen nu, gå till Beccis å sen skolan, vara i skolan å sen gå till stationen i Halmstad, åka tåg till Fbg å cykla därifrån till träningen, så hemma runt sju ikväll, toppen efter en hel dag i skolan med... Men vill träna passet som e kl halv sex så då får man göra så.

Så nu får jag nog cykla så jag hinner med tåget, olyckligt å missa det, visserligen går det ett tåg en timma senare som jag hinner ta men vill vara i tid idag därför jag tar en timma tidigare tåg. Ledig imorron å då blir det massa plugg å en morronpromenad, även inbokad på cirkelfys.

Ha en bra dag.

/ Carro!

Regnig dag!

Mår prima idag, gick upp strax efter elva, tog en dusch å sen åt jag frukost å satt vid datorn. Nu blir det till att åka en sväng till FYNDA, ska se om vi kan fynda lite ;) Haha! Skolgrejer behöver jag så ska se va dom har. Sen ska vi iväg till Robins farmor å fika å skriva på papper så att bilen blir våran snart! :)
Sen storhandla å kvällen ser ut att bli lugn, ska fixa inför skolan å ska fixa lite annat, bland annat ska jag anmäla mig, Karin å Beccis till Gbg-varvet nästa år, yes det kommer att bli av, skojsigt! :)

Men nu måpste vi åka så att vi hinner.

Ha en bra dag.

Skola imorron, sen träning. Nu ska det börjas komma igång igen, morronpromenader, skola, träna, plugga å sova, allt som vanligt igen :) HAHA!

/ Carro!

Lång promenad.

Blev en lång morron promenad innan i förmiddags. Ända in till stan å tillbaka, tog väl ca 1 h å 30 min typ å nu har jag precis ätit frukost, sitter i soffan å e på väg å slumra till, ska nog göra det i en halvtimma sen blir det duschen å sen iväg på kalas till mamma å pappa, fira pappa å fira lillasyster.

Ikväll blir det party som sagt!

Inte mycket å skriva idag, har inte hänt så mycket egentligen, blev inte så sent igår, haha eller sent, det blev tidigt, kl 22.15 släckte jag lampan å slocknade direkt, hur kan man då vara trött idag? Va jättelängesen jag somnade så tidigt, men idag blir det desto senare :)

Ha en bra dag.

/ Carro!

FREDAG! :)

Gott att det e fredag idag! Bättre dag idag i alla fall :)

Idag ska jag jobba, ska gå på stan med älskling, ska träna, ska äta tacos å ha filmmys med älskling. En softisch dag med andra ord :)

Imorron e det party med Helene som sagt, ska på kalas på dagen, min pappa som fyllt 55 år å min lillasyrra som snart fyller 20 år, herregud va fort tiden går! De slår ihop kalaset å blir då 75 års kalas, ska bli kul!

Söndag ska jag fixa lite med grejer, ska även till Robins farmor tror jag, ska köpa hennes bil som vi har lånat nu i 2 veckor, har varit på gång länge men nu när den adnra bilen har krånglat så så bestämde vi oss för att köpa bilen. Eller Robin ska betala å äga bilen, man kan inte ha råd med allt som en fattig student, så denna gång får det blir så, jag får bidra efter Canada resan istället :)

Just det, kissarna va väldigt nöjda med den där Klick:r, de fick ju godis hela tiden för att jag skulle "klicka in dom", haha. Får väl se ikväll om de lyssnar på den, då kan jag börja göra konster :)

Ha en bra dag.

/ Carro!

Två grymt bra låtar!

Syster Sol - Jag gillar din vibe.


Och såklart:

Jay Sean - 2012.

=) / Carro.

Mina tre små hjärtan.


Simba kissen på balkongstolen.


Nala på balkongbordet.


Den mest underbaraste personen som finns. Jag Älskar dig Robin!

/ Carro!

:)

E på bättre humör efter träningen, gott å få röra på sig.
Blir party på lördag med Helene å hennes tjejkompisar, hon frågade mig om jag hade nåt å göra så sa att jag inte hade det, så jag fick hänga på. Kul å träffa nytt folk! Nu va det så längesen jag va med folk jag inte känner på en fest så ska bli kul å få lite nya kontakter, om inte annat så bara för att festa nån annanstans än hemma. Lyxigt å bli bortbjuden :)

Nu ska jag i alla fall leka med kissarna, fick låna en klick:r av Ida, ska se om den kan få mina katter å göra lite olika konster, om inte annat för att de ska sluta kissa på mattorna, de kanske e understimulerade? Får ägna mer tid till dom, så jag fick låna den av Ida, får se hur det går. Ska sen lägga mig ner under duntäcket å läsa min spännande bok, har jag velat hela dagen, bara väntat tills det ska bli kväll.
I morron e det sista jobbdagen på Skrea Camping, jag måste nog säga att det känns lite konstigt, jag har verkligen trivts bra, mitt första jobb som jag trivts bra på, kanske att receptionist e nåt för mig å jobba med oxå? Jag har i alla fall trivts bra med detta jobb. Så lite sorgligt känns det faktiskt :( Men gott när skolan nu börjar på heltid, få in lite rutiner i vardagen igen, ska börja med mina morronpromenader å träna på heltid, kommer blir rätt lugnt med fester nu på hösten, vill komma i form å vill sköta skolan, nu ligger jag ju oxå efter med en tenta igen... Jajja det löser sig nog :)

Nu ska jag fixa lite.

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Jaha...

Ja denna vecka e nog inte min bästa om man säger så.
Dagen började inte så bra, fick ett sms av Madde att hon inte orkade festa i helgen, va ju med henne som jag skulle vara med i helgen så där försvann den möjligheten å festa, kanske att det blir med en annan tjej, har inte bestämt mig än hur jag vill göra nu, andra sidan kan det vara gott å bara va hemma, men jag va taggad för fest så vi får la se hur det ser ut.

Skulle sen tvättat mellan kl 11.00-15.00, kommer ner å då ligger det redan tvätt inne i maskinen, fick senare förklarat att det hade blivit nåt fel i bokningssystemet, men störande när man redan va upprörd...

Ska nu bege mig ner till träningen, ska bli gott å träna.
Har i alla fall fixat det sista inför passet som ska uppvisas på friskis, ledar uttagning nångång i sept. så får hoppas att det blir bra. Nåt vettigt i alla fall. Å vet vilken mob jag ska med, ska bara vänta med att beställa tills pengarna från CSN kommer med... Typ en vecka.

Jajja jag babblar på om ingenting. Imorron sista dagen på jobbet på Skrea camping.

Ha en bra kväll.

/ Carro!

:)

Sorry om jag tjatar men låten som e lite längre ner på min blogg e sjukt bra. Tagga Tagga Tagga inför helgen, kommer bli grymt med dig Madde! :)

/ Carro!

Onsdag.

Onsdag å halva veckan har redan gått, det går super fort!
Idag har det varit en bra dag hittils, va å tränade i morse, va väl inte super bra pass men okej. Sen blev det att äta frukost hemma å så började jag även att se på "Anna Pihl" säsong 1, ja jag e beroende! ;)
Ikväll blir det TV, fångarna på fortet kommer på TV, det verkar gå varje dag denna vecka, underbart bra!

Imorron e jag ledig, ska tvätta å bara ta det lugnt, träna på kvällen med.
Fredag e det jobbedag, sista dagen på Skrea Camping för denna sommar. Kvällen blir det träning å en myskväll med tacos å min söta älskling.
Lördag blir det nog stan på förmiddagen, eftermiddagen ska tillbringas hos mina föräldrar då det e kalas, 75 års kalas, min lillasyrra fyller 20 i sept. å pappa har fyllt 55 nu i augusti så de slog ihop det :) Ska bli trevligt.
Kvällen e ägnad till att partaja med Madde, va evigheter sen vi sågs å va evigheter sen vi festade till det så ska bli mycket trevligt :)
Söndag e jag nog fruktansvärt bakis å ska fixa lite småsaker, måndag e det tillbaks till skolbänken igen, ska bli kul å få träffa alla, ser fram emot en hård men trevligt hösttermin, hösten välkommnas hos mig faktiskt.

Ha en bra dag/kväll.

/ Carro!


Storm!

Det e ju rena rama stormen ute ju! Va ute på en morronpromenad innan idag, blev en ca 2 timmars lång tur ute, först gick jag till Robins jobb för där stod min cykel, tog ca 1 timma å en kvart å gå dit, sen cyklade jag till Ica å handlade lite å sen hem å duscha å fixa sig inför jobb, åt även en god å lugn å ro frukost idag, första gången på länge som jag sluppit att stressa å äta frukost vilket jag ofta gör för jag e aldrig i tid så jag hinner äta en lugn å god frukost, så det va gött.

Känner mig trött å seg, e väl efter promenaden kan jag tänka mig, det blåste ju ganska mycket, va även nere på stranden, 18.2 grader i havet, surfarna gillade nog vinden mer än mig :)

Idag blir det lugnt, ska se på fångarna på fortet ikväll, sjukt bra program!

Har hunnit med å smälta tentan mer nu, får väl ge det igen i okt, ska läsa mer i boken då, kommer då bara ha 2.5 veckor på mig å plugga eftersom resultatet dröjer tre veckor, men jag kan ju det nu, så tredje gången gilt ska det fan bli!!

Ha en bra kväll!

Känns som om det e lite dåligt med bilder här, ska ta å fixa det snart...

/ Carro!


Svår!

Va en svåra tenta å den failade jag nog denna gången med, synd när man pluggat som en galning i 6 veckor av sommaren å lagt ner mycket tid på skittentan å ändå så failar man, fel frågor, fel på lärarna. De gör ju tentan så onödigt svår!
Så jag e lite nere ja, dagen började inte så bra heller med att jag blev stoppad av polisen som hade fartkameara i handen, slapp undan med en varning så tur i oturen kan man väl säga...
Annars har dagen varit bra, åt lunch med tjejerna Ida å Beccis efter tentan, kom hem å satte mig vid datorn å sen tränade jag puls pass, det lättade upp stämningen lite, ett bra puls pass va det!
Nu e jag dödstrött, det regnar å stormar ute, imorron blir det jobb mellan 13.00-20.00. 3 dagar kvar nu på jobbet. Ska bli gott å komma in i rutinerna igen med skolan, morronpromenader, träning å plugg, faktiskt!

Godnatt på er.

/ Carro!

Hoppas!

Så då va det pluggat klart för denna gången när det gäller denna tenta, jag e supertrött så blir ett kort inlägg, ska strax hoppa in i duschen å sen blir det en bok å sängen.
Har för mestandels ägnat mig åt plugget idag, jag e super orolig att jag inte kommer att fixa det, hoppas det e en snäll tenta denna gång!

Kommer uppdatering imorron hur det gick.

Natti!

/ Carro!

USCH!

För att fortsätta självömka så kan det hela göras värre med att jag knappt fått sova en blund inatt, har legat å vänt å vridit på mig, inte kunnat sova helt enkelt, tentaångesten å paniken börjar komma nu.
Som sagt, det e inte min helg denna helg, snart måndag, snart!

Kan ju tillägga att det idag handlar om jobb till 13.00, massa jäkla pluggande å sen sova! Tror dessvärre jag kommer att lida av samma tenta ångest i natt å att det inte blir många timmars sömn där heller...
Varför ska högskolan göra tentorna så hemska att man inte kan sova? Nån borde överklaga detta! ;)

Ha en bra.

/ Carro!

Dumma mob!

Usch det e nog inte min dag, inte min helg heller för den delen...

Min mob e trasig så måste beställa en ny, jag som e fattig student å inte har gott med pengar ska alltså göra det, visst efter å ha jobbat hela sommaren har jag väl pengar, men det ska ju gå till Canada resan nästa sommar.
Men har hittat några billga telefoner som finns så ska se om de e nåt å ha, älskling kan sånt där så ska beställa imorron, hoppas på att priset landar under 1000 kr.
Mobilen bara har lagt av, den funkar stundtals, men den har varit knas ett tag så kanske va på tiden å beställa en ny.

Annars har väl dagen varit sådär, mycket å göra på jobbet i vissa perioder, har fått pluggat lite, ska plugga lite till nu å sen äta nånting å sen plugga ännu mera, kanske åker till Ida å pluggar hemma hos henne, beror väl lite på hur sent det blir, börjar ju kl 08.00 imorron, spännande värre!

Imorron blir det jobb, handling, promenad, PLUGGA!, beställa mob!
Hoppas på att jag hinner med allt å att jag hinner plugga en del för imorron e det ju sista dagen, det ska gå!

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Humör >>> UPP! :)

Denna låt fick mig helt plötsligt på världens bästa partyhumör, som sagt mitt humör skiftar idag ;) Taggar redan inför nästa helg med Madde! :)



:(

Usch jag har pms, ena sekunden e jag hur glad som helst, andra sekunden e jag arg å sur, sen för att i tredje sekunden gråta å va lessen. Hatar verkligen PMS!

E ensam hemma ikväll, älskling flydde till Björn å imorron ska ha på kräftskiva med grabbarna så ser han knappt imorron heller... :( Jobbigt när man e på sånt där jobbigt humör...

Jajja bara att rycka upp sig, tror jag behöver sova med, e rätt trött, måste bara plugga lite till innan det e dags för sängen, det har inte varit min dag idag precis, krånglade med datorn imorse på jobbet, kommer till friskis i hopp om att det ska vara ett nytt pass då e det fortfarande det gamla passet :(

Neee måste skriva ut från datorn å sen börja med kap.11, det sista kap. som ska sitta tills på måndag, jag ska i alla fall sätta tentan!

Natti!

/ Carro!

Fredag =)

Yes Fredag idag, innebär att det snart e måndag, dagarna går fort :)
Tre pluggdagar kvar om man räknar med denna, ska nog gå. Ska kämpa in i det sista!

Var värd igår på friskis, va ett styrka/bas pass, kan man ärlighet säga att det inte passade mig men va väldigt bra för dom som gillar bas pass, jag e ju mer inne på puls pass, bas e för lätt, men men nu ska jag vara värd på detta pass i ett år, får se hur det går, kommer med all säkerhet bygga upp styrkan, får väl ta i lite mer när det gäller pulsen som e på det passet, igår visste jag ju inte hur passet va uppbyggt men nu när man vet mera kan man reglera det själv, så det blir nog bra :)

Idag blir det mera träning, ska träna redan vid halv fem tiden idag, ett medel pass, imorron blir det puls pass å söndag blir det en promenad som träning.

Fick föresten mitt schema för nästa vecka, jobbar 13.00 tisdag å onsdag, 8.00-13.00 på fredag, så om en vecka e detta min sista dag här för denna sommaren, sen börjar ju skolan å då vill jag fokusera på den så mycket som möjligt så inget mera jobb efter nästa fredag. Har blivit erbjuden å komma tillbaka nästa sommar, vi får se vad som händer då, man vill ju ha tag på nånting som man vill jobba med i framtiden oxå å detta e väl inte riktigt va jag hade tänkt mig precis, så vi får se om jag får tag på nåt annat, bra å veta att jag har detta jobb annars :)

Ha en bra dag.

/ Carro!

Trött!

Gud jag börjar nu bli trött faktiskt på att plugga, det e kul i början när man nått sin planering för dagen men nu e det bara repetion, repetion, repetion hela tiden, det e så himla keligt! Haha har jag nämnt att jag inte ens har börjat höstterminen? Jag kommer falla pladask på linjen redan i vinter, haha! Nej då, det här fixar jag :) Men måste nog erkänna att jag aldrig vill att helger ska gå fort förbi, men just denna vill jag bara ska passera fort som bara den så att man sitter där på måndag å gör tentan.

Har som vanligt inte mycket å säga. Blev inte mycket träning igår, skulle åkt inlines, kom ut å hade nog åkt typ 10 min sen började det ösa ner regn, va bara att vända tillbaka typ, inte så sugen sen på att gå en promenad eller liknande så det fick bli mat, TV:n å plugg.

Har nu bestämt mig angående gbg-varvet! Blir ett lopp nästa år med Karin, ska anmäla oss måndag eller tisdag, det ser vi framemot. Karin e min barndomskompis som bor i Skåne så vi kommer inte träna tillsammans, men springa tillsammans kommer vi å vi har ju ett mål å det e å klara det. Kommer jag klara pressen tro :)? Just nu springer jag ingenting men får väl börja göra det efter jul både inne på bandet på friskis å ute, det e ju så många nya pass nu man vill gå på, men kanske ska börja smått med att springa en gång per vecka så att man inte får en chock sen när man väl börjat. Jajja vi får la se...

Idag blir det plugg, tvätta, plugga mera, träna (yes idag e jag värd) å sen mat å mera plugg. Stupar numera i säng vid elva tiden, trött som bara den å e fortfarande trött när jag går upp på morronen, har nu gått upp tidigt i söndags, måndags, tisdags, onsdags å idag, kommer gå upp tidigt imorron å någorlunda tidigt på lördag (ska träna vid elva tiden å sen typ direkt till jobbet så måste ha lite fritid innan...), å sen på söndag börjar jag kl åtta så upp tidigt då med, likadant på måndag då tentan ligger kl nio så kan hoppas att alla dessa tidiga tider tröttar ut mig så att jag inte har problem å sova på söndag natt eftersom spänningen inför tentan. Å hoppas verkligen att jag inte får en tidig tid på tisdag å onsdag utan en lagom tid.

Oj då va jag babblar... :)

Ha en bra dag.

/ Carro!

Förvirrad...

Känner mig bara mer å mer förvirrad när det gäller plugget. Hade tenta genomgång idag, vet inte riktigt nu vad man ska plugga på, de gamla tentorna eller de frågor å svar jag har övat in nu i 5 veckor (kom jag fram till idag..) Har med andra ord pluggat på den här skittentan i 6 veckor, halva jäkla sommaren! Måste alltså sätta den, vill inte ha nåt mer efter mig nu när det drar igång igen.

Har idag varit i skolan, det kändes en aning småkonstigt, inte alls många på genomgången heller, sen gick vi till Beccis å pluggade där en stund, kul å träffa henne! Åkte sen hem vid ett tiden å har sen pluggat i ca 1 timma å 30 min. Ska ta å göra lite till innan det blir en promenad eller inlines åkande, det som blir min träning idag.

Har annars inte mycket å skriva, jobb imorron, 8.00-13.00 å likadant på fredag 8.00-13.00..

Neee dags å återgå till plugget...
Ska bli så skönt när det e över å man kan slappna av en vecka i alla fall!

/ Carro!

?

Vad e det med katter å mattor? Ännu en matta de har pissat på. Nu har det varit 3 dagar i följd.
Lördags på Robins kläder
Söndags natt på min friskis väska (haha en anledning att köpa en ny, som jag ändå skulle ha gjort förr eller senare...)
Å igår på hallmattan...

Jag blev så arg så jag rengjorde kattlådan ännu en gång till, hoppas det hjälper...

Men nån som har nåt tips? Varför kissar det på mattorna å allt vi äger? De är ju rumsrena...

/ Carro!

Fler tider...

Hallojsan :)

Har fått fler tider på jobbet, så istället för att jobba 3 dagar denna vecka jobbar jag nu helt plötsligt 6 dagar denna vecka, enda lediga dagen är nu imorron, har timmar på 5 timmar eller 7 timmar, så idag jobbar jag bara 5 timmar, gott när man nu har jobbat 7 timmar på två dagar, ni vet jag e inte van ;) Haha!

Hörde igår på radio, fick inte höra hela men lite i alla fall, haha roligt det lät :)

Har annars inget nytt å berätta, all min lediga tid går till att plugga å träna, det e som att det e vardag å skola igen, för så kommer det ser ut då, å då blir det oxå massa morronpromenader :)

Helgen blir lugn, även denna... Jobb, plugg å kanske bakande av kakor å en film, man måste varva ner med ju. Längtar fortfarande tills på söndag natt då jag har gjort allting som står i min makt till att plugga på tentan, å faktum e att det känns bra, e några kapitel jag e osäker på men ska plugga stenhårt på dessa i helgen.

Ikväll blir det träning med Sofia å Sandra, ska bli kul, det e ju gratis på friskis så tar med dom så dom får testa på det :)

Ha en bra dag.

/ Carro!


Lite nya bilder.


Jag å älskling hade en mysig liten "kräftkväll" med varandra då vi åt kräftor (naturligtvis), nybakad kantarell paj, baguette med smör och skagenröra och sallad, mums va det! :)


Kräftor :)


Jag redo å hugga in på maten ;)


Robin häller upp öl :)


En kräfta.


Kissarna i hallen.


Jag fullkomligt älskar våran nya ljuslykta!


Våran balkong med kattmynta, ljuslykta och en blomma.


Popquiz med tjejerna. Här e Sofia å jag.


Sara, Pia å Lisa.


/ Carro!

Träning avklarad!

Har redan tränat idag, gick upp vid åtta idag å vid nio tiden tränade jag spinning med Marika som ledare, nytt pass å nya låtar, härligt! :)

Skulle tagit bilen till träningen idag (i å med det faktiskt öste ner regn) men när jag låste upp bilen så startade den innan, batteriet dött! Tredje gången typ på kort tid den e det... Tur vi har en lånebil ;) Men den hade älskling idag så jag fick snällt ta ut cykeln från förrådet å cykla ner till träningen, tur det hade slutat regna i alla fall.

Duschade hemma å nu ska jag snart äta lite frukost, vill äta så sent som möjligt eftersom jag sen ska jobba mellan 13.00-20.00...

Haha jag måste berätta! Skicka in en kärlekshälsning igår via lugna favoriter, den kom inte med igår, men idag ringde hon upp mig! Haha jag dör seriöst. Å sitta där i telefonen å veta sen att det kommer spelas på radion gjorde mig nervös, haha! Men lyssna mellan 18.00-22.00 :)

Fick schema för denna vecka med, jobbar idag, torsdag å lördag mellan 13.00-20.00 så kräftskivan jag skulle med på med älskling kanske inte blir att jag följer med på, lite keligt när man jobbat till 20.00, rätt trött å sen behöver jag ju faktiskt all tid jag kan till att plugga, det ska sitta där å tentan ska fan me klaras!

Men nu blir det frukost, jag e hungrig, sen taggar vi för jobb, inte så härligt det inte.
Igår va det stendött å jag stänge själv, fy va läskigt, jag som har mani på att verkligen kolla så allt e låst får hela ansvaret på mig för skrea camping reception, fy! Å sanningen e nog den att jag har det ansvaret på mig nu när vi stänger ikväll med, e bara jag som jobbar där idag mellan 13.00-20.00 eftersom det e lågsäsong...
Jajja jag hinner plugga i alla fall, den saken e säker :)

/ Carro!

Jobb jobb jobb.

Idag e det jobb som gäller, börjar kl 15.00 så ska äta alldeles strax, blir ett snabbt inlägg med andra ord.

Har varit på friskis kick off idag med friskis redan kl 9.00 va jag där, så gick upp vid 7.30 idag, gott en söndag.
Blev först yoga pass, ett välbehövt sådant, e nog bra när man väl lär sig det, sen blev det frukost/fika å möte i typ 2 timmar, efter det så gick jag å duschade å när jag väl hade duschat så kom en tjej från spinningen å sa att hon skulle ha ett pass, jag hade ändå inget för mig innan jobbet (eftersom det e en pluggfri dag idag dessutom!) så jag hakade på det, tog på mig träningskläderna igen å hoppade på ett spinningpass, gott nu i efterhand! Idag har jag energi känner jag, för mycket, den går inte å göra av med, kommer väl sen om det e lugnt på jobbet, så jag slappnar av...

Men nu ska jag äta å sen cykla ner till jobbet, tror det e sista dagen idag, inte hört om nånting annat så vi får la se va han säger.

Ni som läser ska veta att det e kick off för friskis från å med imorron, massvis med pass å det bästa e att det e gratis nu i 2 hela veckor, så kom å testa!!!!!!! :)

Ha en bra dag!

/ Carro!

Uppdatering!

Hemma ifrån sjönevads marknad å hemma ifrån storhandlingen av mat, alltid lika gott när man har gjort det där med att veckohandla, alltid ett sånt där moment som tar lång tid å det ska ju förberedas med att göra en matlista med... Jajja tur att det bara händer en gång på vecka :)

Fick fyndat en del på marknaden, blev 2 filmer, 2 av mina bästa filmer, The ugly truth med ni vet vem ;) Å Taken som e den bästa thriller jag sett faktiskt, riktigt jäkla bra, varit på jakt efter den länge så skönt att den bara kostade 39 kr :) Fick tag på småsaker som hårborste, bakplåtspapper å ett paraply med, plåster till å med, lite bra å ha grejer. Å en bok :) Jag tror min passion nu e å samla pocket böcker, vill hela tiden ha nåt å läsa, det e avkopplande innan man somnar å sjunka så djupt in i boken att man glömmer tid å rum, precis som en film. Gött!

Blir nu snart lite kräftor med älskling, till det blir det en LOKA, baguette, vitlöksbaguette, röror, smör å en paj. Haha detta ska bli gott å kul, har aldrig ätit kräftor med älskling å va sjukt längesen jag va på kräftskiva (vi försöker förbereda oss för nästa helg då vi e bjudna på kräftskiva)... Pajen bakas nu så kanske hinner plugga lite innan vi ska äta.

Har nu pratat med Mikka, hon ringde mig efter att ha läst min blogg, vi har rett ut allting å just nu så ligger allting på is, jag hade missuppfattat henne med att hon inte ville va med, att hon inte upplevde det så å att hon kommer i kläm, å det gör hon! Jobbig situation för henne men som jag sagt, jag tänker inte ändra min uppfattning om Jenny, vill inte träffa Jenny just nu, så e det bara!
Vi får se hur detta utvecklas, det blir som det blir. Jag tänker i alla fall gå på träningen (de pass jag vill gå på), sluta älta skiten med Jenny (från å med nu) å bara leva liksom. Tar problemen efterhand.
Så nu vet ni det, kommer inte skrivas mer om detta nu, har nu tröttnat själv å har förstått att andra med gjort det, så nu e det slut med det ältandet.

Å med det ska nu återgå till plugget, ser mörkt ut för att träffa Ida ikväll med tanke på att jag ska upp i tid imorron å har knappt hunnit långt med plugget, jag som skulle göra så mycket idag... Jajja tur att skittentan e nästa måndag å inte om 2 dagar! Så blir inget drickande för mig nästa helg på kräftskivan, dumt å slösa bort halva söndagen på å vara seg å bakis när man kan plugga hela sista dagen! Sen går det som det går, med andra ord längtar jag sjukt mycket till nästa söndag kl 24.00, då e det över å jag har gjort allt som står i min makt till denna tenta, för det e precis va jag har gjort, kalla mig pluggnörd eller va ni vill, men jag sköter faktiskt mina studier mer än va jag trodde jag skulle göra....

Neee kräftdags snart!

/ Carro!

Saturday :)

Lördag idag!
Har än sålänge denna dagen hunnit med att powerwalka en timma innan frukost, duschat, lagt hårinpackning å ätit frukost, har oxå hunnit plugga lite med, gott.

Ska nu snart bege oss till marknaden med Robins föräldrar, det är Sjönevads marknad idag, e ute efter örhängde idag. Känner jag behöver lite nya.

Blev tacos å filmmys igår kväll, blev en hajdokumentär som film, lika hemsk som delfin dokumentären vi såg för ett tag sen, fattar inte hur människor kan vara så grymma mot både hajar å delfiner, de har ju inte gjort oss nånting. Den handlade mycket om att de tjuvfiskar hajar illegalt å sen skär de av fenorna på dom (för de e tydligen populärt med hajfenssoppa) å släpper sen i dom i vattnet levande, de kan ju inte simma utan hajfenan å dör då en långsam å plågsam död genom att förblöda ihjäl. Vad fan e det för fel på folk? Likadant i delfindokumentären där de oxå dödar tusentals delfiner för att kunna äta dom. Vi människor e rätt grymma om man tänker efter. Å åter igen va det ett asiatiskt land (som de va med delfinerna), kan dom inte göra som alla andra gör i världen? Bara för att dom ska ha exlusivt å äta? Stört!

Idag blir det marknad som sagt, sen storhandling. Har fått låna Robins farmors bil för att vi ska nog köpa den snart så fick låna den nu en vecka för att testköra den lite, så blir en sväng å handla å testköra den då.
Ikväll blir det kräftätande med älskling, blir en lugn kväll, tror till å med att jag ska plugga... Fast helst av allt skulle jag vilja åka till Ida å hälsa på henne lite, men måste se hur långt jag hunnit med plugget först så nu får jag gå å plugga innan Robins föräldrar kommer å hämtar oss för att åka till marknaden.
Kommer bildbeviis på kräftor sen, promise :)

Just det! Mår bättre idag än igår, va lessen igår när jag skrev inlägget.

Åter igen: Tack alla mina söta vänner, ni e bäst!

Nu: Plugg.

/ Carro!

Fredag den 13:e.

Idag e det fredag den 13:e ja, vet inte riktigt om det har märks än idag, men klart att man tänker efter noga en gång innan man gör nånting.

Har jobbat idag mellan kl åtta till tre, gick bra men va trött efter jobbet, gott när jag fick sluta! Kom hem å gjorde absolut ingenting, satt bara å spelade lite på älsklings mob (han har ett spel där som jag e beroende av typ), gick sen å la mig i sängen med älskling å vi pratade länge, somnade typ, jättetrött! Nu e jag pigg, har tagit en dusch å ska nu börja med maten, ikväll blir det fredags mys, innebär tacos å en film på det :)
Har pluggat färdigt för dagen, eller egentligen har jag frågor kvar å besvara men ska ändå ta några imorron så kör alla samtidigt imorron eftersom det e samma kapitel... Gott å ha gjort färdigt det i alla fall :)

Imorron blir det nog marknad om vädret tillåter, ska oxå storhandla för veckan eftersom hela söndagen går bort till annat denna vecka så får bli imorron, kanske svänger inom några affärer med imorron om vi har tid å lust. Ska nog ta en morronpromenad imorron med, eller åka inlines en sväng beroende på vädret å hur sent jag kommer upp..
Kvällen e inte planerad än men vi ska äta kräftor jag å älskling, det vet jag sen får vi se, kanske ska träffa Ida hos dom, det beror på va jag hinner göra med plugget, hoppas på att jag hinner göra en del på eftermiddagen.

Söndag e det ju först friskis möte kl 9.00-13.00, sen jobb 15.00-22.00 å det e den enda lediga, fria dagen jag har från plugget för annars stupar jag, e i å för sig en vecka kvar nu på måndag men måste samla krafterna å ladda, jag SKA klara skittentan! Det ska vara värt hela sommarens slit för den, annars så dör jag seriöst, lagt ner mycket tid på denna tenta!

Just det, angående det här med Jenny, det börjar bli tjatigt å jobbigt, eller har alltid varit jobbigt men nu kommer den andra tjejen i kläm riktigt å hon har nog "valt sida", handlar väl inte om det egentligen (vilket hon verkar tro....), visst jag har tjatat om det å så men det e ju för att jag måste vända mig till någon å anförtro mig till någon å det blev henne, men nej det har jag inget för. Jag kanske e svartsjuk, jag kanske e elak å jag kanske e en dålig vän? Jag vet inte! MEN jag tycker personligen inte att man säger till någon att jag har inte tid å träffas idag, eller jag ska se på det i veckan hur jag har det å sen hör jag ingenting om det överhuvudtaget å får sen veta att hon har gjort det å det med Jenny, det hade hon minsann tid för! Personligen hade jag inte gjort så utan att känna skuld till den andra personen, men det e bara jag... Å sen i omklädningsrummet så känner jag vibbarna från båda två, det e som att det e en mur å det bara sägs några enstaka ord till varandra. Jenny skiter jag i, men den andra tjejen hade jag kommit nära men måste nog inse fakta, hon vill ju inte umgås med mig. Hon skulle hängt med på popquiz igår (som för övrigt va mycket skoj å uppskattat, trevligt å träffas alla tjejerna!) men sa att hon hade ont i huvudet, visst klart man kan men det e ju för jämnan så att det alltid e nåt. Senast idag skulle jag ringa henne (för har pratat om att ses ikväll å se film), men kände att jag inte va så sugen på det efter alla diskussioner å dessutom va jag trött. Ringde henne hem å hör hennes röst, säger att det e jag, va gör hon då? Jo hon lägger på! Får ett sms av henne där det stod att hennes telefon va knas. Ja det kan den säkert vara, konstigt då att hon kunde svara när jag ringde men la på när hon hörde min röst å sen inte svara på mob? Kallas ju att undvika folk! Å jag e inte dum i huvudet så jag fattar ju faktiskt det!
Antagligen har väl dom gaddat ihop sig nu (bara min version va jag tror) å Jenny har nu en ny bästis. Skiter väl i vilket för alla ska väl kunna umgås med dom vill å jag e inte svartsjuk men det störda e att Jenny faktiskt "tog" henne ifrån mig. Det kan störa mig en aning.
Vet inte va jag ska tycka, eller va jag ska göra, kanske blir lättare nu på träningen om nu båda e sura på mig... Det jag stör mig mest på e att hon den andra tjejen bara ljuger för mig, det stör mig nåt så kolossalt!
Å faktum e nog att jag känner mig ensam utan Jenny eller den andra tjejen, men det e nog en vanesak som kommer efter hand.
Gud va jag babblar på känner jag!
Om nu du, den andra personen läser detta vill jag säga till dig:
Detta e så jag känner, vill du prata om det så visst, men jag tänker inte ta intiativitet till att träffas eller höra av mig, för det e alltid jag som gör det, både med dig å så va det med Jenny med, det tröttnar man på till slut.... Vill du va med mig, å vill du vara min vän så börja bry dig å visa det, för det har inte märkts ett piss! Å detta e inte för att "hänga ut dig" som jag skriver så här, jag skriver av mig bara!

Neee taco å film mys va det!

Tack alla andra söta vänner jag har som hjälper mig genom detta, jag har insett att jag har fler vänner än jag trodde å det glädjer mig! Framför allt, tack till min söta å den mest underbaraste personen i mitt liv, Robin!
Ti Amo! :)

/ Carro!

Sommaren börjar gå mot sitt slut.

Ja sommaren börjar lida mot sitt slut, vet inte om det e tråkigt eller roligt, som jag skrivit innan gillar jag hösten mycket med allt vad det innebär men visst har sommaren gått sjukt fort å dagarna har man tagit tillvara på, önskar bara jag hade kunnat ligga lite mer på stranden än va jag har gjort, nu orkar jag aldrig när solen skiner... Men men det får bli mer nästa sommar :) Har i alla fall haft en bra sommar, här kommer ett bildregn på lite sommarbilder.




Jag på väg till kräftis :)


Vi har fiskat en del i sommar, eller en del... 2 ggr i alla fall :)



Vi va i Helsingör med Patrick å Sissela.


Framför allt va vi på Grekland på Kreta.


Bästa bilden på oss! Jag älskar dig Robin!


Vi åt en massa god mat på Kreta:)


Mitt nya halsband som jag fick av Robin när jag fyllde år :)


PINK va ju så sjukt bra verkligen!

/ Carro!

Duktig :)

Idag har jag varit duktig, va uppe vid 7.30, dammsugade å dammade lite, sen vid åtta cyklade jag ner till friskis å tränade ett spinning pass på ca en timma, härligt! :)

Kom hem å åt en god frukost, satte sen igång å städa det sista, tog kattlådan, toaletten å badkaret, så nu e allt färdig städat lagom till helgen, gott å ha gjort det :)

Håller nu på å plugga, haha det går väl sådär... Sitter ju här... E så satans varmt ute, sitter ute på balkongen för att få lite färg, känner hur blekfisig jag börjar bli igen...  Ska plugga hela eftermiddagen, kanske om jag hinner ska jag fixa lite med våra skåp, läsa min bok eller se en film.
Ikväll ska jag å tjejerna på popquiz på Harrys, kul å göra nånting.

Jobb imorron mellan 8.00-15-00, sen får vi se va som händer, e ledig lördag, sen fullt upp på söndag då det e kick off för oss funktionärer på friskis, ska bland annat få testa på det där yoga passet :) Sen jobbar jag mellan 15.00-22.00 så har fullt upp hela dagen.

Helgen blir lugn som sagt, e sjönevads marknad till helgen så blir nog att vi går där om det e fint väder, ska försöka umgås med Ida med.

Neee nu får jag försöka plugga lite, ska äta en frukt med :)

/ Carro!

Busväder!

Idag e det sånt där busväder ute, det har regnat hela dagen å nu regnar det ganska mycket, övervägande å stanna hemma å strunta i träningen men neeee jag känner att jag vill träna på friskis så får gå å göra mig i ordning nu.
Blir ett kort inlägg.

Allting e bra, jobbade igår å ledig idag å imorron, jobbar fredag, ledig lördag å sen jobbar jag nog sista dagen på söndag på jobbet som receptionist på Skrea Camping i år. Lite synd för har trivts kanonbra!

Idag har jag pluggat lite, inga stora mängder, gick å la mig i soffan för en timma sen å somnade visst, så kan det gå. Får plugga järnet nu ikväll efter träningen, tro mig då har jag energi nu e jag bara slö...

Nej får ta å leta fram regnkläderna å sen ta på mig för att cykla ner till träningen, mys pys detta väder... Bilen e ju inte heller hemma för den har älskling till jobbet, kan ju hoppas han kommer i sista sekunden å räddar mig :)

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Måndag dag.

Hopp det e måndag å början av veckan, tycker bara att det e måndag å fredag i mitt liv, tiden går så sjukt fort å sommaren börjar nalkas mot hösten, jag personligen tycker att hösten e mysigare som jag tidigare skrivit.

Har haft fullt upp i helgen, har varit ledig från jobbet men trots det så går tiden väldigt fort, all min lediga tid går till att umgås med vänner eller plugga.

I fredags va vi hos Pia med familj, väldigt trevligt va det.
Lördags hade jag inget å göra på dagen å kunde inte få nån ro till att sola så jag åkte till svärföräldrna där Robin redan va å grejade med deras soldäck som de håller på å bygga, där blev det fika å lite pratande.
Kvällen va jag med Ida ju.

Söndags vaknade jag runt elva tiden, gick upp å segade tills klockan va typ ett, då handlade vi å sen va det träning vid fyra tiden, gott å träna!
Kvällen spenderades med älskling, film å gos i soffan.

Idag har jag hunnit med att städa lite, tvättar nu med å håller på att plugga, e svårt för håller på med ett svårt kapitel så va tvungen att ta lite paus å skriva här lite :)
Hela eftermiddagen ska jag plugga, eller så länge jag orkar...
Ikväll blir det träning på friskis, e värd ikväll, jag å syster ihop faktiskt :)
Sen får vi se vad som händer.

Imorron jobbar jag 8.00-15.00, spinning sen kl sex, kvällen ska jag plugga.
Onsdag å Torsdag e jag ledig, sen jobbar jag fredag 8.00-15.00, ledig lördag å jobbar söndag. Sen får vi se om det blir mer timmar eller inte..

Neee plugget måste göras nu.

/ Carro!

Lördag natt.

Sitter hemma nu ensam, ska egentligen plugga, går väl sådär, gör lite då å då. Haha!

Har haft en bra kväll, efter jag hade skrivit i eftermiddags åkte jag till Morup, där blev det fika å pratande, kom hem runt fem tiden, ringde Ida å sen gjorde jag sallad vi bestämde att vi skulle grilla ikväll, å sen hopp in i duschen, lite över sex tiden va jag inne på Ica å handlade lite grill grejer. Satte oss sen nere vid fotbollsplanen å grillade, nog sista gången i år som man grillade tror jag, det e gott med grillat.

Hände inte så mycket mera sen än att vi gick upp till mig å satte oss där å började plugga, dock började vi prata mera så det blev inte så mycket mera pluggande, vi åt chips, ostbågar å kladdkaka istället.

Håller nu på å plugga lite i alla fall, snart läggdags. Älskling e i Varberg med grabbarna å kommer väl hem nångång snart tror jag..

Imorron blir det lugnt, ska plugga en massa, träna ska jag med göra, ser framemot det, kl fyra e det, laddar verkligen för varje pass nu, känns så roligt efter en sommar som man nästan inte alls kunnat gå på pass så det ska bli kul nu med nya pass, en ny antändning i höst e aldrig fel, känns alltid så bra till hösten då man ska börja skolan, höst shoppa lite, nya tag med träning å kost, allting känns så nytt.
Har konsanterat att jag nog e mera höstmänniska, gillar höstmörkret som faller över en, levande tända ljus, regn (då man kan sitta inne med bra samvete för att man vet att man har tränat), höstshopping å skolan.
Jag gillar faktiskt hösten, nån mer som håller med mig?

Har grubblat mycket den här sista tiden på det här med Jenny, känner mig så nere, det känns så fruktansvärt jobbigt allting, det värsta e nog att hon verkar tro att allting e som vanligt, det stör mig! Det e inte alls som vanligt! Å känslan som jag har skrämmer mig, vill inte veta av henne, alltså kan man känna så efter 18 års vänskap? Eller ska man överhuvudtaget känna så? Det känns så konstigt allting!

Neee nu ska jag sluta babbla å plugga lite till innan sängdags.

Natti.

/ Carro!

Trevligt trevligt :)

Va hos Pia å hennes familj igår kväll med Robin, vi hade det trevligt å satt å pratade, åt kvällsmat å sen gick vi ut en lång promenad med hela familjen, hunden, katten (haha nästan i alla fall), Pia, Markus å lilla Anja, sen när vi kom in åt vi god kladdkaka (det va nog den godaste jag gjort i hela mitt liv) å drack saft, åkte därifrån vid ett tiden tror jag så blev en lång kväll, men trevligt hade vi!

Idag har det inte hänt mycket, lider av tristess så har precis duschat å bestämde mig nyss för att åka till svärföräldrna i Morup där Robin redan e å grejar (han åkte vid elva tiden), Ida skulle kommit hit nu i eftermiddag men hon va så trött så hon skulle sova en stund, så jag åker dit medans hon sover :)

Ikväll ska jag å Ida umgås, ÄNTLIGEN! Blir att vi lagar nån mat eller beställer hem, ska plugga, spela spel eller se film, plugga blir det en stund ikväll, måste fixa den där förbannade omtentan nu ju!

Fick mitt schema idag, jobbar 3 dagar nästa vecka, det märks att tiderna börjar trappas ner på, får se hur det blir med tiderna för v.32. Tyvärr fick jag tiden jag fruktat för länge, e friskis möte nästa söndag å den tiden fick jag då som jag skulle varit där, kanske en tjej e snäll å låter mig byta med henne, annars får jag gå dit efter jag slutat jobba helt enkelt... Jajja, vill ju jobba i alla fall, dumt å ge bort en tid på söndag då det e bra betalt!

Neee nu får jag åka, ska tanka med.

Ha en bra dag/kväll!

/ Carro!

Ett tag sen.

Nu va det ett tag sen jag skrev här, eller ett tag sen, några dagar sen bara :)

Har jobbat hela veckan, utom måndag å idag å ledig nu hela helgen, låter crazy men behöver nog det, haha! E så trött nuförtiden, beror nog på att jag alltid lägger mig i soffan å glor film, inte konstigt man blir trött då...

Håller nu på att plugga, eller tog ett break nu för att skriva men höll annars på att plugga. Som sagt e jag ledig idag, började dagen med att gå upp runt åtta tiden, vid nio befann jag mig på väg till gymmet, kände jag behövde gymma, gött va det! Sen åt jag frukost å såg på film, å nu pluggar jag då...

Helgen ser ut att bli lugn, ikväll ska jag å älskling till en tjejkompis å hennes familj, ska umgås å spela spel tror jag, mysigt en sån här fredag som denna då det bara regnar.
I morron ska jag äntligen träffa Ida L som jag inte träffat nu på ett tag, ska plugga (ja seriöst) å sen se film eller spela spel, har inga direkta planer faktiskt, men lugnt blir det nog.
Å söndag ska jag plugga å träna, kanske ska träffa Agnes med, vi får la se vad tiden blir av.

Har inte fått mitt schema än för veckan, men kommer väl snart så har ingen aning om hur jag jobbar nästa vecka, lågsäsongen börjar ju snart så får se om det finns fler tider.

Fick en chock innan när jag såg att jag hade fått brev från skolan, öppnade det fort som bara den å i stod det lite om höstterminen å lite vilka kurser vi skulle läsa, stod också att första tentan e en vecka efter kursstart, å andra tentan, veckan efter.... Hur kan man lägga en tenta en vecka efter man börjat skolan? Jag dör va jag kommer att få plugga! Å dessutom så pluggar jag ju nu till en omtenta, jag kommer ju att ligga halvt död redan innan jul, å då har jag en termin kvar å dessutom B-uppsats tror jag? Haha känner mig just nu en aning omotiverad, men men det ska väl fixas...
Dessutom stod det i brevet att vi ska få ha en dag utomhus (ska läsa ledarskap), då e meningen att vi ska va utomhus EN HEL DAG! Innebär då med att man ska få sova utomhus å det kanske regnar å e iskallt, seriöst! Usch detta kommer inte gå bra...

Just det, en annan grej jag ville skriva, haha har mycket å skriva idag :)

Har nu pratat "ut" med Jenny, diskuterat har vi gjort nu efter nästan 3 veckors tystnad mellan oss, vi kom fram till att vi ska vara "träningskompisar", om jag ska vara helt ärlig just nu som jag känner så skulle jag inte alls vilja träffa henne, känner att jag vill klara mig på egen hand utan henne, inte ha henne i närheten av mig alls, men eftersom vi tränar på samma ställe å kommer ses där i höst så va detta lösningen, hur ska vi annars bete oss? Kan ju visserligen gå runt å vara sura å låtsats hon inte finns, men skulle jag må bra av det? Funkar inte denna lösningen så får det bli den andra lösningen helt enkelt, man måste prova nånting. Det e blandande känslor allting, en del av mig e glad att hon hörde av sig, en annan del av mig e lessen, arg å fortfarande besviken på henne, en annan del av mig vill ha henne tillbaka medan en annan del av mig tycker att det e skönt det som hänt för det kanske rensar upp luften mellan oss. Trodde ärligt talat inte jag skulle kunna klara mig utan henne, för det har alltid varit så att det e vi två, men jag klarar ju det, å jag står mer på egna ben än va hon gör, det hon måste inse e att hon måste oxå finna sitt eget liv så att vi kan va på samma stadium som vi va förr, för tro mig, det va vi å visst när man tänker tillbaka saknar man det lite, men just nu finns ingen annan väg jag kan gå, jag måste backa å låta henne inse att man måste vara två för att vara vänner, inte bara jag som ska höra av mig, inte bara jag som ska hitta på grejer å ting, jag kan inte pusha henne till allting å sen händer ändå ingenting, en sån kan jag inte ha, hon slösar bort sitt liv på att inte göra nånting åt det, å DET stör mig mer än nånting annat, sån e inte jag å lever man tätt inpå varandra så till slut så händer det här, å det kanske e dåligt av mig som vän att stöta bort henne, men det e det hon har gjort mot mig i mer än ett år å det har resulterat i att vi har glidit ifrån varandra totalt. Så just nu e vi "träningskompisar", e hon där på friskis så får man småprata lite å så, men ingen telefonkontakt eller nåt sånt, vi får helt enkelt se vart det leder till, antingen till nåt bättre än sämre, det märker vi...

Oj då, långt inlägg.

Plugget måste göras nu, innan kladdkakan ska bakas.

Ha en bra kväll.

/ Carro!

Idag å imorron...

Jobbar bara idag å imorron sen e jag ledig hela helgen, gott. Får se sen hur jag jobbar, tror schemat blir som det har varit denna säsongen nästa vecka med, sen blir det nog lite strötider då å då...

Jobbar idag från kl 14.00-21.00, ska träffa Sandra nu vid elva tiden, ska nog ut å gå en promenad, äta lunch å sen göra oss i ordning för jobbet.

Va en seg dag igår, pluggade igår ju innan jobbet, hann sitta lite på jobbet med å sen när jag kom hem va Robins kompisar här så jag gjorde inte så mycket, började läsa min bok jag köpt, handlar om pedofili, usch så hemskt! En liten pojke på ca 4 år blir sexuellt utnyttjad i 10 år, det e ju hemskt! Har bara börjat läsa den å den e redan hemsk å läsa! Att en pappa kan göra nåt sånt mot ens son. Det värsta e att det verklignen har hänt, USCH för sådana!

Neee nu ska jag gå å fixa tonfisksalladen till lunchen, sen fixa å städa här hemma, hoppas jag hinner plugga lite med innan Sandra kommer.

Ha en toppen dag, själv känner jag mig trött, imorron jobbar jag 8.00-14.00....

/ Carro!

Jogging runda idag :)

Sitter här nu efter att ha duschat, städat lite å sen ätit frukost, tog en joggingrunda på ca 40 min när jag hade kommit upp ur sängen. Valde mellan joggingrunda, promenad eller inlines åkande å idag blev det joggingrunda.

Ska nu snart ta å börja plugga, blir väl en timma å 30 min typ som jag pluggar, så slipper man göra det sen när man kommit hem ikväll för idag e det dags för jobb, 14.00-21.00, härligt å tjäna pengarna, snart slut på sommarjobbet, har egentligen bara denna vecka med men fanns nog lite extra tider tills skolan börjar, å det vill man ju ha, behöver ju verkligen pengarna, när man har en resa till Canada som väntar på en, då sparar man gärna det mesta :)

Annars händer väl inte så mycket mera idag, ska ta å gå å lägga mig i tid idag, klockan tio imorron bitti kommer Sandra hit, en tjejkompis som jag inte träffat på år å dag, å nu har jag fått veta att hon jobbar här jämte oss nästan så vi slog två flugor i en smäll så att säga så hon kommer hit vid tio tiden, ska promenera å tjöta en massa, sen äta lunch tillsammans, sen börjar hon kl 14.00 å jag börjar kl 14.00 så passar ju perfekt :)

Just det, måste berätta! Träffade Jenny i söndags på träningen, tränade ju ett pass med Karin men sen efter det skulle hon åka direkt å jag såg då att hon hade kommit, Jenny å Mikka, de skulle spinna. När jag hade sagt hejdå till Karin gick jag in i spinningsalen för att se om det fanns platser till mig, hade ju inget annat för mig så kunde lika gärna köra ett till pass, gick in först å pratade med Mikka, sen kom Jenny, vi hejade på varandra men inte så mycket mer än det, hon frågade lite hur det hade varit på konserten å jag svarade mest korta svar till henne. Va i alla fall med på passet å efter passet skulle Mikka gå hem så jag å Jenny sa hejdå till henne, gick in i omklädningsrummet å sen ställde jag mig i duschen, vi sa ingenting till varandra på hela den tiden, efter jag hade duschat hade Jenny inte ens kommit in i duschen, så jag mötte henne när jag höll på att ta på mig (hon hade varit på toaletten då medan jag duschade...), då sa jag till henne att vill du nåt får du höra av dig till mig, jag tänker inte höra av mig till dig, då sa hon att hon hade varit på väg å göra det flera ggr men aldrig vågat?? Vaddå aldrig vågat? E hon rädd för mig nu helt plötsligt? Nog fan e man inte rädd för någon man varit vän med i 18 år, eller? Jag blev mera förbannad å sa det att nej man då får man väl göra ett försök? Vi tjafsade en stund sen sa jag att, nej nu ska jag gå, vill du mig nåt så hör du av dig! Sen sa jag, ha det bra, hejdå.

Jag blir så trött, ångrar nu faktiskt att jag ens pratade med henne för efteråt hade jag ångest å det kändes sådär jobbigt som det kändes första veckan (det har ju trots allt gått 2 veckor sen vi bröt).
Vet inte riktigt vart jag ska lägga mig. Vi kommer att ses på träningen i höst eftersom vi tränar på samma ställe, ska vi bara vara "träningskompisar" å vara artiga mot varandra å då låtstats att allt e bra eller vad ska man göra åt det? Det känns som ett svårt beslut vad man ska göra åt det, känns som om hur jag än gör så kommer det bli helt fel, innerst inne saknar jag henne faktiskt å vill bara att allt ska bli bra men också nånstans längst in i hjärtat känner jag på nåt sätt att det e skönt att jag inte e vän med henne, så som det har varit mellan oss, känner att jag får ingen respons på att hon vill vara vän med mig, varför ska jag då ens bry mig för? Det e därför vi inte kan vara vänner, en vän ska man kunna lite på (å det kan jag inte göra med Jenny längre..), en vän ska kunna höra av sig utan att hon ska vara rädd för att jag ska bli arg? Hur det nu kommer sig, för det har jag aldrig blivit.
Så frågan e nu, vad ska man bli för "vänner"? Träningskompisar som bara hälsar på varandra å frågar ytligt hur det e eller ska man bara skita i allt å inte alls hälsa? Som sagt, detta e nog det svåraste å jobbigaste som hänt i mitt liv.

Neee plugget kallar!

/ Carro!

Nytagna bilder.


PINK.


PINK närbild.


TAKIDAS PLEKTRUM som Sofie lyckades fånga :)


T - shirten jag köpte. Framsidan.


Baksidan.


Jag å Sara träffades i fredags för att ha en liten tjejkväll.


Sara tyckte det va tummen upp! ;)


Å hon drack en massa öl.


Sara å jag.


Sara gillade tequilan som kom fram senare under kvällens gång ;)


Faktum va nog att vi båda gillade den, haha!

Vårat vardagsrum här hemma. Lägg märke till den fina nyinköpa lyktan vid balkongsdörren.


Karin va här uppe å hälsade på, här gör vi mackor innan träningen.

/ Carro!

Idag e jag verkligen seg!

Usch idag finns det nog ingenting som kan beskrivas med ord hur seg jag e, va verkligen trött imorse, skulle gått upp halv åtta, åtta, men nej då, somnade om å vaknade 8.40, hade då fått sms av Mikka där hon skrev att hon inte mådde så bra så hon hoppade träningen, jag pallade inte stressa jag så jag somnade om givetvis.
Kl tio va jag i alla fall ute å gick en morronpromenad, då va jag ganska pigg men efter ca 1 timma å 40 min va jag hemma igen, duschade å åt sen en god frukost på balkongen, då blev jag segare. Satte mig sen vid datorn i soffan å somnade i ca 30 min. E det värmen? Har dessutom lite ont i huvudet...

Ska i alla fall nu börja plugga, måste börja idag för att fixa tentan, jag har kommit en bra bit på vägen å har den tråkigaste delen kvar å det e å repetera allting, men måste fixa detta, sommarlov sen igen om 3 veckor i en vecka i alla fall, då vankas det Anna-Pihl avsnitt!! :) Haha besatthet ja!

Ikväll blir det lugnt, ska se om jag ska springa, gå en runda eller åka inlines, kanske fixa mitt pass till friskis? Vi får la se...

Men nu e det plugg större delen av eftermiddag, Ida skulle joinat mig men hon sitter hemma å pluggar pågrund av att hon inte har nån bil å jag har ingen bil, vi e lata å orkar inte cykla heller, eller jag orkar inte, Ida e ju gravid å har nåt å skylla på ;) HAHA! Men ska umgås med henne ihelgen, kvalitets tid jag å Ida!

Ha en bra dag.

/ Carro!

En regnig dag.

Regnar ute idag, mys pys!

Blev en lugn kväll igår, Karin kom hit runt halv nio tiden, åkte då å hyrde film å köpte en massa godis. Åt sen mat å kollade på filmen, efter det satt vi å pratade länge, tror klockan va halv två när vi somnade.

Idag steg vi upp vid halv tio tiden, åt frukost tillsammans å nu e Karin iväg hos en släkting till henne, Stina. Det e så vi känner varann genom hon Stina, det e mamma å pappas granne, lekte alltid hos henne när vi va små jag å mina syskon å en gång va Karin där, började då leka med henne med å sen va vi brevvänner länge å har setts nästan varje jul å påsk typ, å på sommarloven när man va mindre då såklart, så det e min barndomskompis kan man säga. Hon bor i Skåne så ses inte så ofta som sagt, alltid kul å ses när hon kommer ner, å va henne å hennes pojkvän vi va hos i vintras när vi va nere i Skåne. Så det e roligt att hon e här nu :)
Hon kommer i alla fall tillbaka hit om en timma typ så funderar på att träna, äta lunch å kanske åka en sväng till gekås för hon har aldrig varit där nånsin, ska se bara på vädret, vad vi ska träna å så va hon tycker.

Annars blir det inte så mycket mer gjort idag, funderar på att börja plugga ikväll, men får se om latheten sätter in en käpp där i hjulet, det e nu 3 veckor kvar imorron till den där förbannade omtentan så imorron ska jag å Ida plugga tillsammans en massa, blir träning först kl nio å sen plugg hela dagen, roligt när man e ledig...

Jobb tisdag, onsdag å torsdag, sen e jag ledig helgen igen :) GOTT! Kommer sen nytt schema, skulle bara haft denna vecka med eftersom sen börjar lågsäsongen så vi får la se om det e lite tider eller mycket tider...

Men nu ska jag fixa mig i ordning.

/ Carro!

RSS 2.0